10 bästa Dropshipping-plugins för WordPress + WooCommerce

bästa wordpress dropshipping-plugins jämfört


Vill du starta en dropshipping-verksamhet med WordPress?

Dropshipping är en av de mest lönsamma och attraktiva onlineföretagen eftersom det är liten risk involverad.

Det bästa är att du inte behöver investera mycket pengar i ditt lager också. När en produkt beställs från din onlinebutik köper du den från en tredjepartsleverantör och skickar den direkt till kunden. Allt du behöver ha är en bra internetanslutning, din bärbara dator och en onlinebutik för att visa dina produkter.

Varför använda ett WordPress Dropshipping-plugin?

För att starta en dropshipping-verksamhet måste du bygga en onlinebutik som är full av alla funktioner som ditt företag behöver. Och vad kan vara ett bättre alternativ än att använda ett fantastiskt plugin som automatiskt lägger till alla dessa funktioner på din webbplats?

I den här artikeln berättar vi dig om några av de bästa dropshipping-plugins som har fantastiska funktioner. Här är några vanliga funktioner som du får med dessa plugins.

 1. Enkelt sätt att importera produkter från andra dropshipping-plattformar
 2. Hantera importerade produkter direkt från din instrumentpanel
 3. Hantera betalningar enkelt
 4. Enkel integration med WooCommerce och WordPress

1. Alidropship

dropship-plugins, alidropship

AliDropship är ett av de mest populära WooCommerce-kompatibla plugin som låter dig importera produkter från AliExpress med ett klick. Denna plugin är full av alla funktioner du behöver för din dropshipping-webbplats. Du kan tjäna 8% provision från AliExpress för varje köp som görs från din webbplats.

Med Alidropship är det enkelt att skicka dina beställningar till AliExpress-leverantörerna utan att lämna din WordPress-instrumentpanel. Du kan till och med placera dina beställningar automatiskt när du får nya beställningar från din kund. För att göra det enklare och snabbare kan du använda Google Chrome-tillägget AliDropship. Detta hjälper dig att importera produkter till din webbplats en i taget eller i bulk. Du får också välja flera leveransländer och leveransmetoder samtidigt.

2. Dropship.me

DropshipMe Plugin, dropship plugins

Dropship.me är ett annat bra plugin som erbjuder dig det enklaste alternativet att driva din dropshipping-verksamhet. Med detta plugin kan du importera dina produkter från en samling av mer än 50 000 bästsäljande produkter inom några minuter. Alla produkter som listas här är handplockade av experter. Detta betyder att du inte behöver göra några gissningar om vilken produkt du ska välja eftersom alla är lika bra.

Produkterna har också professionella titlar och bilder, så du behöver inte ens redigera dem. För att skapa förtroende och tillförlitlighet kan du också visa riktiga kundrecensioner för dina besökare.

3. WooDropship

WooDropship är en fantastisk plugin som sömlöst integreras med din WooCommerce-aktiverade WordPress-webbplats. Allt du behöver göra är att installera plugin-programmet och sedan låta det komma åt din butik. Du kan sedan börja importera dina produkter från AliExpress direkt till din butik.

Du kan också använda Chrome-förlängningen för att göra importen ännu enklare. Du har till och med flexibiliteten att redigera AliExpress-produkterna genom att ändra titel, beskrivningar, bilder etc. för att matcha ditt webbplatsutseende. Det ger dig också verktyget för borttagning av vattenstämpel som låter dig ta bort vattenstämpel från de produktbilder som du vill lista på din webbplats.

4. Droppad

oberlo-alternativ för WooCommerce

Dropified är en lysande dropshipping-mjukvara som levereras med syltpaket med fantastiska funktioner. Förutom att använda den med WooCommerce kan du använda den med flera andra plattformar som Shopify, Grovekart, CommerceHQ, etc. Den här mjukvaran har gjort det mycket lättare att importera de produkter du vill sälja. Den uppdaterar dig också automatiskt om produkttillgänglighet och prisändringar.

På grund av det automatiska sorteringsalternativet behöver du inte längre söka efter leverantörer som skickar med spårbara nummer. Det låter dig ändra produktinformationen medan du behåller dess ursprungliga detaljer. Och om du inte är nöjd med en leverantör erbjuder det dig möjligheten att ändra den utan besvär.

5. Ezusy

Ezusy är ett annat WordPress dropshipping-plugin som du kan prova. Med det här verktyget är det mycket lättare att importera alla AliExpress-produkter till din WooComerce-butik. För att göra en beställning på AliExpress behöver du inte göra någonting manuellt. Klicka bara på produkten så tar Ezusy den därifrån.

I likhet med ovanstående plugins, uppdateras denna också automatiskt och meddelar dig om förändringar i produktens lager och priser. Du kan använda Ezusy med vilket tema som helst och det är också kompatibelt med flera andra avancerade plugins. Det är också superlätt att installera. Men om du har några problem kan du helt enkelt titta på dess omfattande kunskapsbas.

6. WooCommerce Dropshipping

dropshipping-plugins

WooCommerce Dropshipping är ett robust butikshanteringsverktyg för alla i dropshippingbranschen. Det låter dig inte bara lägga till dina produkter utan också förenkla sättet du hanterar dina leverantörer.

Detta plugin låter dig meddela dina leverantörer så snart deras produkt har köpts via din butik. Om du vill kan du generera ett paketet och bifoga det med ordermeddelandets e-postmeddelande Du kan också hantera ditt lager för dina leverantörer på en plats. Du kan också snabbt tilldela ditt lager till en specifik leverantör med bara ett enda klick.

7. eBay Dropship för WooCommerce

Ebay Dropship för WooCommerce

eBay Dropship för WooCommerce är ett WordPress-dropshipping-plugin för dig om du vill importera anslutna och dropship-produkter från eBay. Med bara några få klick kan du ha dessa produkter direkt i din Woocommerce-butik. Du kan komma med produktvariationer och lägga till flera storlekar, färg. material etc. för att diversifiera alternativen för dina kunder.

Du kan också ta bort fraser från dina eBay-importerade produkter och lägga till dina egna fraser också. Det låter dig också ändra hela beskrivningen, bilderna och titeln och lägga till dina egna för att tillgodose dina märkes behov. Denna plugin är kompatibel med de senaste versionerna av WordPress och fungerar sömlöst med alla teman.

8. WooCommerce Dropshippers

dropshipping-plugins

WooCommerce Dropshippers är ännu en lysande plugin som konverterar din WooCommerce-webbplats till en fantastisk dropshipping-plattform. Denna plugin är fullpackad med alla funktioner som en dropshipping-webbplats behöver.

Det låter dig också anpassa dina betalningsinställningar. Som administratör kan du använda PayPal för att göra betalningar till dina leverantörer. Du har till och med möjlighet att dölja eller visa informationen om dina leverantörer till köparen.

9. WP Amazon Shop

Wp Amazon Shop, dropshipping plugin

WP Amazon Shop för Dropshippers är ett gratis WordPress dropshipping-plugin som erbjuder dig det enklaste sättet att importera produkter från Amazon till din WooCommerce-webbplats. Det levereras med fantastiska funktioner och har fantastiska alternativ för att maximera din vinst i din dropshipping-verksamhet. Med detta plugin är det också lätt att hantera dina affiliate-program.

Plugin kan du ha full kontroll över hur du vill visa dina produkter. Från att anpassa din Lägg till kundvagn-knappetikett till att lägga till stjärnbetyg och granska, gör det möjligt för dig att göra allt för att din showcase verkar tilltalande och pålitlig för dina användare.

10. Checkout Manager för Woocommerce

dropshipping-plugins

Checkout Manager för WooCommerce är ett perfekt WooCommerce-dropshipping-plugin för att enkelt hantera din kassasida. Du kan lägga till eller ta bort och ordna om faktureringsfält, fraktfält och ytterligare fält på din kassasida. Det ger dig också alternativ för att aktivera eller inaktivera valfritt fält från din kassasida.

Om du vill göra ett fält obligatoriskt är det också möjligt. Plugin har också en premiumversion som kommer med mer avancerade alternativ. Men den fria är också ett bra alternativ att börja med.

Så det är det.

Vi hoppas att du gillar den här artikeln. Om du gjorde det, kanske du också är intresserad av att lära dig att skapa en onlinebutik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map