8 primerjalnih e-poštnih storitev SMTP (2020)

najboljše storitve smtp v primerjavi


Iščete najboljše SMTP transakcijske e-poštne storitve?

SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) zagotavlja pošiljanje vaših transakcijskih e-poštnih sporočil. E-poštna sporočila lahko tudi avtomatizirate glede na dejanja in vedenje vaših uporabnikov. Na trgu je veliko e-poštnih storitev, zato boste morda težko izbrali popolno možnost za pošiljanje e-poštnih sporočil.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših e-poštnih storitev SMTP za trženje in avtomatizacijo.

1. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue je priljubljena storitev trženja e-pošte. S SendinBlue lahko pošiljate transakcijska e-poštna sporočila na sezname svojih naročnikov in sledite e-poštnim sporočilom, če želite izvedeti odprto ceno, stopnjo obiskov ene strani, stopnjo klikov itd. SendinBlue ponuja tudi storitev trženja SMS.

Druge pomembne funkcije vključujejo gradnjo e-poštnih sporočil, povleci in spusti, preizkušanje A / B e-poštnih sporočil in napredno poročanje za optimizirano marketinško kampanjo.

Cena: 300 e-poštnih sporočil / dan z neomejenimi stiki je brezplačno. Začetni stroški osnovnega načrta znašajo 25 USD na mesec.

2. Postrežba

Mailgun

Mailgun je močna e-poštna storitev za profesionalne razvijalce. S svojimi zmogljivimi API-ji lahko enostavno pošiljate, prejemate in sledite e-poštnim sporočilom o transakcijah. Ima napredno preverjanje e-pošte za povečanje konverzij.

Odlikuje jo močna infrastruktura za pošiljanje z integracijo SMTP in preprost API RESTful za pošiljanje večjih sporočil uporabnikom.

Cena: To je storitev s plačilom. 10.000 e-poštnih sporočil in 100 potrditev e-pošte na mesec je brezplačno. Za 20.000 e-poštnih sporočil in 500 potrditev e-pošte na mesec stane 9 USD na mesec.

3. SendGrid

SendGrid

SendGrid je storitev e-poštnega prometa SMTP v oblaku, ki ponuja zanesljivo platformo za pošiljanje in prejemanje večjih e-poštnih sporočil. Poleg pošiljanja transakcijskih e-poštnih sporočil vam omogočajo tudi ustvarjanje marketinških kampanj po e-pošti.

Na voljo imate različne možnosti integracije, da začnete pošiljati e-poštna sporočila. Na vsako poslano e-pošto lahko dobite popolno analitično poročilo in povratne informacije v realnem času.

Cena: V prvem mesecu lahko brezplačno pošljete 40.000 e-poštnih sporočil. Po tem ponuja 100 e-poštnih sporočil / dan zastonj za vedno. Osnovni načrt se začne z 14,95 USD na mesec, ki vključuje 100 000 e-poštnih sporočil na mesec.

4. Amazonski SES

Amazon SES

Amazon SES je prilagodljiva in razširljiva e-poštna storitev za SMTP transakcije, ki je v prvi vrsti usmerjena v razvijalce aplikacij in digitalne tržnike. Amazon SES vam pomaga enostavno pošiljati obvestila in transakcijska e-poštna sporočila svojim uporabnikom. Omogoča vam uporabo vmesnika SMTP ali AWS SDK za integracijo Amazon SES neposredno v vašo aplikacijo.

Na voljo je z robustnim sistemom, ki poskrbi, da vaša e-poštna sporočila ne upoštevajo neželenih filtrov. Preko njihovega pametnega mehanizma lahko spremljate dostavo e-pošte, stopnjo obiskov ene strani in zavrnitve.

Cena: To je storitev s plačilom, kar pomeni, da boste morali plačati za tisto, kar uporabljate. Omogoča vam brezplačno pošiljanje 62.000 e-poštnih sporočil / mesec. Po brezplačni omejitvi boste morali plačati 0,10 USD za vsakih 1000 e-poštnih sporočil. Če vaša e-poštna sporočila vsebujejo priloge, boste morali plačati 0,12 USD / GB.

5. Poštni žig

Poštni žig

Poštni žig je ena najboljših SMTP transakcijskih e-poštnih storitev, ki ponujajo strelovodno dostavo za vašo aplikacijo in transakcijska e-poštna sporočila. Poštni žig ima strežnike SMTP, ki so razporejeni po vsem svetu, da se zagotovi hitra dostava e-pošte.

Ima odličen sistem sledenja, ki vam omogoča spremljanje, koliko e-poštnih sporočil je odprtih in koliko časa porabite za e-poštno sporočilo, ki ste ga poslali.

Cena: Osnovni načrt stane 10 USD na mesec za 10.000 e-poštnih sporočil. Za dodatna e-poštna sporočila boste morali plačati 1,25 USD za 1000 e-poštnih sporočil.

6. Moosend

Moosend

Moosend je cenovno ugodna storitev e-poštne storitve za SMTP, ki je opremljena s programom za izdelavo e-pošte s povleci in spusti, da takoj oblikuje vaša e-poštna sporočila. Ima 98-odstotno stopnjo dosegljivosti, kar pomeni, da se lahko bori proti neželeni filtri.

Omogoča vam ustvarjanje piškotkov in sledenje e-poštnih sporočil v realnem času. Za svoja e-poštna sporočila o transakcijah lahko dobite tudi napredna analitična poročila.

Cena: Brezplačno je za do 1000 naročnikov. Za naslednjih 1000 naročnikov boste morali plačati 8 USD na mesec, če jih boste letno zaračunali. Vsi načrti ponujajo neomejeno število e-poštnih sporočil in oglaševalskih akcij vsak mesec.

7. Mandril

Mandrilja

Mandrilja je transakcijska e-poštna storitev SMTP podjetja MailChimp. To je varna in učinkovita platforma za pošiljanje transakcijskih e-poštnih sporočil brez kakršnih koli težav z dostavo. Mandrill lahko uporabljate za pošiljanje podatkov, usmerjenih, prilagojenih oseb in e-trgovine z e-trgovino svojim uporabnikom..

Z naprednim sledenjem lahko spremljate odprto stopnjo, stopnjo obiskov ene strani in stopnjo klikov za svoja e-poštna sporočila.

Cena: Za 25000 e-poštnih sporočil na mesec stane 20 dolarjev. Stroške lahko izračunate tudi tako, da v njihov kalkulator cene dodate število e-poštnih sporočil.

8. Pepipost

Pepipost

Pepipost je e-poštna storitev za API in SMTP transakcije. Ima preproste nastavitve za povezavo vaše aplikacije s Pepipostom in nudi varno platformo za pošiljanje zaupnih e-poštnih sporočil. S Pepipostom lahko hitro pošiljate množična e-poštna sporočila.

Vse podatke o dostavi e-pošte, odprti stopnji in stopnji obiskov ene strani vodi v celoti. Obvesti vas tudi o odjavi in ​​drugih ukrepih, ki jih izvajajo uporabniki.

Cena: 30.000 e-poštnih sporočil je 30 dni brezplačno. Kasneje boste prejeli 3000 e-poštnih sporočil / mesec brezplačno. Začetni načrt stane 17,5 USD na mesec za 150 000 e-poštnih sporočil, če jih letno zaračunamo.

To je vse.

Preverite tudi: Najboljša brezplačna CRM programska oprema za izboljšanje odnosov s strankami.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše SMTP transakcijske e-poštne storitve. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših vtičnikih za novice za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me