10 bäst responsiva menyplugins för WordPress (Jämfört)

Menyplugins


Vill du lägga till vackra anpassade menyer på din webbplats?

Som standard låter WordPress dig lägga till navigationsmenyer på din webbplats. Men om du vill bygga vackra anpassade menyer som inte tillhandahålls av ditt tema kanske du vill installera ett responsivt menyplugin.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa responsiva menyplugin för WordPress.

Varför lägga till ett menyplugin till din WordPress-webbplats

Ett WordPress-responsivt menyplugin gör det enkelt att navigera på webbplatsen. Det ger dig också möjligheten att visa anpassade menyer som inte stöds av ditt tema som standard.

När du gör rätt kan responsiva menyer öka användarnas engagemang och minska avvisningsfrekvensen avsevärt.

1. WP Mega Menu

WP Mega Menu

WP Mega Menu är en av de bästa WordPress-plugins som hjälper dig att lägga till vackra menyer på din webbplats. När du har lagt till din meny med WP Mega Menu kan du enkelt lägga till kategorier, underkategorier och inlägg. Det betyder också att dina användare lätt kan upptäcka ditt bästa arbete.

Plugin erbjuder installation med ett klick, så att du snabbt kan importera demoinnehåll och inställningar. Och om det råder tvivel, kan du alltid ta del av dess underbara dokumentationer och videohandledning som guider dig genom alla aspekter av att använda plugin.

Det har ett antal layouter och lastningseffekter att välja mellan. Du har också obegränsade bakgrundsfärgalternativ och om du vill kan du också använda en bild för din bakgrund. För att göra din webbplats ser mer tilltalande har du möjlighet att visa din presenterade bild som miniatyrer. Med massor av andra fantastiska funktioner kan detta plugin ge en unik och elegant touch till din webbplats.

2. WP Mega Menu från Themeum

WP Mega Menu

WP Mega Menu från Themeum är en populär, snygg och supersvarig mega-menybyggare som är en perfekt lösning för att skapa interaktiva navigationsfält. Dra och släpp-byggaren av detta plugin gör att du skapar dina menyer roliga, enkla och flexibla samtidigt.

Du kan lägga till kolumner och radbaserade menyer och det sparar alla dina ändringar automatiskt. Anpassningsalternativen är enorma, så du kan ge din webbplats det bästa utseendet som den förtjänar. De förbyggda och färdiga widgetsna stöder foton, titlar och texter. Du kan också ha en bild- eller textbaserad logotyp.

3. Dragspelmeny

Dragspelmeny

Accordion Menu är ett annat underbart plugin som låter dig skapa vackra menyer för din webbplats. Förutom WordPress stöder Accordion Menu också Magento och Joomla-webbplatser. Med detta plugin kan du ha full kontroll över designen och inställningarna för dina menyer.

Denna plugin erbjuder också 5 skins och flera fantastiska animationsstilar för dina menyer.

4. Superfly responsiv meny

Superfly

Superfly är en annan fantastisk menyplugin som skapar fristående navigeringar eller menyer. Den liveredigeraren som plugin-programmet erbjuder gör designen av dina menyer så mycket enklare. Det låter dig också lägga till en fullskärmsmeny så att du snabbt kan fånga besökarens uppmärksamhet.

Med Superfly kan du lägga till valfri meny. Det erbjuder många olika alternativ, inklusive skjut-in, statisk, kompakt ikon navla, skev panel eller fullskärmsläge. Det har också fantastiska anpassningsmöjligheter, en smidig rullning, ett bra ikonbibliotek, vacker animering och mycket mer.

5. UberMenu

UberMenu

UberMenu är ett annat premiummenyplugin som finns tillgängligt på CodeCanyon-marknaden. Det erbjuder några av de coolaste anpassningsalternativen som kan ge dina menyer en fantastisk look. Du kan också lägga till bilder, kartor, ikoner, formulär och mycket mer till dessa menyer.

UberMenu är optimerad för mobila enheter och är kompatibel även i webbläsare. Du kan också lägga till undermenyer med flikar där flikarna kan justeras i olika positioner. Med anpassningens live-förhandsvisning kan du ändra färg, teckensnitt etc. för att ge dina menyer det bästa utseendet som det förtjänar.

6. Responsiv meny

Responsiv meny är ett gratis WordPress-menyplugin som hjälper dig att lägga till en vacker meny till din webbplats. Liksom alla andra plugins som nämns i den här listan, erbjuder Responsive Menu också fantastiska anpassningsalternativ, som att ändra färger, teckensnitt, lägga till bakgrundsbilder osv..

Du kan också lägga till en sökfält, ladda upp underpilar och logotyper. Det erbjuder också ett klick på import / export för att använda samma anpassade meny på olika webbplatser.

7. Max Mega Menu

Max Mega Menu

Max Menu är ännu ett WordPress-menyplugin som låter dig konvertera dina befintliga menyer till mega-menyer. När detta är gjort låter pluginprogrammet lägga till valfri WordPress-widget till din meny, starta om din meny med temaredigeraren och ändra menybeteendet med hjälp av de inbyggda inställningarna. Menyerna som skapats med Max-menyn är lyhörda och stöder infödda touch-händelser.

Med dess anpassningsalternativ kan du lägga till filter, åtgärder, ikoner och undermenyer. Om du vill kan du även dölja undermenyer från mobila enheter för bättre användarupplevelse.

8. Mega Menu Plugin för WordPress

AP Mega Menu

Detta är en underbar menyplugin av AccessPress. Tidigare känd som WP Mega Menu, låter detta plugin lägga till fantastiska mega-menyer på din webbplats. Det erbjuder flera layouter, som vertikala, horisontella, widgetade och så vidare. Du kan utnyttja dra-och-släpp-byggaren till fullo för att skapa några av de mest slående menyerna för din webbplats. Du kan också utforma det med matchande mallar.

Du har också möjlighet att använda alla WordPress-teman med detta plugin. Den visar fantastisk kompatibilitet med alla avancerade teman och moderna plugins. Det stöder också animationer, bleknar eller bildövergång, 300+ FontAwesome, 160+ Genericon och 100+ Dashicons.

9. WP Mobile Menu

WP mobilmeny

Precis som namnet antyder är WP Mobile Menu en mobil responsiv WordPress-menyplugin som låter dig skapa vackra menyer för din webbplats utan att behöva skriva en enda kod. För att hålla dina användare engagerade kan du skapa en naken sidhuvud, 3 djup menynivå, överlägg masker när menyn är öppen och göra mycket mer. Det låter dig också lägga till bakgrundsbilder och ladda upp text eller bildbaserade logotyper.

Alla dessa kan göras med den kostnadsfria versionen av plugin. Den har också en premiumversion som kommer med mycket fler alternativ än bara de som nämns ovan. Du kan till exempel lägga till en sidhuvud live-sökning, sidfotmenyer, visa mobilmenyer på specifika sidor osv.

10. QuadMenu

QuadMenu är ännu ett responsivt menyplugin som är värt att kolla in. Plugin kommer med en dra-och-släpp-byggare med vilken du kan lägga till nya element, skapa kolumner, lägga till widgetar eller någon annan typ av element som är tillgängligt i de ursprungliga metadrutorna i WordPress-menyn.

Du får också fantastiska anpassningsalternativ som låter dig göra dina menyer sticker ut. Tematilpassaren är dock endast tillgänglig om du köper premiumversionen av plugin.

Det är allt. Detta är några av de mest fantastiska responsiva menyplugin som låter dig lägga till fantastiska lyhörda menyer på din webbplats.

Om du gillade den här artikeln kanske du också vill kolla in de bästa kontaktformulärens plugins för WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map