Najboljših 9 spletnih gostiteljev z brezplačno storitev za migracijo spletnih strani (v primerjavi)

brezplačna migracija


Iščete ponudnika gostovanja z brezplačno storitev migracije spletnih strani?

Če ste imeli neprijetno izkušnjo s trenutnim spletnim gostiteljem, na primer slabo izkušnjo podpore, boste morda želeli spletno mesto preseliti k novemu ponudniku spletnega gostovanja.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših storitev spletnega gostovanja, ki ponujajo brezplačno migracijsko storitev novim uporabnikom.

Zakaj bi iskali gostovanje s prostimi migracijami

Prenos spletnega mesta ima veliko izzivov, kot so izpadi, izguba podatkov, izguba prihodka, težave s SEO itd.

Če ste novinec in ne želite ogrožati svojega spletnega mesta s prenosom svojega spletnega mesta, je v vašem najboljšem interesu, da poiščete spletno gostovanje, ki ponuja brezplačno migracijo spletnega mesta.

Kljub temu niso vse brezplačne migracijske storitve, ki jih ponujajo različni ponudniki gostovanja, enake. Preden začnete skočiti, je vredno vzeti trenutek, da preverite, ali je vaše spletno mesto primerno za brezplačno migracijsko storitev.

1. SiteGround

brezplačna selitev, spletno gostovanje SiteGround, brezplačno ssl

Z velikim ugledom & zanesljivost v smislu uspešnosti spletnega mesta, varnosti in kakovosti produktivnosti Siteground je najboljša možnost, ki jo lahko upoštevate kot svojo naslednjo storitev spletnega gostovanja.

Ponuja brezplačne migracijske storitve za nove uporabnike, ki so predhodno gostili svoje spletno mesto pri drugem gostiteljskem podjetju. Vendar je ta možnost na voljo samo pri načrtih GrowBig in GoGeek. Če se odločite za načrt StartUp, boste morali za storitev plačati dodaten znesek.

Prenos spletnega mesta lahko zahtevate s pomočjo čarovnika za nastavitev računa. Ponuja tudi kup orodij za optimizacijo vašega spletnega mesta glede na uspešnost in SEO. Če želite izkoristiti brezplačno storitev selitve, se lahko prijavite za načrt GrowBig po ceni 3,95 USD.

Več o SiteGround lahko preberete tukaj.

2. HostGator

Hostgator, prosta selitev

HostGator je še ena storitev gostovanja, ki ponuja brezplačne migracijske storitve za vaše spletno mesto z vsemi načrti gostovanja. Upoštevajte, da lahko zahtevate brezplačno selitev samo v 30 dneh po prijavi na načrt. Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite njihov obrazec za prenos in prestavite spletno mesto.

Glede na vrsto vašega računa se lahko odločite tudi za cPanel za prenos na cPanel. Prenosi cPanel vključujejo vse domene, domene addon, poddomene in nastavitve cPanel.

Več o HostGatorju najdete tukaj.

3. Gostovanje A2

Gostovanje, brezplačna selitev

Gostovanje A2 je naslednja možnost, da preverite, ali želite brezplačno migracijsko storitev za vaše spletno mesto. Če želite izkoristiti brezplačno storitev, morate izpolniti obrazec za migracijo in specialist bo celoten postopek migracije opravil v roku 3-5 delovnih dni.

Tudi če nimate strokovnih znanj o tem, kako spletno mesto preseliti z enega gostitelja na drugega, ga lahko preprosto opravite, ne da bi plačali en peni. Najnižja izhodiščna cena A2 gostovanja je 3,91 dolarja, načrti pa vključujejo funkcije, kot so orodja za optimizacijo hitrosti na strani strežnika, brezplačen SSL certifikat, SSD shramba, veliko uptime itd. Če želite izvedeti več o A2 gostovanju, kliknite tukaj.

4. GreenGeeks

GreenGeeks, brezplačna selitev

GreenGeeks je še eno neverjetno spletno gostovanje, ki ponuja brezplačne selitvene storitve.

Ko izberete načrt, lahko zahtevate brezplačen prenos spletnega mesta, tako da jim posredujete svoje trenutne podatke o spletnem gostovanju. Skupina strokovnjakov bo nato preselila spletno mesto za vas, ne da bi vam bilo treba storiti ničesar. Pomagal vam bo tudi brezplačno prenašati ime domene. Vendar GreenGeeks ne ponuja brezplačne selitve za svoje namenske strežnike.

GreenGeeks ni podoben drugim ponudnikom storitev spletnega gostovanja, saj so za zagon strežnika odvisni od zelene energije in delajo korak naprej, da zmanjšajo odtis ogljika.

5. Gostovanje z vdorom

Gostovanje inMotion WordPress

Če ste svoje spletno mesto gostili z drugim gostiteljskim podjetjem in ga želite prestaviti na gostovanje Inmotion, lahko to preprosto storite brez težav. Vse kar morate storiti je, da izberete načrt gostovanja in nato oddate obrazec za zahtevo za prenos.

Njihova strokovna ekipa bo obravnavala postopek selitve in ga izvedla za vas. Za vas selijo datoteke spletnega mesta, baze podatkov, zapise domen, e-poštne račune in nastavitve cPanel. Čeprav Inmotion Hosting ni najcenejši ponudnik spletnega gostovanja, ko začnete uporabljati njihove načrte, boste videli, da so funkcije in tehnologija vredne cene.

Z optimiziranim strežnikom, ki poganja SSD, boste dobili tudi neverjetno uspešnost in hitrost spletnega mesta. Več o gostovanju InMotion lahko preberete tukaj.

6. Tekoči splet

Tekoča koda za popust, brezplačna selitev

Liquid Web svojim uporabnikom ponuja brezplačne storitve selitve, ki se odločijo za popolnoma upravljano rešitev gostovanja. Kot večina drugih možnosti na tem seznamu, morate tudi vi izpolniti zahtevek za brezplačno selitev.

V obrazec morate dodati nekaj informacij, kot so trenutne podrobnosti gostovanja, ime cilja, informacije o domenah na dohodnem strežniku in nastavitvah DNS itd. Tekoči splet bo nato načrtoval selitev in ga dokončal za vas.

Razpon cen Liquid Web je precej visok in se začne z najmanj 19 dolarjev na mesec. Oznaka premium cene odraža tudi kakovost storitve, ki jo zagotavljajo. Če nameravate gostiti aplikacijo, ki zahteva visoko uporabo strežnika v zaledju in imate dovolj proračuna, je lahko tekoči splet pravi spletni strežnik za vas.

7. WP motor

WP motor

Z WP Engine je selitev vašega spletnega mesta iz drugega gostiteljskega podjetja enostavno in brezplačno. Ponuja Avtomatizirane migracije WP motorja vtičnik, da stvari postanejo brezhibne. Potrebujete le vaše SFTP poverilnice za WP Engine.

Z WP Engine lahko migracijo dokončate v samo nekaj preprostih korakih po ročnih korakih.

8. HostPapa

Pregled gostovanja HostPapa, brezplačno ssl, ssl

HostPapa je še ena dobra rešitev za vas, ki ponuja brezplačne migracijske storitve. Vsak načrt vključuje brezplačno selitveno storitev, tako da ne glede na načrt, ki ga izberete, lahko svoje spletno mesto brezplačno preselite brez težav. Ponuja brezplačen prenos tudi za imena domen.

Z HostPapa lahko dobite številne funkcije in odlične zmogljivosti spletnega mesta za samo 2,95 USD.

Poleg deljenega gostovanja, gostovanja v WordPressu in VPS gostovanja Hostpapa ponuja gostovanje pri prodajalcih.

9. InterServer

Interserver, prosta selitev

Z InterServerjem je selitev vašega spletnega mesta s trenutnega gostitelja enostavna in hitra. Samo izberite načrt in odprite migracijsko vozovnico. V vstopnico boste morali vključiti vse podatke o svojem trenutnem gostovanju, s katerega morate obdelati selitev.

Načrt InterServerja se začne pri 4 USD, kar je nekoliko višje od konkurenčnih. Toda storitve, ki jih ponuja, popolnoma upravičujejo ceno, ki so jo navedli.

Interserver ponuja brezplačno storitev selitve takoj, ko od njih kupite načrt. Do orodja za selitev na plošči gostovanja lahko dostopate do svojega spletnega mesta na Interserver.

To je to. To je nekaj ponudnikov storitev spletnega gostovanja, ki ponujajo brezplačne migracijske storitve za vaše spletno mesto. Morda boste želeli preveriti tudi, kako nastaviti spletno mesto za e-trgovino.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map