10 beste plugins for WordPress Multisite Networks (2020)

best wordpress multisite nettverk plugins


Leter du etter de beste WordPress multisynte nettverkstilleggene?

WordPress-plugins kan brukes til å utvide funksjonene i det flersidede nettverket ditt. Men siden det bokstavelig talt finnes tusenvis av gratis og premium plugins, kan det være vanskelig for nybegynnere å finne de beste. Du trenger plugins som sikrer at flersidede nettverksprospektere og vokser på en profesjonell måte, men du kan føle deg frustrert hvis du ikke aner hvordan du søker etter dem.

Det er grunnen til at vi i denne artikkelen vil spare deg for tid og forvirring ved å dele 10 viktige plugins for WordPress-flersidede nettverk som tar nettstedet ditt til neste nivå.

1. WPForms

WPForms

WPForms er den beste WordPress-kontaktskjema-plugin i verden. Det kan brukes til å lage brukerregistreringsskjemaer, påloggingsskjemaer, samtaleskjemaer, flersiders skjemaer og mer. Du trenger en robust skjema-plugin som kan håndtere kravene til alle undersidene i det flersidede nettverket.

Den har et enkelt dra og slipp-grensesnitt for å legge til felt i skjemaene. Du kan tilpasse feltenes skrifter, farger, bakgrunn osv. WPForms tilbyr også innebygde formmaler som kan brukes til å raskt legge til et kontaktskjema, eller andre ofte brukte skjemaer, på nettstedet ditt. Den støtter snarveier og malkoder for å vise skjemaer på sidene dine.

Du bør sjekke ut vår komplette WPForms-gjennomgang for å finne ut mer om denne plugin-modulen.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights er den beste Google Analytics-plugin-en for WordPress multisiternettverk. Den kan brukes til å overvåke trafikkressurser for nettverket ditt og dets undersider. Når den er installert, viser MonsterInsights en grafisk presentasjon av nettstedets trafikk i WordPress-dashbordet. I et flersidet nettverk kan det brukes til å overvåke trafikken til alle undersidene dine ett sted.

Sjekk ut denne artikkelen på hvordan du konfigurerer Google Analytics på et WordPress flersidet nettverk for en trinnvis veiledning om hvordan du kommer i gang med MonsterInsights. Det lar deg aktivere eller deaktivere MonsterInsights instrumentpanel for hvert enkelt underområde. Du kan bruke nettverksinnstillingene til å kontrollere statusen for plugin-modulen.

Ikke gå glipp av vår MonsterInsights-anmeldelse for mer nyttige detaljer.

3. Yoast SEO

Yoast

Yoast SEO er verdens mest populære WordPress SEO-plugin. Det kan brukes til å optimalisere undersidene dine for søkemotorer. Du kan konfigurere den slik at den legger til metadata for hvert underside hver for seg. Det lar deg også legge til metainformasjon for innleggene og sidene dine hver for seg.

Plugins indikatorer på siden hjelper deg med å forbedre kvaliteten på innholdet ditt. Du kan sette opp et XML-sitemap med 1 klikk. Yoast SEO støtter kanoniske nettadresser for å unngå duplikatinnhold på nettstedet ditt og sparer deg for potensielle straffer. Det foreslår også å legge til interne lenker i innleggene dine for å øke trafikken på nettstedet ditt.

Sjekk ut vår Yoast SEO-gjennomgang for å få mest mulig ut av denne må-ha SEO-pluginen.

4. WP Rocket

WP-rakett

WP Rocket er en utmerket og kraftig cache-plugin for WordPress. Det kan øke lastetiden for nettstedene dine med noen få klikk. Plugin-en startes ved aktivering på ditt WordPress-nettsted. Det letter hurtigbufring, forhåndsinnlasting av hurtigbuffer, statisk filkomprimering, late innlastingsbilder og mer. WP Rocket øker nettstedets hastighet uten å skade innholdet eller sidene.

Det fungerer intelligent for å laste inn innholdet og filene på nettstedet ditt, så når brukere besøker nettstedet ditt, vil de se innholdet ditt på et øyeblikk. Det er et sterkt anbefalt programtillegg for WordPress multisite nettverk.

5. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er den kraftigste programvaren for generering og konverteringsoptimalisering i verden. Den kan brukes til å lage optin-kampanjer på undersidene dine. Du kan aktivere denne plugin-nettverket for å opprette forskjellige kampanjer på hvert underside. Den har et enkelt dra og slipp-basert brukergrensesnitt med flere kampanjetyper, inkludert lysbilde, popup-lightbox, velkomstmatte på fullskjerm, flytende stolpe og mer.

Det kommer med kraftige Exit-Intent® teknologi som hjelper deg med å konvertere besøkende fra besøkende til abonnenter og kunder. OptinMonster har sømløse integrasjoner med tusenvis av plugins, tjenester og programvare for å øke brukerens engasjement på nettstedene dine.

For mer informasjon, bør du sjekke ut denne komplette OptinMonster-gjennomgangen fra våre eksperter.

6. Multisite forbedringer

Multisite forbedringer

Som navnet antyder, er Multisite Enhancements en kraftig WordPress-plugin for å optimalisere adminområdet i ditt WordPress multisite nettverk. Den viser tilleggsinformasjon om ressursene til undersidene dine i nettverkspanelet, inkludert aktive plugins på individuelle nettsteder, aktive temaer og temaer for barn. I tillegg kan du tilpasse nettverksadministratoren

Det forbedrer også opplevelsen for administratorer av undersidene. Multisite Enhancements-plugin-en viser informasjonen som er mest nyttig for administratorene og skjuler unødvendige detaljer fra backend. Best av alt? Denne praktiske plugin-en er helt gratis å laste ned og bruke.

7. Brukerbytte

Brukerbytte

User Switching er en gratis WordPress-plugin for flersidede nettverk. Den lar deg bytte til undersidene dine uten å logge på eller logge ut fra nettverksadministratoren flere ganger. Det hjelper til med å teste temaene og pluginsene på undersidene dine. Du kan også teste andre funksjoner og brukeradministratorroller på hvert enkelt nettsted.

Når du er ferdig med testingen, kan du alltid gå tilbake til nettverksadministratoren uten å logge deg på. Det er helt sikkert og sørger for at moderatorene til undersidene ikke får tilgang til det mangfoldige nettverksadministrasjonsområdet ditt..

8. SeedProd

SeedProd

SeedProd er den beste vedlikeholdsmodusen og WordPress kommer snart plugin på markedet. Den kan brukes til å opprette vedlikeholdsmodus og snart kommer sider på undersidene dine i løpet av utviklingsperioden. Det er veldig nyttig og kommer godt med når du ønsker å gi et profesjonelt inntrykk til besøkende som besøker nettstedet ditt fremdeles..

Du kan tilpasse de kommende sidene snart. Den lar deg også vise en nedtellingstimer for å gi besøkende beskjed når nettstedet ditt vil være klart. SeedProd er nybegynnervennlig og veldig enkel å sette opp.

For mer informasjon, sjekk ut vår komplette SeedProd-anmeldelse.

9. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact er en populær e-postmarkedsføringstjeneste og e-postautomatiseringstjeneste. Det integreres enkelt med WordPress multisiternettverk for å sende tusenvis av e-postmeldinger med ett klikk. Du kan legge til et vakkert abonnementsskjema på nettstedet ditt og lage en e-postliste for å dele oppdateringer med de besøkende.

I tillegg lar Constant Contact deg planlegge e-post, opprette automatiseringsmarkedsføringskampanjer med mer. Det er en fullverdig løsning å markedsføre nettstedet ditt på riktig måte.

Sjekk ut denne Constant Contact-anmeldelsen fra våre eksperter for å finne ut mer om denne svært effektive e-postmarkedsføringstjenesten.

10. UpdraftPlus

Updraftplus

UpdraftPlus er en kraftig WordPress-backup-plugin. Et flersidet nettverk kan ha flere titalls eller hundrevis av undersider, og det er viktig å bruke en sikkerhetskopi-plugin for å sikre at alle nettsteder er trygge. UpdraftPlus kan lage automatiske sikkerhetskopier av alle nettstedene dine, slik at du kan føle deg fri til å eksperimentere med nye funksjoner.

Det lar deg lagre sikkerhetskopiene på datamaskinen din eller sky-stasjoner. Ikke bare oppretter den sikkerhetskopien, men du kan også bruke denne pluginen til å gjenopprette et nettsted med ett klikk. Det er sikkert og robust, og gir deg alt du trenger for å trygt for å administrere sikkerhetskopiene på nettstedet.

Du kan sjekke ut vår UpdraftPlus-anmeldelse for mer informasjon.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de mest essensielle pluginsene for et WordPress-multisiternettverk. Det kan også være lurt å sjekke listen vår over de beste WordPress-pluginsene for å øke inntektene på nettet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map