Ali Bluehost ponuja mesečno plačilo? (Moram vedeti dejstva!)

mesečni načrt bluehost


Se sprašujete, ali Bluehost ponuja mesečno plačilo? Če želite svoje spletno mesto gostiti z Bluehostom, ste se odlično odločili. Bluehost je eno izmed najbolj priljubljenih spletnih ponudnikov gostovanja, ki poganja več kot 2 milijona spletnih strani. Bluehost je tudi prvo spletno gostovanje, ki ga priporoča WordPress.org, ponujajo brezplačno namestitev WordPressa, podporo 24/7 in še več. Če pa ste začetnik in s proračunom, se zdi, da je mesečni načrt Bluehost najboljša možnost za vas.

A na žalost mesečnega načrta Bluehost ni. Čeprav Bluehost ne ponuja mesečnega plačila, lahko še vedno gostite svoje spletno mesto s proračunom. V tem članku vam bomo pokazali, kako doseči najnižjo ceno na voljo na Bluehostu.

Začnimo.

Mesečni načrt gostovanja spletnega gostovanja

Razmislite o nekaterih drugih priljubljenih ponudnikih spletnega gostovanja, ki ponujajo mesečne načrte, da bi prihranili denar. Kljub temu, da boste morda že plačevali nekoliko vnaprej, vas lahko mesečni načrti dolgoročno stanejo več denarja. Torej, poglejmo podrobneje nekaj mesečnih načrtov spletnega gostovanja.

HostGator

HostGator je še en priljubljen ponudnik spletnega gostovanja, za razliko od Bluehosta pa ponujajo mesečne plačilne načrte.

mesečni načrt gostitelja

Najpomembnejši načrt spletnega gostovanja v HostGatorju, ki se imenuje Hatchling načrt, stane 10,95 USD na mesec.

10,95 USD, pomnoženo z 12 meseci, se izkaže 131,40 dolarja letno. Če plačujete to mesečno ceno 36 mesecev ali 3 leta, se znese 394,20 USD.

Sorodno: Oglejte si tudi naš pregled HostGator.

GoDaddy

Druga priljubljena storitev spletnega gostovanja, ki ponuja mesečna plačila, je GoDaddy. S svojim najosnovnejšim načrtom spletnega gostovanja, Economy, ne morete plačevati mesečno v mesec. Ampak, če izberete njihov upravljan WordPress hosting osnovni načrt, imate možnost plačevati mesečno.

godaddy-mesečni načrt

Plačilo mesečno z GoDaddyjem vas bo stalo 12,99 USD / mesec. Plačilo te cene za 12 mesecev še pomeni 155,88 USD. Tudi pridobitev SSL certifikata za vaše spletno mesto, ki je eden od pogojev za izdelavo spletnega mesta, ker varuje podatke vaše stranke, bo stalo dodatnih 79,99 USD za 12 mesecev. To prinaša vaše stroške za 1 leto z GoDaddy 235,87 USD.

Če plačujete to mesečno ceno 36 mesecev, vključno z letnim nakupom SSL certifikata, to pomeni ogromno 707,61 USD. Če se vam to zdi drago, obstaja nekaj odličnih alternativ gostovanja GoDaddy, ki so lahko koristne.

Bluehost

Najosnovnejši načrt gostovanja WordPress-a z Bluehostom stane 2,75 USD / mesec za 36 mesecev. Čeprav ne morete plačati 2,75 USD vsak mesec in morate plačati vse skupaj, se to izkaže za samo 99 dolarjev za 36 mesecev. To je prihranek 188,64 USD (65% popusta), in to z brezplačnim SSL certifikatom in brezplačnim domenskim imenom.

Načrtovalni načrti Bluehost

V primerjavi z drugimi ponudniki spletnega gostovanja boste z Bluehostom plačali 295,20 USD nižji od stroškov mesečnih plačil HostGatorja za tri leta. To je ogromen prihranek!

V primerjavi z mesečnimi cenami GoDaddy-ja za 36 mesecev boste plačali 608,61 USD manj z Bluehostom. To so še večji prihranki za vas.

Kot lahko vidite, to, ker plačujete na videz nizko mesečno ceno, še ne pomeni, da prihranite denar. Zato priporočamo, da izberete Bluehost.

Mesečni načrt Bluehost ni potreben, ko boste s 36-mesečnim načrtom Bluehosta prihranili veliko več denarja..

Če želite zagnati spletno mesto in za ponudnika spletnega gostovanja izbrati Bluehost, vam bomo nato korak za korakom pokazali, kako najti najnižjo ceno z Bluehost.

Uvod v Bluehost

Če želite začeti z Bluehostom, pojdite na njihovo spletno mesto www.Bluehost.com ali kliknite tukaj. Nato kliknite zeleno Začni zdaj gumb.

Bluehost-začnite-zdaj

1. korak: izberite svoj načrt

Ko kliknete gumb »Začni zdaj«, boste pozvani, da izberete svoj načrt. Če želite doseči najnižjo stopnjo Bluehosta, izberite Osnovni načrt. Ta načrt ni samo najnižji, ampak je tudi primeren za začetnike. Svoj načrt lahko kadar koli nadgradite, če se bodo vaše potrebe v prihodnosti spremenile.

Kliknite zeleno Izberite gumb, da izberete Osnovni načrt.

Bluehost-price-basic-plan

2. korak: Izberite svoje ime domene

Po izbiri načrta boste pozvani, da izberete ime domene. Lahko dobite novo brezplačno ime domene ali pa se prijavite s svojim obstoječim domenskim imenom.

Če želite izbrati novo ime domene, preprosto vnesite ime domene v polje na levi strani.

Domena za izbiro Bluehosta

Če potrebujete pomoč pri izbiri imena domene, si oglejte našo objavo, kako izbrati najboljše ime domene. Ko izberete ime svoje domene, kliknite modro Naslednji gumb.

Če ne želite zdaj izbrati imena domene, lahko kliknete Izberite pozneje! gumb na dnu zaslona, ​​da zaenkrat preskočite ta korak.

3. korak: Dodajte podatke o računu

Nato morate izpolniti podatke o svojem računu. To vključuje vaše ime, e-poštni naslov, ulični naslov, telefonsko številko itd.

Informacije o računu Bluehost

Za lažje ustvarjanje računa lahko uporabite tudi enotno prijavo v Google.

4. korak: izberite možnosti vašega spletnega gostovanja

Ko končate z izpolnjevanjem podatkov o svojem računu, se pomaknite navzdol na Informacije o paketu odsek. Tu boste izbrali možnosti za svoj spletni paket gostovanja.

Kot smo že omenili, je 36-mesečni načrt z Bluehostom tisto, kar vam bo prineslo največ prihrankov Načrt računa, na spustnem seznamu izberite možnost 36 mesečne cene.

Informacije o paketu Bluehost

V spodnjem razdelku lahko izberete, ali želite dodati dodatek za paket skupaj s svojim 36-mesečnim načrtom spletnega gostovanja.

Dodatki za paket Bluehost

Da bi zagotovili čim nižjo ceno, priporočamo, da ne izberete nobenega dodatka za paket. Če se odločite, da želite pozneje dodati dodatne dodatke za paket, se lahko vedno vrnete in to storite.

Končno izpolnite svoje podatke o plačilu (bodisi s kreditno kartico bodisi s PayPalom), potrdite polje, da se strinjate s pogoji storitve in politiko odpovedi ter pritisnite na zeleno Pošlji gumb.

To je to! Zdaj imate dostopno spletno gostovanje z Bluehostom.

Druge možnosti načrta Bluehost

Poleg najmanj drage možnosti, ki je osnovni načrt za 2,75 USD / mesec, Bluehost ponuja številne druge skupne načrte za spletno gostovanje za rastoča spletna mesta in podjetja.

Osnovni načrt je odličen za začetnike, saj ima vse, kar potrebujete za zagon spletne strani. Osnovni načrt je za 1 spletno mesto, 50 GB SSD prostora za shranjevanje, neomejeno pasovno širino, brezplačno SSL potrdilo, 1 brezplačno domeno, 5 parkiranih domen, 25 poddomena in standardno zmogljivost.

Bluehost-druge cene-načrti

Če želite gostiti neomejeno število spletnih mest, neomejeno shranjevanje SSD ter neomejeno število domen, parkiranih domen in poddomena, lahko nadgradite na načrt Plus za samo 4,95 USD / mesec ali pazite na kode kuponov bluehost vse leto..

Načrt Choice Plus za 5,45 USD na mesec vam bo zagotovil vse, kar je priloženo načrtu Plus, pa tudi zasebnost domene in varnostno kopijo spletnega mesta. Pro z najvišjim skupnim načrtom gostovanja, Pro, ki stane 13,95 USD / mesec, ponuja napredne funkcije, kot so visoka zmogljivost, dva strokovnjaka za neželeno pošto, zasebnost domene, varnostno kopiranje spletnega mesta in namenski IP.

Bluehost ponuja tudi VPS Hosting in Dedicated Hosting načrte, kot je prikazano spodaj:

VPS:

Bluehost-vps-gostovanje

Namen:

Gostovanje, namenjeno Bluehostu

Če želite več informacij o razliki med skupnim, VPS in namenskim gostovanjem, si oglejte naš članek Kaj je spletno gostovanje? (V skupni rabi proti VPS v primerjavi z namenskimi)

Prav tako se lahko prijavite za katerega koli od teh načrtov Bluehost brez tveganja s svojim jamstvom za vračilo denarja. To vam daje možnost, da preizkusite njihovo storitev in če v 30 dneh od prijave ugotovite, da ni primerno za vas, boste prejeli vračilo.

Prednosti izbire Bluehosta

Že smo vam pokazali, da je Bluehost zelo cenovno dostopen ponudnik spletnega gostovanja, ki je odličen za začetnike – tudi brez mesečnega načrta Bluehost, vendar se morda sprašujete, katere druge ugodnosti ponujajo. V tem članku smo jih omenili nekaj, a poglejmo še enkrat funkcije in prednosti Bluehosta:

 • 30 dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • 24/7 Strokovna podpora
 • Z enim klikom namestite WordPress, uporabniku prijazen vmesnik
 • Brezplačno ime domene in SSL potrdilo
 • Neomejeno shranjevanje diskov
 • Prosti gradnik povleci in spusti
 • 3 različne rešitve za Webmail in varna podpora za POP3 / POP3
 • Nadzorna plošča računa cPanel za upravljanje spletnega mesta
 • Brezplačne skripte spletnega mesta (podpora za blog, seznami za pošiljanje poštnih sporočil, galerije slik in drugo)
 • Funkcije e-trgovine (nakupovalni vozički, brezplačno ustvarjeno potrdilo, imeniki, zaščiteni z geslom in več)
 • In veliko več

Če želite več informacij, si oglejte celoten pregled Bluehosta.

Zlahka je videti, da si tudi brez mesečnega načrta Bluehost zlahka privoščite gostovanje svojega spletnega mesta s programom Bluehost. Ne samo, da so cenovno ugodni, ampak dobite velik udarec za svoj dolar z vsemi posebnostmi, ki jih nudijo.

Začnite z Bluehost danes »

Upamo, da ste uživali v tem članku in vam zagotovil vse informacije o cenah, ki jih morate vedeti. Če ste uživali v tej objavi, si oglejte našo drugo objavo v 10 najboljših podjetjih za spletno gostovanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map