10 bästa WordPress-tabellplugins för att organisera data (jämfört)

Bästa WordPress-tabellplugins


Vill du skapa en tabell i Excel-stil på din WordPress-webbplats? Med tabeller kan du enkelt jämföra funktioner för olika produkter. Det är ett utmärkt sätt att skapa lättlästa listor över dina produkter med flera kolumner och rader.

I den här artikeln har vi handplockat några av de bästa WordPress-tabellplugin som du kan använda för att skapa tabeller på din webbplats. I själva verket använde vi en tabellplugin (TablePress) för att skapa en egen tabell, för att visa upp de fem första pluginsna på vår lista! Kolla in det nedan.

Överblick: Bästa WordPress-tabellplugins

PluginPriceActive Installations / Sales
Ninja-bordfrån 39 dollar50 tusen+
TablePressFri700 tusen+
CSS3-responsiva tabellerfrån $ 20 / år10 tusen+
Avancerade tabellerfrån $ 21 / år500+
ARPricefrån $ 23 / år3000+

Hur man väljer det bästa WordPress-tabellpluginet?

Det finns många gratis och premium WordPress-tabellplugins på marknaden. Det kan vara förvirrande för nybörjare att välja den bästa tabellplugin i Excel-stil för deras WordPress-blogg eller webbplats helt enkelt för att de blir överväldigade av mängden alternativ.

Det enklaste sättet att klippa igenom förvirringen och utvärdera dina WordPress-pluginbehov är att jämföra dina krav med funktionerna i tillgängliga plugins.

Tabell plugins har funktioner som dra och släpp byggare, filter, sortering, pagination, responsiv design, stylingalternativ, mediasupport och import / exportfunktioner.

För att göra denna uppgift ännu enklare för dig har vi listat de bästa WordPress-tabellplugin i den här artikeln. Du kan snabbt gå igenom varje plugin och dess funktioner för att bestämma vilken som är den bästa tabellplugin för din WordPress-webbplats.

Som sagt, låt oss ta en titt på de bästa WordPress-tabellplugin som du kan prova.

1. Ninja-tabeller

Ninja-bord

Ninja Tables är en premium WordPress-tabellplugin. Det kommer med en dra och släpp-tabellbyggare som du snabbt kan använda omarrangera kolumner och rader. Det har också mediasupport, så att du kan lägga till bilder och annan information i dina tabeller.

Plugin har färgalternativ för kolumner och rader. Du kan lägga till anpassade stilar i dina tabeller och förbättra användarupplevelsen. Ninja Tables gör att du kan skapa fullt responsiva tabeller som ser bra ut på alla skärmstorlekar.

2. TablePress

TablePress

TablePress är den mest populära gratis WordPress-tabellplugin på marknaden. Det gör att du enkelt kan skapa enkla, vackra bord. Det har ett kalkylbladliknande gränssnitt i backend som hjälper dig att lägga till data utan att skriva en enda kodrader.

Du kan lägga till tabellerna i dina sidor, inlägg och widgetområden med kortkoder. TablePress stöder filter, pagination och sortering. Det gör att du kan importera / exportera tabeller från Excel-, CSV-, HTML- och JSON-filer. För ett exempel på TablePress i aktion, bläddra upp och titta på tabellen i den här artikeln!

3. CSS3-responsiva tabeller

CSS3-responsiva tabeller

CSS3 Responsive Tables är en lyhörd WordPress-tabellplugin. Det kan användas för att skapa tabeller och jämföra priser för olika produkter. Du kan lägga till obegränsade rader och kolumner med massor av alternativ för tabellerna.

Den har över 20 färgval, 2 tabellstilar, aktiva kolumner, svävfärgstilar och mer. Plugin stöder ikoner, verktygstips och band. Det gör att du enkelt kan importera / exportera data till andra filformat.

4. Avancerade tabeller

Avancerade tabeller

Advanced Tables är en annan premium tabellplugin för WordPress. Det gör att du enkelt kan skapa enkla tabeller i Excel-stil. Med en kortkod kan du visa ditt bord i dina WordPress-inlägg eller sidor. Det har mediasupport vilket innebär att du kan infoga bilder i kolumnerna och raderna i dina tabeller.

Dessutom kan du lägga till en klibbig rubrik som flyter tillsammans med bordet. Det stöder sortering, pagination och anpassade stilar för dina WordPress-tabeller.

5. ARPris

ARPrice

Som namnet antyder är ARPrice en prissättningstabell-plugin för WordPress. Det levereras med över 300 prissättningsmallar för att göra ditt arbete enkelt när du skapar prisplaner och jämförelsetabeller.

Den har en realtidsredaktör. Du kan helt enkelt välja ett tema, dra och släppa verktyg, ändra färger och anpassa tabellen efter behov. Det låter dig också lägga till bilder och band till dina WordPress-tabeller.

6. WP Table Builder

wp bordbyggare

WP Table Builder är ett drag & släpp WordPress-tabellplugin som låter dig skapa vackra och lyhörda tabeller. Du kan skapa alla typer av tabeller som produktjämförelsetabeller, prissättningstabeller, listtabeller osv.

För närvarande har den 5 element – Text, bild, lista, knapp, & Stjärnbetyg. Alla dessa element har individuella alternativ. Den bästa delen av plugin är Cell Management Mode. Det låter dig lägga till och ta bort rader / kolumner och dela / slå ihop celler. Du kan infoga tabeller var som helst genom att använda kortkoderna.

7. League Tabell

Ligatabellen

League Table är ett kraftfullt premium WordPress-tabellplugin. Det kommer med 105 alternativ per tabell, 17 alternativ per cell och 13 allmänna alternativ. Det har ett avancerat sorteringssystem för flera kolumner som du kan använda för att skapa alla typer av tabeller.

Den har en kalkylarkliknande redigerare som gör att du enkelt kan mata in data och hantera dina tabeller. Du kan markera valfri cellegenskap med färger. Det mest unika med detta plugin är dess stöd för typografiska stilar och matematiska formler.

8. Ultimate Tables

Ultimate Tables

Ultimate Tables är ett annat gratis WordPress-tabellplugin. Det gör att du enkelt kan skapa och hantera tabeller från ditt WordPress adminområde. Den har en widget som du kan använda för att visa tabeller i sidfältet, sidfoten och andra widgetiserade områden på din webbplats.

Det låter dig lägga till HTML, CSS och text i tabellcellerna. Ultimate Tables har stöd för paginering, kortkod, sökruta och anpassade mönster.

9. wpDataTables

wpDataTables

wpDataTables är en av de mest populära gratis WordPress-tabell plugins. Det låter dig ladda upp Excel-, CSV-, JSON- och XML-filer för att snabbt skapa tabeller i WordPress.

Den har anpassade alternativ för att ändra färger, byta namn på rubriker, ordna om data och lägga till CSS för att utforma dina tabeller. Plugin kan du lägga till upp till 150 rader totalt.

10. Datatabellsgenerator

Datatabellgenerator

Data Tables Generator är ett populärt tabellplugin för WordPress. Det låter dig skapa vackra, lyhörda tabeller från din WordPress-instrumentpanel utan att skriva någon kod. Det stöder diagram, grafik och diagram. Du kan skapa diagram från data i tabellen.

Det gör att du kan anpassa färgerna för kolumner och rader. Du kan tillåta dina användare att exportera data från din frontend till PDF-, Excel- och CSV-filer. Det stöder också matematiska formler.

Vi hoppas att den här listan hjälpte dig att hitta den bästa WordPress-tabellplugin för dina behov. Om du tyckte att det här inlägget var användbart kanske du också vill kolla in vår lista över de bästa WordPress-kalenderplugin (Google-kalendersynkronisering).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me