SendinBlue Pregled: Storitev trženja e-pošte o proračunu

sendinblue-pregled


Se sprašujete, ali je SendinBlue najboljša brezplačna storitev trženja e-pošte? Če šele začnete graditi spletno mesto ali blog, želite cenovno ugodno storitev trženja e-pošte. Torej se morda sprašujete, ali je SendinBlue dobra izbira za vas.

V tem pregledu SendinBlue bomo podrobneje opisali funkcije, cene in podporo, da ugotovimo, ali SendinBlue ponuja vse, kar potrebujete za ustvarjanje odličnih oglaševalskih kampanj za e-pošto za vaše stranke in naročnike..

Začnimo.

O SendinBlue

about-sendinblue-pregled
SendinBlue je ena izmed najbolj priljubljenih storitev e-poštnega marketinga. Zasnovan je za mala in srednja podjetja in vse o njihovih značilnostih, podpori in cenah je zasnovano v mislih. Ker je SendinBlue zasnovan za preprostost, lahko tudi začetniki trženja e-pošte s to programsko opremo enostavno ustvarijo neverjetne e-poštne marketinške kampanje.

Kot smo že omenili, so cene SendinBlue odlične za mala podjetja in lastnike spletnih strani, ki šele začenjajo, in to je tisto, kar jih resnično loči od njihove konkurence. Ponujajo popolnoma brezplačen načrt, ki je kot nalašč za začetnike, ki želijo razviti svoje podjetje in prihraniti denar.

SendinBlue poleg email marketinga ponuja tudi SMS marketing. Krediti SMS so na voljo za nakup posebej, brez roka trajanja.

S SendinBlue lahko pošiljate ustvarjanje in pošiljanje prilagojenih e-poštnih oglaševalskih akcij, urejate stike, poskrbite, da bodo vaša e-poštna sporočila dosegla prejeta sporočila s preizkusom zanesljivosti, dobili statistiko v realnem času in več.

SendInBlue pregled: najboljše lastnosti

SendinBlue ponuja številne odlične funkcije, ki vam pomagajo sestaviti močne e-poštne marketinške kampanje. Preučili bomo nekaj glavnih funkcij, ki jih dobite ob prijavi na SendinBlue.

1. Povlecite in spustite oblikovalec e-pošte

Oblikovalec e-poštnih sporočil SendinBlue omogoča vsem ljudem, tudi začetnikom, zelo enostavno ustvarjanje čudovitih e-poštnih okrožnic, ne da bi vam bilo treba vedeti o kodi.

Izberete lahko, da sestavite e-pošto z njihovim urejevalnikom povleci in spusti, urejevalnikom obogatenega besedila ali s kopiranjem in lepljenjem lastne kode HTML. Z njihovim urejevalnikom povleci in spusti lahko v samo nekaj preprostih korakih ustvarite čudovito e-poštno sporočilo.

Oblikovalec e-pošte SendinBlue ponuja vnaprej oblikovano e-poštno postavitev, s katero lahko začnete. E-poštne elemente preprosto povlecite in spustite, da jih preuredite ali pa izbrišete elemente in dodate svoje iz možnosti na levi strani. S svojimi e-poštnimi sporočili lahko blagovno znamko preprosto uvrstite tako, da s klikom gumba dodate svoje fotografije, logotip in besedilo.

sendinblue-e-poštni oblikovalec

SendinBlue ponuja tudi številne čudovite predloge, s katerimi boste lahko še hitreje sestavili osupljiv e-poštni naslov.

predloge sendinblue-review-email-email

Izberete lahko predloge, oblikovane posebej za e-poštne novice, natečaje, počitnice, roke dostave, prodajo in drugo.

2. Avtomatizacija trženja

S SendinBlue dobite tudi dostop do nekaterih odličnih funkcij avtomatizacije trženja, tudi z brezplačnim računom. Avtomatizacija trženja vam z malo truda pošilja pametnejša e-poštna sporočila. Nove naročnike lahko pozdravite z vrsto sporočil, ponovno usmerite uporabnike, ki odpirajo ali kliknejo določena e-poštna sporočila in drugo. Na svojem spletnem mestu lahko celo sledite določenim dejanjem. Na primer, če uporabnik obišče določeno stran vašega spletnega mesta, mu lahko samodejno pošlje ciljno e-pošto.

Z delovni tokovi SendinBlue lahko enostavno nastavite zmogljivo avtomatizacijo trženja. Izberete lahko vnaprej pripravljeno avtomatizacijo, na primer datum obletnice ali nakup izdelka, ali pa ustvarite svoj potek dela po meri glede na vaše potrebe.

sendinblue-review-potek dela

Tudi ustvarjanje delovnega toka za avtomatizacijo trženja ni težko. Uporabniški vmesnik SendinBlue omogoča zelo enostaven postopek po korakih.

sendinblue-workflows pregled

Te funkcije avtomatizacije trženja podjetja SendinBlue vam lahko prihranijo veliko časa, vam pomagajo ustvariti bolj prilagojena sporočila, v katerih bodo uživali vaši naročniki, in povečajo konverzije.

3. Funkcije transakcijske e-pošte

Druga zanimiva funkcija, ki jo ponuja SendinBlue, so njihove transakcijske e-poštne funkcije. S SendinBlue lahko preprosto ustvarite več različnih vrst transakcijskih e-poštnih sporočil za svoje spletno mesto. Na primer, kadar koli nekdo kupi izdelek, lahko takoj dobi e-poštno sporočilo o potrditvi naročila. In ko naročilo pošlje, lahko dobijo e-poštno sporočilo, v katerem jih tudi obvestijo.

sendinblue-transakcijski

Možnost samodejnega pošiljanja transakcijskih e-poštnih sporočil vam bo omogočila, da svojim strankam ob pravem času daste točno tisto, kar potrebujejo, kar bo precej pripomoglo k izgradnji zaupanja v vaše spletno mesto. Poleg tega imajo transakcijska e-poštna sporočila veliko višjo odprto stopnjo kot katera koli druga vrsta e-pošte, zato so ključna sporočila v vaši e-poštni trženjski kampanji.

To so le tri glavne funkcije, ki jih dobite pri SendinBlue. Imajo tudi odlične funkcije za upravljanje stikov, segmentacijo stikov, A / B testiranje, poročila o odpiranju in klikanju ter še veliko več. Funkcije, do katerih imate dostop do brezplačnega načrta, so zložene v primerjavi z drugimi brezplačnimi marketinškimi storitvami.

Cene za SendinBlue

SendinBlue ponuja 5 različnih načrtov cen. Izbirate lahko med naslednjimi načrti: Free, Lite, Essential, Premium in Enterprise. Cene se gibljejo od 0 USD / mesec – 66 USD / mesec, cena za načrt podjetja je prilagojena in ni določena.

pošlji cene-oceni-oceni-cene

Kot smo že omenili, je brezplačna različica SendinBlue precej zložena s funkcijami in lahko shranite neomejeno število stikov. Za prijavo na brezplačni račun vam ni treba posredovati podatkov o svoji kreditni kartici, za razliko od mnogih drugih storitev trženja e-pošte. Vsekakor je to primeren načrt za podjetja in lastnike spletnih mest, ki šele začenjajo gradnjo spletnega mesta.

Vendar ste omejeni na pošiljanje samo 300 e-poštnih sporočil na dan. A to je veliko za uporabnike, ki so novi v email marketingu. Če ne želite omejitve vsakodnevnega pošiljanja, morate le nadgraditi na načrt Lite. Ker potrebe po trženju po e-pošti rastejo, lahko svoj račun enostavno nadgradite, odvisno od števila e-poštnih sporočil, ki jih želite poslati.

S programom Free in Lite bodo vaša e-poštna sporočila vsebovala tudi blagovno znamko SendinBlue. Če želite odstraniti blagovno znamko SendinBlue, morate nadgraditi na Bronze načrt.

Če želite dobiti dostop do najzmogljivejših funkcij SendinBlue, kot so optimizacija časa pošiljanja, ustvarjalec ciljne strani in neomejeni potek dela za avtomatizacijo, se morate odločiti za enega dražjih načrtov, kot sta Premium ali Enterprise.

Podpora za SendinBlue

Ko se prijavite na SendinBlue, dobite veliko podpore. Najprej nudijo podporo po e-pošti z vsemi načrti. Prvih 60 dni dobite podporo za telefon in klepet s programom Free in Lite, pri ostalih 3 načrtih pa je podpora za telefon in klepet neomejena.

Ponujajo tudi naloženo stran z viri z informacijami, ki vam pomagajo pri vprašanjih, kot so e-poštne kampanje, SMS kampanje, transakcijska e-poštna sporočila in drugo. Skupaj s stranjo Viri imajo tudi koristen spletni dnevnik in razdelek o vadnicah, kjer najdete nabor koristnih nasvetov in trikov.

sendinblue-podpora

SendinBlue ima tudi priročno funkcijo chatbota, ki vam bo pomagala pri oblikovanju prvih e-poštnih oglaševalskih akcij.

sendinblue-podpora-klepet

Če se na koncu prijavite za najdražji načrt Enterprise, dobite namenskega upravitelja računa, ki vam lahko pomaga pri ustvarjanju oglaševalskih akcij, analiziranju meritev oglaševalskih akcij in še več..

Razširite svoj seznam e-poštnih sporočil s programom SendinBlue + OptinMonster

SendinBlue ponuja tudi možnost ustvarjanja obrazcev za povečanje vašega seznama e-pošte in povečanje števila strank.

SendinBlue ima osnovni ustvarjalec pojavnih obrazcev. Besedilo lahko prilagodite, dodate svojo fotografijo in druge elemente.

obrazci sendinblue

Če pa res želite povečati konverzije, priporočamo, da uporabite SendinBlue z OptinMonster.

optinmonster-popups

OptinMonster je zmogljivo in enostavno za uporabo orodje za ustvarjanje svinca za vaše spletno mesto, ki vsebuje številne učinkovite pojavne funkcije, ki jih SendinBlue ne ponuja. Najprej lahko z OptinMonster izbirate med številnimi različnimi pojavnimi predlogami glede na vaše potrebe. Predloge so zasnovane posebej za opustitev blagajn, kuponov, študij primerov, praznikov in še več.

predloge-optinmonster-popup-predloge

Poleg tega imate z OptinMonster na voljo številne možnosti, kako se bo pojavno okno pojavilo na vašem spletnem mestu, vključno z namenom izstopa. Ali ste vedeli, da se več kot 70% obiskovalcev spletnih strani, ki odidejo, nikoli več ne vrne? Pojavna okna z namenom izstopa lahko te uporabnike ustavijo v njihovih skladbah in jih pretvorijo, preden jih izgubite za vedno. Sprostitveni okni z namenom izhoda sledijo, ko uporabnik namerava zapustiti vaše spletno mesto in jim pošlje ciljno pojavno okno ob pravem času.

optinmonster-display-rules

Izbirate lahko tudi med številnimi drugimi pravili za prikaz, na primer čas na strani ali spletnem mestu, premik razdalje, neaktivni čas obiskovalca in več. Uporaba SendinBlue skupaj s OptinMonster vam bo omogočil, da kar najbolje izkoristite svoja prizadevanja za ustvarjanje svinca.

Oglejte si našo drugo objavo za podrobna navodila, kako ustvariti pojavni obrazec v WordPressu.

Naša razsodba o uporabi SendInBlue za trženje e-pošte

SendinBlue je odlična storitev e-poštnega trženja za začetnike. Brezplačen načrt SendinBlue vam bo omogočil, da začnete s trženjem po e-pošti in vam nudi dovolj funkcij, da nadaljujete, dokler vaše podjetje ne začne rasti. Ko ste pripravljeni, lahko preprosto nadgradite svoj račun, da dobite dostop do naprednejših funkcij.

Če pošljete SendinBlue, boste v kratkem profesionalni strokovnjaki za trženje e-pošte in vam za to ni treba zlomiti banke..

Upamo, da je bil ta članek koristen in da zdaj veste, ali je SendinBlue prava možnost za vas. Če ste uživali v tej objavi ali si še vedno želite ogledati nekatere druge storitve trženja e-pošte, razmislite o našem članku o tekmovalcih MailChimp – 7 priljubljenih Mailchimp alternativ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map