10 beste brukerinnloggings- og registreringsprogramtillegg for WordPress (2020)

beste brukerinnloggings- og registreringsprogramtillegg


Vil du gjøre brukerpåloggings- og registreringsprosesser jevnere enn noen gang? Da må du bruke riktig brukerinnloggings- og registreringsplugins.

Det er hundrevis av disse programtilleggene du kan velge mellom. Og med litt research, vil du innse at hver av dem påstår å være det beste alternativet for deg. Det er der forvirringen starter. Men ikke bekymre deg.

For å hjelpe deg med å velge det beste, har vi kommet med en liste over de beste brukerpåloggings- og registrerings WordPress-plugins som vil gjøre oppgaven din mye enklere.

Alle programtilleggene i denne listen er lastet med fantastiske funksjoner, og lar deg lage skjemaene dine på bare noen få raske og enkle trinn. Så la oss sjekke dem ut.

1. WPForms

WPForms, plugin for brukerregistrering, plugin for brukerinnlogging

WPForms er et av de mest populære WordPress-skjemabygger-plugins som lar deg lage forskjellige typer skjemaer på nettstedet ditt. Plugin leveres med forhåndsbygde maler som enkelt kan tilpasses for å imøtekomme dine behov.

Ved hjelp av WPForms kan du lage vakre tilpassede registreringsskjemaer med spambeskyttelsesfunksjonen. Plugin fungerer sømløst med andre populære plugins uten kompatibilitetsproblemer.

I slekt: Slik utvider du e-postlisten din RASKT.

Bortsett fra påloggings- og registreringsskjemaer, kan du også integrere betalingsalternativer, aktivere øyeblikkelig varsling, opprette flersiders skjemaer, legge til betinget logikk og gjøre mye mer med det. Du kan kjøpe denne pluginen for så lite som $ 39.

2. MonsterInsights

monsterinsights

MonsterInsights er en av de beste plugins som lar deg overvåke hvordan brukerne dine engasjerer seg med nettstedet ditt.

Ved å installere denne plugin-en, kan du spore aktivitetene til de påloggede brukerne dine og kjenne deres oppførsel på nettstedet ditt. Det lar deg også spore dine tilpassede registrerings- og påloggingsskjemavisninger og innsendinger.

Nedenfor er noen sporingsfunksjoner i MonsterInsights som du finner nyttige:

  • Nedlastinger sporing
  • Annonsesporing
  • Sporing av tilknyttede lenker
  • Sporing av AMP-sider

3. MemberPress

MemberPress

MemberPress WordPress-plugin er et utmerket produkt som hjelper deg med å opprette et medlemskapsside uten å skrive en linjekode. Det lar deg lage brukerpålogginger og registreringsskjemaer på ditt medlemsnettsted med letthet. Enten du er en nybegynner eller en avansert WordPress-bruker, vil du finne denne pluginen intuitiv.

Plugin støtter sømløs integrasjon med BBPress-plugin, som lar deg integrere forum i ditt medlemsnettsted.

4. ProfilPress

ProfilPress, brukerpåloggingsprogramtillegg, registreringsplugin

ProfilePress er en annen fantastisk plugin som lar deg lage vakre og responsive WordPress-registreringsskjemaer på nettstedet ditt. Du kan til og med bruke det til å lage et tilpasset påloggingsskjema, tilbakestillingsskjema for passord, brukerprofilside og mer.

Plugin støtter sømløs integrasjon med mange populære plugins, inkludert WooCommerce, BuddyPress, bBPress og mange andre plugins som du kanskje bruker på nettstedet ditt. Du kan til og med tillate brukere å laste opp avatarer fra frontend.

5. Innlogging & Tilgang via InkThemes

Innlogging og tilgang til wordpress-plugin

Innloggingen & Få tilgang til WordPress-plugin av InkThemes lar deg lage tilpassede påloggingsformer med Captcha, slik at du kan tillate brukerlogging på fronten av nettstedet ditt uten å måtte bekymre deg for automatiske spam-pålogginger. Tillegget er superenkelt å installere, konfigurere og bruke. Den er kompatibel på tvers av nettlesere og med alle moderne WordPress-temaer.

I tillegg til å opprette påloggings- og registreringsskjemaer, lar denne plugin deg legge til fristende oppfordringsknapper, som Registrer-knappen til skjemaene dine.

Du kan la brukerne lage egne passord og omdirigere dem til hvilken som helst side du vil hver gang de logger seg på eller logger seg ut. Plugin støtter videoer på innloggingssiden og lar brukerne dine logge på via sosiale kontoer som Facebook, Twitter osv.

6. Nextend Social Login

, brukerpåloggingsprogramtillegg, registreringsprogramtillegg

Nextend Social Login er en responsiv plugin for brukerpålogging og -registrering for WordPress som lar brukerne logge inn på nettstedet ditt ved hjelp av sosiale plattformer. For øyeblikket støtter den sosial innlogging via Facebook, Twitter og LinkedIn.

Fordelen er at brukeren din ikke trenger å fylle ut detaljene for å registrere deg for nettstedet ditt. I stedet kan de logge på ved å bruke en av disse plattformene der de allerede har satt opp en konto.

Du kan legge til et hvilket som helst alternativ du vil la brukerne logge på, og også velge stedet der du vil vise sosiale påloggingsknappene.

7. WPBrigade LoginPress

LoginPress Plugin, plugin for brukerpålogging, plugin for registrering

WPBrigade LoginPress er et gratis påloggingsprogramtillegg som lar deg legge til tilpassede påloggingsformer til ditt WordPress-nettsted. Plugin-en er lastet med mange fantastiske funksjoner, slik at du kan gjøre mye mer enn bare å legge til en enkel form.

Fra å bruke forhåndsdesignede maler, legge til en logo, vise en tilpasset påloggingsfeilmelding og mer, det gir de fantastiske alternativene for å lage et fantastisk påloggingsskjema på nettstedet ditt. Du kan til og med style formbakgrunnen din med en flott farge eller bilde.

Google Recaptcha-alternativet hjelper deg å holde skjemaet ditt sikret mot alle sikkerhetstrusler. Plugin støtter også automatisk pålogging, sosial innlogging, påloggingsdirigeringer og lar deg til og med begrense påloggingsalternativer.

8. CM-registrering og invitasjonskoder

brukerpålogging-plugin, registreringsplugin, CM-registrering og invitasjonskode

Med CM-registrering og invitasjonskoder, kan du komme med noen fantastiske brukerpåloggings- og registreringsskjemaer for nettstedet ditt. Ved hjelp av disse skjemaene kan du administrere hvem som kan registrere deg på nettstedet ditt.

Den lar deg lage Ajax-baserte popup-pålogginger og registreringsskjemaer uten å måtte kode deg en enkelt linje. Fordelen med Ajax-pålogging er at brukerne dine kan holde seg på samme side mens de logger seg på uten å måtte oppdatere siden. Plugin-enheten har også alternativer for å la deg sende e-postverifisering og sende fullt tilpassbare e-postmeldinger.

Denne pluginen støtter mange andre avanserte WordPress-plugins og er kompatibel med alle WordPress-temaer.

9. Tilpasset innloggingssidetilpassing

Tilpasset innloggingsside Tilpassing

Tilpasset innloggingsside-tilpasning er et flott verktøy for å tilpasse påloggingssiden din direkte fra WordPress Customizer. Det betyr at du kan forhåndsvise endringene før du skyver siden til live-siden.

Du kan også bruke Custom Login Page Customizer sammen med andre plugins du vil bruke på nettstedet ditt. Denne pluginen er også kompatibel med de nyeste versjonene av WordPress.

Plugin-en mottar også hyppige oppdateringer og er perfekt for alle som kan ønske seg et moderne design for innloggingsformene sine.

10. WP User Frontend

WP USer Frontend

WP User Frontend er et av de gratis brukerinnloggings- og registreringspluginene som lar deg gjøre mye mer enn bare å opprette et påloggingsskjema. Med denne plugin-modulen kan du tillate brukere å sende inn et innlegg for gjennomgangen fra nettstedet.

Plugin-en leveres med en dra-og-slipp-byggherre, slik at du umiddelbart kan forhåndsvise hvordan skjemaene dine ser ut uten å måtte bytte mellom forhåndsvisning og byggherren. Plugin-enheten er også kompatibel med Gutenberg-redaktøren.

Den lar deg til og med legge ved filer, sende ting fra front-end, angi poststatus, poste melding og oppdatere tekstene i innsend-knappen.

Bonus: Ta en titt på den beste plugin-modulen for WordPress.

Dette er noen av programtilleggene du kan bruke til å legge til brukerpåloggings- og registreringsskjemaer på nettstedet ditt. Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å sjekke ut hvordan du oppretter en tilpasset påloggingsside på WordPress på riktig måte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me