Zakaj morate zdaj sestaviti seznam e-poštnih sporočil (in kako to storiti)

zakaj sestaviti e-poštni seznam od prvega dne


Ali želite ustvariti seznam e-poštnih sporočil? Večina začetnikov, ki so pravkar začeli svoja spletna mesta, ne predstavlja sestavljanja seznamov tako pomembnega, kot je v resnici. Pred kratkim spoznajo vrednost e-poštnega seznama in kako jim lahko pomaga, da na svojem spletnem mestu ali blogu pridobijo bolj pristne obiskovalce. In čeprav nikoli ni “prepozno”, da začnete sestavljati seznam ljudi, za katere menite, da so pomembni za vaše podjetje, zakaj ne bi začeli?

V tem članku vam bomo pokazali, zakaj morate sestaviti seznam e-poštnih sporočil (takoj) in kako lahko sestavite svoj seznam e-poštnih sporočil.

Uvod v sezname e-pošte

Ko govorimo o seznamih e-pošte, dejansko želimo, da veste, postopek zbiranja podatkov o vaših potencialnih strankah ali obiskovalcih. Ti podatki vključujejo njihovo ime, e-pošto, telefonsko številko itd.

Za zbiranje teh podatkov in oblikovanje lastnih e-poštnih seznamov lahko uporabite več načinov. Na internetu boste našli tudi številne najboljše storitve trženja e-pošte, ki vam bodo pomagale shranjevati podatke s seznamov e-poštnih sporočil in enostavno pošiljati prilagojena e-poštna sporočila vsem svojim naročnikom. Te storitve e-poštnega trženja so bile zasnovane za promocijo vašega podjetja in povečanje vašega prihodka.

Dovoljenje uporabnikov lahko na primer dobite tako, da na naročninskem obrazcu dodate možnost potrditve, da jim pošljete redne posodobitve, promocijske vsebine in voščila.

Oglejte si tudi naš strokovni izbor najboljših vtičnikov za e-novice.

Zakaj potrebujete seznam e-poštnih sporočil? (Takoj)

Številne raziskave so dokazale, da je trženje po e-pošti priložnost za vse. Obiskovalci spletnih strani, ki so se voljno pridružili vašemu seznamu e-pošte in vam omogočajo pošiljanje e-poštnih sporočil, so v celoti zainteresirani za vašo blagovno znamko ali storitev. Ti naročniki bodo prebrali vaša e-poštna sporočila in obiskali vaše spletno mesto.

Naročnike lahko tudi pretvorite v kupce zaradi zaupanja, ki ga gradite z njimi. Trženje po e-pošti je bolj osebno in koristno od vseh drugih promocijskih metod, kot je trženje družbenih medijev.

Oglejte si naš celoten vodič o tem, kako ustvariti pišu e-pošte na ne-vsiljiv način.

Spodaj bomo navedli nekaj ključnih točk o pomembnosti seznama e-poštnih sporočil:

Prilagojena e-poštna sporočila: S pomočjo storitve trženja e-pošte lahko ustvarite interaktivna, prilagojena e-poštna sporočila svojim naročnikom. Ta e-poštna sporočila pomagajo pritegniti večjo privlačnost in promet na vaše ciljne strani. Prav tako lahko izkoristite prilagojena e-poštna sporočila, ko vodite promocijsko kampanjo.

Ne zamudite tega navodila po korakih, kako ustvariti e-poštno glasilo.

Ciljni uporabniki: To je preprosto. Prodaja tistim, ki želijo od vas kupiti. Obiskovalci spletnega mesta, ki so se zaradi lastnih interesov pridružili seznamu vaših naročnikov, so vaše najbolj pristno občinstvo in jih potrebujete za svoje podjetje. Z lahkoto ustvarite privlačno ponudbo in jo delite s svojimi naročniki. Znova win-win.

Prilagojena vsebina: E-poštna sporočila so osebna in neposredna. Programska oprema za trženje, ki jo izberete, za vas naredi čarodej, tako da svojim naročnikom pošljete e-poštna sporočila, ki omenjajo njihova imena v zadevi e-pošte. Ustvari močan vpliv, ko v e-pošti zagleda njihovo ime. Ti naročniki bodo lažje brali vašo prilagojeno e-pošto kot katera koli splošna promocijska vsebina na družabnem kanalu.

E-pošta je učinkovitejša: Ko oglašujete karkoli na platformah družbenih medijev, kot so Facebook, Twitter, Instagram itd., Lahko pride do pozornosti, vendar niso enaki rezultatom, ki jih boste videli z e-pošto.
Pravzaprav je po mnenju DreamGrow-a e-pošta bolj učinkovit prodajni in komunikacijski kanal kot spletna mesta v družabnih omrežjih.

socialni mediji in e-pošta

Zdaj, ko veste, zakaj je pomembno, da imate seznam e-poštnih sporočil, se morate naučiti naslednje, kako sestaviti.

Kako sestaviti seznam e-poštnih sporočil (korak za korakom)

Preden začnemo, morate vedeti, da lahko sestavite seznam e-poštnih sporočil. To je stalni postopek in morate biti potrpežljivi. Potrebovali boste tudi nekaj orodij za izdelavo lastnega seznama e-poštnih sporočil, na primer spletnega mesta ali osebnega bloga, programske opreme za trženje e-pošte, naročninskih obrazcev, konvertibilnih popustov optin itd..

Če imate spletno mesto ali blog, potem lahko nadaljujete in začnete ustvarjati naročninski obrazec. Če pa šele začenjate, si oglejte naše vodiče, kako narediti spletno mesto ali kako začeti blog.

1. korak: Ustvarite naročnino

Naročninski obrazec je enostaven način za razširitev seznama e-pošte prek vašega spletnega mesta ali bloga. Morda ste med brskanjem po drugih spletnih mestih videli polje za naročnino.

Naročnina

Vaši redni uporabniki se bodo najverjetneje naročili na vaš e-poštni seznam s pomočjo naročnine. Ta obrazec je lahko preprost, vključno s polji samo imena in e-pošte.

Če želite na spletnem mestu WordPress ustvariti naročninski obrazec, boste morali namestiti in aktivirati WPForms vključiti. Oglejte si naš vodič o tem, kako namestiti vtičnik WordPress.

WPForms je najboljši vtičnik za obrazec za WordPress in se enostavno integrira z več storitvami za trženje e-pošte, kot so MailChimp, Constant Contact, SendinBlue, AWeber in GetResponse. Lahko se povežete s katero koli od teh storitev, da ustvarite svoj seznam e-poštnih sporočil in pošiljate množično e-pošto.

2. korak: Povežite storitev trženja e-pošte s svojim naročninskim obrazcem

Storitev e-poštnega trženja lahko za vas stori več stvari.

Ko uporabnik izpolni naročninski obrazec na vašem spletnem mestu, pravilno shrani njihove podatke in upravlja z uporabnikovimi informacijami na podlagi seznamov, na katere je naročen. Omogoča pošiljanje popolnoma prilagojenih e-poštnih sporočil vsem uporabnikom na seznamu.

Trženje po e-pošti

Prav tako lahko sledite, koliko e-poštnih sporočil se odpre in ustvarite poročila po meri za pošiljanje učinkovitejših e-poštnih sporočil. Nekatere izmed najboljših storitev e-poštnega trženja vam omogočajo preizkus A / B, da ugotovite, katero vrsto e-poštnih sporočil bodo najverjetneje odprli vaši naročniki.

Priporočamo uporabo Constant Contact, najbolj priljubljene programske opreme za trženje e-pošte, saj brez težav deluje z WPForms. Ponujajo tudi 30-dnevno brezplačno preskusno različico, kar pomeni, da lahko preizkusite njihovo storitev mesec dni, ne da bi jih plačali. Če vam bo stalni stik ugoden, jih lahko začnete plačevati že po prvem mesecu. In če ne, potem lahko vedno preverite te alternative stalnemu stiku. In če ne; Agile CRM omogoča tudi boljši način upravljanja seznamov e-pošte in odnosov s strankami.

Oglejte si ta priročnik o ustvarjanju prijavite obrazec s stalnim stikom s pomočjo WPForms.

3. korak: Dodajte Optin Popup, da pridobite še več naročnikov

Mnogi lastniki spletnih mest trdijo, da so ustvarili naročninski obrazec, vendar še vedno ne morejo razviti seznama e-poštnih sporočil. Zakaj?

Ker so uporabniki enkrat obiskali vaše spletno mesto in se niso naročili na vaš e-poštni seznam, ni več. Morda jih ne boste več videli na svojem spletnem mestu. To pomeni, da morate ukrepati, preden zapustijo vaše spletno mesto. Na pomoč nam bodo priskočile visoko pretvorljive populacije iz optina!

Priporočamo uporabo OptinMonster, najboljše programske opreme za generiranje svinca in optin na svetu. Spremenil se bo način, kako se vaš naročninski obrazec zdi uporabnikom. OptinMonster ima več možnosti, ki vključujejo pojavno okno v obliki svetlobne plošče, plavajoče palice, drsno polje, drsno preprogo in celo drugo.

Vrste oglaševalskih akcij OptinMonster

Poleg tega lahko popolnoma prilagodite videz, kako uporabnikom prikažete naročnino. OptinMonster pomaga prepoznati človeško vedenje in uporabnikom pokazati, kaj iščejo.

Ne zamudite tega članka o najboljših vtičnikih WordPress.

Za nadaljnjo pomoč si oglejte naša navodila, kako ustvariti optin obrazec in kako ustvariti pojavni obrazec v WordPressu.

Kaj storiti po izdelavi seznama e-poštnih sporočil

Izdelava seznama e-poštnih sporočil je dolgoročen postopek in vzdrževanje e-poštnega seznama traja celo življenje. Ko boste imeli kup e-poštnih sporočil, jih ne oklevajte in pošiljajte redne posodobitve svojih novih izdelkov in storitev. V e-poštnem trženju morate ohraniti doslednost, da bo vaše podjetje uspevalo.

Ta članek boste zagotovo želeli prebrati v 23 učinkovitih nasvetih in tako pridobiti več e-poštnih naročnikov.

Upamo, da vam je ta vodič pomagal izvedeti, zakaj morate takoj sestaviti seznam e-poštnih sporočil. Če vam je bil ta članek všeč, potem si oglejte tudi naše strokovne izbire najboljših orodij za trženje vsebin in storitev poslovnega telefona.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me