Pregled spletnega mesta Gator Builder: Bi ga morali uporabiti za svoje spletno mesto?


Ali razmišljate o gradnji svojega spletnega mesta z graditeljem spletnih mest HostGator? Izbira pravega ustvarjalca spletnega mesta je pomembna, še posebej, če ste začetnik, ki še nikoli ni ustvaril spletnega mesta.

Izdelovalec spletnih strani, ki ga izberete, mora biti preprost za uporabo in vam omogoča, da v nobenem trenutku ustvarite profesionalno spletno mesto. Toda s toliko različnimi graditelji spletnih strani na trgu je težko vedeti, katero uporabiti.

V tem pregledu Gator Website Builder bomo preučili funkcije, enostavnost uporabe, cene in drugo, da se bomo lažje odločili, ali je graditelj spletnega mesta HostGator pravi za vas.

O spletnem mestu Gator Builder

about-gator-website-builder-pregled

Gator Website Builder je sorazmerno nov graditelj spletnih mest s strani HostGator. Če niste seznanjeni, je HostGator ena najboljših storitev spletnega gostovanja za mala podjetja. Gator Website Builder je zasnovan tako, da preprosto in preprosto povlečete in spustite, da ustvarite svoje spletno mesto v trenutku.

Ta graditelj spletnih strani vsebuje tudi vse, kar potrebujete za zagon vašega spletnega mesta, vključno z brezplačnim gostovanjem in brezplačnim domenskim imenom v prvem mandatu. Ponujajo tudi načrt e-trgovine, ki omogoča ustvarjanje spletne trgovine z vgrajeno funkcionalnostjo nakupovalnih košaric.

Poleg tega je Gator razvit v podjetju, da bi obiskovalcem zagotovil zelo hitro spletno izkušnjo.

Gator Website Builder: Pregled funkcij

Gator Website Builder prihaja v paketu s funkcijami takoj. Dejansko ponuja Gator s svojim graditeljem spletnih strani največ funkcij kot katero koli drugo podjetje za gostovanje spletnih strani.

Oglejmo si torej funkcije, ki so:

 • Povlecite in spustite urejevalnik – Ustvarite spletno mesto v nekaj minutah tako, da povlečete, spustite in objavite.
 • Predloge, ki so prilagojene mobilnim napravam – Omogočite svojemu spletnemu mestu takojšen strokovni videz s predlogi za katero koli vrsto spletnega mesta, vključno z e-trgovino, spletnim dnevnikom, portfeljem in še več.
 • Orodja za socialne medije – Dodajte vire v živo iz Twitterja, Instagrama in Facebooka.
 • Orodja za produktivnost – V svojo domeno dodajte orodja za produktivnost G Suite, kot so Gmail, Dokumenti, Diapozitivi in ​​drugo.
 • Funkcije e-trgovine – Ustvarite spletno trgovino z upravljanjem zalog, kalkulatorjem pošiljanja in davkov, kuponi in še več.
 • Spletna stran Analytics – Sledite pomembnim statističnim podatkom spletnega mesta, kot je število obiskovalcev vašega spletnega mesta.
 • Brezplačno ime domene – S svojim načrtom pridobite brezplačno ime domene, s katerim boste prihranili denar, če ga ne boste morali kupiti drugje.
 • Brezplačno SSL potrdilo – Naredite svojo spletno stran bolj varno za obiskovalce spletnega mesta.
 • Neomejeno skladiščenje in pasovna širina – Ni omejitev glede količine vsebine, ki jo lahko dodate na svoje spletno mesto, niti števila obiskovalcev, ki ga vaše spletno mesto lahko pridobi.

Kot lahko vidite, Gator prihaja s številnimi funkcijami za izdelavo spletnih strani. Zdaj pa si poglejmo, kako sestaviti spletno mesto z Gator spletnim mestom.

Uvod v program Gator Website Builder

Izdelava spletnega mesta z Gator Website Builder je neverjetno enostavna.

Ko ustvarite svoj račun pri HostGatorju, lahko hitro začnete graditi spletno mesto, tako da izberete eno od njihovih številnih osupljivih predlog. Gator Website Builder ponuja široko paleto predlog, oblikovanih posebej za katero koli spletno stran, ki jo želite ustvariti, kot so e-trgovina, blog, poslovanje, portfelj, tehnologija in še več.

Spodaj je primer nekaterih Gatorovih poslovnih predlog.

predloge gator-website-builder-predloge

Vse predloge so tudi popolnoma prilagodljive. Gator ponuja tono elementov, ki jih lahko dodate v svojo predlogo preprosto tako, da povlečete in spustite. Elementi vključujejo gumbe, kontaktne obrazce, slike, zemljevide, vire v živo, glasbo, videoposnetke in še veliko več.

hostgator-povleci in spusti

Ko kliknete na obstoječi spletni element, imate tudi možnost, da ga prilagodite. Na primer, lahko spremenite pisave, barve in celo dodate nove elemente oblikovanja.

Ustvarjanje objav na spletnem dnevniku je preprosto tudi z Gatorjem. Preprosto kliknite gumb »Dodaj novo« in začnite pisati svojo vsebino.

gator-spletna stran-builder-add-blog

Lahko preprosto dodate sliko naslovnice, dodate različne elemente v svojo objavo, nastavite datum, dodate oznake in nastavite napredne možnosti, na primer prijazen URL strani.

Poleg tega je Gatorjev uporabniški vmesnik neverjetno enostaven za krmarjenje. Na nadzorni plošči lahko upravljate / ustvarjate svoje spletno mesto, si ogledate statistične podatke o svojem spletnem mestu, kot so skupni obiskovalci in ogledi strani, in dodate nove aplikacije iz App Market.

gator-nadzorna plošča-vmesnik

Brez tehničnih izkušenj lahko z Gatorjem preprosto ustvarite profesionalno spletno mesto.

Cena za Gator Website Builder

Obstajajo trije različni načrti cen za Gator Website Builder, ki so: zaganjalnik, Premium in e-trgovina.

cene gator-spletno mesto-graditelj

Vsi načrti so na voljo z brezplačnim gostovanjem, vključeno je ime domene, gradnik spletnega mesta, povleci in spusti, prilagodljive predloge, analitika spletnih strani, brezplačno potrdilo SSL in podpora 24/7.

Starterjev načrt stane le 3,84 dolarja na mesec in vsebuje vse, kar potrebujete za izdelavo spletnega mesta. Premijski načrt, ki se začne s 5,99 USD na mesec, ima prednostno podporo, načrt e-trgovine, ki je priložen funkcionalnosti e-trgovine, pa se začne pri 9,22 USD / mesec.

Žal Gator trenutno ne ponuja brezplačnega načrta ali brezplačnega preizkušanja graditelja svojih spletnih mest.

Toda za bralce IsItWP lahko dobite posebno ponudbo na spletnem mestu Gator Builder. Naši uporabniki plačajo samo 3,46 USD / mesec za načrt Starter, 5,39 USD / mesec za premijski načrt in 8,30 USD / mesec za načrt e-trgovine.!

Začnite z Gator Website Builder danes.

Podpora za Gator Website Builder

Pri izbiri ustvarjalca spletnega mesta je pomembno, da izberete tistega, ki nudi veliko podpore in vam lahko pomaga hitro rešiti težave..

Gator Website Builder ponuja 24/7/365 podporo prek telefona, klepeta v živo ali e-pošte, da vam pomaga pri vsem, kar potrebujete.

Če pa izberete načrt zaganjalnika, boste morda morali počakati nekaj časa, da odgovorite s skupino za podporo strankam. Če se želite temu izogniti in preskočiti linijo za podporo strankam, boste morali izbrati enega od njihovih dražjih načrtov, bodisi Premium bodisi e-trgovino, če želite dobiti dostop do prednostne podpore.

Gator ponuja tudi druge koristne vire, kot so številne video vadnice in blog podjetja s številnimi vodniki, ki jim lahko sledite.

blog-podpora za hostgator

Gator Builder spletnih strani: prednosti in slabosti

Kot pri vseh graditeljih spletnih strani obstajajo prednosti in slabosti. Oglejmo si prednosti in slabosti uporabe spletnega mesta Gator Builder za svoje spletno mesto.

Prednosti Gator Website Builder:

 • Ugodna izhodiščna cena – Spletno mesto lahko začnete že za 3,84 USD na mesec, kar je popolno, če ste začetnik z majhnim proračunom.
 • Povlecite in spustite, Plus Predloge – Z Gatorjem je enostavno izdelati spletno mesto. Poleg tega ponujajo številne osupljive predloge, s katerimi lahko ustvarite spletno mesto odličnega videza še lažje.
 • Spletna stran Analytics – Analiza spletnih strani je vključena v vse načrte, tako da lahko spremljate aktivnost svojega spletnega mesta.
 • Integracije socialnih medijev – Gatorjeve integracije družabnih medijev so preprosto vključene v občinstvo na družbenih medijih.

Slabosti spletnega mesta Gator Builder:

 • Brez brezplačnega načrta – Gator ne ponuja nobenega brezplačnega načrta ali preizkusa, ki bi vam omogočil, da preizkusite njihovega graditelja brez tveganja.
 • Omejena prednostna podpora – Prednostno podporo lahko dobite le z izbiro njihovih dveh najdražjih načrtov.
 • Brez trženja e-pošte – Gator ne ponuja nobenih vgrajenih funkcij trženja e-pošte.
 • Omejena funkcionalnost e-trgovine – Spletno trgovino lahko ustvarite samo z njihovim načrtom e-trgovine.

Pregled spletnega mesta Builder Gator: Ali za svoje spletno mesto uporabljate Builder spletnega mesta HostGator?

Gator Website Builder je odlična izbira za začetnike, ki želijo preprosto začeti majhno spletno mesto. Njihov urejevalnik povleci in spusti je uporabniku prijazen, ponuja odlične predloge za lažji začetek in ponuja vrsto funkcij, ki vam pomagajo pri razvijanju vašega spletnega mesta, na primer analitika spletnih strani in integracija družbenih medijev. Poleg tega je HostGator zanesljivo spletno gostovanje in zelo poceni.

Začnite z Gator Website Builder danes.

Če pa želite ustvariti večje, bolj zapleteno spletno mesto, priporočamo, da izberete drugega ustvarjalca spletnih strani, saj je Gator bolj primeren za manjša, enostavnejša spletna mesta.

Upamo, da ste uživali v tem pregledu spletnega mesta Gator. Če vas zanima nekaj več za izdelavo spletnih strani, si oglejte našo objavo o najboljših ustvarjalcih spletnih mest za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map