9 najboljših možnosti za Google AdSense za resničen denar (2020)

Najboljše alternative za Google AdSense


Iščete najboljše možnosti za Google AdSense za zaslužek na svojem spletnem mestu?

AdSense je najbolj priljubljena oglaševalska storitev na svetu za zaslužek od oglasov. Če pa je vaš račun AdSense iz katerega koli razloga prepovedan ali izbrisan, boste morali uporabiti drugo metodo, da nadaljujete z unovčitvijo vsebine.

V tem članku bomo delili 9 najboljših možnosti za Google AdSense, ki jih lahko uporabite.

Kako zaslužiti “pravi” denar z alternativami AdSense

AdSense je prvo oglaševalsko omrežje za izdajatelje, ki želijo zaslužiti na svojem blogu. Tako enostavno je zaslužiti z AdSense. Vse, kar morate storiti, je, da kodo AdSense postavite na svoj blog in oglasi se prikažejo, ko bo vaš račun odobren.

Vendar pa obstajajo veliko razlogov za iskanje zanesljive alternative Google AdSense.

Morda vam je bilo težko odobriti račun AdSense ali pa je bil vaš račun AdSense prepovedan.

Nekateri založniki iščejo tudi alternativo, ker želijo povečati svoj dohodek od oglaševanja tako, da svoj blog poleg zaslužka zaslužijo tudi z AdSense.

Ne glede na vaš razlog, lahko svoj blog zaslužite z alternativo AdSense na dva načina:

  1. Z izbiro alternativnega oglasnega omrežja
  2. Z izbiro partnerske mreže

Izbira nadomestnega oglasnega omrežja je najboljša izbira, če nimate aktivnega računa AdSense in želite svoj blog zaslužiti z oglasi.

Izbira partnerskega omrežja je najboljša izbira, če želite dohodke od oglasov razširiti poleg AdSense. Prav tako boste morda želeli preveriti, kako začeti partnersko trženje.

V tem članku vam bomo prikazali dve različni vrsti AdSense možnosti: oglasna omrežja in partnerske mreže.

Oglasna omrežja

1. Media.net

Media.net

Media.net je podobna storitev kot Google AdSense in ga je enostavno uporabiti kot alternativo. Prikaže kontekstualne oglase s prilagojenim dizajnom, ki ustrezajo vsebini vašega spletnega mesta. Združuje se z Yahoo! Program za kontekstne oglase Bing Network za povečanje dosega.

S tehniko domačih oglasov izboljšajo uporabniško angažiranost in prilagodijo videz vaših ciljnih strani. Vsi njihovi oglasi so v celoti odzivni in odlično izgledajo v kateri koli velikosti zaslona. Media.net izplačuje vsak prihodek, pridobljen vsakih 30 dni.

2. Propelerski oglasi

Propelerski oglasi

Propelerski oglasi so druga možnost za Google AdSense. Oglaševalsko in partnersko omrežje, ki temelji na uspešnosti, omogoča ustvarjanje oglaševalskih akcij, usmerjenih v konverzije. Ima sistem AI, ki avtomatizira optimizacijo oglasov in prinese neverjetne rezultate. Propeller Ads je samoplačniška platforma s podrobnimi in poglobljenimi statističnimi podatki o uspešnosti oglasov v realnem času.

Ponuja več oblik oglasov, vključno z onclick oglasi, izvornimi oglasi itd. Na voljo je tudi s partnerskim programom za zaslužek pri prodaji provizij. Izbirate lahko med več plačilnimi prehodi, da potegnete svoj dohodek. Propelerski oglasi plačujejo neto 30. Za nekaj izbranih držav ponujajo tudi tedenska plačila.

3. Adsterra

Adsterra

Adsterra je digitalna oglaševalska mreža za založnike in oglaševalce. Na voljo je z osebnim upraviteljem računa, s katerim lahko spremljate uspešnost oglaševalskih akcij. Spletni in mobilni promet lahko ciljate ločeno, da kar najbolje izkoristite svoje oglase. Prav tako prikazuje statistiko uspešnosti oglasov v realnem času.

Vsi oglasi so zavarovani s strani lastne ekipe in s pomočjo tretjih rešitev. Najmanjše izplačilo za Adsterra znaša 100 dolarjev, založnikom pa plačujejo dvakrat mesečno.

4. AdBuff

AdBuff

AdBuff je AdSense podobno oglaševalsko omrežje, ki vas povezuje z oglaševalci. Na voljo je nadzorna plošča v realnem času, ki prikazuje vaše prihodke, tako da lahko pravilno upravljate z oglasi. Upravitelj računa vam omogoča pregled uspešnosti oglasa in pomaga optimizirati ga za boljše rezultate.

Vsi njihovi oglasi so prijazni do družine in zaščiteni pred zlonamerno vsebino. Ima povezovanje s priljubljenimi oglaševalskimi podjetji, da poveča vaše prihodke. AdBuff izplača vaš zasluženi prihodek na neto 45 osnovi.

5. Ponudnik oglasov

Ponudnik oglasov

Bidvertiser je omrežje za neposredno oglaševanje, ki ga lahko uporabite za unovčenje prometa in vsebine spletnega mesta. Ima nadzorno ploščo za optimizacijo vašega prometa in uporablja Smartlink tehnologijo za pošiljanje vaših uporabnikov neposredno na izbrane povezave. Za razliko od drugih oglaševalskih storitev bo vaš račun takoj odobren. Oblike oglasov vključujejo pasice, drsnike, pojavna okna in drugo.

Deluje z vašim spletnim mestom, mobilnimi aplikacijami, razširitvami in vsemi drugimi viri, da zasluži vaš promet. Bidvertiser prikazuje varne oglase in se integrira s priljubljenimi plačilnimi storitvami, kot je PayPal, za odpremo vaših prihodkov. Zasluženi prihodek lahko dvignete z dobroimetjem v višini 10 USD.

6. PopAds

PopAds

PopAds je priljubljena oglaševalska mreža in storitev objavljanja oglasov. Je neposredna alternativa Googlu AdSense in je visoko plačljiva rešitev. Svoj račun lahko odobrite in takoj začnete objavljati oglase na svojem spletnem mestu.

Vsi njihovi oglasi so optimizirani za hitro in učinkovito nalaganje. PopAds je na tisoče založnikov všeč zaradi njihovih edinstvenih plačilnih meril. Plačujejo vsakodnevno, če dosežete najmanj 5 USD na dan.

7. PrihodkiHits

PrihodkiHits

RevenueHits je še ena priljubljena oglaševalska mreža na trgu. Zagotavlja hitro odobritev vašega računa in pospeši prikazovanje oglasov za ustvarjanje denarja na vašem spletnem mestu. Ima več formatov za prikazovanje oglasov, kot so pasice, gumbi, drsniki, pojavna okna itd.

Prihodke lahko izvlečete prek PayPal, Payoneer in drugih priljubljenih plačilnih prehodov. Minimalni znesek dohodka za dvig denarja znaša 50 dolarjev, plačajo pa jih neto 30.

Povezane mreže

8. ShareASale

ShareASale

ShareASale je najbolj priljubljena mreža za trženje podružnic. Ponuja več kategorij, kot so moda, tehnologija, poslovanje itd., Kar omogoča, da številne raznolike poslovne niše zaslužijo dodaten denar. Lahko se prijavite za kateri koli izdelek, ki je registriran pri ShareASale in dobite svojo provizijo pri vsaki prodaji.

Lahko je alternativa Google AdSense, saj ustvarja dohodek od prometa na vašem spletnem mestu. Pridružite se lahko enostavno in plačani vam bodo mesečno. Vendar pa boste za svoj dvig prihodkov potrebovali najmanj 50 USD plačila na vašem pridruženem računu. Z ShareASale lahko začnete zaslužiti takoj, ko začnete z modo, hrano, tehnologijo ali katerim koli drugim spletnim mestom.

9. Amazon Associates

Amazon Associates

Amazon Associates je eden najboljših partnerskih programov na svetu. Morda ni neposredna alternativa Googlu AdSense, vendar lahko s prodajo izdelkov Amazon na svojem spletnem mestu zaslužite provizije. Če imate lastno trgovino e-trgovine, se lahko preprosto prijavite v program Amazon Associates in na svojem spletnem mestu prikažete dinamične slikovne oglase..

Ker ima Amazon na milijone izdelkov, se lahko odločite za prikaz najpomembnejših izdelkov v svoji liniji izdelkov. Amazon Associates plača do 10% provizije pri vsaki prodaji.

Prav tako lahko ustvarite svojo lastno podružnično trgovino Amazon, da zaslužite več denarja. Oglejte si tudi naš seznam najboljših partnerskih trženjskih tem, da začnete svoj podružnični posel z udarcem.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše možnosti za Google AdSense za zaslužek na vašem spletnem mestu. Morda boste želeli preveriti tudi naš seznam najboljših podjetij za spletno gostovanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map