8 NAJBOLJŠIH Generatorjev imen spletnega dnevnika, da najdete popolno ime spletnega dnevnika

najboljši brezplačni generatorji imen spletnega dnevnika


Iščete najboljše generatorje imen spletnega dnevnika? Izbira imena za vaš blog je pomembna. Ampak zdi se, da vsakič, ko si omislite imenitno ime spletnega dnevnika, ga je že prevzel nekdo drug.

V tem članku bomo preučili najboljše generatorje imen spletnih dnevnikov, ki vam bodo pomagali najti najboljše ime za vaš blog. Najboljši del: Vsi ti generatorji imen bloga so brezplačni za uporabo!

Kaj je generator imena spletnega dnevnika?

Generator imen spletnega dnevnika je orodje, s pomočjo katerega boste lažje prišli do idej za ime bloga. Najboljše pri tem je, da vam lahko ustvari ime spletnega dnevnika, ki ni samo na voljo, ampak se tudi sliši odlično.

Vse, kar morate storiti, je, da odprete orodje za ustvarjanje imen spletnega dnevnika in določite 1 ali 2 ključnih besed, povezanih z želeno nišo spletnega dnevnika.

Kako si omisliti ime spletnega dnevnika

Če želite začeti blog, je eden prvih korakov izbira imena spletnega dnevnika. Izbira popolnega imena bloga je lahko težavna, zato morate vanj vložiti veliko misli. Ko izberete ime spletnega dnevnika, se z njim nekako zataknete. Torej ne samo, da mora ime vašega bloga predstavljati vašo blagovno znamko in kdo ste, ampak morate upoštevati tudi svoje bodoče bralce blogov. Uspeh vašega bloga se deloma opira na izbiro najboljšega imena spletnega dnevnika, zato izberite pametno.

Nekaj ​​nasvetov za izbiro najboljšega imena za vaš blog je:

  • Naj bo kratek – Ime dobrega bloga mora biti kratko. Svoje občinstvo je lažje tipkati in si zapomniti.
  • Preprosto črkovati – Če je ime vašega spletnega dnevnika pretežko črkovati, ga bodo ljudje verjetno napačno črkovali, ko vas bodo poskušali najti v spletu. Zaradi tega se izogibajte dodajanju dvojnih črk, posebnih znakov in številk.
  • Uporabi ključne besede – Če pišete o vrtnarjenju, poskusite v imenu spletnega dnevnika uporabiti ključno besedo “vrtnarjenje”, da vas uporabniki lažje najdejo v spletu.
  • Ne delajte preozke – Izberite ime, ki bo puščalo vašo spletno stran za blog. Če na primer začnete blogirati o receptih za testenine in svojemu blogu poimenovati “Testenine dneva”, v prihodnosti, ko želite blogirati o sladicah, vaše ime ne bo pritegnilo ljudi, ki iščejo sladice..
  • Naj bo blagovna znamka & Edinstven – Ime vašega bloga mora izstopati med bralci, zato izberite ime, ki pritegne njihovo pozornost in se drži z njimi.

Zdaj, ko veste, kako izbrati dobro ime za svoj blog, pojdite na naš seznam najboljših generatorjev imen spletnega dnevnika, da vam pomagamo pri oblikovanju najboljšega imena spletnega dnevnika.

1. Orodje za ustvarjanje domen IsItWP

isitwp-domain-name-generator

Naše lastno orodje, IsItWP-ov generator spletnih strani, je eden najboljših spletnih blogerjev. S pomočjo našega preprostega orodja poiščite popolno ime za vaš blog ali spletno mesto. Preprosto vnesite 1 ali 2 ključni besedi in pritisnite Ustvari imena gumb in voila! Takoj vam je predstavljena široka paleta idej za ime spletnega dnevnika, ki vključujejo želene ključne besede.

S tem orodjem lahko takoj preverite tudi razpoložljivost domenskega imena za vaš blog s programom Bluehost. To pomeni, da lahko hitro vzamete ime tega spletnega dnevnika, preden ga bo kdo ukradel.

Poleg tega Bluehost ponuja čudovito ponudbo za bralce IsItWP. Lahko dobite brezplačno ime domene, SSL potrdilo in gostovanje s popustom, ki se začne že pri samo 2,75 USD na mesec. S to sladko ponudbo lahko danes začnete svoj blog! Kliknite tukaj, da sklenete to ekskluzivno ponudbo z Bluehostom.

Pridobite ideje za ime spletnega dnevnika z IsItWP generatorjem domen »

2. ImeBoy

nameboy-best-blog-generator-imena

Nameboy je najstarejši in najbolj priljubljen generator imen spletnega dnevnika na svetu, zato je to odlično orodje za iskanje popolnega imena za vaš blog ali spletno mesto. Podjetje Nameboy se je začelo leta 1999 in njihov cilj je pomagati ljudem najti kreativna imena podjetij za svoje podjetje, izdelek ali blog, da lahko svoje ideje spremenijo v resničnost.

Generator spletnega imena spletnega dnevnika Nameboy analizira ključne besede, ki jih vnesete v polje za iskanje imena domene, in vam poda predloge za najboljše ideje za ime spletnega dnevnika. Ponujajo tudi možnost preverjanja razpoložljivosti domene s programom Bluehost, pa tudi strokovne nasvete, kako izbrati najboljše ime spletnega dnevnika.

Pridobite ideje za ime spletnega dnevnika z Nameboyom »

3. Priporočite Generator Ime podjetja

shopify-business-name-generator

Shopify Generator poslovnega imena iz enega najbolj priljubljenih vtičnikov za e-trgovino je še en odličen generator imen spletnega dnevnika, s katerim lahko najdete popolno ime spletnega dnevnika.

S tem brezplačnim generatorjem podjetij / blogov imen lahko preprosto najdete pravo ime za svoj blog. Lahko vnesete besedo, ki jo želite vključiti v ime svojega spletnega dnevnika / podjetja, in pritisnite Ustvari imena gumb in takoj prejmete tono idej o imenih blogov, ki so preverjene glede razpoložljivosti imena domene.

Nato lahko kliknete na idejo o imenu bloga, ki vam je najbolj všeč, in orodje vam daje korake za rezerviranje imena na Shopify. Ta možnost je popolna, če načrtujete prodajo izdelkov na svojem blogu. To ime bloga lahko tudi vzamete in ga registrirate in kupite na katerem koli drugem spletnem mestu.

Pridobite ideje za ime spletnega dnevnika s Shopify Generator podjetjem »

4. Domena.com

domain-best-blog-name-generator

Na domeni.com lahko najdete popolno ime za svoj blog in kupite domeno, vse na enem mestu. Začnite z vnosom ideje za ime spletnega dnevnika v polje za iskanje imena domene. Če boste uporabili želeno ime spletnega dnevnika, vam bo Domain.com dal kup podobnih idej o imenih spletnih strani, ki so na voljo. Skupaj s predlogi za ime spletnega dnevnika prikazujejo tudi ceno za imena blogov.

Ko najdete ime spletnega dnevnika, ki vam je všeč, ga lahko dodate v košarico. Hkrati imate možnost nakupa e-poštnega naslova Google G Suite, ki se ujema z imenom vašega spletnega dnevnika, zmogljivim spletnim gostovanjem, SSL certifikatom in načrtom SiteLock za zaščito vašega spletnega mesta pred zlonamerno programsko opremo, hekerji in virusi.

Tako lahko najdete popolno ime spletnega dnevnika in začnete graditi svoje spletno mesto naenkrat.

Pridobite ideje za ime spletnega dnevnika z Domain.com »

5. GoDaddy.com

godaddy-blog-name-generator

GoDaddy je dobro znana in priljubljena izbira za nakup imena spletnega dnevnika in spletnega gostovanja, imajo pa tudi odlično orodje za ustvarjanje imen podjetij, ki vam bo pomagalo najti odlično ime za vaš blog. V iskalno polje vnesite nekaj ključnih besed in kliknite na Iskanje gumb. Če na primer vnesete ključno besedo “pletenje”, vam bo orodje sporočilo, da je domena pletenje.com že zasedeno, in vam nato ponudilo vrsto možnosti imena, ki so na voljo s ključno besedo “pletenje” v njih.

GoDaddy prikazuje tudi ceno imena bloga. Ko najdete ime spletnega dnevnika, ki vam ustreza, ga lahko dodate v košarico in takoj kupite. Ko se odjavljate, vam GoDaddy ponuja tudi možnost, da svoje spletno mesto začnete takoj z brezplačnim preizkusom graditelja spletnega mesta GoDaddy..

Z GoDaddy lahko najdete in kupite popolno ime spletnega dnevnika in takoj začnete graditi svoje spletno mesto, tako da lahko svoj blog pripravite in začnete uporabljati v manj kot 1 uri.

Pridobite ideje za ime spletnega dnevnika z GoDaddy »

6. NameCheap.com

namecheap-blog-generator-imena

NameCheap.com je še en izmed najboljših ustvarjalcev imen spletnega dnevnika. To orodje je najbolje, če že imate v mislih ime bloga. Vnesete lahko ime spletnega dnevnika, ki ga nameravate uporabiti, in NameCheap vam bo povedal, ali je ime domene na voljo.

Če je vaše želeno ime domene že zajeto, vam bo NameCheap dal možnosti za razširitve domenskih imen, ki so na voljo. Na primer, če je Fishing.com že posneto, vam bo to orodje dalo ideje, kot sta Fishing.online ali Fishing.fun. Čeprav priporočamo, da se držite pripona .com, ker je najbolj znan, zaupanja vreden in si ga je enostavno zapomniti.

Če najdete želeno ime spletnega dnevnika in je na voljo, ga lahko dodate v košarico in takoj kupite.

Pridobite ideje za ime spletnega dnevnika z NameCheap.com »

7. DomainWheel

domainwheel-blog-generator-imena

DomainWheel je eden novejših generatorjev imen spletnega dnevnika, ki je na voljo v spletu. V iskalno polje preprosto vnesite 1 ali 2 ključnih besed in pritisnite Iskalna domena gumb. DomainWheel vam bo nato ponudil izbor najboljših razpoložljivih idej za ime spletnega dnevnika, ki se nanašajo na te ključne besede.

Poleg tistih idej o povezanih imenih blogov vam DomainWheel ponuja tudi številne naključne ideje za ime spletnega dnevnika. Vsebujejo tudi seznam idej, ki se rimajo z vnesenimi ključnimi besedami, da vas še bolj navdihnejo. Če se resnično zataknete, katero ime spletnega dnevnika izbrati, je to odličen generator imen spletnega dnevnika.

Pridobite ideje za ime spletnega dnevnika z DomainWheel »

8. InstantDomainSearch.com

takojšnje iskanje po domeni

InstantDomainSearch.com je zadnji na našem seznamu za najboljše generatorje imen spletnega dnevnika. S tem generatorjem imen spletnega dnevnika se rezultati iskanja po blogu prikažejo takoj, ko vtipkate ključne besede v iskalno polje.

V rezultatih iskanja si lahko ogledate razširitve, ki so na voljo za želeno ime spletnega dnevnika, nove ideje za ime bloga v razdelku generatorja in z njimi povezana imena blogov, ki so naprodaj.

Če najdete ime spletnega dnevnika, ki vam je všeč, ga lahko kupite s klikom na povezavo na spletnem mestu, ki vas vodi desno do GoDaddy.

S temi osupljivimi generatorji imen blog lahko zdaj začnete postopek iskanja popolnega imena za svoj blog. S temi orodji iskanje najboljšega spletnega imena ne bo enostavno, ampak tudi zabavno. Če ste uživali v tem članku, si oglejte našo drugo objavo o najboljših blogerskih platformah za začetnike (v primerjavi).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me