10 beste responsive menyplugins for WordPress (sammenlignet)

Menyplugins


Vil du legge til flotte tilpassede menyer på nettstedet ditt?

Som standard lar WordPress deg legge til navigasjonsmenyer på nettstedet ditt. Imidlertid, hvis du ønsker å bygge vakre tilpassede menyer som ikke er gitt av temaet ditt, kan det være lurt å installere en responsiv menyplugin.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste responsive menypluginene for WordPress.

Hvorfor legge til et menyplugin til ditt WordPress-nettsted

Et WordPress responsivt menyplugin gjør nettstednavigering enkel. Det gir deg også muligheten til å vise tilpassede menyer som ikke støttes av temaet ditt som standard.

Når du gjør det riktig, kan responsive menyer øke brukerens engasjement og redusere avvisningsfrekvensen betydelig.

1. WP Mega Menu

WP Mega Menu

WP Mega Menu er en av de beste WordPress-plugins som hjelper deg å legge til vakre menyer på nettstedet ditt. Når du har lagt til menyen din med WP Mega Menu, kan du enkelt legge til kategorier, underkategorier og innlegg. Det betyr også at brukerne dine lett kan oppdage det beste arbeidet ditt.

Plugin-en tilbyr installasjon med ett klikk, slik at du raskt kan importere demoinnhold og innstillinger. Og hvis det er tvil, kan du alltid bruke de fantastiske dokumentasjonene og videoopplæringen som guider deg gjennom alle aspekter ved bruk av plugin.

Den har en rekke oppsett og lasteffekter å velge mellom. Du har også ubegrensede alternativer for bakgrunnsfarger, og hvis du vil, kan du bruke et bilde for bakgrunnen din også. For å gjøre nettstedet ditt mer attraktivt, har du muligheten til å vise det kjente bildet ditt som miniatyrbilder. Med mange andre fantastiske funksjoner, kan denne plugin gi et unikt og stilig preg på nettstedet ditt.

2. WP Mega Menu fra Themeum

WP Mega Menu

WP Mega Menu fra Themeum er en populær, stilig og super responsiv mega menybygger som er en perfekt løsning for å lage interaktive navigasjonslinjer. Dra og slipp-byggherren av denne plugin-en gjør det å lage menyene dine morsomme, enkle og fleksible samtidig.

Du kan legge til kolonner og radbaserte menyer, og det lagrer alle endringene dine automatisk. Tilpasningsalternativene er enorme, slik at du kan gi nettstedet ditt det beste utseendet det fortjener. De ferdigbygde og bruksklare widgetene støtter bilder, titler og tekster. Du kan også ha bilde- eller tekstbasert logo.

3. Trekkspillmeny

Trekkspillmeny

Trekkspillmeny er en annen flott plugin som lar deg lage vakre menyer for nettstedet ditt. Foruten WordPress, støtter også Accordion Menu Magento og Joomla nettsteder også. Denne pluginen lar deg ha full kontroll over designen og innstillingene til menyene.

Denne pluginen tilbyr også 5 skins og flere fantastiske animasjonsstiler for menyene dine.

4. Superfly Responsive Menu

Superfly

Superfly er en annen fantastisk menyplugin som lager frittstående navigasjoner eller menyer. Live-redigeringsprogrammet som pluginen tilbyr, gjør design av menyene så mye enklere. Den lar deg også legge til en fullskjerm-meny, slik at du raskt kan fange den besøkende oppmerksomhet.

Med Superfly kan du legge til hvilken som helst meny du ønsker. Det tilbyr mange forskjellige alternativer, inkludert skyv-inn, statisk, kompakt ikon navne, skjevt panel eller fullskjermmodus. Den har også fantastiske tilpasningsmuligheter, en jevn rulle, et flott ikonbibliotek, vakker animasjon og mye mer.

5. UberMenu

UberMenu

UberMenu er en annen premium menyplugin som er tilgjengelig i CodeCanyon-markedet. Det tilbyr noen av de kuleste tilpasningsalternativene som kan gi menyene dine et fantastisk utseende. Du kan også legge til bilder, kart, ikoner, skjemaer og mye mer i disse menyene.

UberMenu er optimalisert for mobile enheter og er kompatibel på tvers av nettlesere. Du kan også legge til undermenyer med faner der fanene kan justeres i forskjellige posisjoner. Med tilpasningens levende forhåndsvisning kan du endre farge, skrifter osv. For å gi menyene det beste utseendet det fortjener.

6. Responsiv meny

Responsiv meny er et gratis WordPress-menyplugin som hjelper deg å legge til en vakker meny på nettstedet ditt. Som alle andre plugins som er nevnt i denne listen, tilbyr Responsive Menu også fantastiske tilpasningsalternativer, for eksempel å endre farger, skrifter, legge til bakgrunnsbilder, osv..

Du kan også legge til en søkefelt, laste opp underpiler og logoer. Det tilbyr også et klikk på import / eksport for å bruke den samme tilpassede menyen på forskjellige nettsteder.

7. Max Mega Menu

Max Mega Menu

Max Menu er enda et WordPress-menyplugin som lar deg konvertere eksisterende menyer til mega-menyer. Når det er gjort, lar plugin-en deg legge til hvilken som helst WordPress-widget til menyen din, starte menyen på nytt ved å bruke temaditoren og endre menyoppførselen ved hjelp av de innebygde innstillingene. Menyene som er opprettet med Max Menu, er responsive og støtter native touch-hendelser.

Med dens tilpasningsalternativer kan du legge til filtre, handlinger, ikoner og undermenyoverganger. Hvis du vil, kan du til og med skjule undermenyer fra mobile enheter for bedre brukeropplevelse.

8. Mega Menu Plugin for WordPress

AP Mega Menu

Dette er en fantastisk menyplugin av AccessPress. Tidligere kjent som WP Mega Menu, lar denne plugin deg legge til fantastiske mega-menyer på nettstedet ditt. Det tilbyr flere oppsett, som loddrett, horisontalt, widgetert og så videre. Du kan dra fullstendig bruk av dra-og-slipp-byggherren for å lage noen av de mest slående menyene for nettstedet ditt. Du kan også style den med matchende maler.

Du har også muligheten til å bruke et hvilket som helst WordPress-tema med denne pluginen. Den viser fantastisk kompatibilitet med alle avanserte temaer og moderne plugins. Den støtter også animasjoner, blekner eller lysbildeovergang, 300+ FontAwesome, 160+ Genericon og 100+ Dashicons.

9. WP mobilmeny

WP mobilmeny

Akkurat som navnet antyder, er WP Mobile Menu en mobil responsiv WordPress-menyplugin som lar deg lage vakre menyer for nettstedet ditt uten å måtte skrive en eneste kode. For å holde brukerne engasjert, kan du opprette en naken topptekst, menynivå på 3 dybder, overleggmasker når menyen er åpen og gjøre mye mer. Den lar deg også legge til bakgrunnsbilder og laste opp tekst eller bildebaserte logoer.

Alle disse kan gjøres med gratisversjonen av plugin-modulen. Den har også en premiumversjon som kommer med mange flere alternativer enn bare de som er nevnt over. For eksempel kan du legge til et toppsøk på topptekst, bunntekstmenyer, vise mobilmenyer på bestemte sider osv.

10. QuadMenu

QuadMenu er enda et responsivt menyplugin som det er verdt å sjekke ut. Plugin-en leveres med en dra-og-slipp-byggherre som du kan legge til nye elementer, lage kolonner, legge til widgeter eller andre typer elementer som er tilgjengelige i de opprinnelige metadoksene i WordPress-menyen..

Du vil også få fantastiske tilpasningsalternativer som lar deg få menyene til å skille seg ut. Tematilpasseren er imidlertid bare tilgjengelig hvis du kjøper premiumversjonen av plugin-modulen.

Det er det. Dette er noen av de mest fantastiske responsive menypluginene som lar deg legge til fantastiske responsive menyer på nettstedet ditt.

Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å sjekke ut de beste kontaktskjema-pluginene for WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map