Najboljših 200+ Black Friday in Cyber ​​Monday WordPress ponudb 2019

ponedeljek, ki se ukvarja s črno petko in kibernetsko ponudbo


Iščete najboljše ponudbe, kupone in popuste za WordPress za Črni petek in Cyber ​​ponedeljek v letu 2019? Potem ste na pravem mestu!

Vemo, da je iskanje najboljših ponudb za WordPress lahko dolgotrajno, vendar brez skrbi! Iskali smo vas, tako da lahko nadaljujete in izkoristite popoln posel, preden se konča.

Upoštevajte, da te ponudbe veljajo za OMEJEN ČAS. Poleg vsake ponudbe smo navedli datum poteka.

Tu je seznam ULTIMATE ponudb WordPress ponudb, ki jih ne želite zamuditi. V tem članku najdete na desetine ponudb o vrhunskih WordPress temah, vtičnikih, orodjih, spletnem gostovanju in drugih storitvah WordPress.

Podelitev Črnega petka 2019: osvojite tri darilne kartice Amazon v vrednosti 50 USD

Na ta črni petek svojim bralcem podarjamo tri darilne kartice Amazon v vrednosti 50 dolarjev. Vse, kar morate storiti, je, da vstopite v poklon in vložite čim več vnosov, da pridobite priložnost za zmago.

Opomba: V naslednjih nekaj tednih bomo ta članek nenehno posodabljali. Ne pozabite dodati te zaznamke, da ne boste zamudili svoje najljubše ponudbe.

1. Prikazane ponudbe

Prihranite 35% na OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je najmočnejše orodje za optimizacijo pretvorbe in pretvorbe na svetu. Z njim lahko pretvorite opuščene obiskovalce v naročnike in nato stranke. Najboljša podjetja uporabljajo OptinMonster za pripravo seznamov e-poštnih sporočil in povečanje prihodkov.

Zahvaljujoč več funkcij zgradbe lahko z OptinMonster ustvarite čudovite obrazce za optin. Ima skoraj neskončne integracije s programsko opremo drugih proizvajalcev, s katero lahko obiskovalcem prikaže prilagojene obrazce optin. S funkcijo avtomatizacije vedenja lahko prilagodite obrazce optin in človeško prikažete sporočila.

Preveri Študije primerov OptinMonsterja da bi ugotovili, kako hitro rastejo spletna podjetja. V letošnji sezoni počitnic ponujajo velik popust na svojo premijsko programsko opremo, tudi Univerza OptinMonster.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 6. dec

Pridobite 35% popusta OptinMonster »

Prihranite 60% na WPForms

WPForms

WPForms je najboljši vtičnik za obrazec WordPress na trgu. Je enostavna za uporabo z najbolj prijaznimi začetnicami in vrhunskimi funkcijami.

Izdelovalec obrazcev WPForms omogoča, da preprosto povlečete polja obrazca in spremenite njihov vrstni red. Na voljo bodo predloge obrazcev po meri, pogojna logična podpora, prehodi za plačila in druge funkcije. WPForms podpira tudi stalne stike, MailChimp, AWeber in druge storitve drugih proizvajalcev.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 60% popust WP obrazcev »

Prihranite 60% na MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights je najbolj priljubljen vtičnik Google Analytics za spletna mesta WordPress. Z lahkoto se integrira z vašo nadzorno ploščo WordPress za prikaz statističnih podatkov o svojih obiskovalcih. S storitvijo MonsterInsights lahko v WordPressu dobite prilagojen Google Analytics.

Prav tako lahko ustvarite poročila po meri na podlagi podatkov uporabnikov, da zgradite strategije in še povečate svoje spletno poslovanje.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 60% popust MonsterInsights »

Prihranite 35% na SeedProd

SeedProd

SeedProd je najboljši WordPress, ki prihaja kmalu in vtičnik za način vzdrževanja. Omogoča vam ustvarjanje čudovite, profesionalne strani kmalu z odštevalnikom časa za vaše spletno mesto WordPress. Izdelovalec v realnem času pomaga pri hitri prilagoditvi besedila, pisav, barv in postavitve.

Na voljo je s številnimi vgrajenimi predlogami, tako da lahko izberete vnaprej izdelano predlogo in takoj začnete svojo stran, ki prihaja, na svojem spletnem mestu. Lahko ga integrirate tudi s priljubljenimi e-poštnimi storitvami, kot so Constant Contact, ActiveCampaign, CovertKit in še več, da svojim naročnikom pošljete e-pošto o najnovejših novicah

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 35% popusta SeedProd »

Prihranite 35% na RafflePress

RafflePress

RafflePress je najboljši vtičnik za WordPress. Pomaga pritegniti občinstvo z viralnimi podari in natečaji. S pomočjo tega vtičnika lahko takoj razvijete svoj seznam e-poštnih sporočil, promet na spletnem mestu in privržence družabnih medijev.

Gradnik vlečenja in spuščanja RafflePress vam omogoča, da v nekaj minutah nastavite oglaševalske akcije. Z desetimi vnaprej izdelanimi predlogi je lažje začeti hitro. Ponuja vnos z enim klikom in zaščito pred goljufijami za odpravo več vnosov goljufij.

Vtičnik RafflePress vsebuje tudi ciljno stran za oddajo, s katero lahko na svojem spletnem mestu WordPress odženete tekmovanje brez motenj. Za povečanje konverzij lahko uporabite napredne funkcije sledenja in ponovnega ciljanja.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 35% OFF RafflePress »

Prihranite 30% na WP Mail SMTP Pro

WTP Mail SMTP

WP Mail SMTP Pro je najboljši vtičnik WordPress SMTP in PHP Mailer WPForms. Skrbi za vse težave z e-pošto, vključno z dobavljivostjo, filtriranjem neželene pošte itd. Ko preklopite s splošnih nastavitev e-pošte na WP Mail SMTP, bodo vsa vaša promocijska e-poštna sporočila pristala v nabiralniku strank.

Omogoča vam varno pošiljanje sto e-poštnih sporočil. Vtičnik SMTP WP Mail se integrira tudi s priljubljenimi ponudniki SMTP. Podpira večstransko omrežje in lokalizacijo.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 35% popust WTP Mail SMTP Pro »

Prihranite 63% na Bluehostu

Bluehost

Bluehost je uradno priporočen ponudnik gostovanja WordPress. Trenutno gostijo več kot milijon WordPress spletnih mest. Ponujajo brezplačno domeno, brezplačen SSL certifikat, brezplačnega graditelja spletnih strani s predlogami in poseben 63% popust za uporabnike IsItWP.

Koda kupona: Samodejno

Deals Razpoložljivost: 25. november – 2. dec

Pridobite 63% OFF Bluehost »

Prihranite 50% pri stalnem stiku

Stalni stik

Constant Contact je najboljša storitev e-poštnega trženja WordPress na trgu. Omogoča vam ustvarjanje čudovitih e-poštnih sporočil in hitro pošiljanje svojim naročnikom. Za oblikovanje profesionalnih e-poštnih sporočil lahko uporabite ustvarjalnik e-pošte s povleci in spusti. Na voljo je tudi več že pripravljenih predlog za e-pošto, ki so popolnoma odzivne in izgledajo odlično v vseh napravah.

S svojo funkcijo za avtomatizacijo e-pošte in trženje lahko nove naročnike pravočasno pozdravite e-poštno sporočilo, sprožite e-poštna sporočila na podlagi vedenja uporabnikov, pošljete e-poštna sporočila ne odpiralcem in razširite svoj doseg z zmogljivimi orodji za gradnjo seznamov.

E-poštna storitev Constant Contact je odlična za spletna mesta e-trgovine. Ponuja več orodij za rast vaše spletne trgovine z iskanjem novih strank in vključevanjem le-teh, da obiščejo vaše spletno mesto z avtomatiziranimi e-poštnimi sporočili.

Rezultate trženja po e-pošti lahko spremljate v realnem času. Te statistike vam pomagajo ustvariti nove in učinkovite strategije za prihodnje kampanje.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 25. november – 27. november

Pridobite 50% OFF stalni stik »

Prihranite 60% na MemberPress

Članica

MemberPress je najboljši vtičnik za članstvo v WordPressu, ki je na voljo za WordPress uporabnike. Pomaga vam hitro zagnati spletno mesto s članstvom. Če želite sprejemati spletna plačila, prodajati digitalne prenose in upravljati osebe, ki gledajo vaše spletno mesto, potem uporabite MemberPress.

Integrira se s skoraj vsemi dodatki za WordPress drugih proizvajalcev, tako da lahko postavite močno, s funkcijo bogato spletno mesto članstva. Odlično deluje tudi s priljubljenimi storitvami, kot so WooCommerce, Stripe, ActiveCampaign in še več.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 60% OFF MemberPress »

Prihranite 25% na Beaver Builderju

Beaver Builder

Beaver Builder je priljubljen WordPress graditelj strani, ki ga lahko uporabite na svojem spletnem mestu za vlečenje in spuščanje vsebinskih blokov. Omogoča vam hitro nastavitev funkcij in vsebine na vašem spletnem mestu WordPress. Za uporabo strani Beaver Builder ne potrebujete nobenega znanja o kodiranju.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 25% OFF Beaver Builder-a »

2. Gostovalne ponudbe za WordPress

Prihranite do 30% na WP Engine

WP motor

WP Engine je najbolj priljubljeno podjetje za gostovanje WordPress na svetu. Ponujajo skupne in namenske gostovalne načrte. V tem prazničnem obdobju lahko prihranite z njihovo letno ponudbo za predplačilo in dobite do 5 mesecev brezplačno za svoje načrte za zagon, rast in lestvico.

Koda kupona: cyberwknd30

Veljavnost ponudbe: 28. november – 2. dec

Pridobite 30% popust WP motorja »

Prihranite do 70% na HostGatorju

HostGator

HostGator je eden najstarejših in najbolj priljubljenih ponudnikov spletnih gostovanj v panogi. Ponuja VPS in namenske gostovalne načrte. Razen tega gre tudi za načrte gostovanja WordPress in namestitve z enim klikom.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 28. november – 3. dec

Pridobite 70% popust HostGator »

Prihranite 15% na gostovanju InMotion

Gostovanje InMotion

InMotion Hosting je priljubljeno podjetje za gostovanje WordPress. Uporabnikom IsItWP ponujajo več popustov v svojih načrtih gostovanja WordPress.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 15% popust v gostovanju InMotion »

Prihranite 40% na DreamHost-u

DreamHost

DreamHost je priljubljeno podjetje za gostovanje WordPress. V tem prazničnem času lahko z brezplačnimi imeni domene in brezplačnim SSL potrdilom dobite VELIK popust na njihove načrte.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 40% OFF DreamHost »

Prihranite 30% na domeni.com

Domain.com

Domain.com je ime domene in spletnega gostovanja. Začetnikom, ki želijo hitro začeti, predlaga ideje o imenih podjetij.

Koda kupona: NAMEBOYBF

Veljavnost ponudbe: 29. nov

Pridobite 30% OFF Domain.com »

Prihranite do 40% na vztrajniku

Pojdi z vztrajnikom

Flywheel je priljubljeno podjetje za gostovanje. Uporabnikom WordPressa ponujajo upravljane storitve gostovanja z vrhunsko podporo strankam in strežniki višjega cenovnega razreda.

Koda kupona: FLYDAY19

Veljavnost ponudbe: 25. november – 4. dec

Get Upto 40% OFF Flywheel »

Prihranite 40% na Cloudways

Cloudways

Cloudways je priljubljeno podjetje za gostovanje v oblaku. Ponujajo več načrtov za namensko gostovanje v WordPressu in WooCommerce. Njihova spletna gostovalna plošča je preprosta in za začetnike prijazna. V tem prazničnem času lahko za 3 mesece prejmete 40% popust na vse gostovalne načrte Cloudways.

Koda kupona: BFCM40

Deals Razpoložljivost: 14. november – 4. dec

Pridobite 40% OFF Cloudways »

Prihranite do 67% na A2 gostovanju

A2 gostovanje

A2 gostovanje je eden najboljših ponudnikov gostovanja WordPress. A2 Hosting razlikuje od uporabnika do uporabnika. Za razliko od drugih ponudnikov gostovanja A2 gostovanje ponuja neprimerljivo garancijo za vračilo denarja, tako da lahko spletno mesto gostite brez tveganja. Po prvih 30 dneh boste upravičeni do potrjenega povračila za neuporabljene storitve.

Kode kuponov:

 • MEGA67: 67% nižje v skupnem gostovanju
 • HALFDEDI: 50% popusta za upravljanje namenskega strežnika (od 96,50 $ / mesec)
 • WP60: 60% popusta za upravljano WordPress (od 9,78 $ / mesec)
 • RSLR51: 51% popust pri preprodajalcih (od 9,80 $ / mesec)
 • MVPS-50: 50% popusta VPS in Core VPS (od 25 dolarjev na mesec)

Deal Veljavnost: 26. november – 2. dec

Pridobite 67% popust A2 gostovanja »

Prihranite do 75% na GreenGeeksu

GreenGeeks

GreenGeeks je priljubljeno okolju prijazno spletno gostovanje. Hitro je, varno in ponuja več možnosti gostovanja, vključno s programi preprodajalcev, gostovanjem WordPress-a itd.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 75% popusta GreenGeeks »

Prihranite 20% na WordPress.com

WordPresscom

WordPress.com ponuja rešitve za gostovanje blogov. V tem prazničnem času lahko na njihovih e-trgovinskih načrtih dobite neverjeten popust.

Koda kupona: BLACKCYBER2019

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 20% popusta WordPress.com »

Prihranite 50% na tekočem spletu

Tekoči splet

Liquid Web je upravljano gostiteljsko podjetje WordPress in WooCommerce. V tem prazničnem času lahko dobite VELIKE popuste na njihove običajne, življenjske dobe in druge licence.

Koda kupona: JINGLE50

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 50% popusta tekočega spleta »

Prihranite do 75% na FastCometu

FastComet

FastComet je upravljan ponudnik gostovanja v oblaku na trgu. V tem prazničnem času lahko izkoristite popuste na skupne načrte, VPS V oblaku in nadgradnje.

Kode kupona:

 • Skupni načrti: BFSALE75 (75% popusta)
 • VPS v oblaku: BFCLOUD30 (30% OFF)
 • Nadgradnja na višji načrt: BOOST25 (25% OFF)

Veljavnost ponudbe: 29. nov

Pridobite 75% OFF FastComet »

Prihranite 70% na Crioshavynu

Criošavin

Criošavin je upravljana rešitev gostovanja WordPress. Ponuja zavarovano spletno gostovanje z dnevnimi varnostnimi kopijami, kibernetsko varnostjo, vrhunskim SSL in še več.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 5. dec

Pridobite 70% popusta Crioshavyn »

Prihranite 30% na Nestify

Pripovedujte

Pripovedujte je gostiteljsko podjetje WordPress in WooCommerce. Ponuja tudi rešitve po meri za razvijalce, agencije in podjetja.

Koda kupona: WPB30OFF

Veljavnost ponudbe: 28. november – 4. dec

Pridobite 30% popusta Nestify »

Prihranite 20% na pomoči WP

Pomoč WP

Pomoč WP je upravljana rešitev gostovanja WordPress. Ponujajo tudi storitve vzdrževanja WordPress.

Koda kupona: BFCM19

Veljavnost ponudbe: 12. november – 10. dec

Pridobite 20% popusta Pomoč WP »

3. Ponudbe vtičnikov WordPress

Prihranite 30% na oblikovnih obrazcih

mogočne oblike

Formidable Forms je najnaprednejši vtičnik za oblikovanje obrazcev za WordPress, ki obstaja. Če iščete vtičnik za oblikovanje obrazcev, ki vam omogoča ustvarjanje spletnih aplikacij, sistemov za upravljanje podatkov, vizualizacije podatkov v realnem času in zbirk plačil, potem je Foridable Forms pravi primeren za vaše potrebe.

V tej praznični sezoni Formidable Forms ponuja 30% popust na vse premijske načrte za nove nakupe in izbiro brezplačne nagrade.

Koda kupona: BF2019

Obravnava veljavnost: 25. november – 2. dec

Pridobite 30% popust zastrašujoče obrazce »

Prihranite 35% na TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse je najboljši socialni dokaz vtičnik za WordPress za rast vašega podjetja. Obiskovalcem vašega spletnega mesta prikazuje dejavnosti, ki jih stranke preverjajo v živo. Izberete lahko vnaprej izdelano postavitev in v celoti prilagodite polje s socialnim dokazom, da spremenite barvo, pisave itd.

S pametnim ciljanjem lahko v pravem času prikažete socialne dokaze pravim ljudem. Nastavitev je enostavna in prikazuje trenutne rezultate v statistiki rasti.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 6. dec

Pridobite 35% OFF TrustPulse »

Prihranite 30% na ThirstyAffiliates

Žejni pridruženi partnerji

ThirstyAffiliates je vtičnik WordPress, ki se uporablja za prikrivanje partnerskih povezav in njihovo upravljanje na vašem spletnem mestu. Lahko prikrijete dolge, grde URL-je podružnic in jih spremenite v preproste, urejene povezave. V tem prazničnem času boste imeli 30% popust na VSEH licenc.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 20. november – 2. dec

Pridobite 30% popust žejnih partnerjev »

Prihranite 60% na Pretty Links Pro

Precej povezave Pro

Pretty Links Pro je priljubljen vtičnik za krajšanje URL-jev in podružničnih povezav za WordPress. Ponuja več možnosti za unovčenje vsebine. Vtičnik samodejno doda partnerske povezave na vaše strani, objave in gradnike.

S funkcijo za krajšanje URL-jev pretvori vaše dolge in grde podrejene URL-je v preproste povezave. Te skrajšane partnerske povezave lahko promovirate iz svojih videoposnetkov in podcastov. Omogoča tudi dodajanje partnerskih povezav v vaše e-poštne kampanje.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost kode: 25. november – 2. dec

Pridobite 60% OFF Lepe povezave Pro

Prihranite 50% na LearnDash

LearnDash

LearnDash je vtičnik sistema za upravljanje učenja WordPress. Omogoča vam ustvarjanje spletnih tečajev in njihovo enostavno prodajo.

Koda kupona: ČRNJIČEK50

Veljavnost ponudbe: 29. november (7:00 – 14:00 EST)

Pridobite 50% OFF LearnDash »

Pri StartBookingu prihranite do 50%

Začetek knjiženja

StartBooking je priljubljena spletna programska oprema za načrtovanje. Vključuje se v WordPress in tako omogoča, da vaše stranke načrtujejo čas z vami.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Deals Razpoložljivost: 29. november – 6. dec

Pridobite 50% popust na začetno knjigo »

Prihranite 15% na Sucuri

Sucuri

Sucuri je najbolj priljubljen varnostni vtičnik WordPress. Na voljo je več orodij, s katerimi lahko zagotovite, da je vaše spletno mesto zaščiteno pred zlonamerno programsko opremo in hekerji.

Koda kupona: cyber15suc

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 2. dec

Pridobite 15% popust Sucuri »

Prihranite 40% na resnično preprostem SSL-ju

Res preprost SSL

Zares preprost SSL je najbolj priljubljen vtičnik WordPress SSL. Omogoča vam, da na svojem spletnem mestu v enem kliku dodate potrdilo SSL.

Koda kupona: NVMBR19

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 40% OFF zares preprost SSL »

Prihranite 50% v galeriji Envira

Galerija Envira

Envira Gallerys je najboljši dodatek za galerijo slik WordPress. Vključuje se z vtičniki drugih proizvajalcev za uvoz slik iz Instagrama, Flickr in drugih virov. Prikažete lahko čudovite galerije slik s preprostimi možnostmi in neverjetnimi funkcijami.

Koda kupona: WPBEGINNER50

Veljavnost ponudbe: 25. november – 6. dec

Pridobite 50% popust v galeriji Envira »

Prihranite 30% za Soliloquy

Soloquy

Soliloquy je najboljši vtičnik za drsnik WordPress. To je začetnikom prijazno in ponuja več dodatkov, s pomočjo katerih lahko dodate funkcije na slikovne drsnike. S programom Soliloquy lahko ustvarite predstavljene drsnike za vsebino, drsnike v galeriji in drugo.

Koda kupona: BF30

Veljavnost ponudbe: 25. november – 6. dec

Pridobite 30% popust »

Prihranite do 30% na Elementor Pro

Elementor Pro

Elementor Pro je priljubljen vtičnik za oblikovanje strani WordPress. Z vizualno izkušnjo je oblikovanje spletnega mesta in enostavno ustvarjanje ciljnih strani.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 3. dec

Pridobite 30% OFF Elementor Pro »

Prihranite 40% za Visual Composer

Vizualni skladatelj

Visual Composer je priljubljen WordPress oblikovalec spletnih strani. Z njim lahko preprosto ustvarite čudovite zasnove in strani.

Koda kupona: 40blackfriday

Veljavnost ponudbe: 25. november – 4. dec

Pridobite 40% OFF Visual Composer »

Prihranite 15% na LifterLMS

LifterLMS

LifterLMS je priljubljen vtičnik za sistem upravljanja učenja za spletna mesta WordPress. To je prijazno začetnikom in omogoča enostavno pripravo tečajev za vaše uporabnike.

Koda kupona: ČRNI FRIDAY19

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 15% popusta LifterLMS »

Prihranite 40% na PublishPress

ObjaviPress

PublishPress ponuja zmogljive vtičnike WordPress za spletne založnike, revije in še več.

Koda kupona: ČRNI FRIDAY40

Veljavnost ponudbe: 12. november – 5. dec

Pridobite 40% OFF PublishPress »

Prihranite 30% na Flycartu

Flycart

Flycart ponuja vrhunske WordPress in WooCommerce vtičnike za vzpostavitev vašega spletnega podjetja. Vtičniki pomagajo tudi pri nemotenem zagonu trgovine za e-trgovino.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 19. november – 4. dec

Pridobite 30% popust Flycart »

Prihranite 40% v dnevniku nadzora varnosti WP

Dnevnik nadzora varnosti WP

Dnevnik revizije varnosti WP je vtičnik dnevnika dejavnosti WordPress. Pomaga vam spremljati, preverjati in spremljati vedenje uporabnikov v realnem času na vašem spletnem mestu. S pomočjo tega vtičnika lahko preprosto odkrijete sumljive dejavnosti in zlonamerne programske opreme v WordPressu.

Koda kupona: BF201940

Veljavnost ponudbe: 27. november – 3. dec

Pridobite 40% popust dnevnika nadzora varnosti WP »

Prihranite 40% na Complianz GDPR

Skladno z GDPR

Complianz GDPR je vtičnik za zasebnost v programu WordPress. Nenehno pregledujejo vaše spletno mesto in pošiljajo opozorila, če so potrebne kakršne koli spremembe.

Koda kupona: NVMBR19

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 40% OFF Complianz GDPR »

Prihranite 25% na ProfilPress

ProfilPress

ProfilePress je priljubljen napredni vtičnik za upravljanje profilov WordPress. Z lahkoto se integrira z vsemi zunanjimi vtičniki WordPress (na primer WooCommerce), da ustvari obrazce za registracijo uporabnikov, obrazce za prijavo po meri in drugo.

Koda kupona: BFCM2019

Veljavnost ponudbe: 29. november – 3. dec

Pridobite 25% OFFPressPress »

Prihranite 50% na Googlovih pisavah za WordPress

Google Pisave za WordPress

Google Pisave za WordPress pomagajo dodati lepe pisave na vaše spletno mesto, za besedilo, naslove in povezave pa lahko izbirate med stotinami pisav..

Koda kupona: BF50

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 50% popust Googlovih pisav za WordPress »

Prihranite 35% na WP cinku

WP Cink

WP Cink ima zbirko vrhunskih vtičnikov WordPress, kot so WordPress do Buffer Pro, Page Generator Pro, Hootsuite Pro in Field Rating Pro. Izkoristite lahko ugoden popust na vse njihove vtičnike in povečate sodelovanje uporabnikov na vašem spletnem mestu.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 35% popusta cinka WP »

Prihranite 50% na Barn2 Media

Barn2 Media

Barn2 Media ponuja majhno zbirko vrhunskih WordPress vtičnikov. Večina njihovih vtičnikov je narejena za podporo spletnim mestom WooCommerce. Ponujajo tudi druge WordPress vtičnike, kot so kategorije, zaščitene z geslom in boljši nedavni komentarji.

Koda kupona: BARN2CYBER2019

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 50% popusta Barn2 Media »

Prihranite 250% kreditov na ShortPixelu

ShortPixel

ShortPixel je vtičnik za optimizacijo slike in stiskanje za spletna mesta WordPress. Zmanjša velikost slike, ne da bi pri tem vplivala na kakovost slike. Te stisnjene slike pomagajo izboljšati hitrost in uspešnost vašega spletnega mesta.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 1. dec

Pridobite 250% kredite za ShortPixel »

Prihranite 50% na WooNinjas

WooNinjas

WooNinjas ponuja storitve za razvoj in prilagajanje vtičnikov WordPress. Sodelujejo s priljubljenimi vtičniki, s katerimi pomagajo brezhibno nastaviti vaše spletno mesto.

Koda kupona: BLKFDY50

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 6. dec

Pridobite 50% popust WooNinjas »

Prihranite 30% na naprednih predlogih vsebine

Napredne predloge vsebine

Napredne predloge vsebine ponuja prilagojene predloge vsebine WordPress za objave, strani in vrste objav po meri.

Koda kupona: ČRNI PETEK

Veljavnost ponudbe: 27. november – 4. dec

Pridobite 30% OFF napredne predloge vsebine »

Prihranite 40% na Adsanity

Oglasnost

Adsanity je vtičnik za upravljanje oglasov za spletna mesta WordPress. Omogoča vam prikazovanje privlačnih oglasov na straneh, v objavah in na gradnikih. Z njim lahko spremljate uspešnost oglasov in tudi načrtujete oglase za prihodnost.

Koda kupona: HOHOOHYEAH

Veljavnost ponudbe: 29. november – 6. dec

Pridobite 40% popust pri Adsanityju »

Prihranite 75% na WPMRR

WPMRR

WPMRR je spletno mesto za video tutorial WPBuffs. Ima celoten načrt tečaja, s katerim se boste naučili, kako upravljati spletna mesta WordPress in povečati svoj prihodek.

Koda kupona: BFCM2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 3. dec

Pridobite 75% popust WPMRR »

Prihranite 50% na iThemes

iThemes

iThemes je matično podjetje za številne priljubljene vtičnike WordPress BackupBuddy, iThemes Security itd. V tej praznični sezoni lahko na vseh njihovih izdelkih dobite 50% popust.

Koda kupona: BOOM50

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 2. dec

Pridobite 50% popust iThemes »

Prihranite 35% na WP raketi

Raketa WP

WP Rocket je WordPress predpomnilni vtičnik. Ta vtičnik lahko uporabite za izboljšanje hitrosti in uspešnosti svojega spletnega mesta.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 26. november – 3. dec

Pridobite 35% OFF WP raketo »

Prihranite 30% na naprednih oglasih

Napredni oglasi

Advanced Ads je močan in enostaven za uporabo WordPress vtičnik.

Koda kupona: BFCM2019

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 30% OFF napredne oglase »

Prihranite 50% na SEOPress

SEOPress

SEOPress je priljubljen vtičnik WordPress SEO za izboljšanje prometa na vaši spletni strani.

Koda kupona: ČRNJIČEK50

Veljavnost ponudbe: 27. november – 2. dec

Pridobite 50% popusta SEOPress »

Prihranite 40% na BlogVault-u

BlogVault

BlogVault je priljubljen vtičnik za varnostno kopiranje WordPress. Pomaga ustvariti varnostne kopije in enostavno obnoviti vaše spletno mesto.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 28. november – 3. dec

Pridobite 40% OFF BlogVault »

Prihranite 40% na WP kuponih in ponudbah

WP kuponi in ponudbe

WP Kuponi in ponudbe je priljubljen vtičnik WordPress kuponov. Je enostavna za uporabo in pomaga povečati prihodek pridruženih podjetij.

Koda kupona: WPCD40

Veljavnost ponudbe: 20. november – 30. november

Pridobite 40% popust WP kuponov in ponudb »

Prihranite 50% na IconicWP

IconicWP

IconicWP prodaja vrhunske vtičnike WooCommerce. Ponujajo razširitve za vašo spletno trgovino, da dodajo neverjetne funkcije po meri, ne da bi zlomili vaše spletno mesto.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 6. dec

Pridobite 50% OFF IconicWP »

Prihranite do 50% na dogodku Espresso

Espresso za prireditve

Event Espresso je eden najboljših vtičnikov za registracijo dogodkov in upravljanje vstopnic. Omogoča vam enostavno pretvarjanje spletnega mesta v popolnoma funkcionalen sistem upravljanja dogodkov.

V tem prazničnem času lahko prihranite 25% pri novih licencah za podporo. Če ste trenutna stranka, lahko prihranite veliko denarja, če pridobite 50% dodatkov.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 50% popust Espresso za dogodek »

Prihranite 35% na WP1099

WP1099

V ZDA se 1099-MISC obrazci uporabljajo za poročanje o plačilih prodajalcem ali podružnicam, ki v davčnem letu zaslužijo 600 ali več USD. S pomočjo vtičnika WP1099 lahko zberete informacije, ki jih potrebujete za vložitev obrazca 1099-MISC za prodajalce ali podružnice na trgu..

WP1099 je združljiv z WooCommerce in Easy Digital Downloads.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 6. dec

Pridobite 35% popusta WP1099 »

Prihranite 40% v koledarju dogodkov

Koledar prireditev

Koledar prireditev je močan vtičnik za koledar dogodkov WordPress. Pomaga enostavno ustvariti dogodke na svojem spletnem mestu.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 22. november – 2. dec

Pridobite 40% popust Koledar prireditev »

Prihranite 30% na Bootstrapped Ventures

Podjetja s prtljažniki

Bootstrapped Ventures ponuja vrhunske WordPress vtičnike, kot so Easy Affiliate Links, Easy Image Collage itd..

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 28. november – 3. dec

Pridobite 30% popusta Bootstrapped Ventures »

Prihranite 25% na naprednih poljih po meri Pro

Napredna polja po meri Pro

Napredna polja po meri Pro je vrhunski WordPress vtičnik, ki vam omogoča popoln nadzor nad urejanjem zaslona in podatkov po polju po meri.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 25% popusta za napredna polja po meri Pro »

Prihranite 30% na WP poslani pošti

WP poslana pošta

WP poslana pošta je vrhunska rešitev za beleženje e-poštnih sporočil WordPress. Pomaga dodati mapo s poslano pošto na vaše WordPress spletno mesto.

Koda kupona: ČRNI PETEK

Veljavnost ponudbe: 27. november – 4. dec

Pridobite 30% popust WP poslane pošte »

Prihranite 35% na sistemu WP-CRM

wp-crm sistem

Vtičnik WP-CRM System omogoča zelo enostavno upravljanje strank na vašem spletnem mestu WordPress. Z manj ročnega vnosa lahko preprosto upravljate podatke strank.

Najboljše od vsega je, da se WP-CRM sistem integrira s priljubljenimi vtičniki WordPress, kot sta Gravity Forms in WooCommerce, ter drugimi aplikacijami drugih proizvajalcev, kot sta Slack in MailChimp.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 6. dec

Pridobite 35% popust WP-CRM sistema »

Prihranite do 100 USD na AmaLinks Pro

AmaLinks Pro

AmaLinks Pro je dodatek za podružnice Amazon za tržnike in agencije.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 100 $ za OFF AmaLinks Pro »

Prihranite 78% na pregledih morskih zvezd

Morske zvezde

Morske zvezde je vrhunski vtičnik za pregled WordPress generacije. Pomaga zbirati ocene na spletu.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 15. november – 30. november

Pridobite 78% OFF Starfish ocene »

Prihranite 35% na poljih pogojne blagajne

pogojna odjavna polja

Pogojna blagajna omogoča zbiranje dodatnih informacij, ki jih potrebujete takoj ob nakupu. Z vtičnikom vam ni treba pošiljati nadaljnjih e-poštnih sporočil za zbiranje podrobnosti o strankah. Tako si lahko prihranite čas in se izognete prevaram.

Pogojna polja za plačilo se brez težav integrirajo z WooCommerce in Easy Digital Downloads.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 6. dec

Pridobite 35% popusta za pogojna blagajna »

Prihranite 35% na celozaslonskih slikah ozadja

Ozadje na celotnem zaslonu

Celozaslonske ozadje slik je preprost WordPress vtičnik, ki vam omogoča enostavno dodajanje neomejenega števila slik v ozadju na vaše spletno mesto. Na vsaki strani imate lahko drugačno sliko ali uporabite celotno sliko za celotno spletno mesto.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 6. dec

Pridobite 35% popust v ozadju za celozaslonske slike »

Prihranite 10% na WP zaščitih

Ljudje WP

WP Buffs je 24-urna storitev vzdrževanja spletnih strani WordPress za lastnike spletnih strani in agencije. So oddaljena ekipa WordPressa, ki vam pomaga pri vsem, kar je povezano z vzdrževanjem WordPressa, vključno z optimizacijo hitrosti, zagotavljanjem varnosti in spremljanjem spletnega mesta.

Z WP Buffs lahko porabite manj časa za odpravljanje težav in več časa za gojenje in trženje spletnega mesta.

Koda kupona: BFCM2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 3. dec

Pridobite 10% popustov WP »

Prihranite 40% na JoomUnited

Joomunited

JoomUnited je zvezdišče za WordPress vtičnike. Vtičnike je mogoče kupiti ločeno ali v paketu. Večina njihovih vtičnikov je freemium, kar pomeni, da lahko različico Lite iz uradnega skladišča WordPress brezplačno prenesete in pozneje po potrebi nadgradite na premijsko različico.

Koda kupona: BFJU

Veljavnost ponudbe: 28. november – 3. dec

Pridobite 40% OFF JoomUnited »

Prihranite 30% na naprednih kuponih

Napredni kuponi

Advanced Coupons je vtičnik kupona WooCommerce. Omogoča vam enostavno vodenje poslov v trgovinah WooCommerce. Uporabnikom lahko ustvarite zapletene pogoje košarice, preden uveljavijo kupone. Omogoča tudi nastavitev začetnega in končnega datuma kupona ali posla.

Koda kupona: BF2019

Deals Razpoložljivost: 29. november – 2. dec

Pridobite 30% popusta na napredne kupone »

Prihranite 30% na AAWP

AAWP

AAWP je priljubljena rešitev spletnega mesta za podružnice Amazon, ki jo lahko uporabite na svojem spletnem mestu WordPress za promocijo izdelkov Amazon in zaslužka partnerskih provizij.

Koda kupona: BLACKWEEKEND2019

Deals Razpoložljivost: 29. november – 2. dec

Pridobite 30% popusta AAWP »

Prihranite 30% za vse v enem paketu SEO Pro

Vse v enem paketu SEO Pro

Vse v enem SEO Pack Pro je eden najbolj priljubljenih vtičnikov WordPress SEO na trgu. Optimizira vaše spletno mesto ali blog WordPress za iskalnike in omrežja socialnih medijev. V letošnjem prazničnem obdobju lahko pri nakupu pri All in One SEO Pack Pro 1 leto dobite 30% popust.

Koda kupona: BL3CKFRID0Y

Deals Razpoložljivost: 22. november – 7. dec

Pridobite 30% popusta vse v enem paketu SEO Pro »

Prihranite 30% na urejevalniku listov WP

WP urejevalnik listov

WP Sheet Editor je preprost vtičnik za preglednice WordPress. Omogoča vam urejanje izdelkov in objav v storitvi WooCommerce v preglednici. S svojimi objavami in uporabniki v WordPressu lahko upravljate tudi v preprostih preglednicah.

Koda kupona: ČRNI FRIDAY998723

Deals Razpoložljivost: 21. november – 6. dec

Pridobite 30% OFF WP urejevalnika listov »

Prihranite 40% na Smart Slider 3

Pametni drsnik 3

Smart Slider 3 je popoln odziven drsnik za WordPress. Naredite čudovite in močne drsnike, vrtičke in bloke s svojim vizualnim urejevalnikom naslednje generacije. Poslovite se od nejasnih in težko uporabnih orodij. Pozdravite povsem nov način dela z drsniki. Smart Slider 3 potisne meje, kakšni naj bodo drsniki.

Koda kupona: SAVE4019

Deals Razpoložljivost: 27. november – 3. dec

Pridobite 40% popusta Smart Slider 3 »

Prihranite 30% na PowerPack Beaver Addons

PowerPack Beaver Addons

PowerPack Beaver Addons prihajajo z dodatnimi funkcijami za Beaver Builder. Ima več modulov po meri, predloge strani in predloge razdelkov.

Koda kupona: SAVEBIG

Deals Razpoložljivost: 25. november – 4. dec

Pridobite 30% popusta PowerPack Beaver Addons »

Prihranite 40% na PowerPack Elementor Addon

PowerPack Elementor Addons

PowerPack Addons za Elementor so dodatki in pripomočki za ustvarjalce strani Elementor. Na voljo je več možnosti za graditelja Elementor, vključno z ustvarjalnimi pripomočki in integracijami z dodatki drugih proizvajalcev.

Koda kupona: SAVEBIG

Deals Razpoložljivost: 25. november – 4. dec

Pridobite 40% OFF PowerPack Elementor Addon »

Prihranite 30% za Plus Addons for Elementor

Plus Addons za Elementor

Plus Addons za Elementor ponuja močne vire, vključno s predlogami, dodatki, gradniki in še več za ustvarjalce strani Elementor.

Koda kupona: HVALA VAM

Veljavnost ponudbe: 26. november – 4. dec

Pridobite 30% popusta Plus Addons za Elementor »

Prihranite 30% za Ultimate Addons for Elementor

Ultimate Addons za Elementor s strani možganske nevihte

Ultimate Addons for Elementor ponuja knjižnico uporabnih pripomočkov, s katerimi lahko dodate več funkcionalnosti in možnosti v vtičnik za ustvarjalce strani WordPress Elementor.

Koda kupona: BIGGESTBF19

Veljavnost ponudbe: 25. november – 4. dec

Pridobite 30% OFF Ultimate Addons za Elementor »

Prihranite 30% na WPfomify

WPformfy

WPfomify je družbeni dokaz in FOMO vtičnik za spletna mesta WordPress. Ta vtičnik lahko uporabite za prikaz nedavne prodaje in prijav. Tako lahko privabite več obiskovalcev in povečate stopnjo konverzije na svojem spletnem mestu.

Koda kupona: SAVEBIG

Deals Razpoložljivost: 25. november – 4. dec

Pridobite 30% popust WPfomify »

Prihranite 30% na partnerskih kuponih

podružnični kuponi

Affiliate Coupons je brezplačni vtičnik WordPress za kupone, ki pomaga pridruženim tržnikom, da zvišajo svoj klik in ustvarijo večji prihodek. V tem prazničnem času lahko prihranite 30% pri vseh novih nakupih in nadgradnjah.

Koda kupona: BLACKWEEKEND2019

Veljavnost kode: 29. november – 2. dec

Pridobite 30% popust partnerskih kuponov

Prihranite do 50% na SearchWP

iskanje wp

SearchWP je priljubljen iskalni vtičnik za WordPress. Search WP nadomešča privzeto iskanje po WordPressu z izboljšanim iskanjem, tako da bodo vaši uporabniki lažje odkrili pravo vsebino na vašem spletnem mestu.

Koda kupona: Uporabljeno samodejno

Veljavnost kode: 29. november – 2. dec

Pridobite se za 50% OFFWW

Prihranite 30% za Ultimate Addons for Elementor

končni dodatki za element

Če na svojem spletnem mestu uporabljate vtičnik Elementor (priljubljeni ustvarjalec strani WordPress) in želite dodati več funkcionalnosti, boste morda želeli poskusiti Ultimate Addons for Elementor. V tem prazničnem času lahko prihranite 30% na Ultimate Addons.

Koda kupona: BIGGESTBF19

Veljavnost kode: 25. november – 4. dec

Pridobite 30% OFF Ultimate Addons za Elementor

Prihranite 30% na FooPlugins

FooPlugins

FooPlugins ponuja več premijskih vtičnikov za galerije slik, video galerije in okna v obliki svetlobne plošče. V praznični sezoni ponujajo 30% popust na nova in podaljšanja licenc FooGallerya in FooBox.

Koda kupona: BlackFriday2019

Veljavnost kode: 29. november – 3. dec

Pridobite 30% OFF FooPlugins

Prihranite 40% na Click Ranger Pro

Kliknite Ranger Pro

Kliknite Ranger Pro je vtičnik WordPress, ki spremlja vaše klike, prenose in dogodke. Podatke si lahko ogledate v računu za Google Analytics.

Koda kupona: HOHOOHYEAH

Veljavnost kode: 29. november – 6. dec

Pridobite 40% OFF Kliknite Ranger Pro

Prihranite 30% za Yoast

Yoast SEO

Yoast je najbolj priljubljen vtičnik za WordPress SEO. Vključuje se v vaše spletno mesto za izboljšanje uvrstitve v iskalnikih in povečanje uporabniške angažiranosti. Vtičnik omogoča natančno dodajanje meta informacij, da privabite več obiskovalcev na vaše spletno mesto iz različnih virov, vključno z omrežji družbenih medijev.

Koda kupona: Samodejno

Veljavnost kode: 29. november – 2. dec

Pridobite 30% popust Yoast

Prihranite 40% na WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce je najbolj priljubljen vtičnik za e-trgovino WordPress za zagon spletne trgovine. V tem prazničnem času lahko dobite 40% popust na vse njegove teme in razširitve.

Koda kupona: BLACKCYBER2019

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 40% popust pri WooCommerce »

Prihranite 40% na WP Draw Pozor

WP opozori na pozornost

WP Draw attention je kreativen vtičnik WordPress. Ponuja orodja za risanje za risanje oblik na slikah vašega spletnega mesta. Pomaga poudariti določene dele slike. Vtičnik je združljiv z več oblikami slik, vključno z PNG, JPG in GIF.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost kode: 28. november – 3. dec

Pridobite 40% OFF WP Opozori

Prihranite 30% na Weglotu

Weglot

Weglot je vtičnik za prevod WordPressa. Omogoča vam ustvarjanje večjezičnih spletnih strani, trgovin e-trgovine in osebnih spletnih dnevnikov. Vtičnik pomaga uvrstiti vaše večjezično spletno mesto v iskalnike.

Koda kupona: WG2019BF30

Veljavnost kode: 22. november – 3. dec

Pridobite 30% popust Weglot

Prihranite 20% na UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus je močan rezervni vtičnik za WordPress. Pomaga varnostno kopiranje, nastavitev urnika in obnavljanje vašega spletnega mesta WordPress.

Koda kupona: BlackFridayWPB20SaleUDP

Veljavnost ponudbe: 25. november – 3. dec

Pridobite 20% OFF UpdraftPlus »

Prihranite 50% na GiveWP

GiveWP

GiveWP je najbolj priljubljen vtičnik WordPress donator. V tem prazničnem času lahko dobite 50% popust na vse njihove cenovne načrte.

Koda kupona: HvalaGIVEing2019

Veljavnost ponudbe: 28. november – 3. dec

Pridobite 50% popust GiveWP »

Prihranite 50% na WP Business Reviews

WP Business Reviews

WP Business Reviews je najboljši vtičnik za WordPress preglede. Omogoča vam, da na svojem spletnem mestu v lepem slogu prikažete svoje Facebook, Google, Yelp in druge ocene.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 3. dec

Pridobite 50% OFF WP Business Reviews »

Prihranite 40% na obrazcih Ninja

Obrazci Ninja

Ninja Forms je priljubljen WordPress oblikovalec obrazcev povleci in spusti. Omogoča vam ustvarjanje več vrst obrazcev, vključno z obrazcem za zbiranje donacij, obrazcem za anketo itd.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 3. dec

Pridobite 40% popusta Ninja obrazce »

Prihranite 40% na obrazcih Caldera

Obrazci Caldera

Obrazci Caldera je vtičnik za oblikovanje obrazcev WordPress. Omogoča vam enostavno gradnjo zapletenih obrazcev.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 3. dec

Pridobite 40% popusta obrazcev Caldera »

Prihranite 25% na Cozmoslabs

Cozmoslab

Cozmoslabs je matično podjetje za številne priljubljene vtičnike WordPress, kot so Profile Builder Pro, TrasnlatePress itd. V tej praznični sezoni lahko na vseh njihovih vtičnikih dobite 25% OFF..

Koda kupona: CLBF25OFF

Veljavnost ponudbe: 28. november – 3. dec

Pridobite 25% popusta Cozmoslabs »

Prihranite 25% na TranslatePressu

TranslatePress

TranslatePress je vtičnik za prevod WordPressa. Prevaja vašo vsebino iz sprednje strani in podpira tudi WooCommerce izven škatle.

Koda kupona: TPBF25OFF

Veljavnost ponudbe: 28. november – 3. dec

Pridobite 25% popust TranslatePress »

Prihranite 25% na reviji stare objave

Oživite staro pošto

Revive Old Post je priljubljen vtičnik WordPress, ki pomaga ohranjati živo vsebino. Poveča vašo prisotnost v družbenih medijih, tako da samodejno delite svoje stare objave na Facebooku, Twitterju, LinkedIn in Instagramu.

Koda kupona: Samodejno

Veljavnost kode: 23. november – 3. dec

Pridobite 25% OFF Poživi staro objavo

Prihranite do 65% na CSS Hero

CSS Hero

CSS Hero je napredni WordPress vtičnik, s katerim lahko prilagodite karkoli na vašem spletnem mestu. Z najljubšimi orodji deluje brezhibno za vizualno prilagajanje od glave do podnožja. V tem prazničnem času lahko dobite velik popust od njihovega načrta za življenje do življenjskega načrta.

Koda kupona: HEROBF19

Veljavnost kode: 29. november – 2. dec

Pridobite 65% popust CSS heroja

Prihranite 50% na Long Tail Pro

Long Tail Pro

Long Tail Pro je priljubljen vtičnik WordPress za iskanje manj konkurenčnih ključnih besed in povečanje prometa na vašem spletnem mestu. Lahko vnesete ključne besede in dobite na stotine koristnih predlogov. Omogoča vam tudi zagon analize ključnih besed in določanje dobičkonosnosti ključne besede z vrednostjo ranga.

Koda kupona: Samodejno

Veljavnost kode: 25. november – 2. dec

Pridobite 50% OFF Long Tail Pro

Prihranite 25% na Google Marker Pro

Google Marker Pro

Maps Marker Pro je priljubljen vtičnik WordPress za kartiranje in upravljanje vsebin. Na voljo je z več zemljevidi, filtri, združevanjem markerjev, brezkodnim kodiranjem brez tipk, gps posnetki in drugimi uporabnimi funkcijami.

Koda kupona: MAPSMARKER-BF2019

Veljavnost kode: Zdaj – 1. dec

Pridobite 25% popust Marker Mark Pro

Prihranite 40% na upravitelju pravilnikov gesla

Upravitelj politike gesla

Upravitelj politike gesel za WordPress pomaga pri konfiguriranju pravilnikov za uveljavitev močnih gesel za vaše spletno mesto in trgovino WooCommerce. Brezhibno deluje z večstransko mrežo WordPress. V primeru suma lahko z enim klikom ponastavite vsa gesla in uporabniki bodo prejeli e-poštno opozorilo o spremembi gesla.

Koda kupona: BF201940

Veljavnost kode: 27. november – 3. dec

Pridobite 40% OFF Upravitelja pravilnikov gesla

Prihranite 25% na AffiliateWP

PridružiteWP

AffiliateWP je dodatek za partnerstvo za WordPress. S pomočjo tega vtičnika lahko preprosto nastavite popolno partnersko rešitev na svojem mestu WordPress. Ponuja orodja za partnersko trženje za rast vašega podjetja in povečanje prihodka.

Koda kupona: BFCM2019

Deals Razpoložljivost: 29. november – 6. dec

Pridobite 25% OFF AffiliateWP »

Prihranite 25% z enostavnimi digitalnimi prenosi

Preprosti digitalni prenosi

Easy Digital Downloads je vrhunski WordPress vtičnik. Omogoča vam enostavno prodajo digitalnih datotek s svojega spletnega mesta WordPress. E-knjige, programsko opremo, datoteke PDF in vse druge digitalne formate lahko prodajate s funkcijo Easy Digital Downloads.

Koda kupona: BFCM2019

Deals Razpoložljivost: 29. november – 6. dec

Pridobite 25% OFF Preprosti digitalni prenosi »

Prihranite 25% na WP Simple Pay

WP Enostavno plačilo

WP Simple Pay je dodatek za plačila s črtami za spletna mesta WordPress. Pobiranje plačil je preprosto za enkratna in ponavljajoča se plačila brez nastavitve nakupovalnega vozička. To rešitev lahko dodate na svoje spletno mesto brez poznavanja kode.

Koda kupona: BFCM2019

Deals Razpoložljivost: 29. november – 6. dec

Pridobite 25% OFF WP Simple Pay »

Prihranite 25% na Omeji vsebino Pro

Omeji vsebino Pro

Omeji vsebino Pro je vtičnik za članstvo v WordPressu. Omogoča vam ekskluziven dostop do vsebine cenjenim članom vašega spletnega mesta. Prav tako lahko dodate kode kuponov in ponudbe za uporabnike.

Koda kupona: BFCM2019

Deals Razpoložljivost: 29. november – 6. dec

Pridobite 25% popust Omeji vsebino Pro »

Prihranite 25% na sladkornem koledarju

Koledar sladkorja

Sladkorni koledar je preprost vtičnik za koledar dogodkov za spletna mesta WordPress. Ima glavne funkcije za enostavno upravljanje spletnih dogodkov. Odlično deluje s ponavljajočimi se dogodki, ponuja kategorije dogodkov, večdnevno podporo dogodkom in je pripravljen na prevod. Prav tako lahko nastavite začetni in končni datum za dogodke.

Koda kupona: BFCM2019

Deals Razpoložljivost: 29. november – 6. dec

Pridobite 25% OFF koledar sladkorja »

Prihranite 40% na Hookturnu

Hookturn

Hookturn ponuja kakovostne vtičnike WordPress za obrazce ACF, WooCommerce in WordPress. Prav tako nudijo vnaprej prilagojena polja.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 27. november – 3. dec

Pridobite 40% OFF Hookturn »

Prihranite 50% na S3 Media Maestro

S3 Media Maestro

S3 Media Maestro brez težav prinaša medijske vsebine Amazon S3 na vaše spletno mesto WordPress. Z nadzorno ploščo Amazon S3 lahko upravljate tudi v programu WordPress.

Koda kupona: WPBBFCM19

Veljavnost ponudbe: 29. november – 6. dec

Pridobite 50% OFF S3 Media Maestro »

Prihranite 50% na WP Courseware

WP Courseware

WP Courseware je sistem za upravljanje učenja WordPress. Pomaga enostavno graditi spletne tečaje.

Koda kupona: WPBBFCM19

Veljavnost ponudbe: 29. november – 6. dec

Pridobite 50% popust WP tečajev »

Prihranite 50% na Churnly

Črno

Churnly je popoln WordPress avtomatiziran vtičnik za prebijanje. Pomaga zmanjšati nastanek kupcev v zaledju.

Koda kupona: WPBBFCM19

Veljavnost ponudbe: 29. november – 6. dec

Pridobite 50% popust Churnly »

Prihranite 30% pri dobrodelnih

Dobrodelna

Dobrodelna je vtičnik za donacijo WordPress. Pomaga pri vaših akcijah zbiranja sredstev.

Koda kupona: PRO30BF19

Veljavnost ponudbe: 29. november – 3. dec

Pridobite 30% popust v dobrodelne namene »

Prihranite 40% na MotoPressu

MotoPress

MotoPress ponuja brezplačne in vrhunske WordPress vtičnike za različne poslovne niše. Prav tako zagotavljajo kakovostne teme za vaše spletno mesto.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 4. dec

Pridobite 40% popusta MotoPress »

Prihranite 20% na agregatorju WP RSS

WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator je priljubljena rešitev za pripravo vsebine WordPress na trgu. Pomaga pri uvozu virov iz različnih virov in jih objavlja kot objave na vašem spletnem mestu.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 6. dec

Pridobite 20% popust WP RSS Aggregator »

Prihranite do 35% na Helpie WP

Helpie WP

Helpie WP je sodoben vtičnik za pogosta vprašanja in WordPress. Pomaga enostavno ustvariti proizvodne dokumente.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 5. dec

Pridobite 35% OFF Helpie WP »

Prihranite 40% na WP Geo Directory

Geografski imenik WP

WP Geo Directory je priljubljen vtičnik za WordPress. Popolnoma je razširljiv in omogoča dodajanje milijonov vnosov brez kršenja vašega spletnega mesta.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 29. november – 6. dec

Pridobite 40% OFF Zemljevid WP »

Prihranite 25% na GravityView

GravityView

GravityView pomaga prikazovati vnose Gravity Forms na vašem spletnem mestu.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 2. dec

Pridobite 25% OFF GravityView »

Prihranite 25% na CreativeMinds

CreativeMinds

CreativeMinds ponuja 100+ uporabnih vtičnikov WordPress za vsako poslovno nišo.

Koda kupona: ČRNI FRIDAY19

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 2. dec

Pridobite 25% popust CreativeMinds »

Prihranite do 40% na okusnih možganih

Slastni možgani

Delicious Brains ponuja široko paleto vtičnikov WordPress, vključno z WP Migrate DB Pro, WP Offload Media in WP Offload SES.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite si 40-odstotni popust okusnih možganov »

Prihranite 33% na WP ERP

WP ERP

WP ERP ponuja popolne kadrovske, CRM in računovodske rešitve za vaše spletno mesto WordPress. Zmanjšuje človeška prizadevanja in povečuje učinkovitost.

Koda kupona: ERP-BFCM33

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 4. dec

Pridobite 33% popusta WP ERP »

Prihranite 30% na možnostih pripomočkov

Možnosti gradnikov

Widget Options je priljubljen vtičnik za upravljanje pripomočkov WordPress. Pomaga prikazovanje ali skrivanje pripomočkov na določenih straneh.

Koda kupona: BLACKWEEKEND2019

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite do 30% OFF možnosti widgeta »

Prihranite 30% na Admin Column Pro

Admin Stolpci Pro

Admin Stolpci Pro je vtičnik za upravljanje vsebine WordPress. Omogoča vam hitro iskanje, urejanje in upravljanje vsebine.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 26. november – 3. dec

Pridobite 30% popust v stolpcih Administrator Pro »

Prihranite 30% na vtičnikih Yoohoo

Yoohoo Vtičniki

Yoohoo Vtičniki ponujajo vrhunske vtičnike WordPress za upravljanje spletnega mesta, skrbnike in lastnike trgovin WooCommerce.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 30% OFF vtičnike Yoohoo »

Prihranite 50% na WP Manage Ninja

WP Upravljanje Ninja

WP Manage Ninja ponuja vrhunske WordPress vtičnike in teme. Njihovi priljubljeni vtičniki vključujejo WPPayForm Pro, WP Fluent Forms, Ninja Tables Pro itd.

Koda kupona: BLK199

Veljavnost ponudbe: 25. november – 5. dec

Pridobite 50% popust WP Upravljanje Ninja »

Prihranite do 30% na Fatcat Appasu

Fatcat Apps

Fatcat Apps ponuja prodajalcem WordPress vtičnike za tržnike za povečanje prometa in konverzij na vašem spletnem mestu.

Kode kupona:

 • BF2019: Vsi vtičniki (20% OFF)
 • BFBUNDLE2019: Paket izdelkov (30% OFF)

Veljavnost ponudbe: 27. november – 6. dec

Pridobite 30% popust Fatcat aplikacij »

Prihranite 60% na WP Met

WP Met

WP Met ponuja močne WordPress vtičnike, kot so Elements Kit in Elementor metform.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 10. dec

Pridobite 60% popust WP Met »

Prihranite 50% na ToolSuite

ToolSuite

ToolSuite ponuja močan nabor WordPress vtičnikov za ustvarjanje zanesljivega in zaščitenega spletnega mesta.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 3. dec

Pridobite 50% OFF ToolSuite »

Prihranite 25% v Block Lab

Blok laboratorija

Blok laboratorija ponuja bloke Gutenberg po meri za enostavno prilagajanje in urejanje vaših strani in objav.

Koda kupona: črn blok

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 3. dec

Pridobite 25% OFF Block Lab »

Prihranite 50% na Posterno

Posterno

Posterno je imenik WordPress in vtičnik s seznamom. Omogoča vam enostavno ustvarjanje poljubnega imenika ali tajnih seznamov.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 3. dec

Pridobite 50% OFF Posterno »

Prihranite 50% na Social Snap

Socialna snap

Social Snap je vtičnik za socialne medije WordPress, ki pomaga povečati promet na vašem spletnem mestu in povečati sodelovanje uporabnikov. Uporabnikom omogoča preprosto deljenje strani in objav na kanalih družbenih medijev.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 5. dec

Pridobite 50% OFF Socialni Snap »

Prihranite 50% na Buttonizerju

Buttonizer

Buttonizer je priljubljen vtičnik za plavajoči gumb WordPress. Poveča interakcije uporabnikov in pretvorbe na vašem spletnem mestu.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 2. dec

Pridobite 50% OFF Buttonizer »

Prihranite 50% na Gravity Wiz-u

Gravity Wiz

Gravity Wiz ponuja več uporabnih dodatkov za Gravity Forms. Ti dodatki pomagajo dodati več funkcij v vaše WordPress obrazce.

Koda kupona: ČRNA MAGIJA

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 50% OFF Gravity Wiz-a »

Shranite BIG na oprijemljive vtičnike

Oprijemljivi vtičniki

Oprijemljivi vtičniki ponuja vtičnike za članstvo v WordPressu, izobraževanje in spletne tečaje. Ponuja tudi predloge za vaše spletno mesto za tečaj in članstvo.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 25. november – 6. dec

Pridobite VELIKI popust na otipljive vtičnike »

Prihranite 80% na Tripettu

Tripetto

Tripetto je vtičnik za oblikovanje vizualnih obrazcev in anket. Omogoča vam ustvarjanje pogovornih obrazcev s pametno logiko.

Koda kupona: FSBFCM2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 2. dec

Pridobite 80% OFF Tripetto »

Prihranite 35% na WP rezervacijskem sistemu

WP Rezervacijski sistem

WP Rezervacijski sistem je vtičnik za rezervacijski koledar za WordPress. Pomaga vam ustvariti koledar rezervacij za počitniški dom ali posel.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 2. dec

Pridobite 35% popust WP rezervacijskega sistema »

Prihranite 30% na WP kuponih

WP kuponi

WP kuponi je vtičnik za kupon WordPress. Pomaga profesionalno nastaviti kupone in ponudbe na vašem spletnem mestu.

Koda kupona: ČRNI PETEK

Veljavnost ponudbe: 22. november – 2. dec

Pridobite 30% popust WP kuponov »

Prihranite 30% na perfmetrih

perfmatterji

perfmatterji je vtičnik za uspešnost WordPress. Pomaga pospešiti spletno mesto in zmanjša stopnjo obiskov ene strani.

Koda kupona: ČRNI PETEK

Veljavnost ponudbe: 22. november – 2. dec

Pridobite 30% popusta perfmetrov »

Prihranite 30% na vtičnikih Shop

Trgovina Vtičniki

Trgovinski vtičniki zagotavljajo kakovostne vtičnike WooCommerce za nemoteno nastavitev vašega spletnega podjetja.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 30% OFF vtičnike »

Prihranite 33% na weDev-jih

weDevs

weDevs ponuja več WordPress orodij in vtičnikov, kot so WP ERP, weForms, WP User Frontend itd.

Koda kupona: BFCM2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 4. dec

Pridobite 33% popust spletnih oglasov »

Prihranite 30% pri močnih pričevanjih

Močna pričevanja

Strong Testimonials je priljubljen vtičnik WordPress testimonials. Pomaga zbirati izjave uporabnikov in jih lepo prikazati na vašem spletnem mestu.

Koda kupona: BFRIDAY

Veljavnost ponudbe: 30. nov

Pridobite 30% OFF močnih izjav »

Prihranite 30 USD na Link Whisper

Povezava šepeta

Povezava šepeta je močan vtičnik WordPress, ki avtomatizira vaše notranje povezovanje in pomaga povečati uvrstitev na spletnem mestu.

Koda kupona: Črni petek

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 30 $ OFF Link Whisper »

Prihranite 30% na wpDataTables

wpDataTables

wpDataTables je preprost vtičnik WordPress, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje tabel in grafikonov na svojem spletnem mestu.

Koda kupona: F5302302

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 10. dec

Pridobite 30% popust wpDataTable »

Prihranite 30% na Ameliji

Amelija

Amelija je priljubljen vnos WordPress rezervacij in vtičnikov za dogodke. Omogoča vam sprejemanje spletnih rezervacij s svojega spletnega mesta in odlično deluje za podjetja na ravni podjetij.

Koda kupona: 0007A217

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 10. dec

Pridobite 30% popust Amelia »

Prihranite 30% na Modulah

Modula

Modula je vtičnik galerije slik WordPress za fotografe, umetnike in ustvarjalne agencije.

Koda kupona: BFRIDAY

Veljavnost ponudbe: 30. nov

Pridobite 30% izklopni modul »

Prihranite 40% na BackWPup

BackWPup

BackWPup je vrhunski rezervni vtičnik WordPress. Ustvari popolne varnostne kopije spletnega mesta in se samodejno obnovi.

Koda kupona: WPBeginnerCyber10

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 3. dec

Pridobite 40% popusta BackWPup »

Prihranite 40% na MultilingualPress

VečjezičniPress

MultilingualPress je popoln WordPress vtičnik za ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta. Brezhibno deluje z urejevalnikom Gutenberg in vsemi priljubljenimi vtičniki WordPress.

Koda kupona: WPBeginnerCyber10

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 3. dec

Pridobite 40% OFF MultilingualPress »

Prihranite 40% na OneStock za WooCommerce

OneStock za WooCommerce

OneStock za WooCommerce pomaga, da se vaše zaloge sinhronizirajo. To je odličen vtičnik WordPress, ki nemoteno vodi vašo trgovino WooCommerce.

Koda kupona: WPBeginnerCyber10

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 3. dec

Pridobite 40% popusta OneStock za WooCommerce »

Prihranite 35% na AliDropship

AliDropship

AliDropship je vtičnik WooCommerce dropshipping. Pomaga pri uvozu izdelkov iz AliExpressa v vašo spletno trgovino.

Koda kupona: WPBEGINNER35

Veljavnost ponudbe: 27. november – 3. dec

Pridobite 35% popusta AliDropship »

Prihranite do 70% pri hitri izvedbi

Hitra izvedba

Swift Performance ponuja uporabne vtičnike WordPress za predpomnjenje, optimizacijo slike in še več.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 18. november – 3. dec

Pridobite 70% OFF hitro izvedbo »

Prihranite 35% na programski opremi Tyche

Tyche Softwares

Tyche Softwares ponuja vrhunske vtičnike in razširitve za WooCommerce, da dodate več funkcij v vašo spletno trgovino.

Koda kupona: BFCM19

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 35% popust programske opreme Tyche »

Prihranite 30% na WP Frontend Admin

WP Frontend Administrator

WP Frontend Admin je vtičnik nadzorne plošče za frontend WordPress. Pomaga pri ustvarjanju spletnih aplikacij s programom WordPress.

Koda kupona: ČRNI FRIDAY998723

Veljavnost ponudbe: 21. november – 6. dec

Pridobite 30% OFF WP Frontend Administrator »

Prihranite do 50% za prihodnost kmalu & Vzdrževalni način PRO

Kmalu in način vzdrževanja PRO

Prihaja kmalu & Vzdrževalni način PRO je vrhunski WordPress vtičnik. Na voljo je s 120+ temami in 1+ milijoni brezplačnih slik, da lahko svoje strani, ki prihajajo, kmalu oblikujejo.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 15. november – 5. dec

Get Upto 50% OFF Prihajamo kmalu & Vzdrževalni način PRO »

Prihranite 30% na Google Maps Widget Pro

Google Maps Widget Pro

Google Maps Widget Pro je priljubljen vtičnik za Google Maps WordPress. Je popolnoma mobilno odziven in omogoča dodajanje neomejenih zemljevidov na svojem spletnem mestu.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 15. november – 5. dec

Pridobite 30% popusta za Google Maps Widget Pro »

Prihranite 40% na Hyvor Talk

Hyvor Talk

Hyvor Talk je vtičnik za komentiranje WordPressa. Uporabnike na svojem spletnem mestu je enostavno uporabljati in vključevati.

Koda kupona: WPBEGINNER6215

Veljavnost ponudbe: 1. dec

Pridobite 40% OFF Hyvor Talk »

Prihranite 60% na Meta Boxu

Meta Box

Meta Box je močan vtičnik WordPress, ki pomaga razvijalcem hitro in ustvariti polja po meri.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 26. november – 6. dec

Pridobite 60% popust Meta Box »

Prihranite do 50% na UnderConstructionPage PRO

UnderConstructionPage Pro

UnderConstructionPage PRO je močan vtičnik WordPress za ustvarjanje strani z nekonstrukcijo za vaše spletno mesto. Na voljo je s predlogi 200+, s katerimi boste lažje postavili stran za nekonstrukcijo.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 15. november – 5. dec

Pridobite 50% OFF UnderConstructionPage PRO »

Prihranite 40% na preprosto razporedu sestankov

Preprosto razporedite sestanke

Preprosto razporedite sestanke je preprost za uporabo vtičnika za načrtovanje sestankov za WordPress. Prilagodljiv je in prevod je pripravljen.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 28. november – 3. dec

Pridobite 40% OFF Preprosto razporedite sestanke »

Prihranite 35% na ojačevalnih vtičnikih

Okrepite vtičnike

Okrepite vtičnike ponuja več vtičnikov WordPress in WooCommerce, kot so Quick Checkout, WP1099, Polja za pogojno odjava itd. V tej praznični sezoni lahko na vse njihove vtičnike dobite 35% popusta.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 6. dec

Pridobite 35% OFF ojačevalne vtičnike »

Prihranite 30% na StoreApps

StoreApps

StoreApps ponuja vrhunske vtičnike WooCommerce. Ti vtičniki so uporabni za razširitev funkcionalnosti vaše spletne trgovine.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 22. november – 3. dec

Pridobite 30% popust v trgovini StoreApps »

Prihranite 40% na zahtevah z enostavnimi funkcijami

Preproste zahteve po funkcijah

Preproste zahteve po funkcijah je vtičnik za zbiranje povratnih informacij za WordPress. Pomaga določiti zahteve za funkcije, ki jih potrebujejo vaše stranke.

Koda kupona: FSBFCM2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 6. dec

Pridobite 40% OFF Proste zahteve za funkcije »

Prihranite do 50% na DragDropr

DragDropr

DragDropr je WordPress ustvarjalec povleci in spusti strani. Pomaga vam vizualno prilagoditi vaše spletno mesto od spredaj naprej brez urejanja nobene kode.

Koda kupona:

 • BF / CM mesečno20: 20% OFF mesečno
 • BF / CM letno50: 50% OFF letno

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 6. dec

Pridobite 50% popust DragDropr »

4. Ugodne teme WordPress

Prihranite 25% na elegantnih temah

elegantne teme

Elegantne teme so eno izmed najbolj priljubljenih vozlišč za teme WordPress. Ponujajo tudi vrhunske vtičnike WordPress, vključno s povleci in spuščajo Divi Builder, optimizirajo e-pošto Bloom in družabne medije Monarch.

Koda kupona: Samodejno

Deals Razpoložljivost: Od 27. novembra

Pridobite 25% OFFw elegantnih tem »

Prihranite 30% na temi Astra

tema astre

Astra tema je elegantna in zelo prilagodljiva WordPress tema za katero koli spletno mesto. Na voljo je z več začetnimi mesti, ki jih lahko uporabite za zagon spletnega mesta. Tema Astra je združljiva s priljubljenimi ustvarjalci strani za povleci in spustite, da hitro prilagodite strani.

Koda kupona: BIGGESTBF19

Veljavnost kode: 25. november – 2. dec

Pridobite 30% OFF Astra Tema

Prihranite 100 $ na StudioPressu

StudioPress

StudioPress je najbolj priljubljeno tematsko podjetje premium premium WordPress. Znani so po tematiki Genesis Theme. V tem prazničnem času lahko njihove teme kupite z neverjetnimi popusti. Nove stranke dobijo 100 USD OFF paket StudioPress Pro Plus za vse teme.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 28. november – 2. dec

Pridobite 100 $ OFF StudioPress »

Prihranite 50% na CSSIgniterju

CSSIgniter

CSSIgniter ponuja močne, vrhunske WordPress teme. Vse njihove teme so moderne in elegantne z edinstvenimi funkcijami za izdelavo spletnega mesta ali e-trgovine.

Koda kupona: ČRNI FRIDAY2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 5. dec

Pridobite 50% OFF CSSIgniter »

Prihranite 25% na Themeisle

Themeisle

Themeisle ponuja majhno zbirko vrhunskih WordPress tem in predlog. Vse njihove teme so moderne in elegantne z neverjetnimi funkcijami za vaše spletno mesto WordPress.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Deals Razpoložljivost: 29. november – 3. dec

Pridobite 25% OFF temo »

Prihranite 40% na Themify

Themify

Themify je priljubljena trgovina s temami WordPress. V tem prazničnem času lahko dobite VELIKE popuste na teme, teme, vtičnike in master klub. Prav tako lahko postanete del njunih daritev in osvojite darilne kartice Amazon, enoletno članstvo v Master klubu Themify in še več.

Koda kupona:

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 40% popusta Themify »

Prihranite 50% na Envato

Envato

Envato je trg za teme WordPress, vtičnike in druge vire. V tem prazničnem obdobju lahko na ThemeForest, CodeCanyon, GraphicRiver, VideoHive in AudioJungle dobite 50% popust na 500+ izdelkov.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 26. november – 3. dec

Pridobite 50% OFF Envato »

Prihranite 60% na WPZoom

WP povečavo

WPZoom je priljubljena tematska trgovina WordPress, ki ponuja čudovite, odzivne premium teme za vaše spletno mesto. Vse njihove teme so prilagojene SEO in prevodu. Na voljo so tudi posodobitve z enim klikom in uvoznik demo vsebine, tako da lahko spletno mesto zaženete in zaženete takoj.

WPZoom vam omogoča, da njihove teme kupite v paketu vse v enem ali posamezno. Teme lahko uporabljate na neomejenem številu domen, vključno z odjemalci.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 60% popust WPZoom »

Prihranite 40% na TeslaThemes

TeslaThemes

TeslaThemesf je ena najbolj priljubljenih tematskih trgovin WordPress. Znani so po svojih lepih in modernih temah.

Koda kupona: ZIMA2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 40% OFF TeslaThemes »

Prihranite 20% na teme Artisan

Artisan teme

Artisan Themes ponuja modularne teme WordPress za ustvarjanje čudovitih spletnih mest. Vse njihove teme so odzivne in optimizirane za SEO.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 5. dec

Pridobite 20% popustnih umetniških tem »

Prihranite 40% na ThemeTrust

Tema zaupanja

ThemeTrust ponuja vrhunske teme WordPress s popolnoma odzivnim dizajnom in vrhunsko podporo za nastavitev vašega spletnega mesta.

Koda kupona: ČRNA19

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 40% popusta ThemeTrust »

Prihranite 20% pri Anariel Design

Anariel Design

Anariel Design ima majhno zbirko lepo oblikovanih tem WordPress za restavracije, dobrodelne organizacije, osebne bloge in druga spletna mesta. Njihove teme so odzivne in popolnoma optimizirane za SEO.

Koda kupona: ANARIELBLACK2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 20% popusta Anariel Desflign »

Prihranite 30% na ChurchThemes.com

ChurchThemes.com

ChurchThemes.com je tematska trgovina WordPress z vrhunskimi temami za cerkvena, duhovna in verska spletna mesta. Njihove teme so opremljene s priloženim vtičem, s katerim lahko na vaša spletna mesta dodate še več funkcij, kot so dogodki, osebje, lokacije in še več.

Koda kupona: ČRNI FRIDAY2019

Veljavnost ponudbe: 27. november – 4. dec

Pridobite 30% popusta ChurchThemes.com »

Prihranite 35% na FloThemes

FloThemes

FloThemes ponuja preprosto prilagodljive, odzivne in SEO prijazne teme WordPress. Njihove teme so primerne za portfeljska mesta, fotografe in ustvarjalne umetnike.

Koda kupona: Shrani35

Deals Razpoložljivost: 18. november – 1. dec

Pridobite 35% popust FloThemes »

Prihranite do 40% na CyberChimps

CyberChimps

CyberChimps ima čudovito zbirko vrhunskih tem WordPress. Njihove teme so zasnovane posebej za revije, bloge, e-trgovino in spletna mesta z 1 strani. Vse njihove teme imajo vmesnik povleci in spusti, kar olajša prilagoditev. Ponujajo tudi vrhunske vtičnike WordPress. V tem prazničnem času lahko dobite 40% popust pri nakupu njihove teme Odziven Pro.

Koda kupona: BF2019

Deals Razpoložljivost: 4. november – 4. dec

Pridobite 40-odstotni popust na CyberChimps »

Prihranite 40% na ShowThemes

Pokaži teme

ShowThemes ponuja moderne, elegantne WordPress teme, zasnovane posebej za dogodke. Izkoristite lahko njihovo neverjetno ponudbo in z zelo majhnimi stroški zaženete spletno mesto vašega dogodka.

Koda kupona: ZIMA2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 40% OFF ShowThemes »

Prihranite 40% na Slikovno

Slikovito

Slikovito je dodatek galerije slik WordPress by NextGEN Gallery. Oglejte si tudi naš vodnik o najboljših vtičnikih WordPress galerije slik.

Koda kupona: ZIMA2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 40% popust »

Prihranite 40% na Photocrati

Fotokrati

Photocrati je priljubljena tema fotografije WordPress, ki so jo zgradili fotografi za fotografe. Oglejte si tudi naš članek o najboljših vtičnikih WordPress za fotografe.

Koda kupona: ZIMA2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 40% OFF Photocrati »

Prihranite 50% na Visualmodo

Visualmodo

Visualmodo ima veliko zbirko večnamenskih, vrhunskih tem WordPress. Njihove teme so primerne za spletna mesta agencije, osebnega bloga, zdravja, portfelja, malih podjetij in restavracij.

Koda kupona: WPBeginner

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 10. dec

Pridobite 50% popusta Visualmodo »

Prihranite 50% na Themeum

Tematika

Tematika je priljubljeno podjetje za teme in vtičnike WordPress. Ponujajo večnamenske teme WordPress, primerne za neprofitna podjetja, mala podjetja, portfelje, množična financiranja, prodajalne e-trgovine, glasbenike in spletne strani za fitnes.

Koda kupona: ČRNJIČEK50

Veljavnost ponudbe: 25. november – 5. dec

Pridobite 50% OFF temo »

Prihranite 30% za MH teme

MH Teme

MH Themes ponuja vrhunske teme revije WordPress. Vse njihove teme so optimizirane za SEO in delovanje.

Koda kupona: BLACKWEEKEND2019

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 30% OFF MH teme »

Prihranite 40% na Pixelgrade

Pixelgrade

Pixelgrade je tematska trgovina WordPress, ki ponuja čudovite in elegantne teme za izdelavo spletnega mesta.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 40% OFF Pixelgrade »

Prihranite 30% na aThemes

a Teme

aThemes ponuja uporabnikom prijazne teme WordPress. Njihove teme so hitre, odzivne in optimizirane za SEO.

Koda kupona: BLACKFRIDAY19 ALI CYBERMONDAY19

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 30% popusta na teme »

Prihranite 25% na PanKogut-u

PanKogut

PanKogut ponuja brezplačne in vrhunske WordPress teme za restavracije, kavarne in podjetja, povezana s hrano.

Koda kupona: panblack2019

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 25% popust PanKogut »

Prihranite 50% na PixelEmu

PixelEmu

PixelEmu ponuja profesionalne WordPress teme in vtičnike.

Koda kupona: ČRNO2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 50% OFF PixelEmu »

Prihranite 40% na WP Pagebuilder Framework

WP Pagebuilder Framework

WP Pagebuilder Framework je hiter in minimalističen okvir za ustvarjanje strani za WordPress spletne strani. V tem prazničnem času lahko dobite 40% popust na njihov premium dodatek.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 40% OFF WP Pagebuilder Framework »

Prihranite 40% na DiviMonk

DiviMonk

DiviMonk je priljubljena knjižnica šablon tretjih oseb za teme Divi in ​​Divi Builder. Divi je vodilni ustvarjalec spletnih strani, ki ga je izdala Elegant Themes. Če uporabljate katero koli temo, ki jo poganja Divi, morate samo namestiti vtičnik DiviMonk Templates in izberite svoje najljubše predloge za nadzorno ploščo WordPress..

Koda kupona: SAVEBIG

Veljavnost kode: 25. november – 4. dec

Pridobite 40% OFF DiviMonk

Prihranite 30% na Yithemesu

yithemes

Yithemes je stičišče za teme in vtičnike WooCommerce. Izdelke lahko kupite posamezno ali pa se prijavite za premium članstvo, kar vam omogoča neomejen prenos za vsak izdelek.

Koda kupona: Uporabljeno samodejno

Deals Razpoložljivost: 28. november – 2. dec

Pridobite 30% popusta Yithemes »

Prihranite 40% na Templatic

predlogo

Templatic je vaše stičišče za vrhunske WordPress teme in vtičnike. V tem prazničnem času vam Templatic ponuja 40% popusta na kateri koli izdelek.

Koda kupona: 40OFFBF

Veljavnost kode: 29. november – 6. dec

Pridobite 40% OFF Templatic

Prihranite 25% za teme druge vrstice

teme druge vrstice

Teme Secondline so specializirane za prodajo vrhunskih tem podkastov za WordPress. V tem prazničnem času lahko prihranite 25% za katero koli temo, kupljeno v temah Secondline.

Koda kupona: WPBEGINNER25sear

Veljavnost kode: 29. november – 3. dec

Pridobite 25% OFF v temah druge vrstice

Prihranite 20 $ na 8Theme

8Tema

8Tema ponuja večnamenske in odzivne teme eCommerce WordPress. V tem prazničnem času ponujajo 20 USD popusta na svojo temo XStore.

Koda kupona: Samodejno

Veljavnost kode: 22. november – 7. dec

Pridobite 20 USD OFF 8Theme

Prihranite 40% na Webnusu

Webnus

Webnus ponuja teme vrhunske kakovosti WordPress in brezplačne vtičnike. Ponujajo tudi storitve, kot so pospešena optimizacija, SEO optimizacija, razvoj spletnih strani po meri itd.

Koda kupona: Samodejno

Veljavnost kode: 29. november – 5. dec

Pridobite 40% OFFNet Webnusa

Prihranite 25% pri ujetih temah

Ujemite teme

Ujemite teme zagotavljajo brezplačne in vrhunske WordPress teme za spletne založnike. Ponujajo tudi vtičnike, s katerimi lahko dodate funkcije na svojem spletnem mestu.

Koda kupona: zahvale

Veljavnost ponudbe: 22. november – 2. dec

Pridobite 25% OFF ulov teme »

Prihranite 35% na Zakraju

Zakra

Zakra je vrhunska WordPress tema. Je zelo prilagodljiv in hiter v svojem delovanju.

Koda kupona: BFCM2019

Veljavnost ponudbe: 23. november – 2. dec

Pridobite 35% popust Zakra »

Prihranite do 99% na MyThemeShop

MyThemeShop

MyThemeShop ponuja vrhunske WordPress teme in vtičnike. Sredstva so zgrajena posebej za mala in velika podjetja.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 1. dec – 7. dec

Pridobite 99% popust na MyThemeShop »

Prihranite 35% na ThemeGrill

ThemeGrill

ThemeGrill ponuja široko paleto priljubljenih tem za več namenov. Za ceno, ki je absolutno ugodna, lahko za svojo spletno izkušnjo dobite osupljive funkcije.

Koda kupona: BFCM2019

Veljavnost ponudbe: 23. november – 2. dec

Pridobite 35% OFF ThemeGrill »

Prihranite do 77% na temo Moje butike

Moje butične teme

Moje butične teme ponuja edinstvene in elegantne teme WordPress. Pomagajo tudi pri postavitvi vašega spletnega mesta ali bloga.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 77% popust mojih butičnih tem »

Prihranite 33% na GretaThemes

GretaThemes

GretaThemes ponuja čudovite teme WordPress. Ponujajo tako brezplačne kot premium teme in predloge.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 26. november – 6. dec

Pridobite 33% popust GretaThemes »

Prihranite 25% na SuperbThemes

SuperbThemes

SuperbThemes je vrhunska tematska trgovina WordPress. Vse njihove teme so optimizirane za SEO in mobilne odzive.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 6. dec

Pridobite 25% OFF SuperbThemes »

Prihranite 50% na RoughPixels

RoughPixels

RoughPixels je tematska trgovina WordPress, ki ponuja blog, osebne in poslovne teme.

Koda kupona: BFRIDAY50

Veljavnost ponudbe: 26. november – 3. dec

Pridobite 50% RoughPixel-ov »

Prihranite 40% na Themesgrove

Themesgrove

Themesgrove ponuja vrhunske WordPress teme za izobraževanje in agencije.

Koda kupona: TGBFCM

Veljavnost ponudbe: 25. november – 4. dec

Pridobite 40% popusta Themesgrove »

Prihranite 30% na DiviThemeCenter

DiviThemeCenter

DiviThemeCenter je vrhunska otroška tema za Elegantne teme Divi.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 16. november – 16. dec

Pridobite 30% OFF DiviThemeCenter »

Prihranite 50% na temi Jupiter X

Jupiter X Tema

Jupiter X Tema je napredni WordPress oblikovalec strani podjetja Elementor. Pomaga hitro graditi vaše spletno mesto.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 26. november – 3. dec

Pridobite 50% OFF Tema Jupiter X »

Prihranite 45% na SecretLab

SecretLab

SecretLab ponuja teme za WordPress, ki so odzivne na mobilne naprave, za spletne agencije, mala podjetja in digitalne tržnike.

Koda kupona: FSBFCM2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 2. dec

Pridobite 45% OFF SecretLab »

Prihranite 50% pri zagonu in prodaji

Zagon in prodaja

Zagon in prodaja ponuja teme in vtičnike WordPress za podjetnice, da hitro začnejo svoja podjetja.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 50% OFF Zagon in prodaja »

Prihranite 40% na temah Everest

Teme Everest

Teme Everest ponuja vrhunske teme WordPress za revije, časopise in osebne bloge.

Koda kupona: etblackfriday2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 9. dec

Pridobite 40% OFF teme Everest »

Prihranite 30% na ThemeMiles

TemaMiles

TemaMiles ponuja brezplačne in vrhunske WordPress teme. Omogočajo odziven dizajn in enostavno nastavitev.

Koda kupona: TM30OFF

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 10. dec

Pridobite 30% OFF TemaMiles »

Prihranite 30% pri Wbcom Designs

Wbcom Dizajni

Wbcom Dizajni ponuja WordPress teme in razvoj vtičnikov. Zagotavljajo tudi vgrajene vtičnike za BuddyPress, WooCommerce in druge priljubljene platforme.

Koda kupona: BFCM30

Veljavnost ponudbe: 28. november – 3. dec

Pridobite 30% OFF Wbcom modelov »

Prihranite 35% na Divi Professional

Divi Professional

Divi Professional ponuja vgrajene otroške teme, vtičnike in module Divi.

Koda kupona: DPBLACKCM35

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 4. dec

Pridobite 35% OFF Divi Professional »

Prihranite 30% na MysteryThemes

Skrivnostne teme

MysteryThemes ponuja čudovite, elegantne in popolnoma odzivne teme z zmogljivimi funkcionalnostmi.

Koda kupona: BF30OFF

Veljavnost ponudbe: 20. november – 10. dec

Pridobite 30% OFF MysteryThemes »

Prihranite 30% za teme AccessPress

Teme AccessPress

Teme AccessPress ponujajo čudovite teme WordPress za spletne revije, novice in osebne bloge.

Koda kupona: BFCM2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 5. dec

Pridobite 30% popusta za teme AccessPress »

Prihranite 30% na 7Theme

7Tema

7Theme je komercialna tematska trgovina WordPress. Zagotavljajo teme WordPress za fotografe, nepremičnine, toplice, restavracije itd.

Koda kupona: blckfrdy

Veljavnost ponudbe: 25. november – 3. dec

Pridobite 30% popusta 7 teme »

Prihranite 50% na PremiumCoding

PremiumCoding

PremiumCoding ponuja zelo prilagodljive teme WordPress. Ponujajo tudi spletne vadnice, članke in druge koristne vire.

Koda kupona: PremiumCyber50

Veljavnost ponudbe: 28. november – 3. dec

Pridobite 50% popusta PremiumCoding »

Prihranite 30% na ThemeHunk

ThemeHunk

ThemeHunk je tematsko podjetje WordPress, ki ponuja brezplačne in premium teme za e-trgovino in druga poslovna spletna mesta.

Koda kupona: IZDELEK30

Veljavnost ponudbe: 25. november – 5. dec

Pridobite 30% popust ThemeHunk »

Prihranite 20% na FancyThemes

FancyThemes

FancyThemes ponuja ročno izdelane teme WordPressa in vtičnike za profesionalne blogerje.

Koda kupona: blackfriday18

Veljavnost ponudbe: 21. november – 28. november

Pridobite 20% OFF FancyThemes »

Prihranite 50% za sloge temo blogging

Slogi temo bloganja

Slogi temo blogging nudijo brezplačne in vrhunske teme za bloganje WordPressa. Njihove teme so pripravljene na e-trgovino in preproste za uporabo.

Koda kupona: ČRNJIČEK50

Veljavnost ponudbe: 27. november – 3. dec

Pridobite 50% OFF Blogging teme temo »

Prihranite 40% na HasThemes

HasThemes

HasThemes ponuja teme WordPress in Shopify. Ponujajo tudi predloge Bootstrap in HTML.

Koda kupona: GET40

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 6. dec

Pridobite 40% popust HasThemes »

Prihranite 30% na možganu Mantra

Mantra možganov

Mantra možganov je WordPress podjetje, ki ponuja vrhunske teme in vtičnike.

Koda kupona: črna2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 4. dec

Pridobite 30% popusta Mantra možganov »

Prihranite 25% za življenjsko dobo WP

Življenje WP

Življenje WP ponuja vrhunske teme, predloge in vtičnike spletnega dnevnika WordPress. Zagotavljajo vire, ki so koristni za enostavno postavitev profesionalnega spletnega dnevnika WordPress.

Koda kupona: ČRNI FRIDAY19

Veljavnost ponudbe: 25. november – 5. dec

Pridobite 25% popust za življenjsko dobo WP »

Prihranite 35% na SparkleThemes

SparkleThemes

SparkleThemes ponuja vrhunsko zbirko optimiziranih tem WordPress za različna podjetja, kot so revija, blog, trgovina e-trgovine, medicinska trgovina, spletno mesto za fitnes itd..

Koda kupona: bfcythemes35

Veljavnost ponudbe: 10. november – 5. dec

Pridobite 35% OFF SparkleThemes »

Prihranite 40% na Woostify

Opustite

Opustite je vrhunska WordPress WooCommerce tema, ki pomaga povečati prodajo.

Koda kupona: BLACKOFF

Veljavnost ponudbe: 26. november – 6. dec

Pridobite 40% popust na Woostify »

Prihranite 30% na MaltaThemes

MaltaThemes

MaltaThemes ponuja preproste teme in vtičnike WordPress za enostavno ustvarjanje čudovitih spletnih mest.

Koda kupona: WPBEGINNER30

Veljavnost ponudbe: Zaenkrat je aktiven!

Pridobite 30% popusta MaltaThemes »

5. Ponudbe storitev in orodij WordPress

Prihranite 50% na LiveChatu

LiveChat

Stopite v stik z obiskovalci vaše spletne strani in jih usmerite v pravo smer LiveChat. V oknu za klepet lahko takoj vidite, kaj obiskovalci vtipkajo, tako da lahko svojim strankam zagotovite hitro pomoč.

Na voljo je z mogočnimi vgrajenimi poročili. Poleg tega ga lahko za podrobnejše sledenje vključite v storitev Google Analytics.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 3. dec

Pridobite 50% OFF LiveChat »

Prihranite 40% na SEMRush

SEMRush

SEMRush je najbolj priljubljeno orodje za spletno trženje in SEO. Pomaga pri vsebini, oglaševanju, SEO, trženju in še več.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 6. dec

Pridobite 40% popusta SEMRush »

Ekskluzivni dopust na BigCommerceu

BigCommerce

BigCommerce je priljubljena platforma za e-trgovino za postavitev in rast vaše spletne trgovine. Na voljo je z nič transakcijskimi provizijami in tonami neverjetnih funkcij.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 31. dec

Pridobite ekskluzivni dopust na BigCommerceu »

Prihranite 50% na SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue je priljubljena storitev trženja e-pošte za spletna mesta za mala podjetja. Ponuja možnosti avtomatizacije trženja, s pomočjo katerih lahko razvijate svoje podjetje.

Koda kupona: BlueFriday50

Veljavnost ponudbe: 25. nov – 30. nov

Pridobite 50% popust SendinBlue »

Prihranite do 73% na IPVanish

IPVanish

IPVanish je priljubljena storitev VPN, s katero lahko preprosto brskate po blokiranih spletnih mestih. Je uporabniku prijazen in enostaven za uporabo.

Koda kupona: CYBERDEAL19

Veljavnost ponudbe: 1. november – 2. dec

Pridobite 73% popust IPVanish »

Prihranite 90% na HandyWP

HandyWP

HandyWP ponuja WordPress storitve za pomoč začetnikom brez poznavanja kode. Storitve vključujejo spremembe spletnega mesta, urejanje kode, oblikovanje objav, popravke napak, posodobitve vtičnikov itd.

Koda kupona: wpbeginner

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 90% OFF HandyWP »

Prihranite 30% pri prodajalcih WC-jev

WC prodajalci

WC prodajalci je priljubljena spletna rešitev. Na voljo je z več vtičniki, ki pomagajo razširiti funkcije vašega trga.

Koda kupona: BFCM2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 3. dec

Pridobite 30% popust prodajalcev WC-jev »

Prihranite 40% na spletnem mestu

SiteLock

SiteLock zagotavlja varnost in zaščito spletnih strani. Prav tako ščiti vaše obiskovalce pred kibernetskimi grožnjami.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 1. dec

Pridobite 40% OFF SiteLock »

Prihranite 60% na Designmodo

Designmodo

Designmodo ponuja zagonski okvir za enostavno oblikovanje spletnih strani in predlog e-pošte.

Koda kupona: ČRNA

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 1. dec

Pridobite 60% OFFmodmodo »

Prihranite 60% na SERPCloud

SERPCloud

SERPCloud ponuja spletno storitev sledenja rangov za priljubljene iskalnike, kot so Google, Yahoo !, Bing itd.

Koda kupona: BFCM2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 2. dec

Pridobite 60% OFF SERPCloud »

Prihranite do 90% na Udemyju

Udemy

Udemy je ponudnik spletnega tečaja s 1000 tisoč tečaji o spletnem razvoju in WordPressu.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. nov

Pridobite 90% popust Udemy »

Prihranite 33% na WP Stagecoach

WP Stagecoach

WP Stagecoach je rešitev za WordPress uprizoritev. Spletno mesto za uprizoritev lahko ustvarite v enem kliku in ga poženete v živo, ko boste pripravljeni.

Koda kupona: BLACKFRI2019

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 33% popusta WP Stagecoach »

Prihranite 20% na WP Allied

WP zavezniško

WP zavezniško je storitev upravljanja WordPressa. Omogoča 24-urno spremljanje spletnih strani, posodobitve, optimizacijo uspešnosti, sledenje dejavnosti in še več.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 20% popust WP »

Prihranite 40% na WPeki

wpeka

WPeka je spletno mesto z vadbo programa WordPress, ki prodaja tudi 100+ WordPress tem in vtičnikov. Izdelke lahko kupite posamezno ali pridobite premium članstvo, da dobite dostop do vseh WPeka izdelkov.

Koda kupona: BFPLUG19

Veljavnost kode: 10. november – 4. dec

Pridobite 40% popust WPeka

Prihranite do 30% na zložljivem

Zlaganje

Zlaganje ponuja vrhunske bloke WordPress Gutenberg za popolno prilagoditev vašega spletnega mesta z najnovejšim urejevalnikom.

Koda kupona:

 • LAUNCH20: 20% OFF na V2, ki ga je mogoče zložiti
 • LTD30: 30% popust na vseživljenjske ponudbe

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 30% OFF zložljiv »

Prihranite 20% na BuddyBossu

BuddyBoss

BuddyBoss je priljubljena platforma WordPress za gradnjo spletnih skupnosti. Omogoča tudi ustvarjanje in prodajo spletnih tečajev.

Koda kupona: CYBERMONDAY2019

Veljavnost ponudbe: 2. dec – 3. dec

Pridobite 20% popust BuddyBoss »

Prihranite 50% na FreshBooks

FreshBooks

FreshBooks je močna programska oprema za računovodstvo in izdajanje računov za mala podjetja. V tem prazničnem času lahko dobite 50% popust na vse njihove načrte za 3 mesece, ko preskočite poskusno obdobje in se odločite za nakup prav zdaj.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 13. november – 18. dec

Pridobite 50% popusta na FreshBooks »

Prihranite 50% za varnost Ninja Pro

Varnost Ninja Pro

Varnost Ninja Pro zagotavlja varnost spletnega mesta za spletna mesta vaših in strank. Nastaviti je preprosto in pomaga zaščititi spletna mesta pred zlonamerno programsko opremo in hekerji.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 15. november – 5. dec

Pridobite 50% OFF Varnost Ninja Pro »

Prihranite 30% pri Smartmockupih

Smartmockups

Smartmockups je storitev za ustvarjanje vzorcev za vaše spletno mesto. Na voljo je z več sto šablonskih predlog in že pripravljenih modelov.

Koda kupona: ČRNEKRED30

Veljavnost ponudbe: 20. november – 29. november

Pridobite 30% popusta Smartmockups »

Prihranite do 98% na WP Compress

WP Compress

WP Compress je priljubljena storitev za optimizacijo slike WordPress. Svoje spletno mesto lahko povežete z njihovo platformo in oni bodo poskrbeli za ostalo.

Koda kupona: KLIKNI TUKAJ

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 2. dec

Pridobite 98% OFF WP Compress »

Prihranite 79% na CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN je hitra in varna storitev VPN, ki brez omejitev pomaga pretakati spletna mesta in blokirana spletna mesta.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 2. dec

Pridobite 79% popust CyberGhost VPN »

Prihranite 40% na CodeVibrantu

CodeVibrant

CodeVibrant ponuja razvoj spletnih strani, SEO, spletno gostovanje in trženje socialnih medijev.

Koda kupona: CV40OFF

Veljavnost ponudbe: 20. november – 10. dec

Pridobite 40% OFF CodeVibrant »

Prihranite 50% na WP101

WP101

WP101 ponuja enostavne video vadnice WordPress za začetnike. Obsega več tem, od tem do vtičnikov50. V tem prazničnem času lahko pri WP101 prihranite 50% na kateri koli ravni članstva.

Koda kupona: SAVE50

Veljavnost kode: 29. november – 2. dec

Pridobite 50% popust WP101

Prihranite 10% na WP EasyCart

WP EasyCart

WP EasyCart ponuja podporo strankam za vašo nakupovalno košarico WordPress in trgovino za e-trgovino. Odlično deluje s katero koli temo WordPressa.

Koda kupona: ČRNOFRIDAY19

Veljavnost kode: 25. november – 2. dec

Pridobite 10% OFF WP EasyCart

Prihranite 25% na eLearnCommerce

eLearnCommerce

eLearnCommerce je platforma e-učenja za WordPress. Pomaga vam, da se naučite, kako ustvariti spletna mesta za članstvo, spletne tečaje, platforme za usposabljanje in usposabljanje in drugo.

Koda kupona: BFRIDAY25

Veljavnost kode: Do 4th Dec

Pridobite 25% OFF eLearnCommerce

Prihranite 50% na preusmeritvah WP 301

WP 301 Preusmeritve

WP 301 Preusmeritve pomaga takoj odpraviti preusmeritev in 404 napak. Poveča vaš promet s prijaznimi preusmeritvami in zanemari slab promet ali bote.

Koda kupona: Samodejno

Veljavnost kode: 15. november – 5. dec

Pridobite 50% OFF Preusmeritve WP 301

Prihranite 50% pri ponastavitvi WP

Ponastavitev WP

Ponastavitev WP je orodje za razvoj WordPress-a za začetnike in ne-razvijalce. Na voljo je možnost ponastavitve z enim klikom za namestitev svežega mesta WordPress, kadarkoli ste se zataknili pri razvoju svojega spletnega mesta. Ponastavitev ne vpliva na vašo temo ali vtičnike in obnovi samo jedrne datoteke WordPress.

Koda kupona: Samodejno

Veljavnost kode: 15. november – 5. dec

Pridobite 50% OFF WP ponastavite

Prihranite 90% na WP Health

WP zdravje

WP zdravje ponuja storitev spremljanja WordPress, s katero lahko zagotovite, da vaše spletno mesto deluje brezhibno. V tem prazničnem času lahko prvi mesec nakupa pridobite 90% popust.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 2. dec

Pridobite 90% OFF WP zdravje »

Prihranite 30% na WP Fusion

WP Fusion

WP Fusion ponuja zmogljiva orodja za avtomatizacijo trženja WordPress, s katerimi lahko spletno mesto enostavno povežete z najljubšimi orodji.

Koda kupona: ČRNI FRIDAY19

Veljavnost ponudbe: 28. november – 3. dec

Pridobite 30% OFF WP Fusion »

Prihranite 30% na CheckoutWC

CheckoutWC

CheckoutWC je popolnoma prilagodljiva stran za odjava za trgovine WooCommerce. Več uporabnikom pomaga prikrivati ​​predlogo po meri in čudovito.

Koda kupona: ČRNI PETEK

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 3. dec

Pridobite 30% popust na blagajniWC »

Prihranite 30% na ForumWP

ForumWP

ForumWP je sodobna programska oprema WordPress za enostavno vzpostavitev spletnega foruma. Vključuje se v vašo tematsko oblikovanje in se ujema z gumbi, pisavo, barvami in drugimi nastavitvami. Vtičnik ponuja obvestila po e-pošti za uporabnike in moderatorje foruma.

Koda kupona: WPB2019BF

Veljavnost kode: 29. november – 2. dec

Pridobite 30% OFFWW forumWP

Prihranite 30% na ServerPressu

ServerPress

ServerPress ponuja lokalno namestitveno enoto WordPress za testiranje in razvoj. V tem prazničnem času lahko na njihovem premijskem načrtu dobite 30% OFF.

Koda kupona: 2019BLACKFRIDAY

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 6. dec

Pridobite 30% OFF ServerPress »

Prihranite 20% za orodje za Elementor

Orodje za Elementor

Orodje za Elementor je okvir, ki ga lahko uporabite za izboljšanje uspešnosti spletnega mesta, produktivnost delovnega toka in še več.

Koda kupona: ElementorBF19

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 30. nov

Pridobite 20% OFF orodja za Elementor »

Prihranite 50% na WPDandy

WPDandy

WPDandy zagotavlja vzdrževanje, upravljanje in portalne storitve WordPress.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 3. dec

Pridobite 50% popust WPDandy »

Prihranite 5000 $ na VidApp

VidApp

VidApp je zasnovan za članska mesta za dodajanje video podpore. Povezuje se z vsebino WordPress-a za preprosto oblikovanje in prilagajanje strukture aplikacij.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 2. dec

Pridobite 5000 USD za VidApp »

Prihranite 40% na WP Site Auditor

Revizor strani WP

Revizor strani WP ponuja več orodij za revizijo vašega spletnega mesta in ustvarjanje poročila o reviziji SEO.

Koda kupona: blackfridaydeal

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 30. nov

Pridobite 40% OFF WP Site Auditor »

Prihranite 25% na SatelliteWP

SatelliteWP

SatelliteWP je rešitev za vzdrževanje WordPressa. Funkcije vključujejo zdravstveno oceno vašega spletnega mesta, samodejne varnostne kopije, redne posodobitve, varnostne preglede, skeniranje učinkovitosti in še več.

Koda kupona: BF25ANNUEL

Veljavnost ponudbe: 29. november – 2. dec

Pridobite 25% OFF SatelliteWP »

Prihranite 30% na Fotorju

Fotor

Fotor je spletni urejevalnik fotografij in oblikovalec. Pomaga pri ustvarjanju čudovitih modelov z umetniškimi nalepkami.

Koda kupona: Hvala

Veljavnost ponudbe: 25. november – 1. dec

Pridobite 30% izklopno pisavo »

Prihranite 50% na uporabniku

Uporabniško

UserLike je programska oprema za klepet v živo za podporo strankam. V tem prazničnem času lahko v paketu Team ali Corporate dobite šestmesečno brezplačno storitev.

Koda kupona: Uporabnik1keBl4ck2019

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 31. dec

Pridobite 50% popust uporabnikom »

Prihranite 50% na Chaportu

Chaport

Chaport je brezplačna programska oprema za klepet v živo, ki pomaga namestiti gumb za klepet v živo na vaše spletno mesto. V tem prazničnem času lahko na njihovem načrtu dobite 50% OFF.

Koda kupona: ČRNI FRIDAY2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 50% popust »

Prihranite 50% na formilu

Formula

Formula je močna programska oprema za sporočanje strank za izboljšanje komunikacije s strankami.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 29. november – 6. dec

Pridobite 50% OFF formio »

Prihranite 40% na MintWP

MintWP

MintWP ponuja podporne storitve WordPress z belo oznako za agencije in lastnike spletnih strani. Lahko se osredotočite na rast vašega podjetja in pustite, da MintWP upravlja s podporo strankam.

Koda kupona: BF2019

Veljavnost ponudbe: 25. november – 2. dec

Pridobite 40% OFF MintWP »

Prihranite 40% na Missinglettr

Missinglettr

Missinglettr je storitev socialne avtomatizacije WordPress. Objave na spletnem dnevniku samodejno pretvorijo v družbene kampanje in pomagajo povečati promet na spletnem mestu.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 6. dec

Pridobite 40% OFF Missinglettr »

Prihranite 80% na Termageddonu

Termgeddon

Termageddon je generator pravil o zasebnosti, ki vam pomaga, da se vaše spletno mesto posodablja z najnovejšimi pravilniki, kadar koli se v internetu spremeni kakršen koli zakon o spletnih mestih.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: Zdaj – 6. dec

Pridobite 80% OFF Termageddon »

Prihranite 30% na WisdmLabs

WisdmLabs

WisdmLabs ponuja razvijalce odprtokodnih rešitev za pomoč pri vzpostavljanju vašega poslovnega spletnega mesta. Lahko se osredotočite na rast vašega podjetja, medtem ko bo WisdmLabs skrbel za vašo spletno stran.

Koda kupona: BFCM30

Veljavnost ponudbe: 28. november – 2. dec

Pridobite 30% popust WisdmLabs »

Prihranite 30% na WP Super Admins

WP Super Admins

WP Super Admins ponuja storitve WordPress, kot so razvoj vtičnikov, vzdrževanje spletnih strani in še več.

Koda kupona: ČRNI FRIDAY998723

Veljavnost ponudbe: 21. november – 6. dec

Pridobite 30% popust WP Super Administratorjev »

Prihranite 50% na Solwin Infotechu

Solwin Infotech

Solwin Infotech ponuja storitve WordPress, vključno s spletnim oblikovanjem, razvojem spletnih strani, SEO, vzdrževanjem spletnih strani in še več.

Koda kupona: Samodejno aplicirano

Veljavnost ponudbe: 18. november – 5. dec

Pridobite 50% popust Solwin Infotech »

Upamo, da se vam zdijo naše ponudbe koristne. Ne pozabite prevzeti posla, preden se izteče.

Če se vam zdi ta seznam v pomoč, boste morda želeli preveriti tudi našo objavo v storitvah WordPress gostovanja.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map