Stalni stiki in Mailchimp – Kaj je bolje? (Posodobljeno)

stalen stik in mailchimp


Constant Contact in Mailchimp sta 2 najboljših storitev trženja e-pošte na trgu. Toda to je resnično rešitev za trženje po e-pošti: Stalni stik ali Mailchimp?

Dobra novica je, da sta oba ponudnika storitev dve priljubljeni imeni in vsak ima svoj nabor prednosti.

Z odločitvijo, da boste izbirali med Mailchimp in Constant Contact, ste že dobro začeli. Z našo nepristransko primerjavo vam bomo pomagali odločiti, katera je najboljša izbira za vas.

Nenehni stik proti Mailchimp – Vsebina

V tej primerjavi Mailchimp proti stalnim stikom si bomo ogledali predvsem 6 vidikov.

 1. Pregled
 2. Enostavnost uporabe
 3. Prilagodljivost in dizajn
 4. Upravljanje seznamov in segmentiranje
 5. Izvedljivost
 6. Podpora
 7. Cenitev

1. Pregled

Mailchimp in Constant Contact sta dve odlični storitvi trženja e-poštnih sporočil, s katerimi lahko gradite in razvijate svoj seznam e-poštnih sporočil.

Medtem ko je bil Mailchimp prvotno izdelan kot ponudnik storitev e-poštnega trženja, zdaj ponuja veliko različnih marketinških paketov na platformi. Poleg trženja e-pošte omogoča ustvarjanje ciljnih strani, oglasov in še veliko več.

Po drugi strani je Constant Contact enostaven za uporabo e-poštnega marketinga, ki vsebuje vse bistvene funkcije za začetek trženja e-pošte. Na voljo je s številnimi prilagodljivimi predlogi e-pošte, s katerimi si lahko pomagate.

2. Enostavnost uporabe

Stalni stiki olajšajo izdelavo oglaševalskih akcij za sezname. Priložen je urejevalnik povleci in spusti, kar olajša prilagajanje predloge e-pošte, kot je profesionalec.

S svojim orodjem za izdelavo obrazcev optin lahko hitro in enostavno sestavite optin obrazec in ga vgradite kamor koli na svojem spletnem mestu.

Ustvarjalnik povleci in spusti je primeren za ustvarjanje e-poštnih novic, vendar ga ni nujno, da ga zaženete iz nič. Samo izberite iz njihovih predlog, prilagodite in začnite graditi svojo oglaševalsko akcijo.

Stalni stik Vs Mailchimp

Mailchimp preveč omogoča ustvarjanje različnih e-poštnih oglaševalskih akcij za vaše podjetje. Lahko ustvarite oglaševalske akcije, povezane z e-poštnimi sporočili, samodejnimi e-poštnimi sporočili, oglasi, razglednicami, socialnimi objavami, prijavnimi obrazci in ciljnimi stranmi.

V primerjavi s stalnim stikom ima Mailchimp strmo krivuljo učenja, da se mora spoprijeti. Gre za več kot orodje za trženje vse v enem kot za začetnike prijazen ponudnik e-poštnih storitev. Več funkcij, ki so na voljo v polju, bolj strma bo krivulja učenja. MailChimp ni nič drugačen.

Mailchimp proti stalnemu stiku

Zmagovalec: Stalen stik

3. Prilagodljivost v oblikovanju

Constant Contact ponuja veliko prilagodljivost na področju oblikovanja in oblikovanja predlog oglaševalskih akcij. Oglaševalske akcije lahko zgradite iz nič ali pa takoj uporabite vnaprej izdelano predlogo. S klikom miške lahko dodate slike, gumbe, besedila, akcijske bloke in drugo.

Ponuja tudi veliko prilagodljivost pri izbiri pisave, spreminjanju barv in celo postavitve. Če želite, lahko spremenite tudi barvo povezav. Preden objavite svoj dizajn, imate lahko tudi hiter predogled. Da se izognete neumnim napakam, ponuja tudi možnost preverjanja napak. S klikom na to možnost boste videli vse besede ali elemente z manjkajočimi povezavami.

Stalni stik Vs MailChimp

Mailchimp ima dostojno število vnaprej izdelanih predlog in vsaka od njih je popolnoma prilagodljiva. Predloge z Mailchimp boste preprosto izbrali tudi zato, ker so razvrščene v kategorije. Če torej želite predlogo, povezano s trženjem, lahko neposredno skočite v določeno kategorijo in poiščete predlogo.

Prilagodljivost oblikovanja Mailchimp

Zmagovalec: Mailchimp

4. Upravljanje seznamov in segmentacije

Stalni stik Vs MailChimp

Segmentacija vam omogoča, da svojim strankam pošljete prilagojena e-poštna sporočila. To je postopek dodajanja potencialnih strank v ločeno skupino na podlagi skupnih interesov. Ko pošljete e-poštna sporočila vsaki skupini, ki jo skrbi skupni interes, je večja verjetnost, da se odprejo, preberejo in sodelujejo.

Stalni stiki in Mailchimp omogočajo hitro in enostavno segmentiranje in upravljanje seznama e-poštnih sporočil. S konstantnim stikom lahko ročno dodate oznake in nalagate svoje sezname stikov iz preglednic.

Mailchimp vam nudi več načinov za segmentiranje potencialnih strank. Prav tako lahko nastavite veliko sprožilcev za avtomatizacijo na podlagi dejavnosti stranke, na primer naročite se na seznam, kupite izdelek, naložite svojo e-knjigo itd..

Zmagovalec: Mailchimp

5. Izvedljivost

E-poštno sporočilo se dostavi, ko je uspešno prejeto v prejetem nabiralniku. Stalni stik ima stopnjo dostave 97%. To je eden od razlogov, zakaj se je veliko uporabnikov odločilo za stalni stik.

Po drugi strani ima Mailchimp 96-odstotno stopnjo dostave.

Zmagovalec: To je neodločen rezultat.

6. Podpora

Constant Contact nudi odlično podporo in vam omogoča, da se z njimi pogovarjate prek klepeta in telefonskih klicev. Če iščete odlično podporo za stranke, ne priporočamo Mailchimp-a, ker je težko podpreti njihovo podporo..

Zmagovalec: Mailchimp

7. Cene

Kar se tiče cen, Mailchimp s svojimi brezplačnimi načrti za vedno premaga hlače z vseh tekmovanj. Za stalno stike se cene začnejo pri 5 USD / mesec. S tem načrtom lahko pošljete 10.000 e-poštnih sporočil na mesec. Vsi drugi načrti vam omogočajo pošiljanje neomejenih e-poštnih sporočil.

Zmagovalec: Mailchimp

Nenehni stiki proti Mailchimpu: naša razsodba

Če ste novi pri email marketingu in iščete enostavno za uporabo e-poštno platformo za trženje e-pošte, vam priporočamo, da se odločite za stalni stik. Ne samo da vam ponuja vse bistvene funkcije, ki jih boste potrebovali za rast seznama e-poštnih sporočil, ampak ponuja tudi odlično podporo strankam, ki je še kako koristna, ko začnete. Njihov ustvarjalec e-poštnih sporočil za povleci in spusti in široka paleta predlog za e-poštno sporočilo olajšata izvedbo kampanje za trženje e-pošte. In prav zaradi tega je Constant Contact prišel na naš seznam najboljše CRM programske opreme za trženje po e-pošti.

Po drugi strani pa je Mailchimp najboljša možnost za uporabnike, ki potrebujejo marketinški paket vse v enem. S Mailchimpom lahko brezplačno začnete z trženjem e-pošte. Vendar pa je treba premakniti krivdo učenja in težko je pridobiti njihovo podporo. Težko boste ugotovili, kako sestaviti oglaševalsko akcijo za e-poštne novice s Mailchimpom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map