9 najboljših orodij za delo na daljavo za delo od doma (v primerjavi)

daljinska delovna orodja


Iščete najboljša orodja za daljinsko delo za vaše podjetje?

Možnost delovanja na daljavo je pred kratkim dobila vse več in več malih in velikih podjetij sprejema trend.

Preusmeritev k delu na daljavo pomeni, da premislite, kako vaša ekipa komunicira in se poveže prek spleta. Zato je izbira najboljših orodij za delo na daljavo pomembna za vašo ekipo.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših orodij za delo na daljavo, ki vam pomagajo ostati povezani s svojo ekipo.

Ta članek je razvrščen v nekaj različnih sklopov:

 1. Komunikacijska orodja
 2. Orodja za sodelovanje
 3. Orodja za trženje

Komunikacijska orodja

Če imate več članov ekipe, ki delajo na daljavo za isti projekt, se povezujejo med seboj po telefonu, klepetu in spletnih konferencah, zagotavljajo, da so vsi na isti strani.

1. Nextiva

Nextiva, klicna konferenca

Nextiva je ena najboljših možnosti za vse, ki iščejo sistem poslovnega telefona in orodje za spletno konferenco. Ponuja tako video kot telefonske konference in se lahko uporablja tako v namiznih kot tudi v mobilnih telefonih.

Nextiva vam omogoča tudi možnost klepeta, ko ste na konferenci s soigralci ali strankami. Najboljše je, da lahko svoje zaslone delite tudi vi. Ima celo možnosti VoIP z neomejenimi klici, po vsem svetu neomejeno pošiljanje sporočil, brezplačno brezplačno številko, samodejno spremljevalko in še več.

V bistvu je celovita rešitev, da ostanete v stiku s soigralci in strankami.

Vaši zaposleni lahko brezplačno uporabljajo telefonske številke od kjer koli, da pomagajo svojim strankam in jim ni nujno, da delajo v isti pisarni. Prav tako lahko delijo dokumente, vodijo sestanke, spremljajo pomembne posodobitve brez težav osebnih sestankov.

2. RingCentral

RingCentral, daljinska delovna orodja

RingCentral je še eno orodje za podjetja, ki delujejo na daljavo. Z RingCentral lahko preprosto organizirate virtualne sestanke, vzpostavite odhodni klicni center za stranke, organizirate HD video konferenco z skupno rabo zaslona in naredite še veliko več.

Pomembne dokumente lahko faksirate tudi svojim soigralcem ali strankam s telefona, namizja ali tabličnega računalnika, ki so povezani z internetom. Torej zdaj, tudi če imate ekipo, ki je raztresena po svetu, se lahko preprosto povežete med seboj z RingCentral.

3. Povečava

Povečava videoposnetkov

Povečava je odlična storitev za videokonference, s katero lahko organizirate konferenco, webinar, ustvarite virtualni dogodek ali učite svoje študente v spletu. Zoom ponuja najboljšo kakovost videa in zvoka ter ščiti zasebnost svojih uporabnikov.

Za brezplačni načrt se lahko odločite, če želite konference ali dogodke voditi manj kot 40 minut. Toda za kaj drugega kot to boste morali nadgraditi svoj načrt. Z Zoomom je gostovanje in pridružitev sestanku enostavno. Gostitelj lahko ustvari povezavo in jo deli z vsemi, ki se morajo dogodka udeležiti. Vsak, ki ima povezavo, se lahko pridruži sestanku ali dogodku s klikom nanj.

4. ohlapnost

Ohlapna, oddaljena delovna orodja

Slack je odlično orodje za oddaljena delovna podjetja, da ostanejo povezani s soigralci. S to platformo lahko v realnem času komunicirate s sodelavci.

Slack omogoča vsem, da ostanejo v zanki dogajanja v podjetju. Lahko imate tudi kanale, ki temeljijo na vaših projektih, kjer lahko razpravljate o skupnih ciljih, namenih in napredku svojega dela.

Orodja za sodelovanje

Organiziranje in sodelovanje s člani skupine je lahko ena največjih ovir za oddaljene ekipe. Na srečo imamo seznam orodij za sodelovanje na daljavo, ki vam bodo pomagali premagati to težavo.

5. GSuite

GSuite e-poštna sporočila, gostovanje po e-pošti

GSuite je Googlov izdelek, ki ponuja številne funkcije in možnosti za lažje delo na daljavo. Omogoča vam povezovanje s svojo ekipo, pa tudi s strankami s profesionalnimi e-poštnimi naslovi, klepeti v klepetalnicah in sestanki v klepetalnici.

S sodelavci lahko preprosto sodelujete tudi z ustvarjanjem skupnih listov, dokumentov, diapozitivov itd. Če želite, da ne zamudite pomembnih dogodkov, lahko uporabite Google koledar, ki je opremljen s samodejnimi opomniki. Z Google Drive boste dobili tudi neomejeno shranjevanje v oblaku, odvisno od vaših načrtov.

6. Asana

daljinska delovna orodja

Asana je orodje za upravljanje projektov, ki oddaljenim ekipam olajša dodeljevanje nalog soigralcem in spremljanje njihovega napredka. Ustvarite lahko ekipe na podlagi različnih projektov in jim dodate člane svoje ekipe. Člani lahko nato naloge drug drugemu dodeljujejo in jim dodajo opise.

To drugim olajša razumevanje, v čem je naloga. Dodate lahko tudi opombe, dodate podvrste in dodate rok za opravila. Ko je naloga končana, jo lahko preprosto označite kot dokončano.

7. Časovni zdravnik

Time Doctor, orodja za daljinsko delo, orodja za produktivnost

Časovni zdravnik je najboljše orodje za sledenje časa oddaljenim ekipam, ki vedo, kako produktivni so vaši zaposleni. Ponuja podroben vpogled v delo vaših zaposlenih s spremljanjem njihovih nalog s pomočjo posnetkov zaslona.

Time Doctor uporabnike opozarja, naj se vrnejo na delo, če zaznajo uporabo družabnih spletnih mest, kot so Facebook, Twitter ali katera koli druga osebna spletna stran. Prav tako tiho spremlja in beleži internet in drugo uporabo aplikacij, tako da veste, kako uspešni so bili. Tudi če delate z različnih lokacij, je enostavno, da spremljate, kaj točno počnejo vaši zaposleni.

Orodja za trženje

Če vodite podjetje prek spleta, boste morali vzpostaviti stik s strankami tudi prek e-pošte, klepeta v živo in SMS-ov. Oglejmo si nekaj orodij, ki vam pomagajo pri povezovanju s strankami.

8. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue je bogata s funkcijami e-poštno trženje rešitev, ki je kot nalašč za mala podjetja, blogerje itd. Poleg e-poštnega marketinga vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate polje za klepet v živo, naredite SMS marketing in še več.

Nekaj ​​odličnih funkcij Sendinblue je:

 • Izdelovalec ciljne strani
 • Facebook ustvarjalec oglasov
 • Ponovno usmerjanje slikovnih pik

9. Stalni stik

Nenehni stiki, trženje po e-pošti

Constant Contact je še ena platforma za trženje e-pošte, ki poenostavlja vaše marketinške kampanje po e-pošti. Ko začnete, boste morali izbrati svojo panogo in svoje prejšnje izkušnje s trženjem po e-pošti. Na podlagi izbire boste dobili prilagojene ideje o vsebini in promociji, ki vam bodo pomagale izravnati e-poštni marketing.

S to platformo lahko enostavno pošljete pravočasne dobrodošlice, segmentirate svoja e-poštna sporočila, da jih pošljete pravi stranki, samodejno pošljete svoja e-poštna sporočila ne odpirajočim uporabnikom in naredite še veliko več. Vsaka od teh funkcij omogoča, da ostanete povezani s strankami in bolje komunicirate z njimi.

Več o stalnem stiku najdete tukaj.

To je nekaj oddaljenih delovnih orodij, s pomočjo katerih lahko izboljšate svojo produktivnost in ostanete povezani s člani vaše ekipe. Upamo, da vam je ta vodič pomagal naučiti nekaj najboljših orodij za delo na daljavo.

Če vam je bil ta članek všeč, boste morda želeli preveriti tudi naš članek o zaslužku v spletu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map