10 beste PDF Viewer-plugins for WordPress (sammenlignet)

PDF-plugin for WordPress


Leter du etter en PDF-visningsplugin for WordPress-nettstedet ditt? PDF-filformatet lar brukerne dine åpne, gjennomgå og skrive ut dokumentene som er publisert på nettstedet ditt.

Med PDF-formatet kan du komprimere filer av høy kvalitet til en relativt mindre fil, og dermed spare båndbredden når brukerne laster ned den. Du kan til og med aktivere passordbeskyttelse på PDF-dokumentene dine for å begrense uautorisert tilgang.

Dessverre lar ikke WordPress deg generere eller legge inn PDF-filer i innlegg eller sider som standard. Heldigvis tilbyr WordPress mange fantastiske plugins for å se PDF-filer fra nettstedet ditt uten å kode en eneste linje.

Hva gjør en WordPress PDF Viewer-plugin?

Med en PDF-plugin kan du legge inn en full WordPress PDF-visning i et WordPress-innlegg eller -side. Når en bruker lander på nettstedet ditt, kan de se disse filene i form av en bok ved å bla gjennom sidene. De kan også zoome inn for å ta notater og skrive ut disse sidene.

PDF-filen er spesielt nyttig når du vil publisere enorme dokumenter på nettstedet ditt. Med en WordPress PDF-plugin kan du legge inn en pdf-fil som brukere kan vise, laste ned og skrive ut med et klikk.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste PDF-programtilleggene og sammenligner funksjonene deres, slik at du kan bestemme hvilken som er det beste alternativet for nettstedet ditt.

1. PDF Viewer for WordPress

PDF-visning for WordPress

PDF Viewer er en av de bestselgende premium WordPress PDF-pluginsene som lar deg legge inn og vise PDF-filer på nettstedet ditt enkelt. Plugin er også super fleksibel når det gjelder tilpasning. Dette gjør det enkelt å jobbe med utseendet til innleggene eller sidene dine.

Du kan legge til alternativer som Finn, last ned, del, e-post til venn, sidenavigering, zoom, utskrift, åpen, etc. for å forbedre PDF ved å bruke opplevelsen. Hvis du har et WooCommerce-nettsted, kan du vise produktprisliste, brosjyrer og flygeblad eller generere en faktura med PDF. Dette kan gjøres på produktsiden eller på et hvilket som helst innlegg eller side på nettstedet ditt.

Plugin støtter bokmerker og koblinger og er også flerspråklig. Denne PDF-pluginen er veldig godt dokumentert og tilbyr god støtte.

2. dFlip PDF FlipBook WordPress-plugin

dFlip PDF-plugin

Akkurat som navnet antyder, tilbyr dFlip PDF Flipbook en fantastisk 3D-flipbook-opplevelse til leserne. Ved hjelp av denne pluginen kan du enkelt lage en PDF-flipbook i løpet av få minutter uten å kode.

Disse bøkene kan enten være tekst- eller bilderbaserte. Det gir god støtte for bilder, og du trenger ikke en tradisjonell PDF til Image-konvertering. Hvis PDF-filen din åpnes i en nettleser som ikke støtter 3D, tar plugin-en det for deg ved å få den til å se så fantastisk ut som den ser ut i en 3D-støttet nettleser.

Denne PDF-pluginen er fulldrevet av CSS. Så selv om filen din inneholder tunge tekster, trenger du ikke gå på akkord med kvaliteten.

3. WooCommerce PDF-fakturaer & Pakkesedler

WooCommerce PDF-fakturaer og pakking-plugin

WooCommerce PDF-fakturaer & Pakkesedler er spesielt nyttig hvis du driver en nettbutikk. Med denne utvidelsen kan du sende en PDF-faktura til alle ordrebekreftelsesemailene som er sendt ut til kundene dine. Den tilbyr visuelt påfallende maler slik at fakturaene dine ser profesjonelle ut. Hvis du vil redigere og tilpasse fakturaene, er det også mulig.

Du kan også generere PDF-fakturaer, kreditnotaer og pakksedler i bulk. Hvis du vil opprette lange fakturaer, kan du nummerere dem i rekkefølge. Dette alternativet lar deg også tilpasse formatene dine nummereringer. WooCommerce PDF-fakturaer & Packing Slips støtter forskjellige språk. Så hvis du vil lokalisere fakturaen eller pakkereddet, kan det enkelt gjøres.

Du kan også sette inn din tilpassede logo i overskriften på disse fakturaene, velge papirstørrelse (bokstav eller A4) og til og med endre butikkdata / bunntekst / ansvarsfraskrivelse osv. På fakturaene. & pakkesedler.

4. PDF-innebygger

PDF-innebygger er en annen fantastisk WordPress PDF-plugin som du kan prøve ut. Hvis du vil legge til en PDF-fil på ditt WordPress-nettsted, gjør denne plugin den rask og enkel. Alt du trenger å gjøre er å laste opp PDF-filen din akkurat som du laster opp bildene og du er ferdig. Plugin fungerer automatisk på størrelsen, og du har muligheten til å tilpasse størrelsen også.

Du kan deretter legge inn kortkoden generert av plugin-enheten i innleggene og sidene. Plugin lar deg også legge til Neste / Forrige -knapp for enkel navigering.

Du kan til og med la brukerne zoome inn hvis de vil. Gratisversjonen tilbyr ikke nedlasting alternativ. For å legge til det alternativet må du bruke premiumkopien.

5. PDF og utskrift

PDF-utskrift av BestWebSoft

PDF og Skriv ut er en brukervennlig og fleksibel WordPress PDF-plugin som lar deg lage PDF-filer som enkelt kan arkiveres, deles og lagres. Du kan legge disse filene til et hvilket som helst innlegg eller side på nettstedet ditt. For å få PDF-filene dine til å se slik du vil, tilbyr de tilpasningsalternativer også.

For eksempel kan du enkelt justere knappene dine på forskjellige posisjoner, legge til knapper i widgetene, velge knappetype (bilde, tekst osv.) Og mer. Du kan også velge PDF-handlingen. Du kan enten gjøre disse filene nedlastbare eller gjøre dem åpne i et nytt vindu. Denne pluginen tilbyr utrolig enkle innstillinger. Du kan også lokalisere den på forskjellige språk. Den støtter RTL-språk.

6. WP Advanced PDF

WP Advanced PDF-plugin

Hvis du vil at brukerne dine skal lage en PDF av blogginnleggene og sidene dine, kan du prøve å bruke WP Advanced PDF plugg inn. Det er et flott alternativ for nettsteder som tilbyr online klasser eller publiserer kunnskapsbaserte innlegg. Du kan også bruke den på medlemsnettsteder og bruke funksjonene til å begrense tilgangen til PDF-filene bare for medlemmer.

Den lar deg også bruke tilpassede skrifter for PDF-filtekstene dine, legge til en logo i overskriften, legge til vannmerke-tekst og -bilde til PDF-filen din og mer. Du kan endre marginer og justeringer for å forbedre utseendet. Plugin-tilbudet Innleggs-id som standard filnavn, men du kan endre det til pdf hvis du vil.

7. WordPress PDF Light Viewer-plugin

WordPress PDF Light Viewer-plugin - WordPress-plugin

Den neste WordPress PDF-pluginen på listen vår er WordPress PDF Light Viewer-plugin. Dette er et flott alternativ for å legge til pdf-filer i alle størrelser på nettstedet ditt. Uansett dokumentstørrelse kan du enkelt legge det inn i innleggene og sidene dine.

Du kan deretter legge til alternativet for lat belastning, zoomfunksjon og navigasjonsalternativ også. Plugin støtter oversettelser til forskjellige språk. For å gjøre det praktisk for brukerne dine, kan du også aktivere nedlastingsalternativet. Den har også muligheten for å aktivere bulk pdf-nedlasting. Plugin-en er utviklervennlig og er godt dokumentert.

8. Send PDF for kontaktskjema 7

Send PDF for kontaktskjema 7

Send PDF for kontaktskjema 7 er et annet fantastisk alternativ du kan prøve ut. For å bruke denne WordPress PDF-visningsprogrammet, må du først bruke kontaktskjema 7-plugin. Denne plugin vil legge til betinget logikk til skjemaet generert av kontaktskjema 7.

Med denne pluginen kan du sende en e-post med pdf-en du har generert. Programtillegget er allerede lastet ned av mer enn 9 000 brukere og fikk en 4,8-stjerners rangering. Den er kompatibel på tvers av nettlesere og pdf-en generert av den ser fantastisk ut på tvers av enheter.

9. Skriv ut, PDF, e-post av PrintFriendly

Skriv ut PDF-e-post av PrintFriendly

Skriv ut, PDF, e-post er en fantastisk pdf-plugin som lar deg lage klikkbare pdf-lenker som kan tilpasses i henhold til ønsket papirstørrelse. Når pdf-en er generert, kan du også tilpasse dem. Du kan aktivere eller deaktivere utskrifts- og e-postalternativene. Du kan også legge til en knapp i disse filene og deretter style dem akkurat som du vil at de skal vises.

Plugin-enheten har muligheten til å la deg legge til copyright på pdf-en din. Du kan bruke din egen CSS også hvis du vil være mer kreativ. Den gode tingen er at plugin støtter både Java- og ikke-Java-skript.

10. Gravity PDF

Gravity PDF - WordPress-plugin, PDF-plugin, pdf wordpress-plugin

Med Gravity PDF, det er enkelt å generere digitale pdf-dokumenter. Plugin-en har 4 vakkert designede maler som kan brukes til å style pdf-filene dine. For å gi det et bedre utseende kan du tilpasse det ytterligere ved å endre farge, skrifter osv.

Programtillegget tilbyr også muligheten til å merke pdf-filene dine ved å legge til firmalogoen din. Den støtter alle språk inkludert kinesisk, japansk og RTL. Du kan bruke den ved siden av Gravity Forms-pluginen og aktivere muligheten til å sende e-post til pdf-en automatisk til brukerne dine så snart de fyller ut skjemaet.

Du kan også legge til avanserte alternativer som å begrense pdf-tilgangen til betaling er utført. Denne funksjonen er en flott en for medlemssider eller nettsteder som selger digitale produkter som en pdf.

Det er det. Dette er noen av de beste PDF-programtilleggene for WordPress som du kan prøve ut. Vi håper du fant denne artikkelen nyttig. Hvis du gjorde det, kan det være lurt å sjekke ut hvordan du oppretter en nettbutikk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map