Grammarly vs. Hemingway vs. Jetpack (najboljši primerjalci črkovanja)

najboljši preverjal črkovanja


Iščete najboljšo programsko opremo za preverjanje slovnice? Ne glede na to, ali pišete objave na spletnem dnevniku ali pišete kopijo za spletno mesto za mala podjetja, je pomembno, da imate popolno slovnico in ločila. Zaradi slovnice in ločil bo vaše spletno mesto videti neprofesionalno. Niso vsi močni ujetniki, vendar je to v redu. Tudi najbolj izkušeni pisci delajo napake. Na srečo obstajajo številna brezplačna orodja za preverjanje črkovanja, ki vam pomagajo.

V tem članku bomo preučili prednosti in slabosti nekatere najboljše programske opreme za preverjanje slovnice in videli, katero orodje se bo izšlo na vrhu v bitki med Grammarlyjem proti Hemingwayu proti Jetpacku.

Začnimo.

Slovnična

programska oprema slovnična-najboljša-slovnica

Slovnica je najbolj priljubljeno orodje za preverjanje črkovanja in slovnice na spletu. Grammarlyjev pomočnik pri pisanju z AI pri pisanju najde napake pri pisanju in predlaga načine, kako jih odpraviti.

To orodje za preverjanje slovnice jasno poudarja vaše napake v rdeči barvi. Nato lahko s kazalcem miške nad besedo dobite predloge za odpravo napake in z enim klikom orodje odpravi napako.

Napake v dokumentu lahko popravite tudi s pomočjo njihovega pomočnika. To vam omogoča, da dobite podroben povzetek vseh črkovalnih in slovničnih napak v pisanju in poda podrobnejša pojasnila in rešitve za svoje napake.

slovnični pomočnik

Po prijavi s programom Grammarly lahko orodje tudi prilagodite svojim točno določenim potrebam. Izberete lahko, kaj večino pišete, ali gre za delo, šolo ali druge projekte. Prav tako lahko izberete raven svoje pisanje spretnosti med začetniki, vmesniki ali napredniki.

slovnična personalizacija

Ta personalizacija zagotavlja, da boste dobili natančno pomoč pri pisanju, ki jo potrebujete.

Lastnosti

Gramatika ne samo, da med pisanjem odpravljate pravopisne in slovnične napake, tako da takoj najdete in popravite več kot 150 vrst slovničnih napak, ampak ponujata tudi številne druge kul funkcije v svoji standardni različici in napredni različici, vključno z:

Standardne značilnosti:

 • Dostop do dokumentov v več napravah
 • Lovite kontekstne črkovalne in slovnične napake
 • Glej razlage slovničnih pravil
 • Dodajte besede v svoj osebni slovar
 • Oglejte si definicije in sopomenke z dvoklikom
 • Pridobite statistične podatke o uspešnosti po e-pošti

Napredne funkcije:

 • Več kot 100 dodatnih naprednih preverjanj ločil, slovnice, konteksta in stavčne stavke
 • Žanrsko preverjeni slog pisanja
 • Predlogi za izboljšanje besedišča
 • Detektor plagiatorstva, ki pregleda več kot 16 milijard spletnih strani

Integracije

Eden največjih prednosti uporabe Grammarlyja je sposobnost, da jo integrirate s skoraj katero koli aplikacijo ali platformo, ki si jo lahko zamislite. To pomeni, da ne glede na to, kje pišete prek spleta, bo Grammarlyjeva programska oprema za preverjanje slovnice Grammarly tam našla vaše napake pri pisanju..

slovnicne integracije

Slovnično se brezhibno integrira z aplikacijami in platformami, kot so:

 • Gmail
 • Outlook
 • Facebook Messenger
 • Yahoo
 • Ohlapnost
 • Microsoft Word
 • Google Dokumenti
 • Platforme družbenih medijev, kot so LinkedIn in Twitter
 • WordPress
 • In še veliko več

Če imate WordPress blog ali spletno mesto, je Grammarlyjeva integracija s WordPressom odlična. Ko boste ustvarjali objavo v dnevniku v urejevalniku WordPress Post Editor ali pisal kopijo za strani svojega spletnega mesta, bo Grammarly za vas zabeležil pravopisne in slovnične napake. Z objavo spletnega dnevnika z morebitnimi pisnimi napakami vam ne bo treba skrbeti.

To lahko povzroči težave, če pišete dolg članek, ker bi se morali pomakniti vse do vrha, če želite uporabljati orodja v orodni vrstici.

Cenitev

Brezplačno lahko brezplačno namestite razširitev brskalnika Grammarly za Google Chrome, Firefox in Microsoft Edge, ki vključuje vse funkcije standardnega načrta.

Če želite imeti dostop do njihovih naprednih funkcij, se lahko prijavite na njihov Premium račun. Za Premium račun lahko izberete pogostost plačila.

programska oprema slovnična-najboljša-slovnica

Mesečno lahko plačujete za 29,95 USD / mesec, četrtletno za 59,95 USD / četrtletje (19,98 USD / mesec) ali letno za 139,95 USD / leto (11,66 USD / mesec).

Začnite danes s slovnico »

Hemingway

hemingway-best-grammy-checker-tool

Hemingway je še eno znano spletno orodje za preverjanje črkovanja. To orodje za preverjanje slovnice je sicer spletno zasnovano, zato ga ne morete uporabljati v WordPressu ali kateri koli drugi aplikaciji. Na žalost, če želite začeti spletni dnevnik, s tem orodjem za preverjanje črkovanja ne morete lektorirati in urejati svojih objav na nadzorni plošči WordPress..

Če želite uporabljati Hemingway, preprosto kopirajte in prilepite besedilo v njihovo aplikacijo in orodje bo preverilo vaše pisanje glede črkovalnih in slovničnih napak.

Vmesnik brez motenj orodja vam omogoča hitro iskanje napak, tako da lahko čim hitreje objavite svojo polirano vsebino.

Lastnosti

Hemingway ne samo da preverja vaše pisanje glede črkovalnih in slovničnih napak, ampak je tudi preveritelj sloga. To orodje uporablja privlačen, barvno označen sistem, da opozori na besedne stavke, zapletene besede, pasiven glas in prislove.

Hemingway na primer predlaga, da odstranite prislove, da boste svoje pisanje okrepili, in prislove označil v modri barvi.

najboljša preverjanje slovnice in programske opreme-hemingway

Hemingway vam bo pomagal tudi izboljšati berljivost pisanja, saj vam bo dal oceno berljivosti in dal predloge za izboljšave.

Pomembno je, da je vaša vsebina lahko berljiva, sicer je nihče ne bo hotel brati. Torej, to orodje za preverjanje slovnice je odlično za pisanje vsebine za vaš blog ali spletno mesto, ki je za vaše bralce enostavno razumljiva..

Cenitev

S spletno aplikacijo Hemingway lahko brezplačno preverite svoje pisanje o napakah – uporaba spletne programske opreme za preverjanje slovnice vas ne bo stala ničesar..

Lahko pa kupite tudi namizno različico za Windows in Mac za samo 19,99 USD.

cene za hemingway

Nakup namizne različice Hemingwaya vam bo omogočil neposredno pošiljanje sporočil v WordPress, uporabo orodja brez internetne povezave ter uvoz in izvoz brez težav iz drugih programov, kot je Microsoft Word.

Začnite danes s Hemingwayom »

Jetpack

jetpack-best-grammy-checker-software

Jetpack je eden najbolj priljubljenih WordPress vtičnikov vseh časov. Je vtičnik vse v enem za oblikovanje, trženje in varnost. Toda ali ste vedeli, da je tudi ena najboljših programske opreme za preverjanje slovnice?

Jetpack pokliče programsko opremo za preverjanje slovnice Po roku in je na voljo neposredno v vtičniku Jetpack.

Preprosto prenesite brezplačni vtičnik Jetpack. Ko je nameščena in aktivirana, pojdite na Nastavitve. V Pisanje odsek, vklopite Preverite črkovanje, slog in slovnico gumb. Ko ga vklopite, lahko izberete tudi dodatne možnosti za tisto, za kar želite, da orodje preveri.

jetpack-best-grammy-checker-software

Ko vklopite nastavitev preverjanja črkovanja in nastavite svoje nastavitve, boste v orodni vrstici urejevalnika WordPress na zaslonu prikazali gumb s kljukicami. Preprosto kliknite gumb, če želite preveriti črkovalne in slovnične napake v dnevniku ali strani spletnega dnevnika.

jetpack-best-grammy-checker-software

Nato lahko kliknete vsako barvno podčrtano napako, ki jo orodje najde, da pokaže predloge za odpravo črkovalne ali slovnične napake.

jetpack-predlogi

Edina pomanjkljivost programske opreme za preverjanje slovnice Jetpack je ta, da trenutno ne deluje z novim urejevalnikom besedila Gutenberg WordPress. Z Gutenbergovim urejevalnikom na zaslonu ni več črkovalnega simbola, kot v klasičnem urejevalniku, in vtičnik Jetpack med tipkanjem ne nabira napak.

Če želite uporabiti Jetpack za iskanje napak v objavah na svojem blogu in spletnem mestu WordPress, boste morali onemogočiti Gutenberg in se vrniti v klasični urejevalnik v WordPressu.

Navodila za korak za korakom, kako to storiti, si oglejte ta vodnik na kako onemogočiti Gutenberg in obdržati klasični urejevalnik v WordPressu.

Povezani: Nadomestne možnosti Jetpack

Lastnosti

Programska oprema za preverjanje slovnice Jetpack je precej osnovna v svojem naboru funkcij, predvsem zato, ker programska oprema za slovnico ni glavni poudarek tega vtičnika.

Kljub temu, da je nabor funkcij osnovni, ima vtičnik še vedno številne funkcije, ki bodo olajšale preverjanje vaših objav na blogu, vključno z:

 • Barvno kodiranje za enostavno prepoznavanje črkovalnih, zlorabljenih besed, slovnice in slognih napak.
 • Možnost samodejnega zagona lektorja pred objavo ali posodobitvijo objave.
 • Sposobnost ignoriranja napak 1 ali vedno.
 • Na voljo v angleščini, francoščini, nemščini, portugalščini in španščini.
 • Napredne možnosti preverjanja slovnice, kot so pristranskost, klišeji, dvojni negativi, pasivni glas, stavki, ki se jih je treba izogibati, in več.

Cenitev

Jetpack je brezplačen vtičnik WordPress. Torej ga lahko uporabite za preverjanje svoje slovnice in črkovanja, če vam to sploh ne predstavlja stroškov.

Vseeno ponujajo številne plačane načrte, ki vam omogočajo dostop do številnih naprednih funkcij. Ti načrti vključujejo Osebno za 3,50 USD na mesec, Premium za 9 USD na mesec in Professional za 29 USD na mesec.

cene jetpack-a

Če nadgradite program Jetpack na plačljiv načrt, ne boste dobili naprednih funkcij preverjanja slovnice. Plačani načrti so za povečanje učinkovitosti, varnosti, prometa in prihodkov, aktivnosti na mestu in podpornih funkcij.

Za podrobnejši pogled na ta vtičnik si oglejte naš celoten pregled Jetpack-a.

Začnite z Jetpackom danes »

Grammarly vs. Hemingway vs. Jetpack: Katera je najboljša programska oprema za preverjanje slovnice?

Po naši primerjavi smo prepričani, da je Grammarly najboljša programska oprema za preverjanje slovnice na splošno.

Medtem ko sta Hemingway in Jetpack odlična programska oprema za preverjanje slovnice, imata oba določene omejitve, ki jih Grammarly ne.

Sposobnost preproste integracije slovnice s toliko različnimi platformami in aplikacijami je ena očitnih prednosti, ki to orodje za preverjanje slovnice postavlja nad ostale. Ne glede na to, ali pišete objavo na spletnem dnevniku v WordPressu ali posodabljate svoj LinkedIn profil, Grammarly bo tam, da ujame kakršno koli napako pri pisanju.

Upamo, da vam je ta članek pomagal izbrati najboljšo programsko opremo za preverjanje slovnice za vaše potrebe. Zdaj bo pisanje za vašo spletno stran in pisanje objav na spletnem dnevniku brezhibno. Če vam je bila ta objava všeč, si oglejte naš drugi članek o najboljših orodjih za trženje vsebin in vtičnikih za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me