10 bästa plugins för WordPress Multisite Networks (2020)

bästa wordpress multisite nätverk plugins


Letar du efter de bästa WordPress multisite nätverk plugins?

WordPress-plugins kan användas för att utöka funktionerna i ditt flersidiga nätverk. Men eftersom det bokstavligen finns tusentals gratis och premium-plugins kan det vara svårt för nybörjare att hitta de bästa. Du behöver plugins som kommer att säkerställa dina multisite-nätverk och växer på ett professionellt sätt, men du känner dig frustrerad om du inte har någon aning om hur du söker efter dem.

Det är därför vi i den här artikeln kommer att spara tid och förvirring genom att dela 10 viktiga plugins för WordPress-nätverksnätverk som tar din webbplats till nästa nivå.

1. WPForms

WPForms

WPForms är världens bästa WordPress-kontaktformuleringsplugin. Det kan användas för att skapa användarregistreringsformulär, inloggningsformulär, konversationsformulär, flersidiga formulär och mer. Du kommer att behöva ett robust formulär-plugin som kan hantera kraven på alla undersidor i ditt multisite-nätverk.

Det har ett enkelt dra och släpp-gränssnitt för att lägga till fält till dina formulär. Du kan helt anpassa fältenes teckensnitt, färger, bakgrunder osv. WPForms erbjuder också inbyggda formmallar som kan användas för att snabbt lägga till ett kontaktformulär eller andra vanliga formulär på din webbplats. Det stöder kortkoder och mallar för att visa formulär på dina sidor.

Du bör kolla in vår fullständiga WPForms-granskning för att lära dig mer om detta plugin.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights är den bästa Google Analytics-plugin för WordPress multisite-nätverk. Det kan användas för att övervaka trafikresurser för ditt nätverk och dess undersidor. När den har installerats visar MonsterInsights en grafisk presentation av webbplatsens trafik i din WordPress-instrumentpanel. I ett flersidigt nätverk kan det användas för att övervaka trafiken för alla dina undersidor på ett ställe.

Kolla in den här artikeln på hur man ställer in Google Analytics i ett WordPress-nätverk med flera platser för en steg-för-steg handledning om hur du kommer igång med MonsterInsights. Det låter dig aktivera eller inaktivera MonsterInsights instrumentpanel för varje enskild undersida. Du kan använda nätverksinställningarna för att kontrollera plugin-status.

Missa inte vår MonsterInsights-granskning för mer användbara detaljer.

3. Yoast SEO

Yoast

Yoast SEO är världens mest populära WordPress SEO-plugin. Det kan användas för att optimera dina undersidor för sökmotorer. Du kan konfigurera den så att den lägger till metadata för varje underplats separat. Det låter dig också lägga till metainformation för dina inlägg och sidor separat.

Plugins indikatorer på sidan hjälper dig att förbättra kvaliteten på ditt innehåll. Du kan ställa in en XML-webbplatskarta med ett klick. Yoast SEO stöder kanoniska URL: er för att undvika duplikatinnehåll på din webbplats och sparar dig från eventuella påföljder. Det föreslår också att du lägger till interna länkar i dina inlägg för att öka webbplatsens trafik.

Kolla in vår Yoast SEO-granskning för att få ut det mesta av detta måste-ha SEO-plugin.

4. WP Rocket

WP-raket

WP Rocket är en utmärkt och kraftfull WordPress-cache-plugin. Det kan öka laddningstiden för dina webbplatser med några få klick. Pluginet startas vid aktivering på din WordPress-webbplats. Det underlättar cachning av sidor, förladdning av cache, komprimering av statisk fil, lata laddningsbilder med mera. WP Rocket ökar hastigheten på din webbplats utan att skada innehållet eller sidorna.

Det fungerar intelligent för att ladda in innehållet och filerna på din webbplats så att när användarna besöker din webbplats kommer de att se ditt innehåll laddat på ett ögonblick. Det är ett starkt rekommenderat plugin för WordPress multisite-nätverk.

5. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster är den mest kraftfulla blygenerations- och konverteringsoptimeringsprogramvaran i världen. Det kan användas för att skapa optin-kampanjer på dina undersidor. Du kan nätverksaktivera detta plugin för att skapa olika kampanjer på varje undersida. Det har ett enkelt dra-och-släpp-baserat användargränssnitt med flera kampanjtyper inklusive inskjutning, pop-up med lightbox, välkomstmatta på fullskärm, flytande bar och mer.

Det kommer med kraftfullt Exit-Intent® teknik som hjälper till att konvertera dina övergivna webbplatsbesökare till prenumeranter och kunder. OptinMonster har sömlösa integrationer med tusentals plugins, tjänster och programvara för att öka användarnas engagemang på dina webbplatser.

För mer information bör du kolla in den kompletta OptinMonster Review från våra experter.

6. Flersidiga förbättringar

Flersidiga förbättringar

Som namnet antyder är Multisite Enhancements ett kraftfullt WordPress-plugin för att optimera adminområdet i ditt WordPress multisite nätverk. Den visar ytterligare information om dina undersides resurser i nätverkspanelen, inklusive aktiva plugins på enskilda webbplatser, aktiva teman och underordnade teman. Dessutom kan du anpassa nätverksadministratören

Det förbättrar också upplevelsen för administratörer av undersidorna. Pluginet Multisite Enhancements visar den information som är mest användbar för administratörerna och döljer onödiga detaljer från backend. Bäst av alla? Detta praktiska plugin är helt gratis att ladda ner och använda.

7. Användarbyte

Användarbyte

Användarbyte är ett gratis WordPress-plugin för multisite-nätverk. Det låter dig växla till dina undersidor utan att logga in eller logga ut från nätverksadministratören flera gånger. Det hjälper till att testa teman och plugins på dina undersidor. Du kan också testa andra funktioner och användaradministrationsroller på varje enskild webbplats.

När du är klar med testningen kan du alltid återgå till nätverksadministratören utan att logga in. Det är helt säkert och ser till att subsidornas moderatorer inte får åtkomst till ditt multisittsadministratörsområde.

8. SeedProd

SeedProd

SeedProd är det bästa underhållsläget och WordPress kommer snart plugin på marknaden. Det kan användas för att skapa underhållsläge och kommer snart sidor på dina undersidor under deras utvecklingsperiod. Det är mycket användbart och är praktiskt när du vill ge ett professionellt intryck till alla besökare som anländer medan din webbplats fortfarande pågår.

Du kan helt anpassa de kommande sidorna snart. Det låter dig också visa en nedräkningstimer för att låta besökarna veta när din webbplats kommer att vara klar. SeedProd är nybörjarvänligt och mycket lätt att installera.

För mer information, kolla in vår fullständiga SeedProd-granskning.

9. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact är en populär e-postmarknadsföring och e-postautomationstjänst. Det kan enkelt integreras med WordPress multisite-nätverk för att skicka tusentals e-postmeddelanden med ett klick. Du kan lägga till ett vackert prenumerationsformulär på din webbplats och skapa en e-postlista för att dela uppdateringar med dina besökare.

Med Constant Contact kan du dessutom schemalägga e-postmeddelanden, skapa automatiseringskampanjer för marknadsföring och mer. Det är en fullständig lösning för att marknadsföra din webbplats på rätt sätt.

Kolla in denna Constant Contact-recension från våra experter för att lära dig mer om denna mycket effektiva e-postmarknadsföringstjänst.

10. UpdraftPlus

Updraftplus

UpdraftPlus är ett kraftfullt WordPress-backup-plugin. Ett nätverk med flera platser kan ha tiotals eller hundratals undersidor och det är viktigt att använda en backup-plugin för att se till att alla dina webbplatser är säkra. UpdraftPlus kan skapa automatiska säkerhetskopior av alla dina webbplatser, så du kan känna dig fri att experimentera med nya funktioner.

Det låter dig spara säkerhetskopiorna på din dator eller moln enheter. Det skapar inte bara säkerhetskopian, utan du kan också använda detta plugin för att återställa en webbplats med ett klick. Det är säkert och robust, vilket ger dig allt du behöver för att säkert hantera säkerhetskopior på webbplatsen.

Du kan kolla in vår UpdraftPlus-granskning för mer information.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de mest väsentliga plugins för ett WordPress multisite-nätverk. Du kanske också vill kolla in vår lista över de bästa WordPress-pluginsna för att öka dina onlineintäkter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map