10 bästa WordPress-undersökningsplugins för att samla in feedback från användare (jämfört)

bästa wordpress-undersökningsplugins jämfört


Vill du lägga till enkätformulär på din webbplats och samla in feedback från användare för dina produkter eller tjänster? I WordPress kan du använda en enkätundersökningsprogram för att enkelt skapa en onlineundersökning på din webbplats. Men närvaron av flera plugins på marknaden kan göra det svårt att identifiera det bästa plugin för dina behov.

Det är därför vi har valt ut de bästa WordPress-undersökningsprogrammen för att hjälpa dig att samla in användarnas feedback. Varsågod.

Att välja det bästa WordPress Survey Plugin

En bra undersökningsplugin gör att ditt formulär ser tilltalande för användarnas ögon. Ett lättanvänt gränssnitt är lika viktigt så att du enkelt kan konfigurera dina undersökningar.

Genom att skapa en effektiv enkätundersökning kan du samla dina användares åsikter och lära dig exakt hur bra de tycker om dina tjänster. Sedan med den insamlade informationen kan du göra förbättringar och optimera din webbplats för fler konverteringar.

Men det är bara möjligt när din undersökning är engagerande, rolig och användarvänlig. För att få maximalt användardeltagande måste du se till att dina enkätsformer är både snygga och förnuftiga. Så du behöver ett plugin som låter dig göra allt.

Du måste också välja en enkät-plugin som låter dig presentera dina undersökningsrapporter vackert. Om du vill visa resultaten på din webbplats behöver du ett plugin som låter dig bädda in dina undersökningsresultat. På liknande sätt är ett exportalternativ också viktigt om du vill använda den användarinlämnade informationen på andra plattformar med hjälp av ett kalkylblad eller en CRM-programvara.

Plugins i den här listan samlas med tanke på funktionerna som en bra undersökningsplugin bör ha. Låt oss utforska dem nu.

1. WPForms

wpforms

WPForms är det bästa WordPress-kontaktformuläret som finns på marknaden. Det är ett enkelt och användarvänligt plug-in-plugin för dra och släpp-form som låter dig skapa underbara undersökningsformulär samt enkla kontaktformulär och avancerade formulär som beställningsformulär, donationsformulär, betalningsformulär, etc..

WPForms levereras med en lättanvänd, men ändå kraftfull, Undersökningar och undersökningar addon som gör att du kan skapa mycket engagerande WordPress-undersökningar på kort tid. Du kan använda drag-and-drop-formulärbyggaren för att lägga till fält med bara några klick.

Plugin erbjuder smarta undersökningsfält för att skapa visuellt tilltalande och komplexa undersökningar. Du kan använda textfält, rullgardinsfält, radioknappar, kryssrutor, betyg (start, hjärta, tummen upp), Likert skala och mer i dina undersökningsformulär. Dessutom har den en smart villkorad logikfunktion så att du kan filtrera och anpassa frågor baserat på tidigare svar.

Framför allt är WPForms bäst i sin bästa klassrapporteringsfunktion. Medan de flesta av undersökningsplugins på marknaden saknar korrekt analys- och rapporteringsfunktion, kommer WPForms med visuella rapporter i realtid för dina formulär. Du kan visa enkätresultaten på valfri sida på din webbplats med en kortkod och även exportera rapporterna och dela dem på sociala medier eller PowerPoint-presentationer.

Kolla också in dessa jämförelser mellan,

  • WPForms vs TypeForm
  • WPForms vs FormStack

Läs vår kompletta steg-för-steg-guide om hur du använder WPForms för att skapa undersökningar.

2. Polldaddy

Polldaddy-wordpress-Enkät-

Polldaddy är ett populärt WordPress-plugin för undersökningar och enkäter. Det är en WordPress.com-produkt så du måste skapa ett WordPress.com-konto för att få plugin-API: t. Till skillnad från andra plugins i listan är det inte ett kontaktformulär-plugin så du kan inte använda det för att skapa en annan typ av formulär.

Du kan hitta plugin i en gratis version och en premiumversion. Även om du kan börja med gratisversionen har den begränsade funktioner, och också en nackdel att den visar Polldaddy-logotypen i dina undersökningsformer.

Polldaddy har ett enkelt dra-och-släpp-gränssnitt för att skapa WordPress-undersökningar. Du kan använda olika typer av frågor inklusive flervals-, fri text- och Likert-skalor i dina undersökningar. När du har skapat undersökningsformuläret kan du dela dem på din webbplats, direkt e-post eller sociala mediekonton och samla in information. Framför allt gör det möjligt för dig att generera och dela lättlästa rapporter.

3. Formidabla formulär

formidabla former

Formidable Forms är ytterligare ett kraftfullt WordPress-kontaktformuleringsplugin som gör att du enkelt kan skapa enkla till avancerade formulär. Plugin tillhandahåller en uppsättning färdiga att använda formulärfält inklusive Likert-skalor, kryssrutefält, radioknappar, drop-downs, etc. och ett enkelt dra-och-släpp-gränssnitt för att bygga komplexa enkätformer.

Formidabla formulär är bra på att tillhandahålla alternativ för att visa undersökningsresultaten i diagram och diagram. Du kan enkelt skapa iögonfallande grafer, tabeller, histogram, cirkeldiagram etc. och bädda in dem på dina sidor och inlägg. Detta gör det riktigt enkelt att dela dina undersökningsrapporter med din webbplatspublik.

Om du dessutom vill dela rapporterna med din e-postlista är det enkelt med dess marknadsföringstillägg som ActiveCampaign, AWeber, etc..

Kolla in hur du odlar din e-postlista, RIKTIGT FAST.

4. Ninja Forms

ninja former

Ninja Forms är ännu ett populärt plugin-kontaktformulär som finns tillgängligt på marknaden. Plugin erbjuder ett antal tillägg som du kan använda för att bygga alla typer av WordPress-formulär, inklusive en enkätformulär.

Kärnpluginet är gratis att ladda ner och använda (du kan direkt ladda ner från WordPress.org); Du måste dock köpa minst två tillägg: Villkorad logik och Former med flera delar för att skapa en undersökningsformulär. Utökningarna kan köpas individuellt eller med någon av deras planer.

Med hjälp av flersidiga formulär kan du introducera användare till undersökningen på första sidan och sedan visa frågor på sidan två. Det gör undersökningen mer interaktiv. Plugin saknar dock rapporterings- och datapresentationsfunktioner.

5. Quiz and Survey Master

frågesport-och-undersökning-master

Quiz and Survey Master är en exklusiv plugin för att lägga till undersökningar och frågesporter på WordPress-webbplatser. Till skillnad från andra allt-i-ett-form-plugin-plugins som vi har listat i denna lista, är detta plugin specifikt utvecklat för att bygga undersökningar. Därför har den många användbara funktioner för undersökningsformer.

Basplugin är gratis och kan laddas ner från det officiella WordPress-pluginlagret. Med hjälp av den kostnadsfria versionen av plugin-programmet kan du skapa flera sidor online-undersökningar och lägga till dem på din WordPress-webbplats. När undersökningen är klar av en användare skickar den ett tackmeddelande till användaren för att ha slutfört undersökningen.

Rapporterings- och analysfunktionen är dock inte tillgänglig i den kostnadsfria versionen. Du måste köpa deras premiumtillägg för att få dem.

6. Form Maker av WD

formen-maker-för-wd

Form Maker by WD är ytterligare ett WordPress-formulärbyggnadsprogram som du kan använda för att skapa undersökningar. Plugin kommer med en uppsättning formfält inklusive flerval, betyg, stjärnor, betyg etc. för att bygga undersökningsformulär. Med hjälp av undersökningsverktyget kan du skapa enkätundersökningsformulär med villkorad logik.

Plugin har ett dra-och-släpp-gränssnitt för att skapa ett formulär som gör skapandet enkelt och snabbt. Om du vill lägga till ytterligare styling till dina formulär kan du använda det anpassade CSS-redigeringsalternativet. Utöver det finns det flera förbyggda formmallar för att ta hand om dina designbehov.

När du vill ha fler funktioner och alternativ kan du köpa deras premiumtillägg. Även om detta plugin är bra för att skapa undersökningar, missar det rapporteringsalternativet.

7. WP-undersökningar

wp-omröstningar-wordpress-plugin

WP-Polls är ett grundläggande verktyg för att skapa undersökningar i WordPress. Detta låter dig samla in enkla användarsvar via kryssrutor och radioknappar. När användare deltar i dina undersökningar kommer resultaten automatiskt att visas direkt. Till skillnad från andra insticksprogram i listan är detta inte en formulär.

Det är väldigt enkelt och direkt att skapa enkäter med detta plugin. Du går helt enkelt till Opinionsundersökningar från din WordPress-instrumentbräda och skapa en enkätfråga och lägg till svarval. Sedan kan du lägga till omröstningar på din webbplats antingen med hjälp av en kod eller som en widget.

Detta är ett mycket enkelt verktyg som du kan använda för den mest grundläggande nivån på nöjdhetsundersökningar.

8. Blanketter av CaptainForm

former-by-captaion-formen

Forms av CaptainForm är ett WordPress-formulärbyggnadsprogram med ett brett utbud av funktioner och flexibilitet. Plugin kan du skapa alla typer av formulär, inklusive ett enkelt kontaktformulär, enkätformulär, evenemangsregistreringsformulär, betalningsformulär, etc..

Plugin erbjuder ett enkelt och användarvänligt gränssnitt för att skapa formulär. Sedan kan du posta dem på dina blogginlägg, sidor, sidofält eller popup-fönster för att samla in feedback från användare. Det har gott om formfält och innehåller villkorad logik för att filtrera frågor.

Som webbplatsägare får du e-post- och SMS-aviseringar efter varje post. Du kan också visa realtidsrapporter för dina undersökningsformulär.

Relaterad: Bästa e-postmarknadsföringstjänster.

9. Sociala undersökningar

poll-undersökning-quiz-plugin-for

Social Polls är ett WordPress-plugin från Opinion Stage. Det är ett bra val om du vill lägga till olika typer av interaktivt innehåll inklusive enkäter, enkäter, frågesporter, bildspel etc. på din WordPress-webbplats.

Du kan lägga till bilder och videor i dina undersökningar för att göra dem mer tilltalande. Plugin stöder olika typer av frågor inklusive enkla eller flera val, öppna frågor osv. Du kan också lägga till en uppmaning i slutet av undersökningen för att samla in leads för din webbplats.

Det är väldigt lätt att skapa en undersökning, enkät eller annat interaktivt innehåll med det här plugin-programmet. När undersökningsformuläret skapas kan du lägga till dem på olika platser på din webbplats (inlägg, sidor, sidofält).

10. YOP-undersökning

Yop-poll-plugin

YOP Poll hjälper dig att skapa enkla WordPress-enkäter och enkäter för att samla in dina feedback. Sedan kan du lägga till enkät på din webbplats med kortkoder eller widgetar och köra flera enkäter samtidigt på din webbplats.

De enkäter du skapade kan klonas eller redigeras enkelt så att du kan spara tid för andra uppgifter. På liknande sätt kan alternativet för omröstningsplanering göra ditt arbete tidigare genom att hjälpa dig att schemalägga dina omröstningar efter varandra.

Bonus: Missa inte att kolla in vårt WordPress-giveaway-plugin för att skapa framgångsrika giveaways.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-undersökningsprogrammen. Du kanske också vill kolla in våra guider för hur du skapar en typformformform i WordPress och de bästa WordPress-annonshanteringsplugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map