7 najboljših VPN storitev za uporabnike WordPressa v primerjavi (2020)

Najboljše storitve VPN za uporabnike WordPressa


Iščete najboljše storitve VPN? VPN-ji (virtualna zasebna omrežja) so med uporabniki priljubljeni zaradi težav z zasebnostjo podatkov in običajnih varnostnih težav. VPN ščiti zasebnost in osebne podatke uporabnikov.

V tem članku bomo delili naše izbrane najboljše storitve VPN za uporabnike WordPressa.

Kaj je VPN?

Navidezna zasebna omrežja (VPN) pomagajo uporabnikom varovati informacije o njihovem brskanju tako, da ustvarijo sloj med javnim in zasebnim omrežjem. Ščiti vašo identiteto in vas na spletu naredi anonimne.

Ampak, zakaj potrebujete VPN?

Ko brskate po internetu z javnih mest in uporabljate splošni WiFi, lahko hekerji dostopajo do vaših geslov, brskanju informacij, osebnih podatkov, podrobnosti o kreditnih karticah, e-poštnih računih itd. Te podatke lahko zlorabite in vstopili boste v svet problemov.

Poleg tega hekerji lahko na vaš WordPress blog namestijo zlonamerno programsko opremo, dostopajo do vaših socialnih kanalov in še več, kar je za običajnega uporabnika lahko zelo težavno. Nočne more vam lahko povzročijo ne le javni WiFi, ampak tudi vsaka internetna povezava.

VPN šifrira vaše podatke in omogoča dostop do interneta z več naslovov IP. Pomaga vam tudi pri dostopu do vsebine omejene za posamezne države na vaših priljubljenih spletnih mestih za zabavo, kot je Netflix.

VPN lahko zaščiti vaše spletno mesto WordPress in ga hrani pod debelimi plastmi varnosti. Tako ne spadate v pasti, ki so jih postavili hekerji. Priporočamo tudi SSL za vaše WordPress spletno mesto. Kombinacija SSL in VPN je lahko dobra naložba za varnost spletnega mesta WordPress.

Kako začeti z VPN

VPN ustvari zasebno omrežje za svoje uporabnike. Doda več slojev za šifriranje podatkov, ki jih pošiljate in prejemate po internetu. Ti sloji delujejo kot zaščitna sila med pošiljateljem in odzivnikom.

Ko brskate po URL-ju, se strežniku na zahtevo pošlje zahteva, nato pa strežnik odgovori z zahtevano vsebino. Če uporabljate VPN, bo zahteva, ustvarjena iz brskalnika, najprej poslana strežniku VPN, ki šifrira podatke o uporabniku, nato pa ga pošlje izvirnemu strežniku. Podobno, ko se strežnik odzove nazaj na zahtevo, odgovor odgovori na strežnik VPN in nato doseže brskalnik.

VPN skriva vašo identiteto in varuje vaše osebne podatke pred hekerji. Ne samo hekerji, ampak tudi vladni vohuni, ponudnik internetnih storitev in vsi drugi, ki želijo dostopati do vaših osebnih podatkov, ne bi našli ničesar.

Izbira najboljše storitve VPN

Našli boste veliko VPN podjetij, ki ponujajo različne storitve. Namen uporabe VPN je varovanje vaših podatkov in ohranjanje zasebnosti. Poleg tega potrebujete storitev, ki je enostavna za uporabo in prilagodljiva glede na funkcije.

Tu so ključne točke, ki jih boste morali iskati v izbrani storitvi VPN:

Prilagodljivost in nastavitev: Prva stvar, ki jo boste morali iskati v kateri koli storitvi VPN, je fleksibilnost, enostavnost uporabe in nastavitev postopka. Potrebovali boste storitev VPN, ki odlično deluje na namiznih in mobilnih napravah. Prav tako bi moral spremeniti strežnike, preklopiti IP-je in se takoj povezati.

Zmogljivost in pasovna širina: Poskrbeti morate, da storitev VPN, ki jo uporabljate, ne bo vplivala na delovanje vaše naprave. Izberite ponudnika storitev, ki ponuja močno infrastrukturo in neomejeno pasovno širino za hitro povezavo. Hitrejša kot je povezava, boljša bo izvedba. Prednost bi morala veljati tudi za storitev VPN, ki samodejno preklopi vašo povezavo s počasnih na hitre strežnike.

Destinacije in strežniki: Ponudniki VPN imajo strežnike v mnogih državah, ki svojim uporabnikom ponujajo več IP-jev. Izberite storitev, ki ima več strežnikov in lokacij na svetu.

Zasebnost podatkov: Najpomembnejša stvar, ki jo morate upoštevati pri izbiri storitve VPN, je vaša podatkovna zasebnost in varnost. Priporočamo uporabo storitve VPN, ki ne shranjuje dnevnikov dejavnosti in ustvarja več plasti šifriranja za zaščito vaših podatkov.

Ob tem si oglejmo najboljše storitve VPN na svetu in izberite tisto, ki vam ustreza.

1. IPVanish

IPVanish

IPVanish je eno najboljših VPN podjetij na svetu. Storitev VPN, ki jo je preprosto uporabljati, in dobro sodeluje z vsemi priljubljenimi napravami, operacijskimi sistemi in brskalniki. Imajo neverjetne lastnosti tako za začetnike kot za napredne uporabnike.

IPVanish ima aplikacije za vse mobilne platforme, vključno z iOS, Android in Windows. Ponujajo enostavno povezavo na namizju in mobilni programski opremi.

Vmesnik je zelo preprost in ponuja veliko funkcionalnost vsem uporabnikom. Omogoča vam dostop do enega računa na do 5 napravah hkrati.

IPVanish ima veliko mrežo strežnikov po vsem svetu. S svojimi 1000+ strežniki VPN in 40.000+ skupnih IP-jev v več kot 60 državah dobite najhitrejšo storitev VPN iz katere koli regije ali države. Prav tako dodajo predloge, da izberete strežnike z najhitrejšo zmogljivostjo.

Za večino uporabnikov je največja skrb hitrost. IPVanish zadovolji kupce s svojim zmogljivim omrežjem, odličnim pasovnim pasovnim strežnikom in neverjetno strežniško infrastrukturo, ki omogoča najhitrejšo hitrost pri VPN storitvi.

Sledijo najvišjemu standardu za šifriranje na vseh povezavah s 256-bitno AES tehnologijo. IPVanish ponuja neomejene povezave P2P (peer-to-peer) brez omejitev pasovnih omejitev za uporabnike hudournikov. Imajo pravilnik o ničelnem dnevniku, zato vaši podatki niso nikoli shranjeni pri njih.

Cena: Njihov vrednostni načrt se začne od 6,49 USD na mesec, ki se obračuna letno. Za uporabnike IsItWP ponujajo ekskluzivni kupon IPVanish, ki vam daje 20% popust.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN je napredna storitev VPN z 4800 strežniki v več kot 62 državah in so na voljo na vseh celinah sveta.

Ponujajo aplikacije in namizno programsko opremo za skoraj vse vaše naprave, kar pomeni, da se lahko s storitvijo VPN povežete kjer koli s pomočjo NordVPN. Naenkrat lahko svoj račun uporabljate na do 6 napravah in uporabljate različne strežnike in lokacije za vse povezave.

NordVPN sledi najboljšemu standardu šifriranja z uporabo dvoslojne tehnologije. Na javnih lokacijah WiFi so bolj varni s svojim zmogljivim šifriranjem na osnovi plasti.

Uživate lahko v povezavah P2P brez omejitve pasov ali omejitev prenosa, zato občutite svobodo pri uporabi hudournikov. Prav tako pravilnik o ničelnem dnevniku zagotavlja popolno zasebnost pri uporabi interneta. NordVPN ima stikalo za prekinitev, ki ustavi storitev VPN, ko se povezava prekine, zato vaši podatki ostanejo varni.

Cena: Njihov priljubljeni načrt se začne od 6,99 dolarja na mesec, ki ga zaračunajo letno.

3. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN je še ena vrhunska storitev VPN, ki je na voljo v več kot 148 mestih iz 94 držav. Sledijo najvišjim standardom industrije VPN, da bi šifrirali vaše prenose podatkov in zagotovili neverjetno varnostno infrastrukturo.

Za lažjo uporabo ponujajo aplikacije, ki odlično delujejo na vseh namiznih, mobilnih in drugih napravah. ExpressVPN omogoča takojšnje preklapljanje strežnika z enim klikom in možnost spremembe IP-jev.

Na enem VPN računu ponuja do 3 uporabnike. Vendar lahko druge storitve VPN, omenjene v tem priročniku, ponujajo več povezav v enem računu.

Druge funkcije vključujejo storitve deljenja datotek, povezave P2P z neomejeno pasovno širino in veliko hitrostjo, načelo ničelnega beleženja za vaše internetne dejavnosti in več.

Cena: Njihov najbolj priljubljen načrt se začne od 8,32 dolarja na mesec, ki ga zaračunajo letno.

4. MočanVPN

MočanVPN

StrongVPN je priljubljena storitev VPN z več kot 650 strežniki v 46 mestih in 26 državah. Imajo več kot 12000 zadovoljnih strank s pregledi na več družbenih platformah.

Njihove storitve vključujejo šifriranje najvišje ravni, ki ustreza industrijskim standardom in neomejeno pasovno širino za vse uporabnike. Prav tako podpirajo storitev StrongDNS in tako zagotavljajo dodatno varnostno plast. StrongVPN vam omogoča, da skupaj uporabljate StrongDNS in njihovo šifriranje. Vendar lahko uporabljate tudi samo StrongDNS in bo dodala zasebnost in varnost vaših podatkov.

To je enostaven za uporabo storitev VPN s hitro namestitvijo. StrongVPN podpira skoraj vse priljubljene operacijske sisteme, brskalnike in naprave. Z enim računom se lahko povežete v toliko naprav, kot želite. Ne dodajo omejitve pasovne širine ali števila povezav.

Cena: Njihov priljubljeni načrt je 5,83 dolarja na mesec, ki ga zaračunavajo letno.

5. VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN je močan ponudnik storitev VPN na trgu. Uporabljajo najboljše šifriranje AES-256 v industriji, kar jih uvršča na seznam najboljših storitev VPN.

Z več kot 70 lokacijami, več kot 700 strežniki in 200.000 IP-ji ima VyprVPN široko paleto storitev, s katero lahko uporabniki zaidejo cenzuro. Nekatere njihove glavne storitve vključujejo odjemalca za več platform, tehnologijo Chameleon, VyprDNS (zmogljiva storitev DNS), ničelni dnevnik za uporabniško aktivnost, podporo 24/7 in povezavo z enim klikom..

Podobno kot pri drugih storitvah VPN imajo tudi povezave P2P brez omejitev pasovne širine. V enem računu VyprVPN lahko povežete do 3 naprave. VyprVPN vam daje 3-dnevno brezplačno preskusno različico za preizkus storitve pred nakupom.

Cena: Njihov vrednostni načrt se začne od 5 dolarjev na mesec in zaračunava se vsako leto.

6. OverPlay

OverPlay

OverPlay je odlična storitev VPN za zaščito vaših osebnih podatkov in brskanje po internetu. Kot številni drugi ponudniki VPN-ja tudi z najboljšim standardom šifriranja in pravilnikom ničelnih dnevnikov poskrbijo, da bo internet varen za vas.

Nahajajo se na več kot 70 lokacijah v več kot 50 državah. Njihova široka mreža se je razširila na več kot 650 strežnikov na svetu. OverPlay ponuja takojšnje in neomejeno preklapljanje strežnikov, kar pomeni, da lahko enostavno prehajate iz počasnejših hitrosti na najhitrejše strežnike. Predlagajo tudi, da se najhitreje delujoči strežniki hitro povežejo.

OverPlay ponuja 2 storitvi. Lahko izberete njihovo storitev SmartDNS, ki deluje brez šifriranja, ali pa izberete SmartDNS s storitvijo VPN. Čeprav je SmartDNS (brez šifriranja) dovolj, da zaobide cenzuro, ima njihova storitev VPN dodatne funkcije, ki vam omogočajo odlično in varno izkušnjo.

Priloženi so P2P povezavam za hudournike brez omejitev glede pasovne širine ali prenosov. OverPlay deluje odlično v vseh napravah, operacijskih sistemih in brskalnikih.

Cena: Njihov vrednostni načrt se začne od 8,33 USD na mesec. Vključevala bo storitev SmartDNS in VPN, zaračunava pa se vsako leto.

7. Vloženi VPN

Profilirani VPN

Kupljeni VPN je še ena priljubljena storitev VPN, ki je na voljo v več kot 45 državah. Priloženi so 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, kar pomeni, da lahko preizkusite storitev mesec dni, da se boste pred nakupom dobro počutili.

Ponujajo aplikacije za Windows, Mac, Linux in druge priljubljene operacijske sisteme. Funkcije vključujejo zaščito pred puščanjem DNS, standardno 256-bitno šifriranje, P2P za hudournike brez nalaganja in omejitve pasovne širine ter pravilnik o ničelnih dnevnikih za varno brskanje.

Podpirajo način odkrivanja vrat, ki vas brez gesla poveže s katerim koli javnim WiFi. En uporabniški račun VPN se lahko uporablja na do 5 napravah.

Cena: Njihov poseben načrt se začne od 7,62 dolarja na mesec in prihaja z enomesečnim brezplačnim preskusom. Znesek se zaračuna letno.

To je vse. Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše storitve VPN, da boste lahko poskušali zaščititi svojo internetno uporabo. Morda boste želeli videti tudi našo strokovno izbiro najboljših varnostnih vtičnikov WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map