Divi vs. Avada: Katera tema je za vas najboljša? (V primerjavi)

divi vs avada


Iščete najboljšo temo WordPress za svoje spletno mesto? Če berete to, ste verjetno že opravili večji del dela. Iskanje ste zožili na 2 možnosti: Divi ali Avada. Toda kateri je res najboljši?

Navzven se ti dve priljubljeni temi lahko zdita podobni po lastnostih in prilagodljivosti. Zato bomo za to poglobljeno primerjavo skopali globoko! Pregledali bomo enostavnost uporabe, funkcije, razpoložljivo dokumentacijo in cene vsake teme, da bomo ugotovili, katera tema je zmagala v bitki: Divi vs. Avada.

Bodimo rock!

Pregled: Divi proti Avadi

Divi

Divi

Divi je zelo prilagodljiva, močna WordPress tema. Izdelala ga je Elegant Themes, izjemno priljubljena tržnica WordPress tem. Lahko ga uporabite kot nadrejeno temo za številne teme WordPress, vključno z vsemi temami, ki jih je ustvaril Elegantne teme. Divi se prodaja skupaj s članskim članom Elegant Themes.

Ta tema je dobro znana po naprednem orodju Divi Builder za povleci in spusti, ki se odlično obnese s številnimi priljubljenimi WordPress temami. Divi Builder vam pomaga ustvariti strani takoj, ne da bi napisali eno vrstico kode. Elemente na ustvarjalcu lahko preprosto premikate z miško za oblikovanje svojih strani.

Divi je preprost za uporabo in izjemno priljubljen pri začetnikih, ki želijo nastaviti blog ali spletno mesto.

Avada

Avada

Avada je na tem mestu dosledno že nekaj let dosledno najbolj prodajana tema WordPressa. Uporablja se lahko za ustvarjanje poljubne spletne strani, bloga, ciljne strani ali spletne trgovine. Na voljo je s številnimi uporabnimi vtičniki WordPress, s katerimi lahko vaše spletno mesto izstopa iz množice.

V programu WordPress ga je enostavno nastaviti. Za oblikovanje strani z Avado lahko uporabite priljubljene vtičnike za ustvarjanje strani. Na voljo je tudi več vnaprej izdelanih modelov, ki jih lahko prilagodite, tako da lahko imate spletno mesto, ki ga želite, ne da bi ga morali oblikovati povsem iz nič. Pakirano je v neomejenih barvah in slogih.

Na tisoče uporabnikov Avadi zaupa več tisoč uporabnikov in to je najbolj prodajna tema na mnogih tržnicah.

Značilnosti: Divi vs. Avada

Divi

Kot ena izmed najbolj priljubljenih tem WordPress, ne preseneča, da ima Divi na tone neverjetnih funkcij. Vse se začne z njihovim ekskluzivnim Divi Builderjem, zmogljivim orodjem za vlečenje in spuščanje elementov za premikanje elementov na vaši strani teme. Divi Builder vam olajša oblikovanje lastnih strani. Lahko vlečete stolpce in vrstice, da dodate module prek vlečenja in spuščanja.

Divi builder

Druge pomembne funkcije vključujejo več pripravljenih Divi postavitev in modelov, ki so v paketu s temo Divi. Te postavitve takoj dajo vašemu spletnemu mestu profesionalni videz. Tema Divi ima postavitev za skoraj vse vrste spletnih mest, ki jih je mogoče zamisliti. Lahko preprosto izberete postavitev in naredite nekaj popravkov, da jo prilagodite svoji blagovni znamki. Te vnaprej izdelane postavitve vam bodo prihranile ogromno časa, saj vam teme ne bo treba ročno urejati iz nič.

Oglejte si tudi te zelo prilagodljive otroške teme Divi.

Poleg tega tema Divi vsebuje več vrst vsebin in modulov. Ti moduli omogočajo, da na svoje spletno mesto vstavite različne vrste vsebine in medije. S pomočjo Divi Builderja lahko prilagodite te module v katerem koli oddelku. S programom za prilagajanje WordPressa v živo si lahko pred objavo ogledate tudi končne rezultate.

Divi tema ima močne, praktične integracije. Za ustvarjanje spletne trgovine odlično sodeluje z WooCommerce. Kot druge module na temo, lahko tudi Divi Builder oblikujete svojo e-trgovino. Divi podpira WPML in več jezikov RTL za ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta.

Avada

Avada ima široko paleto uporabnih funkcij. To je resnično večnamenska tema programa WordPress in se lahko uporablja za ustvarjanje poljubnih spletnih strani. Vključeni so neomejeni načini in predloge, ki vam pomagajo pri izdelavi spletnega mesta, prilagojenega točno določeni poslovni niši. Vsi ti modeli so popolnoma prilagodljivi, tako da lahko hitro spremenite barve in sloge. Predloge lahko uredite na plošči z možnostmi preprostih tem.

Dizajni in postavitve Avada

Priložen je vtičnik Fusion Core, zasnovan posebej za temo Avada. Vtičnik doda ustvarjalec strani Fusion za lažjo prilagoditev. Z ustvarjalnikom strani lahko ustvarite svoje ciljne strani z vsemi drugimi funkcijami teme Avada. Poleg ustvarjalca strani boste dobili tudi drsnik za slike, mega meni in generator kratkih kod.

Ko gre za integracije, je lahko tema Avada brezhibno združena z vtičnikom WooCommerce WordPress, s katerim lahko vaše spletno mesto spremeni v trgovino za e-trgovino. Druge funkcije teme Avada lahko poravnate s svojo spletno trgovino, da postane privlačna in elegantna. Avada podpira tudi forume bbPress za zagon foruma na vašem spletnem mestu. Druge integracije vključujejo ikone Font Awesome, s katerimi lahko v navigacijske menije, menije družabnih medijev ipd. Dodate lepe ikone.

Avada je na voljo z več vtičniki WordPress, vključno z drsnikom Revolution, drsnikom sloja, elastičnim drsnikom in še več. Tema je zelo odzivna in odlično deluje na vseh velikostih zaslonov in naprav.

Enostavnost uporabe: Divi vs. Avada

Divi

Divi je enostaven za nastavitev in prijazen začetnikom od namestitvenega procesa do končnega zagona vaše spletne strani. Ima profesionalne zasnove in postavitve, ki jih je mogoče uporabiti kot odskočno točko. Dodati morate samo svojo vsebino in vaše spletno mesto bo pripravljeno za uvedbo.

Značilnosti teme Divi zelo preprosto tudi za absolutne začetnike oblikujejo spletno mesto profesionalnega videza. Z enostavnimi možnostmi prilagoditve lahko dodate ali odstranite kateri koli modul s svojega spletnega mesta. Ima preprosto razumevanje nadzorne plošče za upravljanje funkcij vašega spletnega mesta.

Avada

Avada ima toliko funkcij, da mnogi domnevajo, da za temo potrebujete veščine profesionalnega razvoja. Vendar je zasnovan tako, da lahko celo uporabnik z malo kodiranim znanjem namesti Avado in izkoristi svoje prednosti.

Funkcije Avada

Če želite izgledati kot demo spletna mesta, morate dodati vsebino v temo. Avada je prilagodljiv za ustvarjanje ciljnih strani, drsnikov, portfeljev, diaprojekcij itd. Izdelovalec strani Fusion vam omogoča popoln nadzor nad oblikovanjem in postavitvijo spletnega mesta. Prav tako vam omogoča, da ustvarite svoj lasten dizajn spletnega mesta z uporabo njegove preproste funkcije povleci in spusti.

Avada ima predstavitveni program, ki vam pomaga, ko začnete. Prikazalo se bo spletno mesto, podobno izbranemu predstavitvenemu programu, in lahko hitro zamenjate lutkovno vsebino, da dodate svojo.

Podpora in dokumentacija: Divi vs. Avada

Divi

Divi tema je član kluba Elegant Themes, ki vam omogoča popoln dostop do njihove obsežne dokumentacije, podpornih forumov in njihove ekipe za podporo strankam.

Elegant Themes ima dobro usposobljeno osebje strokovnjakov, ki so vam na voljo za pomoč pri vprašanjih glede teme. Vaše članstvo vam omogoča dostop do podpore za eno leto, po katerem lahko obnovite naročnino, če potrebujete dodatno podporo.

Ta licenca za podporo vam omogoča tudi namestitev Divi na toliko spletnih mest, kot želite. Lahko ga celo uporabite za izdelavo odjemalskih mest. Vaša licenca vam daje tudi pravico do brezplačnih posodobitev tem.

Avada

Tema Avada se ponaša s svojo ekipo za podporo na njihovi spletni strani in z dobrim razlogom. Njihova ekipa zagotavlja resnično podporo dejanskih ljudi, ki so ustvarili temo.

Avada je zelo dobro dokumentirana. Vsaka značilnost teme je podrobno obrazložena in vsebuje navodila po korakih v dokumentaciji teme. Na voljo je tudi dokumentacija za dodatne vtičnike, ki so priloženi Avadi.

Cene: Divi proti Avadi

Divi

Če želite pridobiti temo Divi, se morate prijaviti za članstvo v Elegantnih temah. Ima dva načrta: Letni dostop in Doživljenjski dostop.

Cene Divi

Letni načrt dostopa vključuje vse teme in vtičnike, ki so na voljo v Elegantnih temah, vključno z Divi. Ima neomejeno uporabo spletnega mesta in letno podaljšanje za 89 USD na leto. Ta načrt vključuje posodobitve tem in vrhunsko podporo strankam strokovne ekipe, ki stoji za Elegantnimi temami.

Vendar pa načrt dostopa za življenjsko dobo stane 249 dolarjev. Ponuja vse, kar je vključeno v letni načrt dostopa za enkratno plačilo. Ko boste plačani, boste imeli dostop do tem in vtičnikov iz Elegantnih tem za vse življenje podjetja. Ta načrt vključuje tudi posodobitve tem za vse življenje in strokovno podporo strankam.

Imate možnost kadar koli preklicati članstvo ali nadgraditi / nadgraditi na kateri koli načrt.

Avada

Tema Avada ima redno licenco, ki stane 60 dolarjev na leto. Vključuje 6 mesečno podporo strankam, posodobitve tem in vse funkcije Avada. Podporo za stranke lahko podaljšate na eno leto, tako da z redno licenco plačate dodatnih 18 USD.

Cene so zelo primerne v primerjavi z drugimi WordPress temami s funkcijami, podobnimi Avadovim.

Naša razsodba: Divi vs. Avada – katero temo bi morali izbrati?

Brez dvoma je Divi ena najbolj priljubljenih tem WordPress na trgu. S svojim orodjem za izdelavo povleci in spusti lahko ustvarite spletno mesto tako, kot želite. Ne glede na to, ali ste absolutni novinec ali izkušen razvijalec, bo Divi najboljša izbira za vaše potrebe.

Novinec lahko preprosto ustvari spletno mesto, ne da bi najel profesionalca. Razvijalec lahko z lahkoto ustvari na stotine spletnih strani za svoje stranke zahvaljujoč celotnim paketom spletnih strani. Oglejte si ta pregled teme Divi.

Če uporabljate temo vse v enem, ki je dobavljena s številnimi koristnimi vtičniki in vgrajenimi funkcijami, potem morda razmislite o nakupu Avada. Glavna prednost je, da niste omejeni na eno spletno mesto; lahko z Avado ustvarite toliko spletnih mest, kot želite. Avada ima vse funkcije, ki jih pričakujete od tiste, ki velja za najmočnejšo in najbolj zaupanja vredno temo WordPress na svetu.

Upamo, da ste v tem članku uživali, če primerjate Divi proti Avadi in da ste zdaj bolje spoznali, katera je najboljša tema za vaše spletno mesto. Če vam je bil ta članek všeč, vam bo morda všeč tudi naša objava o najboljših BREZPLAČNIH blogih WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map