Pregled gradbenika spletnih mest GoDaddy: (aka spletna mesta + trženje)

spletna mesta godaddy + pregled trženja


Iščete graditelja spletnega mesta? Se sprašujete, ali je vreden GoDaddy Website Builder?

GoDaddy je priznana blagovna znamka, ko gre za registracijo domen in spletno gostovanje. V našem pregledu GoDaddy bomo natančno pregledali njegovo uporabnost, tako da bomo ustvarili predstavitveno spletno mesto, tako da boste lahko ugotovili, ali je vredno hype.

1. korak: Nastavitev brezplačnega računa s spletnimi stranmi GoDaddy + Marketing

Če želite ustvariti brezplačen račun, morate obiskati uradno spletno mesto GoDaddy Spletne strani + Marketing in kliknite na Začetek brezplačno gumb.

Nato boste preusmerjeni na novo stran, kjer boste morali ustvariti nov račun pri GoDaddy. Tu vnesite podrobnosti in kliknite na Ustvari račun možnost za začetek.

Ko ustvarite račun, boste na strani za namestitev ustvarjalca spletnega mesta, ki dejansko deluje kot ustvarjalec vizualnih sredstev. V polja na desni strani lahko vnesete industrijo in ime svojega spletnega mesta. Videli boste, da se odraža v prostoru na levi strani.

Kliknite na gumb za nadaljevanje, da nadaljujete na naslednji korak, kjer lahko uredite svojo stran.

2. korak: Urejanje z GoDaddy’s Builderjem spletnih mest

Zdaj bi morali biti na strani za pripravo vizualnih strani z možnostjo urejanja na desni in s spremembami na levi v realnem času. Tu boste videli 4 različne možnosti za prilagajanje teme.

Začnimo s prvo možnostjo. Kliknite na Tema možnost. Videli boste, da so na levi strani prikazane vse teme, ki so na voljo.

Spletne strani GoDaddy + Marketing ponuja več kot 20 različnih tem, vsaka z edinstvenim videzom. Zdaj izberite tistega, ki vam je najbolj všeč. Samodejno se razširi, da se prilega zaslonu, na desni pa boste imeli možnosti za urejanje.

Tu lahko delate na spremembi barve teme, sloga pisave in velikosti. To bo nato uporabljeno za naslove, povezave in gumbe. Kljub temu ne boste mogli dodati nobenih pisav po meri, ker za to nimajo možnosti.

Ko končate, kliknite ikono Domov tik pod gumbom Predogled in objava. To vas bo vrnilo na glavno stran s štirimi možnostmi prilagoditve.

Zdaj lahko kliknete možnost Vsebina, da dodate svojo vsebino. Ponovno bo na tem zavihku 4 možnosti.

Nastavitve vsebine Godaddy builder spletnega mesta

Možnost lahko izberete glede na to, v kateri razdelek želite dodati svojo vsebino. Če je to Domača stran samo kliknite možnost Domača stran. Nato lahko začnete dodajati svojo vsebino na levi strani zaslona, ​​ki prikazuje domačo stran.

Zavihek Domača stran vam bo omogočil delo z vsemi elementi, ki jih lahko dodate na svojo domačo stran. Lahko spremenite svojo prvotno sliko, dodate novo barvo, delate na poravnavi, spremenite svoj logotip, dodate gumbe CTA in še več pod to možnostjo.

Če želite spremeniti naslovno sliko, lahko z urejevalnikom v realnem času uporabite gumb Posodobi. Nato uporabite gumb Zamenjaj, da naložite novo sliko. Omogoča tudi brskanje po knjižnici slik zalog, če želite.

Če potrebujete naprednejše spremembe, lahko uporabite tudi napredne možnosti urejanja. Ko končate delo na domači strani, lahko znova kliknete zavihek domača stran. Zdaj lahko delate na strani Header, About Us in Footer.

Vendar lahko v vsako od teh možnosti dodate le omejeno število elementov. Če želite imeti popolno prilagodljivost glede oblikovanja, morda ne boste zadovoljni s tem graditeljem spletnih strani.

V glavo lahko na primer dodate svoj logotip, promocijski pas, gumb CTA (poziv k dejanju) in svojo kontaktno številko. Posode z vsebino ni mogoče premakniti in nima možnosti prilagajanja velikosti, barve ali sloga pisave.

Podobno lahko v Footerju dodate samo svoje avtorske pravice, beležko o nogi in dodate socialne povezave. Če želite dodati partnersko povezavo ali kaj takega, se vam bo morda zdelo moteče.

3. korak: Nastavitev navigacije po spletnem mestu v GoDaddy Builderju spletnih mest

godaddy, gocentral

Naslednja možnost je Navigacija po mestu. Tu lahko na svoje spletno mesto dodate nove strani in dodate povezavo do zunanjega spletnega mesta. Oba elementa sta lahko prikazana na vaši nogi in glavi.

Če želite, lahko dodate tudi spustni meni. Dodajmo novo stran. Samo izberite možnost Nova stran in poimenujte svojo stran, kot je prikazano na zgornjem posnetku zaslona. Zdaj boste preusmerjeni na nov zaslon. Zdaj kliknite na Dodaj oddelek gumb.

To vam bo ponudilo več možnosti za delo pri oblikovanju vaše strani. V primerjavi z domačo stranjo boste tukaj našli nekoliko bolj prilagodljive možnosti. Delujete lahko s postavitvijo svoje strani, prilagajanjem vsebine, dodajate slike in galerije, CTA, koledarje, socialne povezave, pričevanja in še veliko več. Na svojo stran lahko dodate tudi spletno trgovino.

Prav tako podpira avdio in video posnetke. Karkoli želite dodati, se prepričajte, da uporabljate pravilno postavitev, ki podpira datoteko.

4. korak: Nastavitev spletne trgovine s spletnimi stranmi GoDaddy + Marketing

Če želite nastaviti spletno trgovino, samo kliknite možnost Spletna trgovina in stran bo trajala nekaj sekund, da jo naložite. Nato boste na zaslonu prikazali naslednjo stran.

Spletna trgovina GoDaddy Builder

Lahko kliknete na Dodajte izdelke gumb za dodajanje tistega, kar želite prodati. Z oznako »+« lahko v trgovino dodate nove razdelke.

Prav tako ne dovoljuje osebnih prijav, dodajanja ocen ali priporočenih artiklov v vaši trgovini.

Na splošno so možnosti za postavitev spletne trgovine zelo osnovne.

5. korak: Preverjanje možnosti nastavitev

Četrta možnost je možnost Nastavitve. Če si želite ogledati vse možnosti, ki so na voljo, lahko kliknete gumb Nastavitve. Dodate lahko osnovne podrobnosti spletnega mesta, SEO, Analytics, socialne povezave, favicon itd.

Spletne strani GoDaddy + trženjske cene

cene cen za graditelja spletnega mesta godaddy

GoDaddy ponuja 3 načrte za svoje spletne strani + marketinško platformo.

 • Osnovni: 10 USD na mesec
 • Standard: 15 USD na mesec
 • Premium: 20 USD na mesec
 • E-trgovina: 25 dolarjev na mesec

Vsi načrti so na voljo z enomesečnim brezplačnim preskusom. Najboljši del tega je, da se za njihovo platformo ni treba prijaviti s kreditno kartico. Z osnovnim načrtom dobite vse bistvene funkcije, kot je podpora 24/7, povežite ime domene po meri, integracijo gumba PayPal, dostop do vpogleda GoDaddy in 100 e-poštnih trženjskih pošiljk na mesec.

Če želite tudi vi vključiti trgovino z e-trgovino, izberite njihov načrt e-trgovine.

Ali je spletna stran GoDaddy + trženje vredno nakupa? – Naša razsodba

Običajno so uporabniki GoDaddy Website Builder tisti, ki raje blagovno znamko GoDaddy svojim konkurentom. GoDaddy omogoča enostavno in poceni registracijo domenskega imena, zato začetniki olajšajo izdelavo spletnega mesta s tem domenskim imenom.

Če želite registrirati ime domene pri GoDaddy in upravljati vse s svojim računom GoDaddy, potem boste morda našli goDaddy Website Builder, znan tudi kot spletne strani + trženje, v celoti vreden tega.

Najboljša stvar je, da spletna mesta + Marketing prihajajo z vsem, kar potrebujete, da spletno mesto zaženete in zaženete. Res je, da ima veliko omejitev, kot vsak drug ustvarjalec spletnih mest.

Če želite zgraditi profesionalni blog po nižji ceni z neskončnimi možnostmi za gradnjo in rast spletnega mesta, potem boste morda želeli razmisliti o izbiri WordPress.org.

 • Kaj je WordPress? Zakaj je zastonj? Ali obstaja ulov?
 • Zakaj uporabljati WordPress? 9 razlogov, zakaj je to popoln ustvarjalec strani
 • Popoln pregled WordPress-a: Pred zagonom spletnega mesta ga je treba prebrati
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map