Kako najeti profesionalnega WordPressovega razvijalca (8 krajev)

Kako najeti profesionalnega razvijalca WordPressa


Ali želite najeti profesionalnega razvijalca WordPressa?

Spletna mesta WordPress je enostavno nastaviti. Ker se vaše spletno mesto veča, boste morda želeli dobiti strokovno pomoč za vzdrževanje ali prilagajanje spletnega mesta.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših virov za najem profesionalnega razvijalca WordPressa za vaše spletno mesto.

Najem profesionalnega WordPress razvijalca

Ker je WordPress priljubljen graditelj spletnih strani, veliko WordPressovih podjetij in posameznikov ponuja profesionalne storitve razvoja WordPressa.

Preden najamete WordPress razvijalca, boste morali izdelati seznam zahtev za svoje spletno mesto ali projekt. Nato lahko v spletu ustvarite seznam potencialnih razvijalcev, se dotaknete z njimi, določite svoje zahteve in najamete enega od njih, za katerega menite, da je najbolj primeren za vaš projekt.

Če prvič najamete WordPressovega razvijalca, je v vašem najboljšem interesu, da obiščete spletno mesto zastonj ali na trgu storitev, namesto da bi poiskali WordPressovega razvijalca. Prednost je v tem, da si lahko ogledate resnični portfelj in vrsto projektov, s katerimi je delal vsak razvijalec. Prav tako lahko ugotovite, koliko bi stalo najeti nekoga za vaš projekt.

Oglejmo si nekaj priljubljenih spletnih mest, da najamete profesionalnega razvijalca WordPressa.

1. Snemljivo

Skodljiv

Codeable je najbolj priljubljeno tržišče za najem profesionalnega razvijalca WordPressa. Omogoča vam iskanje in najem freelancerjev, lastnikov podjetij in velikih agencij. Zajema vse vrste WordPress projektov, kot so razvoj vtičnikov, popravki napak, prodajalne e-trgovine itd.

Deluje v 3 preprostih korakih: Pojasnite svoje specifikacije, povežite se s pravim razvijalcem in začnite sodelovati z najemom želenega razvijalca. Najboljši del programa Codeable je, da najema ni obveznosti in je 100% brez tveganja. Če vam spletno mesto na koncu ne bo všeč, boste dobili denar. Zelo priporočljiva je platforma za dokončanje razvoja vašega spletnega mesta.

2. Zagovorniki WP

Ljudje WP

Če iščete storitev vzdrževanja in upravljanja spletnega mesta WordPress, je WP Buffs odlična izbira. Delujejo na več vidikih vašega spletnega mesta, kot so tedenske posodobitve, optimizacija hitrosti, urejanje spletnega mesta, spremljanje in drugo. Prejeli boste podrobno poročilo o uspešnosti svojega spletnega mesta.

WP Buffs se integrira s ponudniki vrhunskih storitev in vam nudi več funkcij, kot sta varnost in podpora. Za razliko od drugih rešitev na tem seznamu je preprosta platforma za nemoteno delovanje vašega spletnega mesta.

3. Samostojni delavec

Samostojni delavec

Freelancer je odlična platforma za najem razvijalca WordPressa. Gre za raznoliko mrežo usposobljenih strokovnjakov, ki delajo v več kategorijah, kot so razvoj spletnega mesta, oblikovanje, trženje, SEO itd. Na spletnem mestu lahko najdete na tisoče razvijalcev WordPress-a, ki so pripravljeni sodelovati.

Postopek je preprost. Svoj WordPress projekt lahko objavite v ustrezni kategoriji in pridobite brezplačne ponudbe razvijalcev. Izberite najboljšo osebo za delo in začnite z najemom. Platforma Freelancer omogoča klepet s svojim razvijalcem in posodabljanje dodeljenega dela. Plačali boste le, ko bo projekt končan.

4. Upwork

Upwork

Upwork je priljubljeno spletno mesto za najem razvijalca ali freelancerja po vsem svetu. Deluje podobno kot Freelancer, vendar ponuja več kategorij in spretnosti. Nalogo lahko objavite na programu Upwork in predloge preverite pri več samostojnih podjetjih. Omogoča vam primerjavo ponudb in izbiro najboljšega razvijalca za to delo.

Ko sodelujete, se lahko povežete z razvijalcem na video klicu ali klepetu v živo, da spremljate svoj projekt. Ponuja več možnosti za plačila, kot je urna ali fiksna cena.

5. Fiverr

Fiverr

Fiverr je še ena freelancing rešitev s tisoči razvijalcev WordPress-a. Osredotoča se na majhne naloge, kot so popravki napak, odstranjevanje belega zaslona smrti s strani WordPressa, težave z prijavo, varnostne kopije WordPress itd..

Če pride do spora z razvijalcem, vas lahko zajame ekipa za podporo strankam Fiverr. Ko se dogovorita o ceni in pogojih, lahko projekt začnete pri svojem razvijalcu.

6. Toptal

Toptal

Toptal je vrhunska mreža vrhunskih freelancerjev na svetu. Če lahko za projekt spletnega mesta plačate visoke cene, potem je ta platforma za vas.

Če želite začeti svoj projekt, ga morate razpravljati z ekipo Toptal in našli bodo popolnega razvijalca za to delo. Lahko komunicirate in sodelujete z ničelnimi tveganji.

7. WPhired

WPhired

WPhired je delovna deska, usmerjena v WordPress, ki vam omogoča, da najamete pravega WordPressovega razvijalca za svoje spletno mesto. Za razliko od večine delovnih mest je objavljanje opravila na WPhiredu brezplačno. Ko bo vaš seznam objavljen, začnete prejemati predloge razvijalcev.

Deluje drugače kot druge rešitve na tem seznamu. WPhired ima samostojne strokovnjake in razvijalce za polni delovni čas, zato lahko nekoga najamete za določeno nalogo ali pa ga prevzamete na krovu kot člana ekipe v vašem podjetju.

8. WordPress delovna mesta

WordPress Jobs

WordPress Jobs je profesionalna platforma za najem razvijalca. Vodi ga in upravlja ga osnovna WordPress ekipa. Vendar delovnih mest, objavljenih na tej platformi, WordPress.org ne dovoli, kar pomeni, da morate opraviti domačo nalogo z razvijalcem, ki ga najamete na tem spletnem mestu.

To je brezplačna rešitev za objavo delovnih mest in lahko v celoti nadzirate, kako se povezati z razvijalcem. Vsa delovna mesta so ustrezno razvrščena in jih je mogoče filtrirati glede na datum objave, vrsto opravila itd.

Upamo, da vam je ta članek pomagal naučiti, kako najeti profesionalnega razvijalca WordPress za vaše spletno mesto. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodnik o tem, kako ustvariti spletno mesto za mikro opravila, kot je Fiverr, ali pa si preberite v našem obsežnem priročniku za izdelavo spletnega mesta korak za korakom..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map