10 beste Dropshipping-plugins for WordPress + WooCommerce

beste wordpress dropshipping-plugins sammenlignet


Vil du starte en dropshipping-virksomhet med WordPress?

Dropshipping er en av de mest lønnsomme og attraktive online virksomhet fordi det er liten risiko involvert.

Det beste er at du ikke trenger å investere mye penger i varelageret ditt også. Når et produkt bestilles fra nettbutikken din, kjøper du det fra en tredjepart-leverandør og får det sendt direkte til kunden. Alt du trenger å ha er en god internettforbindelse, den bærbare datamaskinen og en nettbutikk for å vise produktene dine.

Hvorfor bruke et WordPress Dropshipping-plugin?

For å starte en dropshipping-virksomhet, må du bygge en nettbutikk som er fullpakket med alle funksjonene som bedriften trenger. Og hva kan være et bedre alternativ enn å bruke en flott plugin som automatisk legger til alle disse funksjonene på nettstedet ditt?

I denne artikkelen vil vi fortelle deg om noen av de beste dropshipping-programtilleggene som har fantastiske funksjoner. Her er noen av de vanlige funksjonene du får med disse programtilleggene.

 1. Enkel måte å importere produkter fra andre dropshipping-plattformer
 2. Administrer importerte produkter rett fra dashbordet
 3. Håndter betalinger enkelt
 4. Enkel integrasjon med WooCommerce og WordPress

1. Alidropship

dropship-plugins, alidropship

AliDropship er en av de mest populære WooCommerce-kompatible pluginene, som lar deg importere produkter fra AliExpress med et klikk. Denne pluginen er fullpakket med alle funksjonene du trenger for dropshipping-nettstedet ditt. Du kan tjene 8% provisjon fra AliExpress på hvert kjøp som gjøres fra nettstedet ditt.

Med Alidropship er det enkelt å sende bestillinger til AliExpress-leverandørene uten å forlate WordPress-oversikten. Du kan til og med legge inn ordrene dine automatisk når du får nye bestillinger fra kunden din. For å gjøre ting enklere og raskere kan du bruke Google Chrome-utvidelsen AliDropship. Dette vil hjelpe deg med å importere produkter til nettstedet ditt en etter en eller i bulk. Du kan også velge flere fraktland og fraktmetoder på en gang.

2. Dropship.me

DropshipMe Plugin, dropship plugins

Dropship.me er en annen flott plugin som tilbyr deg det enkleste alternativet å drive dropshipping-virksomheten. Med denne pluginen kan du importere produktene dine fra en samling av mer enn 50 000 mest solgte produkter i løpet av få minutter. Alle produktene som er oppført her er håndplukket av eksperter. Dette betyr at du ikke trenger å gjette noe om hvilket produkt du skal velge, fordi alle er like gode.

Produktene har også profesjonelle titler og bilder, slik at du ikke engang trenger å redigere dem. For å bygge tillit og pålitelighet kan du også vise virkelige kundevurderinger for de besøkende.

3. WooDropship

WooDropship er en fantastisk plugin som sømløst integreres med ditt WooCommerce-aktiverte WordPress-nettsted. Alt du trenger å gjøre er å installere plugin-modulen og deretter la den få tilgang til butikken din. Du kan deretter begynne å importere produktene dine fra AliExpress rett i butikken din.

Du kan også bruke Chrome-utvidelsen til å gjøre importene av produktene enda enklere. Du har til og med fleksibiliteten til å redigere AliExpress-produktene ved å endre tittel, beskrivelser, bilder osv. For å matche utseendet på nettstedet ditt. Det tilbyr deg også verktøyet for fjerning av vannmerke som lar deg fjerne vannmerke fra produktbildene du vil liste på nettstedet ditt.

4. Droppet

oberlo-alternativer for WooCommerce

Dropified er en strålende dropshipping-programvare som kommer syltetøy med fantastiske funksjoner. Bortsett fra å bruke den med WooCommerce, kan du bruke den med flere andre plattformer som Shopify, Grovekart, CommerceHQ, etc. Denne programvaren har gjort det enklere å importere produktene du vil selge. Den oppdaterer deg også automatisk om produkttilgjengelighet og prisendringer.

På grunn av det automatiserte sorteringsalternativet, trenger du ikke lenger å søke etter leverandører som sender med sporbare tall. Den lar deg endre produktinformasjonen mens du beholder de originale detaljene. Og hvis du ikke er fornøyd med en leverandør, tilbyr det deg muligheten til å endre den uten problemer.

5. Myntlyst

Ezusy er en annen WordPress dropshipping-plugin som du kan prøve ut. Med dette verktøyet er det mye enklere å importere ethvert AliExpress-produkt til WooComerce-butikken. For å legge inn en bestilling på AliExpress, trenger du ikke gjøre noe manuelt. Bare klikk på produktet, så tar Ezusy det derfra.

I likhet med pluginene ovenfor, oppdaterer denne også automatisk og varsler deg om endring i varebeholdningen og prisene på produktet. Du kan bruke Ezusy med alle temaer, og den er også kompatibel med flere andre avanserte plugins. Det er også superenkelt å sette opp. Men hvis du har noen problemer, kan du ganske enkelt se på det omfattende kunnskapsgrunnlaget.

6. WooCommerce Dropshipping

dropshipping-plugins

WooCommerce Dropshipping er et robust butikkstyringsverktøy for alle i dropshipping-virksomheten. Det lar deg ikke bare legge til produktene dine enkelt, men forenkler også måten du administrerer leverandørene dine på.

Denne plugin lar deg varsle leverandørene dine så snart produktet er kjøpt gjennom butikken din. Hvis du vil, kan du generere en pakkseddel og legge ved den med e-posten om ordrevarslingen. Du kan også administrere varelageret for leverandørene dine på ett sted. Du kan også raskt tildele varelageret ditt til en spesifikk leverandør med bare et enkelt klikk.

7. eBay Dropship for WooCommerce

Ebay Dropship for WooCommerce

eBay Dropship for WooCommerce er en WordPress dropshipping-plugin for deg hvis du vil importere tilknyttede og dropship-produkter fra eBay. Med bare noen få klikk kan du ha disse produktene rett i din Woocommerce-butikk. Du kan komme med produktvariasjon og legge til flere størrelser, farger. materiale osv. for å diversifisere alternativene for kundene dine.

Du kan også fjerne fraser fra dine eBay-importerte produkter og legge til dine egne setninger også. Det lar deg også endre hele beskrivelsen, bildene og tittelen og legge til dine egne for å dekke merkevarenes behov. Denne pluginen er kompatibel med de nyeste versjonene av WordPress og fungerer sømløst med alle temaer.

8. WooCommerce Dropshippers

dropshipping-plugins

WooCommerce Dropshippers er enda en genial plugin som konverterer WooCommerce-nettstedet til en fantastisk dropshipping-plattform. Denne pluginen leveres fullpakket med alle funksjonene som en dropshipping-webside trenger.

Det lar deg også tilpasse betalingsinnstillingene. Som administrator kan du bruke PayPal til å utføre betalinger til leverandørene dine. Du har til og med muligheten til å skjule eller vise informasjonen til leverandørene dine til kjøperen.

9. WP Amazon Shop

Wp Amazon Shop, dropshipping-plugin

WP Amazon Shop for Dropshippers er en gratis WordPress dropshipping-plugin som tilbyr deg den enkleste måten å importere produkter fra Amazon til WooCommerce-nettstedet. Det leveres med fantastiske funksjoner og har gode muligheter for å maksimere fortjenesten din i dropshipping-virksomheten. Med denne pluginen er det også enkelt å håndtere tilknyttede programmer.

Plugin-enheten lar deg ha full kontroll over måten du vil vise produktene dine på. Fra å tilpasse knappen Legg til i handlevogn-knappen til å legge til stjerneklassifisering og anmeldelse, lar den deg gjøre alt for at utstillingsvinduet ditt skal være tiltalende og pålitelig for brukerne.

10. Checkout Manager for Woocommerce

dropshipping plugins

Checkout Manager for WooCommerce er en perfekt WooCommerce-dropshipping-plugin som enkelt kan administrere kassesiden. Du kan legge til eller slette og omorganisere faktureringsfelter, forsendelsesfelt og tilleggsfelt på kassesiden. Det gir deg også alternativene for å aktivere eller deaktivere et felt fra kassen.

Hvis du vil gjøre et felt obligatorisk, er det mulig også. Plugin-en har også en premiumversjon som kommer med mer avanserte alternativer. Den gratis er imidlertid også et flott alternativ å starte med.

Så det er det.

Vi håper du liker denne artikkelen. Hvis du gjorde det, er du kanskje også interessert i å lære hvordan du lager en nettbutikk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map