7 najboljših telefonskih sistemov za mala podjetja (2020)

najboljši telefonski sistemi za samodejne storitve za mala podjetja


Iščete najboljši sistem samodejnega telefoniranja za vaše podjetje?

Sistem samodejnega telefonskega spremljevalca omogoča samodejni prenos klicateljev na razširitve, telefone ali telefonske predale, ne da bi pri tem potrebovali telefonskega operaterja. V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših telefonskih sistemov za samodejno spremljanje podjetij za mala podjetja.

Izbira samodejnega telefonskega sistema

Če imate telefonski sistem, ki samodejno spremlja, boste prihranili veliko denarja, ki bi ga sicer porabili za zaposlitev nekoga samo za udeležbo na telefonskih klicih. Izboljša produktivnost in učinkovitost zaposlenih z blokiranjem motečih klicev.

Dodajanje glasovne pošte je lahko koristno, če kličočim sporočite, da ste trenutno nedosegljivi in ​​da je v določenem trenutku dosegljiv. Tu je nekaj funkcij, ki jih ponuja dober sistem samodejnega telefoniranja.

 • samodejno obiskovati telefonske klice
 • preusmeritev in prenos klicev na različne razširitve
 • glasba na čakanju
 • objekt za snemanje klicev
 • Čakajoči klic
 • storitev klicočega klicatelja

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva je eden najbolj priljubljenih telefonskih sistemov VoIP (Voice over Internet Protocol), ki je lahko odlična možnost za vaše majhno podjetje. Nextiva ponuja neverjetne funkcije, ki vam pomagajo poenostaviti klicni sistem. Z njim ne morete samodejno usmerjati klicev na vnaprej določeno številko, temveč tudi za konferenčne klice.

Z Nextivo vam ni treba skrbeti, tudi če želite spremeniti svojo številko. Za svoje uporabnike ponuja enostavne možnosti prenosa številk. Prav tako imate možnost, da klice postavite v čakalno vrsto, če je številka že vključena pri drugem klicatelju.

Nextiva je na voljo z različnimi načrti cen. Osnovni se začne pri 19,95 USD na mesec na uporabnika, kar je dobra možnost, če je vaše podjetje majhno. Za večja podjetja imajo strokovnjake in podjetje načrtuje 20,94 dolarja oziroma 27,95 dolarja na mesec na uporabnika.

Iščete najboljšo ponudbo za Nextiva? Oglejte si naš kupon Nextiva za najnovejši popust.

2. RingCentral

RingCentral

RingCentral je še en vodilni in močan sistem samodejnega telefoniranja za organizacijo poslovnih klicev. Ta možnost je preprosta za uporabo, cenovno dostopna in ponuja različne načine za povezavo s strankami.

Omogoča vam uporabo ene številke v več napravah, tako da se boste lahko preprosto udeležili klicev od koder koli in kadar koli. Prav tako vam omogoča, da s svojimi strankami izvajate kakovostne spletne, avdio in video sestanke. Če mora vaše podjetje strankam poslati večino SMS, vam RingCentral omogoča tudi to.

Z naprednim sistemom za upravljanje klicev in analitiko lahko tudi v realnem času pridobite poglobljen vpogled. Če imate težave s storitvijo, se obrnite na njihovo prijazno skupino za podporo strankam.

V naši ponudbi lahko dobite najboljše popuste RingCentral.

3. Kobilica

Kobilica

Grasshopper je še en samodejni telefonski sistem, ki vam omogoča izboljšanje poslovne komunikacije s strankami. Z Grasshopperjem lahko preprosto uporabite različne vrste številk za vaše podjetje. To je lahko brezplačna številka ali nečimrne številke, karkoli želite. Če izberete takšno številko, lahko svojo znamko naredite bolj profesionalno.

Nastavitve nastavitev in začetek je enostavno. Samo izberite načrt in izberite svojo številko. Nato lahko prenesete aplikacijo in konfigurirate nastavitve. Dodate lahko tudi sporočilo po meri, s katerim pozdravite klicatelje, ko prejmete njihove klice. Na voljo je tudi možnost snemanja telefonskih klicev, če jih boste pozneje morali uporabiti. S to aplikacijo vam ni treba obravnavati enega klica hkrati. Omogoča vam, da hkrati upravljate več njih. Ta aplikacija je lahko z veliko več funkcijami odlična izbira za vaše podjetje.

4. Phone.com

Phone.com

Phone.com je učinkovit in zanesljiv sistem samodejnega telefoniranja za mala podjetja. Imajo cenovno dostopen načrt za podjetja vseh velikosti. Ta aplikacija ponuja vse funkcije, ki jih vi in ​​vaša stranka potrebujete, da bo vaš klicni sistem nemoten in brez težav. S tem sistemom lahko izberete telefonsko številko po meri, izvedete videokonference in sistem prestavite v način samodejnega sprejema..

Ponuja tudi možnost za blokiranje ali deblokiranje številke in dodajanje načina ne moti v sistem. Omogočite lahko tudi glasovno pošto in uporabite nekaj prijetne glasbe za svoje stranke, ki je zadržana. Storitev, ki čaka na klic, kličočim sporoči, da je vaša številka povezana z drugo stranko, tako da lahko počakajo ali pokličejo kasneje.

5. Vonage

Vonage je še en briljantni sistem samodejnega telefoniranja za vaše podjetje, ki vam omogoča, da na novo določite klicne izkušnje vaše stranke. Napolnjena je z neverjetnimi lastnostmi in zelo vam bo všeč, kako cene so prijazne žepu. Omogoča vam, da komunicirate s strankami z mobilnim telefonom ali namizjem, kar je za vas primerno. To oddaljenim podjetjem olajša sistematizacijo klicnega sistema tudi brez uporabe namiznega telefona.

Število klicev in sporočil SMS, ki jih lahko upravljate, ni omejeno. Ne glede na načrte se odločite za neomejene klice in SMS za vaše podjetje. Poleg tega lahko uporabite tudi druge funkcije, kot so samodejni spremljevalec na več ravneh, videokonference, skupna raba datotek, integracija CMR, snemanje klicev in še veliko več.

6. 8 × 8

8 × 8 je celovita komunikacijska rešitev za vaše podjetje. Z 8 × 8 imate na voljo vsa orodja, potrebna za hitrejšo in bolj gladko komunikacijo s strankami. Omogoča vam, da to storite prek različnih načinov, kot so možnosti za klepet v živo, glas, video itd. Ta sistem spada pod 3 različne načrte cen. Express načrt, ki vsebuje tudi poskusno obdobje 14 dni, načrt serije in načrt kontaktnega centra.

S tem sistemom telefonskih klicev lahko celo kličete v mednarodne klice v več kot 14 različnih držav. Poleg tega lahko snemate tudi klice, dodate možnosti za skupinsko sporočanje, analizirate osebne klice in svoje klice integrirate tudi s SFDC, Zendesk, NetSuite, Dynamics.

7. Ooma

VoIP telefonska storitev,

Ooma je še en močan ponudnik komunikacijskih storitev, s katerim lahko vaše poslovno komuniciranje postane enostavno in zanesljivo. Ta ponudnik storitev s samo 19,95 USD na mesec ponuja uporabnikom nekaj res odličnih funkcij. Od omogočanja uporabe najučinkovitejšega virtualnega receptorja, do podaljševanja klicanja, konferenc in glasbe na čakanju, ponuja vse za vas.

Aplikacija Ooma omogoča sprejemanje klicev iz mobilnega telefona, če niste na voljo v pisarni. Ne glede na to, kje ste, je komunikacija s strankami lahko vedno nemoten proces. Omogoča tudi brezplačno izbiro brezplačne številke ali prenos trenutne številke.

To je nekaj telefonskih sistemov za spremljanje avtomobilov, ki jih lahko preverite za svoje podjetje. Morda boste želeli preveriti tudi, kako narediti spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map