10 beste restaurantmeny-plugins for WordPress (sammenlignet)

restaurantmeny-plugins


Vil du legge til en matmeny til restaurantnettstedet ditt?

Å publisere restaurantmenyen på nettstedet ditt er nyttig, spesielt hvis du tilbyr en online restaurantreservasjon eller online matlevering. På den måten kan brukerne dine finne ut de tilgjengelige matalternativene uten å måtte gå inn i restauranten din.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste restaurantmeny-programtilleggene.

Velge en plugin for restaurantmeny

Bare fordi du vil legge til en matmeny på nettstedet ditt, betyr ikke det at du trenger å bytte til et nytt WordPress-tema. En plugin for restaurantmeny fungerer sømløst med alle WordPress-restauranttemaer. Det betyr at du enkelt kan integrere menyen i ditt eksisterende reservasjonssystem uten å måtte gå på akkord med utformingen av nettstedet ditt.

La oss se på noen av de beste restaurantmeny-programtilleggene for ditt WordPress-nettsted.

1. WPForms

WPForms, automatiseringsverktøy for markedsføring

WPForms er et av de kraftigste pluginprogrammene for formbyggere som lar deg lage noen form for skjemaer, inkludert skjema for matuttak, online reservasjonsskjema, kontaktskjema osv. Det beste er at den tilbyr dusinvis av forhåndsbygde maler for hver nisje som kan brukes raskt og enkelt.

Med WPForms kan du enkelt legge til et alternativ å velge fra matmenyen for kundene dine. Hvis du har en lang meny, kan du også dele opp menyen i flere sider. Du kan la brukerne dine legge inn en bestilling rett fra menyen.

WPForms godtar betalingsportaler for Stripe og PayPal. For mer informasjon, sjekk hvordan du setter opp et online matbestillingssystem med WPForms.

2. Formidable skjemaer

formidable skjemaer, plugins for restaurantmenyer

Formidable Forms er en annen plugin for å lage en skjermbygger som lar deg legge til en restaurantmeny på nettstedet ditt uten å kode en eneste linje.

Du kan også opprette bestillingsskjemaer, godta betalinger, lokalisere skjemaene og gjøre mye mer med denne plugin-modulen. Den integreres med forskjellige tredjeparts plugins som MonsterInsights, AffiliateWP, LifterLMS, etc. Formidable Forms kan være det beste valget for deg hvis du vil ha avanserte funksjoner integrert med restaurantmenyformen, for eksempel komplekse beregninger og mer.

3. WPPizza

v, restaurantmeny-plugins

WPPizza er et kraftig plugin for restaurantmeny som er designet spesielt for å opprettholde restaurantens meny online og motta kontanter ved leveringsordrer. Du kan bruke den til å angi flere priser per vare, angi forskjellige kategorier, legge til en beskrivelse og mer.

For å imøtekomme behovene til forskjellige samfunn, kan du også oversette menyene til forskjellige språk. Mens den gratis plugin-en bare støtter kontanter ved levering, lar premium-plugin-en deg godta bestillinger via forskjellige betalingsportaler. Hvis du trenger hjelp med oppsettet, kan du kontakte supportteamet deres.

4. Femstjerners plugins

Femstjerners plugins

Femstjerners plugins er en annen fantastisk restaurantmeny-plugin som gjør det enkelt for deg å vise restaurantmenyen på nettstedet ditt. Plugin-en er superenkelig å sette opp og kommer med flere fantastiske oppsett for å organisere menyen.

Det lar deg også aktivere forskjellige kostholdsmenyalternativer som vegetarianer, glutenfri, kosher, osv. Plugin-enheten er kompatibel med forskjellige andre plugins, slik at du enkelt kan utvide nettstedets funksjoner.

7. WP Food Pro

WP Food, plugins for restaurantmenyer

WP Food Pro er en restaurantmeny-plugin som er designet for å gjøre bestillingsmenyene sømløs og problemfri. Den tilbyr også over 10 forskjellige oppsett å velge mellom.

For å sikre at det ser bra ut på tvers av enheter har du muligheten til å sjekke reaksjonsevnen også. Bortsett fra det kan du også velge de beste skrifttypene, fargene, laste opp matbilder, velge forskjellige farger, angi tilgjengeligheten til mat etter sted og mer..

8. Femstjerners restaurantmeny

Femstjerners restaurantmeny

Femstjerners restaurantmeny er et gratis menyplugin som gjør det enkelt å legge til restaurantmenyen på nettstedet ditt. Med denne pluginen kan du enkelt legge til et ubegrenset antall menyer, med flotte oppsett som ser fantastiske ut på mobile enheter.

I tillegg til det kan du legge til unike bilder og priser for hver enkelt mat. Den tilbyr også en sidepanelet-widget hvor du kan vise menyene. Når menyen er opprettet, kan du enkelt legge den til på hvilken som helst side på nettstedet ditt via Gutenberg eller en kortkode.

9. Restaurantmeny

Restaurantmeny-plugin

Restaurantmeny plugin er en annen gratis restaurantmeny-plugin som tilbyr en visuell dra-og-slipp menyredigerer for å legge til menyer på nettstedet ditt. Du kan laste opp dine egne matbilder eller bruke en fra samlingen for å legge til i menyene. Denne pluginen gjør det enkelt å bestille online.

Menyelementene kan tilpasses og endre størrelse på slik at de blir visuelt tiltalende. Plugin støtter også flere steder og lar deg legge til et enkelt skjema for restaurantbestilling.

10. WP Food Ordering and Restaurant Menu

WP Matbestilling og Restaurantmeny

WP Food Ordering and Restaurant Menu gjør det enkelt for deg å vise menyene slik at kundene kan legge inn bestillinger direkte fra nettstedet ditt. Det tilbyr alt du trenger for å administrere restaurantvirksomheten din online. Fra visning av menyen til mottak og behandling av ordrene dine online, den har alle alternativene.

Plugin-enheten er fullt responsiv og mobilvennlig. Det tilbyr 4 forskjellige stiler, opptil 5 kolonnelayouter, skyvekontroller og mye mer. Hvis du vil oversette det til andre språk, er det også mulig.

Det er det! Vi håper du fant denne artikkelen om de beste restaurantmeny-programtilleggene nyttige. Hvis du likte dette, kan det være lurt å vite hvordan du lager et mat- og oppskriftssted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map