10 bästa pluginprogram för inloggning och registrering för WordPress (2020)

bästa användarinloggnings- och registreringsplugins


Vill du göra användarinloggnings- och registreringsprocesser smidigare än någonsin? Då måste du använda rätt användarinloggnings- och registreringsplugins.

Det finns hundratals av dessa plugins som du kan välja mellan. Och med lite forskning kommer du att inse att var och en av dem påstår sig vara det bästa alternativet för dig. Det är där förvirringen börjar. Men oroa dig inte.

För att hjälpa dig välja det bästa har vi kommit med en lista över de bästa användarinloggning och registrering WordPress-plugins som kommer att göra din uppgift mycket enklare.

Alla plugins i denna lista har laddats med fantastiska funktioner och låter dig skapa dina formulär i bara några snabba och enkla steg. Så låt oss kolla in dem.

1. WPForms

WPForms, plugin för användarregistrering, plugin för användarinloggning

WPForms är ett av de populäraste WordPress-formulärbyggaren-plugins som låter dig skapa olika typer av formulär på din webbplats. Plugin kommer med förbyggda mallar som enkelt kan anpassas för att tillgodose dina behov.

Med WPForms kan du skapa vackra anpassade registreringsformulär med skräppostskyddsfunktionen. Plugin fungerar sömlöst med andra populära plugins utan kompatibilitetsproblem.

Relaterad: Hur du växer din e-postlista FAST.

Förutom inloggnings- och registreringsformulär kan du också integrera betalningsalternativ, aktivera omedelbara aviseringar, skapa flersidiga formulär, lägga till villkorad logik och göra mycket mer med det. Du kan köpa detta plugin för så lågt som $ 39.

2. MonsterInsights

monsterinsights

MonsterInsights är en av de bästa plugins som låter dig övervaka hur dina användare engagerar sig på din webbplats.

Genom att installera detta plugin kan du spåra aktiviteterna för dina inloggade användare och känna till deras beteende på din webbplats. Det låter dig också spåra dina anpassade registrerings- och inloggningsformulärvyer och inlämningar.

Nedan följer några spårningsfunktioner i MonsterInsights som du tycker är användbara:

 • Nedladdning spårning
 • Spårning av annonser
 • Affiliate-länkspårning
 • Spårning av AMP-sidor

3. MemberPress

MemberPress

MemberPress WordPress-plugin är en utmärkt produkt som hjälper dig att skapa en medlemskapssida utan att skriva en linjekod. Det låter dig enkelt skapa användarinloggningar och registreringsformulär på din medlemswebbplats. Oavsett om du är en nybörjare eller en avancerad WordPress-användare så hittar du detta plugin intuitivt.

Plugin stöder sömlös integration med BBPress-plugin, som gör att du kan integrera forum på din medlemswebbplats.

4. ProfilPress

ProfilPress, plugin för användarinloggning, plugin för registrering

ProfilePress är ett annat fantastiskt plugin som låter dig skapa vackra och lyhörda registreringsformulär för WordPress på din webbplats. Du kan till och med använda det för att skapa anpassad inloggningsformulär, återställningsformulär för front-end-lösenord, användarprofilsida och mer.

Plugin stöder sömlös integration med massor av populära plugins, inklusive WooCommerce, BuddyPress, bBPress och många andra plugins som du kanske använder på din webbplats. Du kan till och med låta användare ladda upp avatarer från frontend.

5. Logga in & Tillträde via InkThemes

Login & Access wordpress plugin

Inloggningen & Åtkomst till WordPress-plugin av InkThemes låter dig skapa anpassade inloggningsformulär med Captcha, så att du kan tillåta användarloggning på framsidan av din webbplats utan att behöva oroa dig för automatiska skräppost-inloggningar. Plugin är superlätt att installera, konfigurera och använda. Det är kompatibelt mellan webbläsare och med alla moderna WordPress-teman.

Förutom att skapa inloggnings- och registreringsformulär, låter det här insticksprogrammet lägga till lockande uppmaningsknappar, som knappen Registrera till dina formulär.

Du kan låta dina användare skapa sina egna lösenord och omdirigera dem till vilken sida du vill ha varje gång de loggar in eller loggar ut. Plugin stöder videor på inloggningssidan och låter dina användare logga in via sina sociala konton som Facebook, Twitter osv.

6. Nextend social inloggning

, inloggningsprogram för användare, pluginprogram för registrering

Nextend Social Login är en lyhörd användar-inloggnings- och registreringsplugin för WordPress som låter dina användare logga in på din webbplats med sina sociala plattformar. För närvarande stöder den social inloggning via Facebook, Twitter och LinkedIn.

Fördelen är att din användare inte behöver fylla i informationen för att registrera dig för din webbplats. Istället kan de logga in med en av dessa plattformar där de redan har skapat ett konto.

Du kan lägga till valfritt alternativ för att låta dina användare logga in och även välja plats där du vill visa sociala inloggningsknappar.

7. WPBrigade LoginPress

LoginPress Plugin, plugin för användarinloggning, plugin för registrering

WPBrigade LoginPress är ett gratis login-plugin som låter dig lägga till anpassade inloggningsformulär till din WordPress-webbplats. Plugin är laddad med massor av fantastiska funktioner så att du kan göra mycket mer än bara att lägga till en enkel form.

Från att använda fördesignade mallar, lägga till en logotyp, visa ett anpassat inloggningsfelmeddelande och mer, erbjuder det dina fantastiska alternativ att skapa en fantastisk inloggningsformulär på din webbplats. Du kan till och med utforma din formbakgrund med en fantastisk färg eller bild.

Alternativet Google Recaptcha hjälper dig att hålla ditt formulär skyddat mot alla säkerhetshot. Plugin stöder också automatisk inloggning, social inloggning, inloggningsomdirigeringar och till och med kan du begränsa inloggningsalternativ också.

8. CM-registrering och inbjudningskoder

användar-inloggningsplugin, registreringsplugin, CM-registrering och inbjudningskod

Med CM-registrering och inbjudningskoder, Du kan hitta några fantastiska användarinloggnings- och registreringsformulär för din webbplats. Med hjälp av dessa formulär kan du hantera vem som kan registrera dig på din webbplats.

Det låter dig skapa Ajax-baserade popup-inloggningar och registreringsformulär utan att du behöver koda en enda rad. Fördelen med Ajax-inloggningen är att dina användare kan stanna på samma sida när de loggar in utan att behöva uppdatera sidan. Plugin har också alternativ för att låta dig skicka e-postverifieringar och skicka helt anpassningsbara e-postmeddelanden.

Denna plugin stöder massor av andra avancerade WordPress-plugins och är kompatibel med alla WordPress-teman.

9. Anpassad inloggningssida Anpassare

Anpassad inloggningssida

Anpassad inloggningssida Anpassare är ett bra verktyg för att anpassa din inloggningssida direkt från din WordPress Customizer. Det betyder att du kan förhandsgranska ändringarna innan du trycker på sidan till live-webbplatsen.

Du kan också använda Custom Login Page Customizer tillsammans med alla andra plugins som du vill använda på din webbplats. Denna plugin är också kompatibel med de senaste versionerna av WordPress.

Plugin får också ofta uppdateringar och är perfekt för alla som kan ha en modern design för sina inloggningsformulär.

10. WP User Frontend

WP USer Frontend

WP User Frontend är ett av de gratis användarinloggnings- och registreringsplugins som låter dig göra mycket mer än bara skapa ett inloggningsformulär. Med detta plugin kan du tillåta användare att skicka ett inlägg för din recension från din webbplats.

Plugin kommer med en drag-and-drop-byggare, så att du direkt kan förhandsgranska hur dina formulär ser ut utan att behöva växla mellan förhandsgranskning och byggaren. Plugin är också kompatibel med Gutenberg-redigeraren.

Det låter dig även bifoga filer, skicka saker från front-end, ställa in poststatus, posta meddelande och uppdatera texterna i skicka-knappen.

Bonus: Kolla in det bästa WordPress-giveaway-plugin.

Det här är några av de plugins som du kan använda för att lägga till användarinloggnings- och registreringsformulär till din webbplats. Om du gillade den här artikeln kanske du vill kolla hur du skapar en anpassad inloggningssida i WordPress på rätt sätt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map