10 bästa WordPress-anmälningsfält plugins för att öka engagemanget

anmälningsfält plugins, wordpress meddelandefält


Vill du lägga till en meddelandefält till din WordPress-webbplats?

Att lägga till meddelandefält till din webbplats kan vara ett utmärkt sätt att låta folk veta om viktiga händelser, produkter eller tjänster osv. Utan att hindra deras surfupplevelse.

Genom att använda en meddelandefält kan du också öka din försäljning, öka dina besökares engagemang och upplev förbättrad blygenerering för ditt företag.

Dessa är särskilt användbara om du kör en kampanj, lanserar en ny produkt eller är värd för en giveaway för dina besökare. Du kan använda meddelandefältet för att låta folk veta om det utan extra ansträngning.

I dagens artikel kommer vi att berätta om några av de bästa meddelandefältet plugins som är laddade med lysande funktioner. Men innan det, låt oss titta snabbt på några fall när du kan använda en aviseringstang.

Bästa plugins för meddelandefält för WordPress – Vissa fall

Det finns flera fall när du använder en meddelandefält kan vara till hjälp för dig. Här är några av dem –

 • visa ett webbplatsomfattande meddelande
 • erbjuda kampanjkoder
 • skapa brådskande
 • konvertera kunder till prenumeranter
 • främja sidor på sociala medier och öka följare
 • förbättra navigering på webbplatsen med CTA-banners
 • fånga e-postmeddelanden
 • och mer…

  Så nu, om du är redo, låt oss kolla vår lista med WordPress-meddelandefältets plugins.

  1. OptinMonster

  OptinMonster

  OptinMonster är ett av de mest populära programvarorna för kundförvärv och leadgenerering som låter dig lägga till olika typer av aviseringar på din webbplats. Bortsett från att meddela dina besökare om ett kommande evenemang eller en kampanj, hjälper det dig att fånga leads med massor av inriktningsalternativ. Den levereras med en lättanvänd drag- och släppsidebyggare som gör det enkelt att skapa och designa dina navigeringsfält.

  Du kan använda den för att skapa popup-popuper för ljusboxar, flytande staplar, inrulningsruta och mycket mer.

  Det bästa av allt är att du kan använda den för att köra tid och datumkänsliga kampanjer och visa meddelandet till dina besökare vid rätt tidpunkt för att öka konverteringarna. Med nedräkningstimern kan du också skapa en känsla av brådskande som i gengäld öka din försäljning och intäkter.

  OptinMonster erbjuder flera andra funktioner som hänvisningsdetektering, geo-platsinriktning, adblock-upptäckt, smarta taggar-alternativ och mycket mer.

  2. WP Notification Bar

  Om du vill visa en elegant meddelandefält på din webbplats är WP Notification Bar det bästa alternativet för dig. Detta är en super responsiv, SEO-optimerad WordPress-anmälningsfält plugin som hjälper dig att förbättra dina marknadsföringsstrategier. Du kan också anpassa färgen så att den matchar din övergripande webbplatsutseende. Du kan ge ett alternativ för användare att dölja meddelandefältet.

  Dessutom låter det dig göra ett delat test för att se vilken version som passar bäst för dig. Du kan också spåra antalet visningar och klick som fältet får under en tidsperiod. Plugin låter dig integrera navigationsfältet med dina favoritmarknadsföringstjänster via e-post också.

  3. Hej Bar

  Hello Bar är ett populärt meddelande-plugin som har fantastiska funktioner. Du kan använda den för att lägga till ett meddelande till din webbplats utan att koda en enda rad. Och plugin är superenkel och snabb att använda. Så även om du inte har någon tidigare erfarenhet av att använda det, kan du hantera det som en proffs.

  Med hjälp av detta plugin kan du till och med lägga till anmälningsreglage och varningsklockor på din webbplats. Om du vill integrera din plugin med en tjänsteleverantör för e-postmarknadsföring är det också möjligt. Det stöder olika tjänster för att göra det lättare för dig. Som en gest av uppskattning kan du också lägga till en anpassad tacksida. Och om du inte är säker på om din meddelandefält är tillräckligt bra för att hjälpa dig konvertera, gå vidare och gör ett delat test.

  4. PushEngage

  PushEngage är en annan lysande WordPress-anmälningsplugin som låter dig skicka web push-meddelanden automatiskt till dina besökare. Du kan anpassa dessa aviseringar och utlösa dem baserat på dina kundåtgärder. Om en besökare svarar på CTA: erna som du använder i dessa aviseringar, har du möjlighet att skicka ett automatiskt svar till dem också. PushEngage fungerar bra i olika webbläsare och enheter också.

  Du kan enkelt schemalägga dina aviseringar vid dina önskade tidpunkter. För att göra ditt meddelande mer engagerande och tydligt låter det dig använda stora bilder och emojis också.

  5. Meddelandefältet

  Themify Announcement Bar är ditt bästa alternativ om du vill lägga till en meddelandefält till din webbplats. Det gör att arbetet med aviseringar är så enkelt att du bara kommer att älska det. Oavsett om det handlar om att schemalägga dina aviseringar, utforma dem eller visa dem på din webbplats, kan du göra allt på ett skämt.

  Det låter dig lägga till dessa aviseringar till dina widgets som en klisterfält eller så kan du till och med använda den kortkod som den genererar och lägga till den var du vill på webbplatsen.

  Det låter dig placera baren som du vill. Du kan också arbeta med dess typsnitt, färg och stil och lägga till flera rullningsstilar så att det ser tilltalande ut. Dessutom är plugin kompatibelt med olika andra moderna och avancerade plugins.

  6. Fotfält – Meddelandefält för WordPress

  Precis som namnet antyder låter Footbar-meddelandefältet dig lägga till obegränsade fotfält till din webbplats. Du har flexibiliteten så att den ser annorlunda ut på varje sida eller ger en jämn look genomgående, oavsett vad du föredrar. Du kan enkelt anpassa bredden på dessa staplar och använda villkorad logik för dina sidor också.

  Denna plugin kommer också med avancerade funktioner som en färgväljare som håller meddelandefältet ihop med ditt WordPress-tema. Ett annat vackert alternativ som kommer med är de numeriska reglagen. Detta är praktiskt när du vill meddela användare ett meddelande som kommer med många siffror. För att uppmuntra människor att dela din sida kan du också lägga till olika sociala ikoner.

  7. Apex meddelandefält

  Apex Notification Bar är en lysande WordPress-anmälningsplugin som kommer med 15 fördesignade mallar, var och en helt anpassningsbar för att passa dina behov. Du kan använda detta plugin för att lägga till flera meddelandefält till din webbplats. Du kan också lägga till en nedräkningstimer för att skapa en känsla av brådskande och en sökfält. Plugin är superflexibel vad gäller anpassning. Du kan enkelt ändra färg, teckensnitt och stil för att göra det visuellt fantastiskt.

  Plugin stöder också e-postmarknadsföringstjänster som Constant Contact, vilket är ett bättre alternativ till MailChimp och låter dig lägga till kontaktformuläret 7 också. För att anpassa det så att det matchar ditt märke har det ett anpassat logosektion, där du kan ladda upp din logotyp. En bakgrundsbild kan snabbt förbättra sitt utseende och plugin-programmet har alternativet för det också. Allt detta och mycket mer kommer utan att koda en enda rad. Och ändå kan du ha de mest professionella meddelandefält på din webbplats.

  8. WPFront

  anmälningsfält plugins

  WPFront är ännu en WordPress-anmälningsfältplugin som gör det superlätt för dig att lägga till aviseringstecken på din webbplats. Denna plugin är helt gratis. Med det här insticksprogrammet kan du placera din meddelandefält längst upp eller längst ner på din webbplats. Du har också möjlighet att visa det när din besökare börjar bläddra igenom sidan.

  Baren är helt anpassningsbar när det gäller utseendet. Du kan också justera dess höjd och färg. För att låta den försvinna automatiskt kan du också ställa in ett start- och datum. Detta är ett utmärkt alternativ om du vill inrätta en rabatt eller flash-försäljning med begränsad tid. Om du vill skapa en klibbig bar är det också möjligt. Detta säkerställer att alla som landar på din webbplats får se den även om de bläddrar ner på sidan.

  9. WP-anmälningsstänger

  WP-anmälningsstänger

  En annan lysande gratis WordPress-anmälningsprogram är WP-anmälningsstänger. Denna MYThemeShop-produkt är ett lätt, användarvänligt och lyhört verktyg som låter dig lägga till meddelandefält till din webbplats utan att koda en enda rad. När du har skapat dina staplar kan du visa det var du vill. Det kan vara på en specifik sida, ett inlägg eller din hemsida för den delen.

  Det låter dig också välja vem som ska se ditt meddelande. Helst bör du inte ha några problem med att hantera plugin. Men om du någonsin gjort det, kan du nå ut till supportteamet, det är tillgängligt dygnet runt.

  10. Top Bar

  Top Bar meddelande plugin

  Top Bar låter dig lägga till en meddelandefält högst upp på din webbplats. Du kan använda den här fältet för att visa meddelanden tillsammans med anpassade länkar till dina besökare. Du kan göra dina meddelanden synliga när dina besökare bläddrar igenom sidan eller göra den till en klibbig.

  Det låter dig också anpassa fältet genom att redigera dess färg. För icke-engelska engelsktalande stöder plugin-programmet 3 olika språk också.

  Så det är det. Det här är några plugins som du kan kolla in om du vill lägga till en meddelandefält till din webbplats. Under tiden kanske du vill kolla in hur du automatiskt publicerar dina bloggar i WordPress.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me