Kako ustvariti nadgradnjo vsebine z visoko konverzijo (enostaven način)

kako ustvariti nadgradnjo vsebine


Želite ustvariti nadgradnjo vsebine za svoje spletno mesto WordPress? To je fantastična ideja! Nadgradnje vsebine so popoln način za pretvorbo navadne objave ali strani v močan vodilni magnet. Pridobite več naročnikov, povečajte svoje prenose ali celo pretvorite bralce v kupce!

V tej objavi vam bomo pokazali, kako ustvariti nadgradnjo vsebine po korakih s slikami.

Kaj je nadgradnja vsebine?

Nadgradnja vsebine je svinčeni magnet, znan tudi kot optin podkupnina, ki ga v svojem članku ponujate, da obiskovalce spodbudite, da se naročijo na vaš seznam. Ponudba za nadgradnjo vsebine je običajno označeno besedilo znotraj območja z vsebino vašega spletnega dnevnika.

Takole je videti nadgradnja vsebine … Oglejte si posnetek zaslona.

nadgradnja vsebine

Ko uporabnik klikne na povezavo, se sproži pojavno okno, ki uporabnika prosi, da se naroči na seznam e-poštnih sporočil.

Ali ste vedeli, da lahko nadgradnja vsebine v primerjavi s tipično kampanjo za ustvarjanje potencialnih strank povečajte konverzije za 865%?

Obstajajo trije razlogi, da nadgradnja vsebine presega druge obrazce za ustvarjanje potencialnih strank.

Razlog št. 1: Ciljni vir

Za razliko od tipičnega svinčevega magneta, ki ga promovirate na stranski strani spletnega dnevnika, je ponudba za nadgradnjo vsebine prilagojena zlasti bralcem določene objave ali strani. Ker ponuja ciljni vir, se uporabniki pogosteje naročijo na to ponudbo.

Na primer, če vodite blog o psih, je lahko “splošna” brezplačna ponudba, ki jo ponujate na stranski vrstici, e-knjiga o 10 najboljših hranah za pse za katero koli pasmo. Če pa napišete objavo posebej o lončarskem šolanju kužka, lahko vključite vsebino za nadgradnjo vsebine / optin za kontrolni seznam 5 korakov do ukrotitve Tinkle. Smiselno? Vsakega bralca ne bo zanimalo, kako lončarsko vzgajati mladiča; vendar si ljudje, ki berejo določeno objavo spletnega dnevnika, zagotovo želijo nadgradnjo vsebine, ki bo posebej prilagojena.

Razlog št. 2: Zlahka vzame pozornost

Obiskovalci ponavadi prezrejo priloge, ki so prikazani na vaših blogskih objavah zaradi zaslepljenosti pasic. Ker so ponudbe za nadgradnjo vsebine običajno umeščene v članek, je večja verjetnost, da bodo pritegnile pozornost vaših obiskovalcev.

Razlog št. 3: Zeigarnikov učinek

Po psihološkem načelu Zeigarnikov učinek ljudje, ki sprožijo postopek, pogosteje končajo.

V tem primeru je vaša nadgradnja vsebine v obliki povezave. Ko bralec klikne to povezavo, se prikaže okno za optin za vaše novice / brezplačno e-knjigo / drugo ponudbo. Ker je bralec že začel postopek s klikom na povezavo, je večja verjetnost, da bodo poslušali vaš poziv k dejanju in storili vse, kar jim sporoči optin..

Dobra novica je, da je nadgradnjo vsebine za vaše WordPress spletno mesto res enostavno! Skočimo noter.

1. korak: Ustvarite popup kampanjo

Ker se nadgradnje vsebine nanaša na neverjetne pojavne okne, boste za začetek potrebovali pravo orodje. Toplo priporočamo, da se prijavite OptinMonster.

OptinMonster

OptinMonster je najboljše orodje za ustvarjanje potencialnih spletnih strani za WordPress spletna mesta. Ustvarili boste lahko lepe, privlačne pojavne kampanje z neustavljivimi sporočili o pozivu k dejanju. Vaš naročniški seznam zagotovo narašča!

Še bolje, bralci IsItWP dobijo 10% popusta, ko uporabljajo kodo kupona SAVE10 pri odjavi.

Ko imate OptinMonster, sledite naši enostavni navodila po korakih o ustvarjanju pojavnega obrazca.

Zdaj je čas, da to kampanjo spremenimo v nadgradnjo vsebine. Pojdimo na korak 2, da se natančno naučimo, kako to storiti.

2. korak: Pridobite MonsterLink

Začnite s klikom na Pravila prikaza na vrhu zaslona.

Pravila prikaza

Od tam kliknite na spustni meni in izberite Obiskovalec je kliknil MonsterLink.

Kliknil MonsterLink

Svojo kampanjo shranite s klikom na zeleno Shrani gumb v zgornjem desnem kotu.

Shrani oglaševalsko akcijo

Zdaj pa pojdi na Objavi zavihek. Ko je tam, kampanjo preklopite na V živo položaj.

Objavi

Kliknite Shrani. Odprite to stran v svojem brskalniku (za dokončanje koraka 3) in odprite nov zavihek, da se za minuto odpravite na svoje spletno mesto WordPress.

Na nadzorni plošči WordPress pomaknite se navzdol na OptinMonster in kliknite. Vaša oglaševalska akcija bo prikazana na seznamu. Če ne, pritisnite Osveži gumb, dokler se ne prikaže.

Osvežite oglaševalske akcije

Ko se pojavi, kliknite ikono Pojdi v živo da omogočite svojo oglaševalsko akcijo na svojem spletnem mestu.

Pojdi v živo

Skoraj ste končali! To, kar ste pravkar storili, bo omogočilo pojavno funkcijo nadgradnje vsebine. Zdaj boste morali postaviti povezavo na svoje spletno mesto, da dokončate dvostopenjski postopek za svoje bralce.

3. korak: Dodajte MonsterLink na svoje spletno mesto

Pojdite nazaj proti Objavi stran na OptinMonster ki ste ga odprli v svojem brskalniku.

Pomaknite se navzdol do Platforme in izberite Delljiv MonsterLink.

dobili delljivo povezavo po pošti

Od tam lahko kopirate URL ali HTML, ki ga prilepite na objavo ali stran.

Osebno nam je všeč uporaba povezave HTML, saj jih lažje prilagodimo svojim potrebam. Ne pozabite le, da ga prilepite v urejevalnik besedila, ne pa v urejevalnik vizual.

Na primer, lahko preprosto spremenite privzeto »Naročite se zdaj!« besedilo na lastne besede.

Ko boste vse iskali tako, kot želite, objavite ali posodobite svojo objavo ali stran.

To je to! Zdaj imate na svojem spletnem mestu nadgradnjo vsebine.

Upamo, da vam bo ta vadnica pomagala, da se boste naučili, kako enostavno ustvariti nadgradnjo vsebine za svoje WordPress spletno mesto.

Če se vam zdi ta objava koristna, boste morda uživali tudi v našem seznamu najboljših e-poštnih storitev trženja. Konec koncev ne morete imeti seznama naročnikov, če nimajo na kaj naročiti!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map