10 bästa pluginprogram för PDF Viewer för WordPress (Jämfört)

PDF-plugin för WordPress


Letar du efter ett PDF-visningsplugin för din WordPress-webbplats? PDF-filformatet gör det möjligt för dina användare att öppna, granska och skriva ut dokumenten som publiceras på din webbplats.

Med PDF-formatet kan du komprimera högkvalitativa filer till en relativt mindre fil, vilket i sin tur sparar din bandbredd när användarna laddar ner den. Du kan till och med aktivera lösenordsskydd på dina PDF-dokument för att begränsa obehörig åtkomst.

Tyvärr låter WordPress dig inte generera eller bädda in PDF-filer i inlägg eller sidor som standard. Lyckligtvis erbjuder WordPress massor av fantastiska plugins för att visa PDF-filer från din webbplats utan att koda en enda rad.

Vad gör ett WordPress PDF Viewer-plugin?

Med ett PDF-plugin kan du bädda in en fullständig WordPress-PDF-visare i ett WordPress-inlägg eller -sida. När en användare landar på din webbplats kan de visa dessa filer i form av en bok genom att bläddra igenom sidorna. De kan också zooma in för att ta ner anteckningar och skriva ut dessa sidor.

PDF-filen är särskilt användbar när du vill publicera enorma dokument på din webbplats. Med ett WordPress PDF-plugin kan du bädda in en pdf-fil som användare kan visa, ladda ner och skriva ut med ett klick.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa PDF-insticksprogrammen och jämföra deras funktioner så att du kan bestämma vilken som är det bästa alternativet för din webbplats.

1. PDF Viewer för WordPress

PDF-visare för WordPress

PDF Viewer är en av de bästsäljande premium WordPress PDF-plugins som gör att du enkelt kan bädda in och visa PDF-filer på din webbplats. Plugin är också superflexibel när det gäller anpassning. Detta gör det enkelt att arbeta med utseendet på dina inlägg eller sidor.

Du kan lägga till alternativ som Hitta, ladda ner, dela, e-post till vän, sidnavigering, zooma, skriva ut, öppna, etc. för att förbättra PDF med upplevelse. Om du har en WooCommerce-webbplats kan du visa produktprislistan, broschyrer och reklamblad eller generera en faktura med PDF. Detta kan göras på produktsidan eller på alla inlägg eller sidor på din webbplats.

Plugin stöder bokmärken och länkar och är också flerspråkig. Denna PDF-plugin är mycket väl dokumenterad och erbjuder bra support.

2. dFlip PDF FlipBook WordPress Plugin

dFlip PDF-plugin

Precis som namnet antyder erbjuder dFlip PDF Flipbook en underbar 3D-blädderupplevelse för sina läsare. Med hjälp av detta plugin kan du enkelt skapa en PDF-blädderblock inom några minuter utan kodning.

Dessa böcker kan antingen vara baserade på text eller bilder. Det erbjuder bra stöd för bilder och du behöver inte ens en traditionell PDF till Image-omvandlare. Om din PDF-fil öppnas i en webbläsare som inte stöder 3D, tar pluginet hand om det för dig genom att göra det ser lika fantastiskt ut som det ser ut i en 3D-stödd webbläsare.

Denna PDF-plugin drivs av CSS. Så även om din fil innehåller tunga texter behöver du inte äventyra kvaliteten.

3. WooCommerce PDF-fakturor & Förpackningsglas

WooCommerce PDF-fakturor & Packing-plugin

WooCommerce PDF-fakturor & Förpackningsglas är särskilt användbart om du driver en onlinebutik. Med det här tillägget kan du skicka en PDF-faktura till alla orderbekräftelsemails som skickas ut till dina kunder. Det erbjuder visuellt slående mallar så att dina fakturor ser professionella ut. Om du vill redigera och anpassa dina fakturor är det också möjligt.

Du kan också generera PDF-fakturor, kreditnoter och förpackningssedlar i bulk. Om du vill skapa långa fakturor kan du numera dem i följd. Med det här alternativet kan du också anpassa dina numreringar. WooCommerce PDF-fakturor & Packing Slips stöder olika språk. Så om du vill lokalisera din faktura eller paketet kan du enkelt göra det.

Du kan också infoga din anpassade logotyp i rubriken på dessa fakturor, välja pappersstorlek (bokstav eller A4) och till och med ändra butiksdata / sidfot / ansvarsfriskrivning etc. på fakturorna & förpackningar.

4. PDF-inbäddare

PDF-inbäddare är ett annat fantastiskt WordPress PDF-plugin som du kan prova. Om du vill lägga till en PDF-fil på din WordPress-webbplats gör detta plugin det snabbt och enkelt. Allt du behöver göra är att ladda upp din PDF-fil precis som du laddar upp dina bilder och du är klar. Plugin fungerar automatiskt på sin storlek och du har möjlighet att anpassa storleken också.

Du kan sedan bädda in den kortkod som genereras av plugin i dina inlägg och sidor. Plugin låter dig också lägga till Nästa / Föregående knapp för enkel navigering.

Du kan till och med låta dina användare zooma in om de vill. Gratisversionen erbjuder inte Ladda ner alternativ. För att lägga till det alternativet måste du använda premiumkopian.

5. PDF och utskrift

PDF-utskrift av BestWebSoft

PDF och utskrift är ett användarvänligt och flexibelt WordPress PDF-plugin som låter dig skapa PDF-filer som enkelt kan arkiveras, delas och sparas. Du kan lägga till dessa filer till valfri post eller sida på din webbplats. För att göra dina PDF-filer ser ut som du vill, erbjuder det också anpassningsalternativ.

Till exempel kan du enkelt justera dina knappar på olika positioner, lägga till knappar i widgetar, välja knapptyp (bild, text osv.) Och mer. Du kan också välja PDF-åtgärden. Du kan antingen göra dessa filer nedladdningsbara eller göra dem öppna i ett nytt fönster. Detta plugin erbjuder otroligt enkla inställningar. Du kan också lokalisera det på olika språk. Det stöder RTL-språk.

6. WP Advanced PDF

WP Advanced PDF-plugin

Om du vill att dina användare ska skapa en PDF av dina blogginlägg och sidor ska du försöka använda WP Advanced PDF plugin. Det är ett bra alternativ för webbplatser som erbjuder onlinekurser eller publicerar kunskapsbaserade inlägg. Du kan också använda den på medlemssidor och använda dess funktioner för att begränsa åtkomst till PDF-filerna endast för medlemmar.

Det låter dig också använda anpassade teckensnitt för dina PDF-filtexter, lägga till en logotyp i rubriken, lägga till vattenstämpelstext och bild till din PDF och mer. Du kan ändra marginaler och justeringar för att förbättra dess utseende. Plugin erbjuder Inläggs-id som standardfilnamn men du kan ändra det till pdf om du vill.

7. WordPress PDF Light Viewer Plugin

WordPress PDF Light Viewer Plugin - WordPress plugin

Nästa WordPress PDF-plugin i vår lista är WordPress PDF Light Viewer Plugin. Detta är ett bra alternativ för att lägga till pdf-filer av alla storlekar på din webbplats. Oavsett dokumentstorlek kan du enkelt bädda in det i dina inlägg och sidor.

Du kan sedan lägga till alternativet för lat laddning, zoomfunktion och navigationsalternativ också. Plugin stöder översättningar till olika språk. För att göra det bekvämt för dina användare kan du också aktivera nedladdningsalternativet. Den har också möjlighet att aktivera nedladdning av bulk pdf. Plugin är utvecklarvänlig och är väl dokumenterad.

8. Skicka PDF för kontaktformulär 7

Skicka PDF för kontaktformulär 7

Skicka PDF för kontaktformulär 7 är ett annat fantastiskt alternativ som du kan prova. För att använda detta WordPress PDF-visningsplugin måste du först använda kontaktformuläret 7 Detta plugin kommer att lägga till villkorad logik till det formulär som genereras av kontaktformulär 7.

Med det här insticksprogrammet kan du skicka ett e-postmeddelande med den pdf som du har genererat. Plugin-programmet har redan laddats ner av mer än 9 000 användare och fått ett 4,8-stjärnigt betyg. Den är kompatibel mellan webbläsare och den pdf som genereras av den ser fantastisk ut över enheter.

9. Skriv ut, PDF, e-post från PrintFriendly

Skriv ut PDF-e-post från PrintFriendly

Skriv ut, PDF, e-post är ett underbart pdf-plugin som låter dig skapa klickbara pdf-länkar som kan anpassas efter önskat pappersstorlek. När pdf-skivan har genererats kan du också anpassa dem. Du kan aktivera eller inaktivera alternativen för utskrift och e-post. Du kan också lägga till en knapp i dessa filer och sedan formatera den precis som du vill att den ska visas.

Plugin har möjlighet att låta dig lägga till copyright på din pdf. Du kan också använda din egen CSS om du vill vara mer kreativ. Det goda är att pluginprogrammet stöder både Java- och icke-Java-skript.

10. Gravity PDF

Gravity PDF - WordPress plugin, PDF plugin, pdf wordpress plugin

Med Gravity PDF, det är enkelt att generera digitala pdf-dokument. Plugin erbjuder 4 vackert utformade mallar som kan användas för att styra dina pdf-filer. För att ge det ett bättre utseende kan du ytterligare anpassa det genom att ändra färg, teckensnitt osv.

Plugin erbjuder också möjligheten att märka dina pdf-filer genom att lägga till din företags logotyp. Det stöder alla språk inklusive kinesiska, japanska och RTL. Du kan använda den tillsammans med Gravity Forms-plugin och aktivera möjligheten att automatiskt e-posta pdf till dina användare så snart de fyller i formuläret.

Du kan också lägga till avancerade alternativ som att begränsa pdf-åtkomsten tills betalningen har gjorts. Den här funktionen är bra för medlemmar eller webbplatser som säljer digitala produkter som en pdf.

Det är allt. Detta är några av de bästa PDF-insticksprogrammen för WordPress som du kan prova. Vi hoppas att du tyckte att den här artikeln var till hjälp. Om du gjorde det, kanske du också vill kolla in hur du skapar en onlinebutik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map