10 bästa restaurangmenyplugin för WordPress (Jämfört)

restaurangmenyn plugins


Vill du lägga till en matmeny till din restaurangwebbplats?

Att publicera din restaurangmeny på din webbplats är praktiskt, särskilt om du tillhandahåller en restaurangreservation online eller matleverans online. På så sätt kan dina användare ta reda på de tillgängliga matalternativen utan att behöva gå in i din restaurang.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa restaurangmenyplugin på marknaden.

Att välja en restaurangmenyplugin

Bara för att du vill lägga till en matmeny till din webbplats betyder det inte att du behöver byta till ett nytt WordPress-tema. En restaurangmenyplugin fungerar sömlöst med alla WordPress-restaurangteman. Det betyder att du enkelt kan integrera menyn i ditt befintliga bokningssystem utan att behöva kompromissa med din webbplatsdesign.

Låt oss titta på några av de bästa restaurangmenyplugin för din WordPress-webbplats.

1. WPForms

WPForms, marknadsföringsautomatiseringsverktyg

WPForms är ett av de mest kraftfulla formulärbyggaren-plugins som låter dig skapa några typer av formulär, inklusive ett matavtagningsformulär, online bokningsformulär, kontaktformulär etc. inom några minuter. Det bästa är att det erbjuder dussintals förbyggda mallar för varje nisch som kan användas snabbt och enkelt.

Med WPForms kan du enkelt lägga till ett alternativ att välja från matmenyn för dina kunder. Om du har en lång meny kan du också dela upp menyn i flera sidor. Du kan låta dina användare göra en beställning direkt från menyn.

WPForms accepterar Stripe- och PayPal-betalningsportaler. För mer information, kolla in hur du ställer in ett online-beställningssystem för mat med WPForms.

2. Formidabla formulär

formidabla formulär, plugins för restaurangmenyer

Formidable Forms är en annan plugin för formbyggare som låter dig lägga till en restaurangmeny till din webbplats utan att koda en enda rad.

Du kan också skapa beställningsformulär, ta emot betalningar, lokalisera dina formulär och göra mycket mer med detta plugin. Det integreras med olika tredjepartsplugins som MonsterInsights, AffiliateWP, LifterLMS, etc. Formidabla formulär kan vara det bästa valet för dig om du vill ha avancerade funktioner integrerade i din restaurangmenyform, som komplexa beräkningar och mer.

3. WPPizza

v, plugins för restaurangmeny

WPPizza är ett kraftfullt plugin för restaurangmeny som är designad specifikt för att underhålla din restaurangs meny online och ta emot kontanter vid leveransorder. Du kan använda den för att ställa in flera priser per artikel, ställa in olika kategorier, lägga till en beskrivning och mer.

För att tillgodose behoven i olika samhällen kan du också översätta dina menyer till olika språk. Medan gratis plugin endast stöder kontanter vid leverans, låter premium plugin dig acceptera beställningar via olika betalningsportar. Om du behöver hjälp med installationen kan du kontakta deras supportteam.

4. Femstjärniga plugins

Fem stjärniga plugins

Femstjärniga plugins är ett annat fantastiskt restaurangmenyplugin som gör det enkelt för dig att visa din restaurangmeny på din webbplats. Plugin är superlätt att installera och har flera fantastiska layouter för att organisera menyn.

Det låter dig också aktivera olika kostmenyalternativ som vegetarian, glutenfri, kosher, etc. Plugin är kompatibel med olika andra plugins så att du enkelt kan utöka dina webbplatsfunktioner.

7. WP Food Pro

WP Food, plugins för restaurangmenyer

WP Food Pro är en restaurangmenyplugin som är utformad för att göra beställningar av menyalternativ sömlösa och problemfri. Det erbjuder också över 10 olika layouter att välja mellan.

För att se till att det ser bra ut över enheter har du också möjlighet att kontrollera dess lyhördhet. Bortsett från det kan du också välja de bästa teckensnitten, färgerna, ladda upp matbilder, välja olika färger, ställa in matens tillgänglighet efter plats och mer.

8. Femstjärnig restaurangmeny

Fem stjärniga restaurangmeny

Fem stjärniga restaurangmeny är ett gratis menyplugin som gör det enkelt att lägga till din restaurangmeny på din webbplats. Med detta plugin kan du enkelt lägga till ett obegränsat antal menyer, med fantastiska layouter som ser fantastiska ut på mobila enheter.

Tillsammans med det kan du lägga till unika foton och priser för varje mat. Det erbjuder också en sidofältwidget där du kan visa dina menyer. När menyn har skapats kan du enkelt lägga till den till valfri sida på din webbplats via Gutenberg eller en kortkod.

9. Restaurangmeny

Restaurangmeny-plugin

Restaurangmeny plugin är ett annat gratis restaurangmenyplugin som erbjuder en visuell dra och släpp menyredigerare för att lägga till menyer på din webbplats. Du kan ladda upp dina egna matbilder eller använda en från dess samling för att lägga till i dina menyer. Denna plugin gör det enkelt att beställa online.

Menyalternativen kan anpassas och ändras i storlek för att göra det visuellt tilltalande. Plugin stöder också flera platser och låter dig också lägga till ett enkelt formulär för restaurangbokning.

10. WP Food Ordering and Restaurant Menu

WP matbeställning och restaurangmeny

WP Food Ordering and Restaurant Menu gör det enkelt för dig att visa dina menyer så att kunder kan göra beställningar direkt från din webbplats. Det erbjuder allt du behöver för att hantera din restaurangverksamhet online. Från att visa din meny till att ta emot och bearbeta dina beställningar online har den alla alternativ.

Plugin är fullt lyhörd och mobilvänlig. Det erbjuder fyra olika stilar, upp till 5 kolumnlayouter, reglagevyer och mycket mer. Om du vill översätta det till andra språk är det också möjligt.

Det är allt! Vi hoppas att du hittade den här artikeln om de bästa restaurangmenyn plugins användbara. Om du gillade detta kanske du också vill veta hur man skapar en mat- och receptplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map