8 najboljših Bloggerjevih možnosti za leto 2020 (Primerjano in pregledano)

Blogger alternative


Iščete priljubljene alternative Bloggerju? Blogger.com je Googlova blogerska platforma, ki vam omogoča, da brezplačno začnete svoj spletni dnevnik.

Mnogi uporabniki začnejo z Bloggerjem in ko razvijajo svoj blog, bodo poiskali boljšo alternativo, ki bo omogočila enostavno spreminjanje in rast njihovega bloga. V tem članku bomo primerjali nekatere najboljše Bloggerjeve alternative in vam pomagali odločiti, katera je najboljša za vaše potrebe.

Zakaj bi iskali možnosti Bloggerja

Ker je Blogger brezplačna platforma, ima nekaj omejitev. Tu je nekaj slabosti uporabe Bloggerja, zaradi katerih bi lahko iskali tekmece v Bloggerju.

 1. Nimate svojega bloga: Blogger je platforma, ki je v lasti Googla. To pomeni, da lahko Google kadar koli brez kakršnega koli predhodnega obvestila zavrne kateri koli spletni dnevnik.
 2. Omejene možnosti prilagajanja: Na svoje spletno mesto Blogger lahko dodate vgrajene pripomočke, kot so oglasi, naročnine, kontaktni obrazec itd. Toda ti pripomočki ponujajo omejeno možnost prilagajanja, kar je lahko zelo moteče.
 3. Omejene funkcije: Ko gojite svoj blog, boste morda želeli v svoj blog vključiti dodatne funkcije, na primer članstvo ali trgovino e-trgovine. V Bloggerju tega ne morete storiti.
 4. Omejene možnosti oblikovanja: V primerjavi z drugimi platformami, kot je WordPress, Blogger ponuja omejene možnosti oblikovanja.

Zdaj pa preglejmo nekaj najboljših Bloggerjevih možnosti, ki jih preizkusite.

1. WordPress

wordpress.org

WordPress je brezplačna in odprtokodna platforma, ki vam omogoča ustvarjanje bloga brez strokovne pomoči. WordPress je tako prilagodljiv, da lahko z lahkoto oblikujete poljubna spletna mesta.

Ponuja vam na tisoče tem in vtičnikov, brezplačne in vrhunske, s katerimi lahko izboljšate videz svojega bloga in razširite njegove funkcije. Svoje spletno mesto lahko prevedete tudi v več drugih jezikov, dodate funkcije za skupno rabo v družabnih omrežjih in z vtičniki naredite še veliko več.

Za več podrobnosti si oglejte Blogger vs. WordPress. Poleg tega si oglejte celoten pregled WordPress-a

2. Stalni stik Builder

stalen stik graditelj spletnega mesta

Constant Contact Builder je verjetno najbolj preprost gradnik spletnega mesta. Omogoča vam ustvarjanje popolnoma prilagodljivega spletnega mesta, ki izgleda osupljivo v več napravah. Prav tako je priložen izdelovalec logotipov, tako da lahko začnete svoje spletno mesto, ne da bi morali najeti razvijalca.

Graditelj spletnega mesta je bil znan po svoji hitrosti. V nekaj minutah lahko brezplačno nastavite tudi spletno trgovino. Ponuja neverjetne funkcije za seznam izdelkov, sprejemanje plačil prek različnih možnosti plačila, pošiljanje potrditev naročil svojim uporabnikom, samodejno posodabljanje zalog izdelkov z vsakim naročilom, prejemanje samodejno ustvarjenih e-poštnih sporočil na zalogi in še veliko več.

3. Gator Builder

Gator spletno mesto graditelj

Hostgator Gator Builder je še en proizvajalec povleci in spusti, ki vam omogoča, da sproti zaženete svoj spletni dnevnik. S svojim blogom lahko celo hitro in enostavno integrirate popolno platformo za e-trgovino

Najboljša stvar tega ustvarjalca je, da ponuja vse, kar potrebujete za začetek, od spletnega gostovanja, brezplačnega imena domene do SSL.

Morda boste želeli preveriti tudi naš pregled Gator Website Builder.

4. Joomla

Joomla

Joomla je brezplačna in odprtokodna platforma za upravljanje vsebin, ki vam omogoča ustvarjanje spletnega dnevnika kot profesionalec. Številni ponudniki gostovanja ponujajo možnost hitre namestitve Joomla, tako da lahko pripravite svoje spletno mesto Joomla brez dodatnih naporov. Tako kot WordPress je tudi Joomla vgrajena z razvijalci, ki niso povezani s spletom, zato je na voljo z velikimi možnostmi za prilagajanje, ki jih boste absolutno imeli radi.

Izbirate lahko med veliko predlogami in razširitvami. Tako kot Blogger tudi Joomla predloge omogočajo, da spremenite videz svojega spletnega dnevnika.

Z razširitvami Joomla lahko na svoje spletno mesto dodate dodatne funkcije. Poleg tega lahko spletno mesto prevedete v več drugih jezikov, ne da bi pri tem potrebovali kakršno koli razširitev.

5. Drupal

Drupal, blogger alternativa

Drupal je še ena od Bloggerjevih možnosti, ki je tudi brezplačna in odprtokodna platforma, ki olajša zagon spletnega dnevnika in spletnega mesta. Če želite spremeniti videz, lahko namestite temo Drupal, ki ustreza vašim potrebam. Če želite razširiti svoje funkcije, lahko na spletno mesto Drupal namestite module.

Za razliko od drugih Bloggerjevih rešitev Drupal ostaja pred krivuljo, ko gre za varnost. Glede svoje varnosti so pregledni in objavijo podrobno varnostno poročilo.

Če ste zmedeni, katera od zgornjih treh platform je lahko najboljša izbira, lahko preberete našo primerjalno objavo o WordPress vs. Joomla vs. Drupal tukaj.

6. Tumblr

Tumblr, alternativa Bloggerju

Tumblr je še ena možnost Bloggerja, ki jo boste morda želeli preizkusiti. To je orodje za bloganje, mikroblogiranje in družabna omrežja, s katerim lahko brez težav delite karkoli na spletu, vključno s fotografijami, citati itd..

Zdi se, da ima Tumblr mlajšo uporabniško demografsko kategorijo v primerjavi z drugimi socialnimi omrežji.

7. Weebly

Weebly

Weebly je priljubljen graditelj spletnih strani, ki vam omogoča izdelavo poljubnih spletnih strani, vključno s spletnim dnevnikom. Tako kot Blogger.com je tudi Weebly gostovana platforma, ki vam omogoča enostavno oblikovanje bloga od vsepovsod.

Ko se prijavite za spletno mesto Weebly, lahko izberete eno od njegovih tem, da svojemu mestu omogočite vizualno privlačnost, ki jo potrebuje.

Za razširitev svojih funkcij Weebly ponuja na stotine aplikacij.

Veš več o Weeblyu tukaj.

8. srednje

Srednja

Srednja je spletna založniška platforma, ki je popolna za začetnike piscev. Na Mediumu lahko svoje delo objavite in ga delite z drugimi v skupnosti. Če vam je bralec na Medium-u všeč vaše delo, ga zna ceniti tako, da ploska za vas s klikom na gumb ploskanja.

Medij uporabnikom omogoča branje 3 člankov na dan. Če presežete omejitev in še vedno želite prebrati več objav, lahko postanete član s plačilom 5 USD. Če vaš članek zapodi drug uporabnik, vam bo Medium začel plačevati.

To je to! Upamo, da ste naš članek o najboljših blogerskih alternativah pomagali. Morda boste želeli preveriti tudi najboljše platforme za bloganje za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map