9 najboljših načrtov mobilnega telefona za mala podjetja za leto 2020 (v primerjavi)

Najboljši načrti za mala podjetja v malem podjetju


Iščete najboljše mobilne načrte za mala podjetja?

Načrti službenih mobilnih telefonov vam omogočajo, da klice s poslovnih številk razširite na svoje mobilne telefone ali spletne aplikacije, ne da bi za vsako številko potrebovali drugo napravo. To je odličen način za upravljanje vašega podjetja na mobilnem telefonu.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših načrtov za mobilne telefone za mala podjetja.

Izbira najboljšega načrta za mobilne telefone za mala podjetja

Na trgu je na voljo veliko načrtov za poslovne mobilne telefone. Med uporabniki lahko nastane zmeda in izberejo najboljšo storitev za svoje majhno podjetje.

Tukaj je tisto, kar morate iskati v storitvi mobilnega telefona za mala podjetja:

 • Trajanje klica in čakalna doba
 • Klicni objekt
 • Samodejno spremljanje in usmerjanje klicev
 • Spletna nadzorna plošča za dodajanje novih članov ekipe
 • Omogoča, da več naprav (mobilni telefon, stacionarni računalnik, tablični računalnik) sprejme klic z ene številke
 • Storitev preusmeritve, prenosa in ID-ja klicatelja

Načrti za mobilni telefon za mala podjetja lahko ponudijo več možnosti in funkcij. Morate preučiti svoje zahteve, da izberete popoln načrt mobilnega telefona za vaše podjetje.

Oglejmo si nekaj najboljših načrtov za mobilne telefone, ki jih lahko uporabite.

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva je priljubljena storitev majhnega mobilnega telefona za izboljšanje vaše komunikacije. Ima številne funkcije, kot so neomejeno klicanje, glasovna pošta po e-pošti, samodejna spremljevalka, HD glasovna kakovost, takojšnji konferenčni klici in še več.

Omogoča čakalne vrste klicev in recepcijo za upravljanje dolgih čakajočih klicev. S programom Nextiva lahko integrirate aplikacije drugih proizvajalcev za poročanje, obračunavanje, programsko opremo za upravljanje odnosov s strankami in druge namene.

Nextiva ponuja tudi klepet v živo, spletne ankete, dnevnike klicev in druge funkcije kot storitev poslovnega telefona. To je popolna telefonska storitev za internetni protokol (VoIP) za posamezna podjetja in podjetja z več lokacij.

Najnovejše popuste si oglejte na naši strani kuponov Nextiva.

2. RingCentral

RingCentral

RingCentral je odlična telefonska storitev za mala podjetja. Na voljo je z dnevniki klicev za upravljanje zgodovine vseh vaših poslovnih klicev. Omogoča integracijo s koristnimi aplikacijami za razširitev funkcionalnosti službe vašega mobilnega telefona.

Druge pomembne funkcije vključujejo skupno rabo zaslona, ​​video klice, konference, takojšnje sporočanje, posnetke klicev in faks. Na nadzorni plošči lahko upravljate tudi ID klicatelja, čakanje na klic, prenose in drugo. Nastavitev in uporaba v nekaj minutah je preprosta.

3. Kobilica

Kobilica

Grasshopper je popolna virtualna telefonska storitev za mala podjetja. Ločuje vaše osebne in poklicne klice po učinkoviti komunikaciji. Izberete lahko lokalno številko v določenih državah, da si ustvarite zaupanje v svoji skupnosti in sprejmete klice od koder koli od koder uporabljate svoj mobilni telefon ali namizne aplikacije.

Razen lokalne številke ponuja več možnosti za izbiro številke za vaše majhno podjetje, vključno s brezplačno številko, brezplačnimi številkami, 800 številkami in 833 številkami.

4. Phone.com

Telefoncom

Phone.com je profesionalna storitev za mala podjetja. Omogoča vam izbiro med lokalno številko ali brezplačno številko za vaše poslovne klice. Za sprejem klicev lahko uporabite kateri koli telefon, tudi stacionarni ali mobilni. Na voljo je z osnovnimi funkcijami, kot so posredovanje klicev, usmerjanje klicev, konferenčni klici itd.

S Phone.com dobite tudi neomejene razširitve, glasovno pošto na e-pošto, snemanje klicev, sprejemnik v živo, globalne številke in drugo. Ima prilagodljive cenovne načrte in vam omogoča, da v storitev dodate neomejene uporabnike.

5. AT&T

ATT

AT&T je še ena priljubljena poslovna storitev, telefon, televizija in internet. Omogoča vam, da ste ves čas povezani s svojimi uporabniki. Ima vrhunske neomejene načrte za klicanje in takojšnje sporočanje uporabnikom. Z vsakim njihovim načrtom dobite do 4 vrstice.

Značilnosti premijskih načrtov vključujejo neomejen čas pogovorov, besedila in podatkovne storitve za posebne države, kot sta Mehika in Kanada. Ponuja tudi storitve pretakanja HD in mobilno dostopno točko.

6. Verizon

Verizon

Verizon je storitev za mobilne telefone vrhunskega malega podjetja. Ponuja neomejen čas klica, besedila in podatkovne storitve za do 5 uporabnikov. Na tem seznamu ima nekoliko dražje načrte kot druge storitve mobilnega telefona.

Omogoča vam, da ostanete povezani od kjer koli in delite podatke med enim ali več mobilnimi tabličnimi računalniki, vročimi točkami in drugimi napravami. Prav tako lahko kupite ločene načrte za osnovni telefon, tablični računalnik ali katero koli napravo za dostopno točko.

7. Google Voice

Google Voice

Google Voice je pametno glasovno klicanje in storitev mobilnega telefona za mala podjetja. Omogoča vam uporabo glasovne številke za sprejemanje klicev od koder koli s pomočjo pametnih telefonov in spletnih aplikacij. Kot druge storitve mobilnega telefona ponuja tudi posredovanje klicev, prenos in glasovno pošto.

Omogoča vam blokiranje neželenih klicev in nastavitev časa sprejema klicev v vaših napravah. Z Google Voice prejmete brezplačno ameriško številko za klicanje, besedila in glasovno pošto.

8. Vonage

Vonage

Vonage je še ena profesionalna storitev mobilnega telefona za mala podjetja. Združljiv je z Amazon Chime in omogoča video klice in spletne konference za učinkovito komunikacijo. Ponuja storitve VOIP v oblaku in funkcijo mobilnega dostopa za sprejemanje klicev od kjer koli z internetno povezavo.

Druge funkcije vključujejo spletno nadzorno ploščo za upravljanje čakanja na klice, posredovanje klicev, prenos in še več. Nove uporabnike lahko preprosto dodate tudi s skrbniškega portala.

9. T-Mobile

T Mobile

T Mobile je draga storitev mobilnega telefona za mala in velika podjetja. Na voljo je z neomejenimi načrti za klice, podatke in besedilna sporočila, ki jih lahko uporabljate od kjer koli na svetu. T-Mobile omogoča upravljanje več številk iz ene naprave ali ene številke iz več naprav.

Funkcije vključujejo glasovno pošto, preusmeritev klica, ID klicatelja in pokritje za posamezno državo. Ponuja do 12 vrstic in vam jih zaračuna na linijo.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše načrte za mobilne telefone za mala podjetja. Morda boste želeli preveriti tudi naš strokovni izbor najboljših poceni registratorjev domen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map