Kako ustvariti brezplačno poslovno e-pošto v manj kot 5 minutah

nastavite brezplačen poslovni e-poštni naslov


Ali želite ustvariti brezplačen poslovni e-poštni naslov?

Poslovni e-poštni naslov podjetju daje občutek verodostojnosti in daje strankam občutek, da ste tu, da ostanete resni glede svojega podjetja.

V tem članku vam bomo pokazali, kako lahko ustvarite brezplačno poslovno e-pošto v manj kot 5 minutah.

Contents

Kaj je poslovni e-poštni naslov?

Poslovni e-poštni naslov uporablja vaše ime domene (example.com) namesto domene ponudnika e-poštnih storitev, na primer gmail.com ali yahoo.com.

Na primer, [email protected] je dober poslovni e-poštni naslov, medtem ko je [email protected] splošen, neprofesionalen.

Ne glede na to, ali imate spletno mesto podjetja ali samo blog hobija, boste morali nastaviti poslovni e-poštni naslov.

Tako kot spletno mesto ponuja edinstveno identiteto vašega podjetja, tako lahko po e-poštnem naslovu po meri svoje blagovne znamke v nabiralniku ljudi preprosto predstavite.

Poleg tega poslovni e-poštni naslov skupaj s poslovnim telefonom zagotavlja bolj profesionalno izkušnjo in pomaga graditi zaupanje v primerjavi z osebnim e-poštnim sporočilom.

Obstaja veliko načinov za nastavitev dobrega poslovnega e-poštnega naslova za vaše podjetje. V tem članku vam bomo pokazali, kako lahko s svojim ponudnikom gostovanja ustvarite brezplačno poslovno e-pošto in zakaj priporočamo Bluehost.

Brezplačni poslovni e-poštni naslov: GSuite vs. brezplačni e-poštni računi Bluehost

Obstajata dva priljubljena načina za vzpostavitev poslovnega e-poštnega računa za vaše spletno mesto prek

 1. Profesionalna e-poštna storitev, kot sta nabiralnik GSuite ali Office 365
 2. Nastavitev e-pošte prek ponudnika gostovanja, kot je Bluehost.

GSuite je vrhunska e-poštna storitev iz Gmaila, s katero lahko nastavite profesionalni poslovni e-poštni račun. GSuite ponuja vse osnovne funkcije Gmaila in omogoča tudi dostop do drugih Googlovih aplikacij, kot so Google Drive, koledar itd. Za vaše podjetje.

Poštni nabiralnik Office 365 je podobna storitev pri Microsoftu.

Oglejmo si nekaj razlik med GSuite in nastavitvijo e-pošte prek ponudnika gostovanja, kot je Bluehost.

Cena: GSuite je vrhunski izdelek, ki se začne s 6 USD / mesec / uporabnikom, ki vam ponuja veliko poslovnih funkcij, kot je dostop do Google Apps for Business. Z Bluehostom pa lahko nastavite BREZPLAČNE račune za poslovno e-pošto.

Uporaba: Z GSuite lahko upravljate poslovno e-pošto, tako da se prijavite v Gmail. Če pa nastavite brezplačno poslovno e-pošto od ponudnika gostovanja, boste morali upravljati svoja e-poštna sporočila prek računa gostovanja.

Sorodno: Najboljše SMTP transakcijske e-poštne storitve.

Ali Bluehost res ponuja brezplačne poslovne e-poštne račune?

Kratek odgovor je DA.

Toda … Bluehost v svojih cenah ne omenja brezplačnih računov e-pošte. Razlog je lahko ta, da so želeli prodati svoje drage načrte, kot sta Plus ali višji načrt, kjer ponujajo 1 Račun Office 365 nabiralnika brezplačno 30 dni.

Tako kot GSuite tudi poštni nabiralnik Office 365 ni povsem brezplačen. Po brezplačni preizkusni različici boste morali plačevati mesečno pristojbino, če želite še naprej uporabljati Office 365 Poštni predal.

Če imate brezplačen profesionalni e-poštni račun in ne potrebujete popolnih funkcij GSuite ali nabiralnika Office 356 (na primer OnDrive, Word, Excel), potem razmislite o nastavitvi brezplačnega e-poštnega računa s Bluehost.

Zakaj uporabljati Bluehost za brezplačno poslovno e-pošto

Številni ponudniki spletnih gostovanj vam omogočajo, da nastavite in upravljate brezplačne poslovne račune e-pošte. Vendar verjamemo, da Bluehost iz preostalih razlogov izstopa:

 • Brezplačna domena e-pošte: Vsak načrt spletnega gostovanja, na primer www.example.com, ponuja brezplačno ime domene
 • Brezplačni poslovni e-poštni naslovi: S katerim koli načrtom spletnega gostovanja lahko ustvarite 5 poslovnih e-poštnih naslovov, na primer [email protected], [email protected] itd..
 • Brezplačno gostovanje po e-pošti: Za gostovanje ali upravljanje e-poštnih računov vam seveda ni treba doplačati.
 • Zanesljivo gostovanje: Bluehost je eden od uradno priporočenih ponudnikov spletnih gostovanj s strani WordPress.org.

Bluehost-začnite-zdaj

Bluehost je eno najboljših WordPress gostovalnih podjetij za gradnjo spletnih strani v WordPressu. Ponuja zanesljive in varne načrte gostovanja WordPress po dostopni ceni. Med prednostmi, ki uporabljajo Bluehost, brezplačna poslovna e-poštna sporočila je ena izmed mnogih pomembnih lastnosti.

planske cene-osnovni načrt

Brezplačna poslovna e-pošta: kateri načrt Bluehost je pravi?

The Osnovni načrt cena 2,75 USD na mesec ponuja 1 brezplačno domeno in 5 brezplačnih računov e-pošte medtem ko vam vsi drugi načrti omogočajo ustvarjanje neomejeno brezplačnih poslovnih računov e-pošte. Prostor za shranjevanje e-pošte znaša 100 MB za uporabnike osnovnih programov, medtem ko je za druge načrte neomejen.

E-poštna storitev Bluehosta ima napredno zaščito pred neželeno pošto s Spam Hammer in Spam Assassin. Poleg tega ima vrhunsko storitev filtriranja neželene pošte, imenovano “postini” za napredno zaščito pred neželeno pošto.

Poleg tega Bluehost ponuja enostavno nastavitev in konfiguracijo e-pošte. Z lahkoto lahko ustvarite profesionalne e-poštne račune, upravljate, nastavite posredovanje e-pošte in drugo.

Ustvarite brezplačne e-poštne račune z Bluehostom »

1. Ustvarjanje brezplačnega poslovnega e-poštnega računa s programom Bluehost

Če želite ustvariti poslovni e-poštni račun, morate najprej odpreti nadzorno ploščo Bluehost.

Opomba: Če nimate spletnega mesta, pojdite na Bluehost, izberite ustrezen načrt in se najprej prijavite.

Nato pojdite na meni ‘E-pošta’ na levi strani.

Zdaj boste na zaslonu videli stran »Računi e-pošte«. S tem vmesnikom lahko dodate in upravljate vse svoje e-poštne račune za vse domene.

dodaj-poslovni e-poštni račun

Če želite ustvariti nov e-poštni račun, vnesite ime in geslo računa. Ustvarite močno geslo z uporabo malih in velikih črk, številk in simbolov ali kliknite »Ustvari« za strojno ustvarjeno kompleksno geslo.

Nato določite kvote nabiralnika in kliknite »Ustvari račun«. Potrdite polje »Pošlji pozdravni e-poštni naslov z navodili za konfiguracijo e-poštnega odjemalca«, preden kliknete »Ustvari račun«, če želite avtomatsko e-pošto z navodili za konfiguracijo e-pošte.

Preverite tudi, ali je izbrana pravilna domena, če upravljate več domen.

To je vse, kar je potrebno za ustvarjanje novega e-poštnega računa! Da, traja manj kot 5 minut!

Zdaj lahko po istem postopku dodate e-poštne račune za člane svoje ekipe.

2. Ogled vseh računov e-pošte

Če si želite ogledati vse e-poštne račune, kliknite kartico »E-poštni računi« poleg kartice »Dodaj e-poštni račun«, kot je prikazano na spodnjem zaslonu.

vse e-poštne račune

Na tem zavihku si lahko ogledate ali upravljate vse svoje e-poštne račune.

3. Upravljanje vseh računov e-pošte

Na kartici »Računi e-pošte« lahko konfigurirate šest vrst dejanj za vsak e-poštni račun.

dejanja e-poštnega računa

jaz. Dostop do spletne pošte – Preverite svoj e-poštni naslov

Če si želite ogledati e-poštno sporočilo, kliknite »Dostop do spletne pošte«. Nato vas bo preusmeril na spletno stran, na primer na spodnjo fotografijo, kjer lahko izberete spletno pošto za odpiranje e-pošte. Program lahko nastavite tudi kot privzeto.

select-spletna aplikacija

Izberite katero koli aplikacijo in videli boste e-poštno sporočilo.

horde-e-poštni predal

ii. Disk in podatki

Če želite spremeniti prostor na disku za svoje e-poštne račune ali upravljati porabo diska, lahko odprete dejanje »Disk in podatki«..

disk in podatki

iii. Upravljanje vzmetenja

Ta možnost ima nastavitve zaustavitve za vaše e-poštne račune. Lahko dovolite ali zaustavite tri dejanja: prijavo, prejemanje in pošiljanje.

suspenzija

iv. Geslo in overjanje

S to možnostjo lahko spremenite gesla za svoje e-poštne račune.

gesla

v. Priključite naprave

Ta možnost omogoča dva dejanja: 1) Nastavitev odjemalca pošte 2) Konfiguriranje koledarjev in stikov.

Če želite do svojega e-poštnega računa dostopati prek e-poštne aplikacije, kot je Microsoft Outlook 2010, morate zagnati konfiguracijske skripte, ki jih je prejela pošta. Skripte dobite, ko odprete možnost »Nastavi odjemalca pošte«.

vi. Izbriši

S to možnostjo lahko enostavno izbrišete e-poštne račune.

4. Posredovanje e-poštnih sporočil

V meniju »E-pošta« na nadzorni plošči Bluehost lahko vidite podmeni, imenovan »Posredniki«. Ta podmeni omogoča pošiljanje e-pošte na drug e-poštni račun.

e-poštni posredniki

Če želite posredovati e-poštna sporočila, kliknite na Dodaj Posredovalec. Prikaže se nova stran na naslednji način:

dodajalec

Vnesite e-poštni naslov za pošiljanje e-poštnih sporočil. Nato izberite svojo domeno. Nato vnesite e-poštni naslov, na katerega bodo e-poštna sporočila poslana, in kliknite »Dodaj posrednika«. Zdaj bodo vaša e-poštna sporočila posredovana glede na vaše nastavitve.

To je koristno, če morate sporočilo, ki ga je prejel račun, deliti z mnogimi člani ekipe. Koristno je tudi, če imate več e-poštnih sporočil.

Nato je na voljo možnost “Posrednik domene”, ki omogoča pošiljanje vseh e-poštnih sporočil iz ene domene v drugo.

domena-email-frowarder

Najprej izberite domeno, po kateri boste e-poštna sporočila posredovali, nato pa vnesite domeno, v katero boste e-poštna sporočila posredovali. Nato kliknite »Dodaj posrednik domene«.

5. Več možnosti za upravitelja e-pošte Bluehost

V upravitelju pošte Bluehost poleg ustvarjanja in upravljanja e-poštnih računov obstajajo tudi druge uporabne funkcije in možnosti.

Samodejni odzivalci: Samodejni odzivalci omogočajo nastavitev samodejnih odzivnih sporočil, ki se pošljejo samodejno, ko nekdo pošlje e-poštno sporočilo na vaš naslov. To je koristno, kadar niste na voljo ali ste na daljših počitnicah in ne morete odgovarjati na e-poštna sporočila.

E-poštni filtri: E-poštna sporočila lahko filtrirate za vsak račun v vaši domeni in ohranjate prejeto pošto.

Če želite ustvariti filtre, morate dodati več pravil, da se lahko ujemate s predmeti, naslovi in ​​drugimi deli e-poštnega sporočila. Nato morate za dodana pravila določiti dejanja filtra.

filtriranje e-pošte

6. Kako povezati Bluehost e-pošto z Gmailom

Gmail je nedvomno vodilni med ponudniki e-poštnih storitev danes. Če večino časa uporabljate Gmail, lahko povežete svoj e-poštni naslov Bluehost z Gmailom in dostopate do mape s prejetimi sporočili v Gmailu.

Če želite povezati svoj e-poštni naslov Bluehost z Gmailom, se najprej prijavite v Gmail račun.

Nato pojdite na »Nastavitve« in kliknite »Računi in uvozni meni«. Pomaknite se navzdol ‘Preverjanje pošte iz drugih računov: dodajte e-poštni račun’ in kliknite ‘Dodaj poštni račun’.

gmail-računi-uvoz-nastavitve

Nato vnesite svoj e-poštni naslov Bluehost, s katerega želite prejemati e-pošto v Gmailu.

račun za dodajanje pošte

Nato morate vnesti svoj e-poštni naslov in geslo Bluehost. Končno je potrditvena koda poslana na e-pošto Bluehost za potrditev. Po vnosu kode v Gmailovo okno »Dodaj račun« se bo povezalo vaše e-poštno sporočilo Bluehost. Nato lahko v Gmailu dostopate do svoje e-pošte Bluehost.

To je to! Upamo, da vam je ta članek pomagal pri vzpostavljanju brezplačnih profesionalnih poslovnih e-poštnih računov.

Pogosta vprašanja o brezplačni poslovni e-pošti

Sledi nekaj pogosto zastavljenih vprašanj, ko gre za ustvarjanje brezplačnega poslovnega e-poštnega sporočila.

Kako dobim brezplačen poslovni e-poštni naslov?

Z Bluehostom lahko preprosto dobite brezplačen poslovni e-poštni naslov. Ponujajo 5 e-poštnih računov z osnovnim načrtom in neomejeno e-pošto po meri z drugimi načrti.

Ali lahko dobim poslovno e-pošto brez spletnega mesta?

Da, lahko dobite poslovno e-pošto, ne da bi ustvarili celotno spletno mesto. Vendar boste morali pridobiti ime domene za ustvarjanje poslovnega e-poštnega sporočila. Bluehost ponuja brezplačno ime domene in precej solidno e-poštno storitev brezplačno.

Ali lahko ustvarim brezplačen poslovni e-poštni naslov brez domene?

Ne, poslovnega e-poštnega sporočila ni mogoče ustvariti brez domenskega imena. Čeprav lahko ustvarite e-poštni račun s pomočjo e-poštnih storitev, kot so Gmail, Protonmail itd., Vendar boste morali pridobiti ime domene za ustvarjanje poslovnega e-poštnega sporočila..

Na Bluehostu lahko začnete z brezplačnim domenskim imenom in do 5 e-poštnimi računi s svojim starter paketom.

Kako najdem razpoložljivo ime domene?

Pridobivanje imena domene je prvi in ​​najpomembnejši korak za pridobivanje poslovnega e-poštnega sporočila. Po imenu domene lahko poiščete pri katerem koli priljubljenem registratorju ali ga brezplačno pridobite z Bluehost.

Kaj je bolje uporabiti: Office 365 ali Gsuite?

Microsoft 365 in G Suite sta priljubljena za vrhunsko e-poštno storitev. G Suite je sodoben in primeren za tiste, ki imajo raje uporabnikom prijazne platforme. Ker Office 365 zagotavlja trdno integracijo z MS Excel in je primeren za tiste, ki so bolj naklonjeni uporabi Officeovih izdelkov, kot so MS Word, MS Excel itd..

Uporabite bolj profesionalna poslovna e-poštna sporočila z G Suite

Bluehost ponuja kup funkcij poslovne e-pošte. Vendar pa ji primanjkuje naprednih in bolj profesionalnih funkcij. Če želite poslovna e-poštna sporočila upravljati bolj profesionalno in učinkovito, morate uporabiti vrhunsko storitev, kot je G Suite.

g-suite

G Suite je plačljiva Gmail storitev, znana tudi kot “Gmail za podjetja”. G Suite poleg ustvarjanja profesionalnih poslovnih e-poštnih sporočil ponuja tudi številne platforme za skupno rabo datotek, shranjevanje, povezovanje in team buildinge, ki vam bodo pomagale eksponencialno rasti podjetja.

Ima različne načrte cen, ki jih lahko izbirate. Osnovni načrt stane 6 USD na uporabnika na mesec in ima 30 GB prostora za shranjevanje.

gsuite

Predvsem pa G Suite ponuja popolno namensko tehnično podporo 24 ur na dan in ves čas varuje vaše poslovne e-poštne račune. Če imate proračun za trženje svojih e-poštnih sporočil, je G Suite najboljša izbira za vas.

Za nastavitev e-pošte z GSuite lahko preberete naše celotne vadnice o tem, kako s programom G Suite nastaviti profesionalno blagovno znamko podjetja in ustvarite pišu e-pošte na ne-vsiljiv način.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map