Alternativa Ninja Forms: WPForms vs. Ninja Forms (v primerjavi)

WPForms vs. Ninja Forms


Iščete popoln vtičnik za vaše spletno mesto WordPress? Če ste opravili kakšno spletno raziskavo, ste verjetno našli WPForms in obrazce Ninja, ki jih priporočajo najboljši blogi WordPressa. Zdaj se verjetno sprašujete, koga izbrati!

Če je tako, smo tu, da vam pomagamo. V tem članku bomo primerjali WPForms in Ninja Forms in vam pokazali pomembne razlike, da se boste lahko odločili, kateri vtičnik je odlična rešitev za vaše spletno mesto.

2 vtičnika bomo primerjali na podlagi naslednjih 5 točk:

 1. Splošni pregled
 2. Enostavnost uporabe
 3. Lastnosti
 4. Cenitev
 5. Podpora

1. WPForms vs. Ninja Forms – Splošni pregled

Kaj so WPForms?

wpforms-pregled-kontakt-obrazec-vtičnik

WPForms je najbolj priročen vtičnik za obrazec WordPress, ki je začetnikom najbolj prijazen. Omogoča vam enostavno ustvarjanje čudovitih obrazcev za stike na svojem mestu WordPress. Ponuja zelo preprost in intuitiven uporabniški vmesnik, tako da lahko v nekaj minutah sami ustvarite najrazličnejše obrazce WordPress..

Vtičnik WPForms je na voljo v brezplačni različici Lite, pa tudi v več premijskih različicah. Na WordPress.org ima več kot milijon aktivnih namestitev. Vtičnik ima 4,9 od 5 povprečnih ocen uporabnikov od 3000+ glasov, ki jih je prejel na WordPress.org. Uporabniki ga ljubijo!

WPForms so ustvarili isti ljudje, ki vodijo največje neuradno spletno mesto WordPress, WPBeginner. V primeru, da niste seznanjeni: WPBeginner je najbolj znan po začetniških prijaznih vajah o različnih temah WordPressa.

Oglejte si celoten pregled WPForms

Kateri so obrazci Ninja?

ninja-oblike-dom

Ninja Forms je eden najbolj priljubljenih vtičnikov WordPress obrazca, ki so danes na voljo. Na voljo je preprost gradnik obrazcev za povleci in spusti, ki vam omogoča ustvarjanje obrazcev za stike v WordPressu. S tem vtičnikom lahko uporabite obsežen nabor polj obrazcev, ki so vključena.

Tako kot WPForms tudi Ninja Forms prihaja v brezplačni in premium različici. Na WordPress.org ima tudi več kot milijon aktivnih namestitev. Ninja Forms ima 4,4 od 5 povprečnih ocen uporabnikov s 900+ glasovi, ki jih je prejel na WordPress.org. Če primerjate dva vtičnika na podlagi njihovih povprečnih pregledov uporabnikov, je WPForms pred Ninja Forms.

Ninja Forms je ustvarila ekipa strokovnjakov za WordPress, ki so jo poimenovali WP Ninjas.

Oglejte si celoten pregled Ninja Forms

2. Enostavnost uporabe

Ustvarjanje obrazca z WPForms

Glavni cilj ustvarjanja WPForms je bilo ustvarjanje WordPress obrazca čim bolj enostavno in preprosto. Torej, WPForms izstopa iz množice, ko gre za preprostost in prijaznost do uporabnikov.

Če želite ustvariti nov obrazec z WPForms, pojdite na WPForms »Dodaj novo z vaše nadzorne plošče WordPress. Tam boste videli številne vnaprej izdelane predloge, med katerimi lahko izbirate.

wpforms tvorijo predloge

Za hiter začetek lahko izberete predlogo. Če želite v že izdelani obrazec dodati več polj, jih lahko povlečete s plošče z levimi polji v urejevalnik obrazcev na desni strani.

enostavnost uporabe wpforms v primerjavi z raziskavo

Vsako polje lahko prilagodite s klikom na Možnosti polja.

polja-možnosti-wpforms

Prilagodite lahko ime obrazca, reCAPTCHA, medenico proti neželeni pošti, obvestila in potrditvena e-poštna sporočila iz Nastavitve. Obrazec lahko povežete z platformami za trženje e-pošte, kot je Constant Contact, ki je odlična alternativa MailChimp itd Trženje možnost. In lahko nastavite PayPal in Stripe, da sprejemata plačila od Plačila možnost.

Sorodno: Najboljše alternative za MailChimp

nastavitve wpforms

To je tako enostavno. Ko dodate polja v obrazec in pregledate vse nastavitve, lahko kliknete Shrani gumb na vrhu zaslona.

save-form-wpforms

Poleg gumba Shrani bo prikazan Vdelati možnost. Če kliknete na to, boste dobili kratko kodo novega obrazca, ki jo lahko prilepite kamor koli na svojem spletnem mestu, da dodate obrazec.

Dodajanje WPForms v vaše objave in strani WordPress je enostavno s pripomočkom WPForms, ki je na voljo v meniju urejevalnika objav. Če želite v objavo ali stran dodati obrazec za stik, boste morali odpreti objavo ali stran in klikniti ikono widget WPForms.

add-form-widget-post-editor-wpforms

Nato izberite obrazec, ki ga želite dodati.

select-form-wpforms

In to je to! Zdaj lahko to stran objavite ali posodobite, če si želite ogledati, kako izgleda obrazec na vašem spletnem mestu. Spodaj je posnetek zaslona kako izgleda preprost kontaktni obrazec:

kontaktni obrazec-primer-wpform

Če želite svoj obrazec pokazati v stranskih vrsticah ali na katerem koli območju, ki je pripravljen za gradnike, lahko gradnik WPForms najdete v Videz »Widegts.

wpforms-widget

Pripomoček lahko povlečete na katero koli območje, ki je pripravljeno za gradnike in želite prikazati obrazec.

Ustvarjanje obrazca z obrazci Ninja

Ninja Forms je že večkrat posodobil svoj vmesnik, da bi bil uporabniku prijaznejši. Zdaj ima tudi precej podoben vmesnik za izdelavo obrazcev, kot je WPForms.

Če želite ustvariti nov obrazec z obrazci Ninja, boste morali obiskati Obrazci Ninja »Dodaj novo z vaše nadzorne plošče. Tam boste videli številne predloge obrazcev za začetek, vključno s praznim obrazcem.

predloge ninja-obrazci

Lahko izberete predlogo in hitro začnete; vendar morda ne boste mogli uporabiti vseh predstavljenih, razen če kupite njihov najdražji načrt. Ninja Forms prikazuje vse razpoložljive predloge obrazcev, tudi tiste, do katerih nimate dostopa, zaradi česar je malo zmedeno in nerodno.

Po drugi strani WPForms prikazuje samo predloge, ki jih lahko dejansko uporabljate po načrtu, ki ste ga namestili. Ohranja WPForms lepo in urejeno.

Ko izberete predlogo, se prikaže spodnji vmesnik za oblikovanje obrazcev. Če želite svojemu obrazcu dodati nova polja, kliknite ikono Dodaj ikono.

create-form-ninjaforms

Nato boste videli vsa polja na desni strani. Zdaj jih lahko povlečete v levi stranski urejevalnik obrazcev in sestavite obrazec.

edit-form-ninjaforms

V meniju lahko konfigurirate obvestila, potrditvena sporočila in e-poštna sporočila o uspehu E-poštna sporočila & Dejanja možnost. V meniju lahko konfigurirate nastavitve zaslona, ​​omejitve in izračune Napredno možnost.

ninja-form-settings

Ko ustvarite in prilagodite obrazec, lahko kliknete Objavi.

Če želite uporabljati obrazec v svojih WordPress objavah in na straneh, lahko uporabite urejevalnik Ninja Forms v urejevalniku strani / objave. Ima vmesnik, podoben WPForms.

Če želite v objavo ali stran dodati obrazec za stik, boste morali odpreti objavo ali stran in klikniti ikono pripomočka Ninja Forms.

add-form-widget-post-editor-ninjaforms

Izberite obrazec, ki ga želite dodati in posodobiti.

select-form-ninjaforms

Nato si lahko ogledate, kako izgleda obrazec. Tu je opisan vaš osnovni obrazec.

kontaktni obrazec-exmple-ninjaforms

Tako kot WPForms ima tudi pripomoček, ki ga lahko uporabite v stranskih vrsticah in drugih območjih, pripravljenih za gradnike na vašem spletnem mestu. Gradnik lahko najdete v Videz »Widegts.

ninja-form-widget

Zmagovalec: WPForms. Za svoj čisti vmesnik prikazuje samo predloge, do katerih imate dostop. Plus, svoje Vdelati možnost s kratko kodo, da lahko preprosto dodate obrazec kamor koli na svojem spletnem mestu.

3. Značilnosti

Moč WPForms je zmožnost ustvarjanja preprostih kontaktnih obrazcev in naprednih obrazcev, kot so plačilni obrazci, obrazci za registracijo uporabnikov, ankete in ankete, naročnine na glasilo itd. Ima vse funkcije, ki jih potrebujete za izdelavo večnamenskih obrazcev v WordPressu.

Tu je le nekaj glavnih funkcij WPForms:

 • Zaščita pred neželeno pošto z medom za preprečevanje neželene pošte in reCAPTCHA
 • Pametna pogojna logika
 • Integracija e-poštnega trženja z AWeber, MailChimp, Drip in drugimi priljubljenimi storitvami
 • Anketa in anketa
 • Boljše upravljanje vnosov na nadzorni plošči za ogled vseh vnosov na enem mestu
 • Sprejmite plačila in donacije s PayPal in Stripe

Vse te funkcije skupaj naredijo WPForms celotno orodje za obrazce WordPress.

Obrazci Ninja imajo po drugi strani tudi zmogljive funkcije, prilagojene vam. Vendar je večina njegovih funkcij na voljo le v obliki razširitev. Vsako končnico boste morali kupiti posebej ali pa jo pridobite s premijskim načrtom.

Pri izbiri obrazcev Ninja prek WPForms glede na funkcije obstajata dve glavni pomanjkljivosti:

1. Če razširitve kupite ločeno, boste morali vložiti več denarja. Večina razširitev je po 49 dolarjev, tako da v naglici postane drago.

2. Dodatki WPForms so le en klik stran, medtem ko za dodatke Ninja Forms za namestitev vsakega dodatka sledite celotnemu postopku namestitve vtičnika WordPress. To pomeni, da morate datoteko za razširitev prenesti, naložiti na nadzorno ploščo, jo namestiti in nato aktivirati.

Poleg obstoječih funkcij je Ninja Forms zelo prilagodljiv in razširljiv. Zgrajen je z več sto funkcijami, akcijskimi kljukami in filtri, ki jih razvijalci lahko uporabijo za izdelavo funkcij po meri.

Zmagovalec: To je neodločen rezultat. Vendar pa WPForms večino funkcij olajša za skupno uporabo in addons le 1 klik.

4. Cene

Tako WPForms kot Ninja Forms ponujajo brezplačne in premium različice. Različice Lite lahko na nadzorno ploščo spletnega mesta namestite neposredno iz imenika vtičnikov WordPress.org in jih uporabite brezplačno. Za napredne funkcije in dodatke boste morali nadgraditi njihove premijske načrte.

WPForms ima 4 osnovne načrte cen. Za podjetja, ki se začnejo, ima Osnovni načrt, ki stane 39,50 USD. Če pa želite uporabiti VSE funkcije in dodatke WPForms, boste morali kupiti najdražji načrt, Elite, ki stane 299 dolarjev.

cene za wpforms

Ninja Forms ima 3 glavne načrte cen, s katerimi lahko uporabljate njegove funkcije in razširitve, lahko pa tudi kupite posamezne razširitve in jih uporabljate s svojim brezplačnim načrtom.

cena-ninja-oblike

Najosnovnejši načrt obrazcev Ninja, Osebno, stane 99 dolarjev; in najdražji načrt, Agencija, stane 499 dolarjev. Njihov cenovni razpon je veliko višji kot pri WPFormsu.

Z WPFormsom boste za manj denarja dobili veliko funkcij. Na primer, lahko ustvarite obrazce z več stolpci s katerim koli načrtom WPForms, vključno z njegovo različico Lite; vendar boste morali kupiti Postavitev in slogi Addon ali the Osebno načrtujete uporabo iste funkcije z Ninja Forms.

Podobno lahko dobite Stalni stik brezplačna integracija z vsemi različicami WPForms, vendar boste morali kupiti ločeno razširitev ali kupiti Osebno načrtujete sprostitev te funkcije za Ninja Forms.

Zmagovalec: WPForms. Ponuja močne funkcije po zelo ugodni ceni.

5. Podpora

WPForms ima na stotine začetnikom prijaznih vaj o tem, kako enostavno uporabljati vtičnik. Odgovor na skoraj vsa vprašanja najdete v njihovi dokumentaciji.

Uporabniki različice Lite lahko svoje poizvedbe objavijo na WordPress.org. Kot kažejo ocene uporabnikov, je njihova skupina za podporo zelo odzivna. Uporabniki različice Premium lahko odprejo vstopnice za podporo in po e-pošti dobijo prilagojeno podporo.

Obrazci Ninja imajo tudi podrobno dokumentacijo, ki vam pomaga pri najpogostejših težavah. Za uporabo vtičnika lahko dobite preproste vadnice. Če potrebujete tehnično podporo, se lahko obrnete na njih prek njihove strani za stike, tako da odprete vozovnico za podporo.

Zmagovalec: To je neodločen rezultat.

Zaključek

WPForms je odličen vtičnik za oblikovanje obrazcev za WordPress. Zagotavlja res preprost, uporabniku prijazen vmesnik za gradnjo obrazcev. Ima celoten nabor funkcij, ki jih lahko enostavno uporabljate. Vtičnik je zelo dostopen tudi za mala podjetja.

Ninja Forms je tudi močan vtičnik za oblikovanje obrazcev WordPress. Njegov vmesnik je uporabniku prijazen; vendar se ne more primerjati s čistim vmesnikom WPForms. Vtičnik Ninja Forms v tabelo prinaša napredne funkcije, ki bi se vam lahko zdele priročne, vendar jih je precej drago pridobiti.

Od tod tudi, WPForms je z vidika uporabnikov jasen zmagovalec. Toda napredni razvijalci se lahko zdijo Ninja Forms uporabnejši zaradi svojih prijaznih možnosti za razvijalce.

Upamo, da vam bo ta članek pomagal pri izbiri WPForms ali Ninja Forms za vaše spletno mesto.

Morda boste želeli prebrati tudi našo poglobljeno primerjavo med,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms proti FormStack
 • WPForms vs Gravity Forms
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map