10 bästa WordPress-typografipluginjämförelser (2020)

bästa wordpress typografi plugins jämfört


Vill du förbättra läsbarheten och typografin på din WordPress-webbplats?

Många etablerade varumärken har byggt sin identitet med typografiska element, till exempel Coca Cola och IBM. Förutom märkesigenkänning förbättrar rätt typografi läsbarheten på din webbplats. I den här artikeln visar vi dig några av de bästa WordPress typografiplugin på marknaden.

Välja de bästa typografiplugin för WordPress

Inte varje typografiplugin skapas lika. Nedan finns några funktioner som du hittar i en typografiplugin.

 • Möjlighet att enkelt lägga till Google-teckensnitt till ditt WordPress-tema.
 • Möjlighet att ladda upp anpassade teckensnitt för att ge din webbplats ett tydligt utseende
 • Stödjer olika teckensnittsleverantörer, till exempel Adobe Typkit, Font Squirrel och naturligtvis Google-teckensnitt

1. Font I Want

, typografi-plugins

Font I Want är ett fantastiskt plugin som gör att du kan ladda upp vackra teckensnitt på din webbplats. Plugin-programmet stöder tre populära teckensnittleverantörer, Google-teckensnitt, Adobe Typkit och Font Squirrel.

Du kan också ladda upp din egen uppsättning teckensnitt om du vill. Allt du behöver göra är att dra och släppa alla dina teckensnittsfiler och sedan kan du använda teckensnitten på din webbplats.

Med detta plugin kan du experimentera med mer än 20 000 olika typsnitt och välja det bästa för att representera din varumärkesidentitet. Du kan också kombinera flera teckensnitt från olika leverantörer för en unik stil.

2. Ultimate Google Web Font Generator

Ultimate Google Web Fonts

Ultimate Google Web Font Generator är ett annat bra plugin som låter dig lägga till vackra teckensnitt på din webbplats på några minuter. Du kan komma åt alla Googles webbsnitt med öppen källkod, förhandsgranska dem och sedan generera en kod för att använda dem på din webbplats.

Du kan också använda den på andra plattformar än WordPress också. Det är kompatibelt med PHP, Joomla, Magento, ROR, ren HTML och mer. Den uppdaterar automatiskt sin lista över teckensnitt från Google och erbjuder dig alla de senaste teckensnitten medan du luta dig tillbaka och koppla av.

För närvarande har den drygt 650 teckensnitt i sin samling. Och naturligtvis stöder det alla teckensnittvarianter som fetstil, kursiv, ljus, svart osv. Eftersom en responsiv plugin kommer teckensnitten att se bra ut på alla webbläsare.

3. Enkelt post Google-teckensnitt

Enkelt post Google-teckensnitt

Easy Post Google-teckensnitt är en annan fantastisk lösning för att lägga till fler teckensnitt på din webbplats. Med detta plugin kan du lägga till mer än 600 olika teckensnitt på din webbplats utan att behöva lägga till en kodrad. Det låter dig använda flera teckensnitt på en sida och inlägg, så att du kan jazza upp din webbplats med ett nytt utseende.

Det fungerar bra med alla andra moderna WordPress-plugins och ser fantastiskt ut på alla skärmar. På grund av dess användarvänlighet kan även en nybörjare hantera den lika bra som en professionell.

4. FontPress

FontPress typografi plugin

Med mer än 1,2K aktiva installationer är FontPress en av de populäraste typografiplugin på WordPress-marknaden. Om du vill ladda ditt tema med fler teckensnitt är FontPress det perfekta alternativet för dig.

Bortsett från Google-teckensnitt stöder det också icke-latinska språk. Du kan använda detta plugin för att få dina teckensnitt att se mer stilfulla ut genom att använda olika effekter som det erbjuder.

Du kan arbeta med teckenstorlek, vikt, textdekoration, textomvandling, färg och mycket mer.

5. trivs arkitekt

Frodas-Arhitect

Thrive Architect är ett fantastiskt drag-and-drop-arkiv-plugin, som inte bara låter dig bygga vackra webbsidor inom några minuter, utan också ger full flexibilitet att lägga till anpassade teckensnitt på din webbplats.

Med dess typsnittalternativ får du tillgång till över 700 anpassade teckensnitt, så att du kan ge en unik look på din webbplats.

6. Fonto

Fonto typografi plugin

Fonto kan vara din snabba lösning om du letar efter att lägga till nya teckensnitt på din webbplats. Med Fonto kan du använda valfritt teckensnitt du kan tänka på. Med Fonto kan du antingen värd typsnittfilerna eller betjäna dem via en inbäddningskod.

Bädda in koden måste läggas till i webbplatsens rubrikområde. Du har till och med möjlighet att kombinera flera teckensnitt tillsammans.

7. Zeno Font Resizer

Zeno Font Resizer är ett fantastiskt plugin som låter dina användare ändra storlek på teckensnitten snabbt och enkelt. Den använder JavaScript och JQuery för att anpassa teckenstorleken. Inställningarna sparas i en cookie, så att besökaren ser samma teckenstorlek även när de återvände till din webbplats.

Du kan använda det här insticksprogrammet i valfri WordPress-version över 3.7. Det garanterar kompatibilitet mellan webbläsare så att du kan vara säker på att din text ser bra ut på alla webbläsare.

8. WP Google-teckensnitt

WP Google-teckensnitt, typografiplugins

WP Google-teckensnitt är ännu ett plugin som du kanske vill kolla in. Med mer än 100 000 aktiva installationer har detta plugin varit en av de mest populära teckensnittsresurserna för webbplatsägare.

Du kan använda detta plugin för att använda Googles gratistjänster för att lägga till högkvalitativa teckensnitt på din webbplats. Du kan också tilldela dina teckensnitt till specifika CSS-element på din webbplats. Och allt detta kan göras direkt från din WordPress-instrumentpanel.

Plugin uppdateras också automatiskt och lägger till alla nya teckensnitt som är tillgängliga på Google. Så du kan använda dem utan att behöva justera dina inställningar manuellt.

9. Enkla Google-teckensnitt

Med Enkla Google-teckensnitt plugin, det är verkligen enkelt att ta kontroll över dina webbplatssnitt. Du kan använda den för att infoga upp till 600 olika teckensnitt på din webbplats utan att behöva skriva en kodrad.

Du kan också förhandsgranska dina teckensnitt med hjälp av WordPress Customizer innan du använder dem på din live-webbplats. Det låter dig skapa anpassad teckensnittskontroll i adminområdet. När du sätter in ett teckensnitt är det direkt tillgängligt i kundanpassaren för förhandsgranskning.

Om du vill lägga till google-teckensnitt till ditt tema kan du göra det också utan att behöva redigera tematets huvudstilmall. Den kommer också automatiskt att uppdatera sin typsnittslista, så att du inte behöver bry dig om att göra det manuellt.

10. Använd valfritt teckensnitt

Använd valfritt teckensnitt låter dig använda valfritt teckensnitt på din webbplats. Med mer än 100 000 aktiva installationer är detta plugin en av de högst rankade typografiplugin i WordPress.

Du kan ladda upp dina teckensnitt direkt från din WordPress-redigerare. Plugin är också kompatibel med alla moderna WordPress-teman och andra avancerade plugins.

Det ser också till att dina teckensnitt ser fantastiska ut på alla enheter och fungerar bra i webbläsare. Dessutom stöder det flera anpassade teckensnitt samtidigt för att ge dig de mest unika resultaten.

Detta är några av de bästa typografiplugin för WordPress. Vi hoppas att du tyckte att artikeln var till hjälp. Som en bonus kan du också läsa om dessa utforma tips som kan hjälpa dig att öka konverteringsfrekvensen för din webbplats.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map