8 najboljših spletnih tečajev in ponudnikov usposabljanja za WordPress

Najboljši spletni tečaji in ponudniki usposabljanj za WordPress


Iščete najboljše WordPress spletne tečaje in ponudnike usposabljanj?

Ne glede na to, ali ste začetni uporabnik, izkušen strokovnjak ali razvijalec teme ali vtičnikov, boste v spletu našli veliko različnih tečajev za WordPress, s pomočjo katerih se lahko naučite, kar želite z WordPressom. Kljub temu ni vsak spletni tečaj WordPress vreden vašega časa in denarja.

Zato smo sestavili seznam najboljših spletnih tečajev in programov usposabljanja za WordPress.

Izbira najboljšega spletnega tečaja WordPress

Morda boste našli več platform, ki ponujajo vadnice in vodnike, s pomočjo katerih boste WordPress naučili navzven. Te platforme zajemajo različne teme, kot so razvoj spletnega mesta, razvoj tem in vtičnikov, prilagoditev WordPress-a in še več.

Ni vsak WordPress spletni tečaj ustvarjen enako. Tečaje najdete v različnih formatih.

 • Video vadnice
 • Vodniki po korakih
 • Namigi in triki
 • Podpora za WordPress

Oglejmo si nekaj najboljših spletnih tečajev in ponudnikov usposabljanja za WordPress na trgu.

1. Brezplačni video tečaj WPBeginnerja

WPBeginner

WPBeginner je najbolj priljubljen vodnik za WordPress začetnike po internetu. Ponuja brezplačne spletne tečaje, vaje in videoposnetke, s katerimi boste lažje spoznali WordPress. Ko se prijavite za videoposnetke WPBeginner-ja, boste BREZPLAČNO dostopali do 30 in več koristnih vodnikov in vodnikov.

S temi video vajami boste lahko ustvarili blog, izdelali spletno mesto ali ustvarili spletno trgovino, ne da bi najeli razvijalca. Vadnice za video razprave obravnavajo strani, objave, slike, vdelavo video / zvoka, pripomočke, orodja, nastavitve in konfiguracijo..

Poleg tega lahko obiščete Spletno mesto WPBeginner da si ogledate brezplačne izdelke, vire, premium vtičnike in 100+ kuponov za popust. Dejansko je WPBeginner pionirska in vsestranska rešitev za učenje WordPressa.

Morda boste želeli razmisliti tudi o pridružitvi Facebook skupina WPBeginner. V tej skupini boste našli številne začetnike, ki dobivajo rešitve za svoje težave. Tudi, Syed Balkhi (ustanovitelj) pogosto deli kratke nasvete in trike v videoposnetkih v živo, s pomočjo katerih lahko hitro razvijete svoje spletno mesto.

Cena: Popolnoma BREZPLAČNO!

2. WP101

WP101

WP101 ponuja začetnikom prijazne video vadnice WordPress. Na WordPressu objavljajo strokovne video tečaje za uporabnike začetne ravni. Od namestitve do uporabe vtičnikov in tem vam WP101 pomaga, da hitro in enostavno uporabljate priljubljene WordPress vtičnike.

Izkoristite lahko tudi njihove napredne tečaje, povezane z izdelki, ki pokrivajo Yoast, MailPoet, WooCommerce, Jetpack in še več. Ponuja tudi tečaje za urejevalnike WordPressa, vključno z urejevalnikom blokov Gutenberg.

Cena: Načrt vseživljenjskega članstva stane 99 USD (enkratna pristojbina).

3. Tuts + WordPress Vadnice

Envato Tuts Plus

Tuts + je priljubljeno spletno mesto s pomočjo kode WordPress. Ponuja na stotine vadnic z navodili za uporabo, s pomočjo katerih boste izvedeli vse o WordPressu. Do vrhunskih strokovnjakov za WordPress lahko dostopate tudi do več deset e-knjig in spletnih tečajev.

Teme teh vaj in tečajev vključujejo SEO, razvoj tem, razvoj vtičnikov, objave in strani, vrste objav po meri, večstransko omrežje, Gutenbergovi bloki in še več.

Najboljši del je, da se lahko naročite na Envato Elements in dobite dostop do več kot 1,6 milijona uporabnih predmetov, vključno z neomejenim dostopom do Tuts + vadnic, e-knjig in tečajev.

Cena: Stane 16,50 USD na mesec.

4. Lynda.com

Lynda

Lynda.com je eno največjih spletnih spletnih tečajev in vadnic, ki ga izvaja LinkedIn Learning. Ima poseben odsek za video vadnice in tečaje WordPress. Z 51 tečaji in 1500+ video vodniki za WordPress se lahko naučite skoraj vsega o WordPressu.

Vadnice za video vsebino zajemajo več tem, vključno z razvojem vtičnikov, ustvarjanjem spletnega dnevnika, razvojem spletnega mesta, prilagajanjem tem, varnosti, WooCommerce in še več.

Cena: Od 17,99 USD na mesec za letno zaračunavanje.

5. Udemy

Udemy

Udemy ponuja široko paleto spletnih tečajev o več temah. Ima ločen razdelek o video vajah za WordPress. Tečaji so razvrščeni po imenu učiteljev, uporabniških ocenah, številu ur in stopnjah (začetni, napredni itd.).

Ima 3000+ tečajev za WordPress od strokovnjakov. Nekateri učitelji ponujajo več kot 100 predavanj, ki pokrivajo vse teme, vključno s spletnim oblikovanjem, razvojem, izbiro tem, vtičniki in še več. Povratne informacije lahko kadar koli daste na podlagi izkušenj z Udemy.

Cena: Stroški temeljijo na trenerju in številu ponujenih tečajev. Običajno se začne od 19,99 USD.

6. Seje WP

Seje WP

Seje WP ponuja video vadnice vrhunskih strokovnjakov za WordPress. Ima več deset spletnih video sej in 7 celotnih tečajev, vsako z več lekcijami. Nekateri od njih imajo tudi več trenerjev, zaradi katerih so edinstveni in izjemni.

Za vas in vaš razvojni tim lahko ponudijo zasebni program usposabljanja. Program vključuje dvotedensko izobraževanje, tekoče usposabljanje, zasebni kanal za odvajanje, individualno ocenjevanje, izkaznice in drugo. Kadar koli lahko prekinete usposabljanje in plačate, kar ste se naučili.

Cena: Postanite član in pridobite dostop do 160+ ur usposabljanja za 3 USD.

7. WordPress.tv

WordPress TV

WordPress.tv je priljubljeno spletno mesto WordPress podjetja Automattic. Ponuja na tisoče video posnetkov strokovnjakov in trenerjev na internetu. Vsebuje tudi videoposnetke iz WordCamps (mednarodnih konferenc WordPress) iz vseh koncev sveta.

Na spletnem mestu je razdelek »Kako« z stotimi vadnicami za učenje WordPressa. Svoje videoposnetke lahko delite tudi na WordPress.tv za širjenje znanja. Omogoča vam, da se pridružite WordPress.tv kot prostovoljec za moderiranje in pregledovanje video prispevkov.

Cena: BREZPLAČNO.

8. IsItWP

IsItWP

IsItWP je priljubljeno orodje za iskanje WordPress, ki ga lahko uporabite za analizo gostovanja spletnega mesta, teme, vtičnikov in drugih informacij. Ima blog z več kot 1000 vadnicami, vodniki in spletnimi tečaji o WordPressu.

Če želite prost dostop do uporabnih vadnic, nasvetov in kramp WordPress, se pridružite tedenskemu glasilu IsItWP. Naši strokovnjaki naročnikom vsak teden pošiljajo e-poštna sporočila s tonami WordPress virov.

IsItWP ima ocene izdelkov za več sto WordPress tem in vtičnikov. Brezplačno vsebuje tudi več mnenj o gostovanju WordPress-a. S pomočjo teh pregledov lahko izberete najboljše spletno gostovanje, temo in vtičnike za svoje spletno mesto WordPress.

Cena: Popolnoma BREZPLAČNO!

Upamo, da vam bo ta članek pomagal najti najboljše spletne tečaje in ponudnike usposabljanj za WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših plug-in vtičnikih WordPress-a.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map