7 najboljših tem za otroke Divi za zelo prilagojeno spletno mesto

Najboljše otroške teme Divi


Iščete najboljše Divi otroške teme?

Elegantne teme ponujajo dva različna okusa Divi: Divi Theme in Divi Builder. Medtem ko je tema Divi zelo prilagodljiva tema WordPressa, je Divi Builder vtičnik za ustvarjanje strani s povleci in spusti, ki deluje s katero koli temo WordPressa.

V tem članku bomo na svojem spletnem mestu delili nekaj najboljših otroških tem Divi.

Kakšna je razlika med temo Divi otrok in postavitvijo Divi?

Otroška tema Divi je WordPress tema, ki podeduje vse funkcionalnosti in oblikovanje osnovne teme Divi.

Omogoča vam prilagoditev vnaprej izdelane zasnove, ki deluje na vrhu Divi Builderja. Uporaba otroške teme Divi je zelo priporočljiva, če želite prilagoditi funkcijo, sloge in oblikovanje teme Divi.

Prednost je v tem, da se z otroško temo ohranijo vse prilagoditve tem, tudi ko posodobite svojo osnovno temo Divi.

Po drugi strani so Divi postavitve preproste predloge, ki jih lahko s pomočjo vtičnika Divi Builder uporabite za oblikovanje svojega spletnega mesta. Te postavitve je mogoče prilagoditi s pomočjo ustvarjalca strani povleci in spusti.

S pomočjo Divi Builderja lahko ustvarite tudi svoje Divi postavitve po meri. Builder vam omogoča uvoz in izvoz postavitev tem med spletna mesta WordPress. Tu je nekaj najboljših Divi otroških tem, ki jih lahko uporabite.

1. Obrtnik

Artisan

Artisan je otroška tema, ki temelji na e-trgovini, za temo Divi WordPress. Postavitev te otroške teme Divi je kot nalašč za blogerje o hrani, fotografe, ustvarjalne umetnike, mala podjetja in vse vrste spletnih trgovin. Ima 6 postavitev strani po meri, elegantne galerije slik in še več. Vključuje se v priljubljene načine plačevanja, vključno s PayPalom, plačevanjem s kreditno kartico itd.

2. Moda

Moda

Moda je otroška tema Divi na 1 strani, narejena posebej za modne oblikovalce, modele, modne revije in druga modna podjetja. Uporabite ga lahko za izdelavo modne spletne strani. Ima drsenje paralaksa za rafinirano uporabniško izkušnjo. Ta tema ima lepe barve in drsne trakove za okrasitev vaše spletne strani. Moda je dobavljena s fotogalerijami Lightbox in je združljiva z WooCommerce za zagon spletne trgovine.

3. Flora

Flora

Flora je elegantna otroška tema Divi. Ima 12 postavitev strani po meri, vključno z domačo stranjo in stranjo bloga. Ta tema je namenjena likovnim umetnostim, fotografiji in drugim umetniškim spletnim mestom. Ima mrežno domačo stran z vgrajenimi razdelki za prikaz vašega portfelja. Flora ima 3 sloge portfelja: drsnik, svetlobni okvir in polno širino. Ima brezplačno podporo Googlovim pisavam za stilsko tipografijo.

4. Notranjost

Notranjost

Če iščete otroško temo Divi in ​​ustvarite spletno mesto za vaše notranje oblikovalsko podjetje, potem je notranjost Divi prava izbira. S pomočjo gradnika povleci in spusti lahko preprosto dodate funkcije na svojem spletnem mestu. Na voljo je velika glava domače strani z gumbom za pomikanje navzdol, velike slike na vsaki strani, pomikanje po paralaksu, razdelek z besedilom kombiniranih fotografij in še več.

5. Josefin

Josefin

Josefin je sodobna večnamenska otroška tema Divi. Ima več kot 8 postavitev strani po meri, 25 postavitev knjižnice Divi, razdelke za domače strani, module in edinstvene odzivne elemente. Josefinova zasnova vsebuje glavo na celotnem zaslonu paralakse, razdelek z videoposnetki in trakove paralaksa. Ta otroška tema Divi je na voljo s povezavo Twitterja in Instagrama, s katero lahko občinstvo v družabnih medijih povežete s svojim spletnim mestom. Josefin je združljiv s paketom Font Awesome in WooCommerce.

6. Soho

Soho

Soho je privlačna Divi otroška tema, narejena za fotografe, blogerje in ustvarjalne umetnike. Zgrajena je na vrhu teme Divi za večjo hitrost in zmogljivost. Vsebuje 11 postavitev knjižnice Divi s 4 možnostmi galerije slik. Ima drsnik za domačo stran na celotnem zaslonu in drsanje po paralaksu za boljšo uporabniško izkušnjo. Otroška tema Soho podpira Googlove pisave na celotnem spletnem mestu.

7. Zara

Zara

Zara je vrhunska otroška tema Divi z neverjetnimi lastnostmi in čudovitimi barvami. Priložen je z animacijskimi učinki, vtičnikom Master Slider Pro, predlogo strani v meniju restavracije po meri in posebnim drsnikom menija. Ima več obrazcev za rezervacijo, da lahko uporabniki rezervirajo in rezervirajo. Zara ponuja preproste možnosti prilagajanja, odziven dizajn in demo uvoz z enim klikom.

Sorodno: Kako ustvariti spletno stran restavracije.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšo Divi otroško temo za vaše potrebe. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o namestitvi in ​​nastavitvi omrežja WordPress večstransko omrežje in prebrati popolno primerjavo med Divi vs Avada.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map