10 bästa WordPress-fastighetsplugins JÄMFÖRT (2020)

bästa wordpress fastighetsplugins jämfört


Letar du efter de bästa WordPress fastighetsplugins?

Fastighetswebbplatser är en fantastisk affärsgenerator eftersom de stödjer verktyg och funktioner för att göra fastighetsaffärer online.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa WordPress fastighetsplugins som du kan använda för att göra din webbplats till en framgång.

Skapa en fastighetswebbplats med WordPress

WordPress är den mest flexibla och populära webbplatsbyggaren på marknaden. Många av världens främsta varumärken använder WordPress för sina webbplatser.

Du hittar två typer av WordPress-webbplatser: WordPress.com, som är en värdplattform, och WordPress.org, som är en självhostad lösning. För mer information, se vår sida vid sida jämförelse på WordPress.com vs WordPress.org.

För en fastighetswebbplats bör du använda WordPress.org med självhosting. Det är mycket flexibelt och erbjuder imponerande funktioner för att utveckla kraftfulla webbplatser.

Innan du börjar måste du köpa ett domännamn och ett webbhotellkonto för att installera WordPress korrekt.

Bluehost är vår rekommenderade webbhotellösning. Det är ett av de mest populära värdföretagen och en officiell WordPress-värdpartner.

Lyckligtvis erbjuder de IsItWP-läsare ett gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och en enorm rabatt på webbhotell.

skapa en blogg på bluehost

Klicka här för att göra anspråk på detta exklusiva Bluehost-erbjudande »

När du har köpt webbhotell kan du följa vår steg-för-steg-guide för hur du skapar en WordPress-webbplats.

Låt oss titta på de bästa WordPress fastighetsplugins.

1. Real Estate Pro

Fastighetspro

Real Estate Pro är ett premium WordPress-program för fastigheter och fastighetslistor. Det gör att dina användare kan lägga till sina listor, göra anspråk på listor, sälja fastigheter, hantera kundrecensioner och mer. Besökarna på din webbplats kan bjuda på fastigheterna, lämna en anteckning till listans ägare, kontakta fastighetsägare och prenumerera på dina listor för att få regelbundna uppdateringar.

Plugins översättningsklara och stöder WPML helt. Det stöder också tredjeparts tjänster som Stripe, PayPal, MailChimp osv.

Real Estate Pro är integrerad med Visual Composer för att snabbt sätta upp din fastighetswebbplats och börja tjäna pengar online.

2. Verktygset Fastigheter

Verktygset Fastigheter

Verktygset Fastigheter är ett allt-i-ett WordPress fastighetsplugin. Det erbjuder flera användbara funktioner som anpassade fält, egendomskartor, inläggstyper, listor och mer. Med flera avancerade sökfilter kan du låta dina användare hitta den bästa fastigheten på din fastighetswebbplats.

Det låter dig visa egenskapens resultat för dina användare på en lista, ett rutnät, en karta eller något annat sätt som du föredrar i inställningarna. Det kommer också med avancerade kartalternativ för att tillhandahålla markörer, anpassade design och geolokaliseringsalternativ.

Andra funktioner inkluderar en bildreglage för att lägga till flera fastighetsfoton. Plugin stöder översättningar med WPML.

3. Estatik

Estatik

Estatik är ett gratis WordPress-fastighetsplugin som kan användas för att lägga till fastighetsförteckningar på din webbplats. Du kan använda detta plugin för att enkelt skapa och hantera fullt funktionella fastighetslösningar.

Det erbjuder språkstöd, Google Maps-integration, ikoner för sociala medier, ett bildgalleri, fastighetswidget och mer. Det kommer med obegränsade alternativ för dina fastighetslistor så att du kan anpassa och sälja fastigheterna online.

Estatik har avancerade filter för att söka efter datum, populära fastigheter, priser och plats. Det är ett helt anpassningsbart plugin och fungerar bra med alla de bästa WordPress-teman.

4. IMPress Listor

IMPress-listor

IMPress Listningar är ett populärt WordPress-plugin för fastighetswebbplatser. Det erbjuder en komplett lösning för nybörjare till avancerade användare att starta en online fastighetsbransch.

Det gör att dina användare kan lägga till sina listor med bilder och videor av fastigheterna. Den visuella effekten ökar trafiken på din fastighetswebbplats och hjälper till med att förbättra SEO. Du kan enkelt anpassa fastighetslistorna och designa vackra listningssidor med fullständiga detaljer, Google-kartor och kontaktinformation från listans ägare.

Den stöder IDX-listan helt, och du kan också importera listor från andra källor. Den rekommenderar några kompletterande plugins för att inkludera ytterligare funktioner för att skapa en övertygande fastighetswebbplats.

5. WP Amortization Calculator

WP Amortization Calculator

WP Amortization Calculator är ett premium WordPress-plugin som används för att beräkna inteckningar, lån och fastighetsfinansiering online. Den har funktioner som går utöver en enkel inteckningskalkylator. Det stöder också ett blyupptagningsverktyg, fastighetslistor, agenterportal, egendomssidor, e-postmeddelanden och mer.

Det låter dig också använda valutasymboler och olika val av pengarformat. Dra-and-drop-byggaren hjälper dig lägga till en avskrivningskalkylator på din fastighetswebbplats.

Den har en anpassad widget för fastighetswebbplatser. Den är översättningsklar och innehåller flexibla alternativ för att automatiskt beräkna amorterade lån.

6. WP-egendom

WP-egendom

WP-Property är ett gratis WordPress-plugin för fastigheter. Det har möjlighet att lägga till fastighetsförteckningar, hantera listor och mer. Det innehåller kraftfulla anpassade alternativ för att lägga till fullständiga detaljer för varje fastighetslista, som antalet rum, badrum, kapacitet, parkering och andra egenskaper hos fastigheten.

Du kan skapa eleganta sidor med fastighetslistor med Google Maps, fastighetssökning, listade listor, sökfilter och IDX-listningssupport. Det föreslår gratis WordPress-fastighetsteman och fungerar också bra med alla andra teman.

Den har widgets, kortkoder och andra metoder för att visa fastighetsförteckningar var som helst på din WordPress-webbplats. WP-Property är ett flexibelt plugin med översättningsstöd och SEO-optimering.

7. Väsentliga fastigheter

Väsentliga fastigheter

Om du letar efter ett fastighetsplugin som tillåter inlämning av frontend-egendomar, är Essential Real Estate-plugin perfekt. Det har både backend- och frontend-stöd för listning av inlägg med en kraftfull instrumentpanel för agenter för att hantera sina listor.

Det gör att du enkelt kan anpassa och ställa in en fastighetswebbplats med alla funktioner du behöver. Essential Real Estate-plugin stöder alla globala betalningsmetoder så att du kan bygga en fastighetsmarknad online.

8. BirchPress

BirchPress

BirchPress är ett WordPress-boknings- och schemaläggningsplugin. Det kan användas som tillägg på din fastighetswebbplats för att hantera möten mellan klienter och agenter.

Det gör att du enkelt kan lägga till ett bokningsformulär på din WordPress-webbplats och integrera onlinebetalningar via PayPal. Det stöder fullt ut WooCommerce och alla dess funktioner, så att du enkelt kan sälja fastigheter online.

9. WPCasa

WPCasa

WPCasa är ett fastighetsplugin för WordPress-webbplatser. Den har flera teman som kan användas för att skapa en helt flexibel och kraftfull fastighetsplattform för användare. WPCasa har ett lättanvänt gränssnitt, och alla inställningar är enkla att hantera i WordPress.

Den stöder en avancerad sökmotor med flera filter för att snabbt hitta fastighetsförteckningar på din fastighetswebbplats. Du kan enkelt använda WPCasa-redigeraren för att lägga till fastighetsinformation, kartor över kartor, bildgallerier och mer information om dina listor enkelt.

10. WPL Real Estate

WPL fastigheter

WPL Real Estate är en annan gratis fastighetslösning för WordPress-webbplatser. Den har en filtrerbar sökning för användare att hitta fastighetsförteckningar. Det erbjuder också en flexibel frontend-instrumentbräda för användare och agenter att lägga till sin lista snabbt. WPL Real Estate har möjlighet för användare att lägga till sin profil, fastighetsplatser med Google maps, skapa snygga listor, anpassade fält och mer.

Det fungerar bra med alla de mest populära WordPress-plugins och stöder IDX-listor i premiumversionen. Du kan kontakta plugin-utvecklaren för att få anpassade funktioner på begäran.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress fastighetsplugins. Du bör också kolla in vår handplockade lista över de bästa WordPress-event-plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map