10 beste WordPress-plugins for webutviklere (sammenlignet)

Beste WordPress-plugins for nettutviklere


Leter du etter de beste WordPress-plugins for webutviklere? Mange kodeelskere har sitt eget sett med foretrukne verktøy; når det gjelder WordPress, kan imidlertid det rette settet med plugins gjøre nettutvikling raskt. Det er visse plugins som er et must for alle verktøy for nettutviklere.

I denne artikkelen vil vi dele de 10 beste WordPress-pluginsene for nettutviklere som du bare ikke kan leve uten.

1. UpdraftPlus

Updraft Plus

UpdraftPlus er et utmerket plugin for deg som vil forsikre deg om at de aldri mister fremgangen etter å ha gjort store endringer på nettstedet. Denne pluginen gjør det enkelt å sikkerhetskopiere nettstedet ditt til forskjellige programmer, inkludert Dropbox, Rackspace Cloud, Amazon S3 og til og med Google Drive.

Akkurat nå har denne pluginen over en million aktive brukere. Utviklere roser tilgjengeligheten, så vel som de flotte funksjonene som andre programmer ikke tilbyr. Det er en funksjon som lar deg gå inn og sette en tidsplan slik at du vet at du alltid vil ha en stabil, sikker sikkerhetskopi av ditt uvurderlige WordPress-nettsted.

Tatt i betraktning at hackere alltid prøver å finne veien til nettsteder med store navn, kan det absolutt ikke skade at du har en fullverdig kopi av siden din andre steder i tilfelle en nødsituasjon.

Kom i gang med UpdraftPlus i dag!

2. Sucuri

Sucuri

De fleste har et antivirus- / anti-malware-program på skrivebordet sitt, så hvorfor ville du ikke ha en sikkerhetsplugin som beskytter nettstedet ditt? Utviklere bruker Sucuri-pluginen for å beskytte nettstedene sine mot de mest svake menneskene og programmene på internett.

Sucuri spesialiserer seg på WordPress-sikkerhet, og pluginen deres kommer med et bredt spekter av funksjoner, noe som gjør det uvurderlig for alle fra den tilfeldige bloggeren til nettstedet som utvikler flere millioner dollar..

Når du installerer denne plugin-en, vil du bli møtt med et enormt utvalg av alternativer, inkludert en malware skanner til nettsteder, sikkerhetsvakt i sanntid, svartelisteklokke og tilgang til en high-end brannmur med premiumversjonen. Dette er bare noen av de utmerkede funksjonene som er inkludert i denne pluginen. Du har også tilgang til sikkerhetsalternativer etter hacking i tilfelle du laster ned det etter at du allerede er blitt angrepet.

Kom i gang med Sucuri i dag!

3. CSS Hero

CSS-helt

CSS Hero er en av de beste WordPress-plugins som gir utviklere tilgang til alle verktøyene de trenger for å tilpasse nettstedene sine. Det tar den kompliserte prosessen med å skrive kode og gir deg alle verktøyene og ressursene du trenger for å redigere siden din i sanntid.

Den mest bemerkelsesverdige egenskapen til denne plugin-en er at du kan gjøre tilpasset arbeid for individuelle enheter. Normalt vil WordPress justere nettstedet ditt for best mulig passform basert på enheten som brukes. CSS Hero lar deg kode skrivebordet, nettbrettet og mobilutseendet til alle se annerledes ut, uten at stilene og endringene overlapper hverandre og forårsaker feil.

Kom i gang med CSS Hero Today!

4. Debug Bar

feilsøke bar

Debug Bar er et lite men mektig verktøy for alle seriøse utviklere. I stedet for å sykle gjennom alt arbeidet ditt for å lete etter PHP-varsler og advarsler, kan du installere denne brukervennlige plugin i stedet.

Når du har fått avlusingslinjen på WordPress-siden din, vil den vises på administrasjonsfeltet. Et raskt blikk vil gi deg en hel rekke verdifull informasjon. Du kan identifisere cache-alternativer, samt problemer fra databasen.

Til slutt kan du knytte tillegg til feilsøkingsverktøyet for å få mer innsikt. Du kan lære om kortnummer, filtre, registrerte innleggstyper og mye mer!

Kom i gang med Debug Bar i dag!

5. Helsesjekk

helsesjekk

Det neste verktøyet, Health Check, er ikke for den nybegynte WordPress-brukeren. Når den er installert, kjører denne pluginen en full sjekk på systemet og konfigurasjonene dine.

Du vil kunne se informasjon om PHP- og MySQL-versjonene for oppdateringer og feil. Videre vil den løpe gjennom nettstedet ditt fra foran til bak, slik at du kan se problemer i feilsøkingsdelen av denne pluginen.

Endelig har dette verktøyet en feilsøkingsfunksjon som lar deg kjøre nettstedet ditt i “vanilla WordPress.” Med andre ord, du begynner med siden din i et bare benformat, og deretter kan du sakte legge til kode, plugins og mer bak kulissene. Dette gir deg muligheten til å eksperimentere med forskjellige kombinasjoner for å se om det er noe som er i konflikt med nettstedet ditt. Feilsøking hjelper deg med å finne ut hva som forårsaker problemer, og lar deg bygge nettstedet ditt effektivt.

Kom i gang med helsesjekk i dag!

6. Temasjekk

temasjekk

Er du den typen utvikler som liker å sjekke regelmessig for å sikre at alt du gjør følger de strenge, spesifikke standardene som er satt opp av WordPress? I så fall er Theme Check-plugin det perfekte tilskuddet til din nåværende WP-plugin-liste.

I et nøtteskall er Theme Check et enkelt å installere, brukervennlig plugin som lar deg kjøre ditt nåværende WordPress-tema gjennom automatiske testverktøy. Skanneren bestemmer om ditt nåværende tema faller i tråd med de nyeste WordPress-standardene.

Hvis det er problemer, vises de en rapport etter at skanneren er fullført. Du kan gå inn, fikse feilene og kjøre skanneren igjen for å sikre at alt er i orden.

Kom i gang med temasjekk i dag!

7. Spørsmål Monitor

spørreskjerm

Query Monitor er en annen utmerket feilsøking-plugin for ditt WordPress-nettsted. Dette verktøyet er litt mer avansert enn den tidligere nevnte Debug Bar.

Den viktigste grunnen til at du vil bruke denne pluginen er hvis du jobber med AJAX-anrop og REST API-forespørsler. Når du aktiverer programtillegget, ser du en liste over alle databasespørsmål. Du kan bruke denne informasjonen til å finne ut om andre plugins, temaer eller tilleggsprogrammer ikke fungerer som de skal.

Du har tilgang til et fullstendig datablad som viser deg hva som fungerer bra, og hva som må forbedres. Det kan ta litt prøving og feiling, men du kan feilsøke WordPress-nettstedet ditt og få det til å fungere problemfritt igjen på kort tid!

Kom i gang med Query Monitor i dag!

8. StyleGuide

stilguide

Hvis du leter etter en måte å designe tilpassede skrifter og farger på WordPress-nettstedet ditt, må du ikke lete lenger enn StyleGuide-plugin.
Etter at du har installert denne pluginen, kan du gå gjennom og tilpasse alle tekstaspekter på WP-nettstedet. Du finner 45 av de mest populære Google-skrifttypene du kan blande og matche på fritiden.

Det som sementerer StyleGuide på vår liste over de beste WordPress-plugins for webutviklere, er det faktum at det fungerer perfekt med alle WordPress-temaer. Når du har funnet et tema du liker, kan du åpne StyleGuide og finpusse skriftene og fargene til du har et unikt nettsted klar til å publiseres. Du kan til og med se endringene dine i en live forhåndsvisningsmodus for å sikre at du liker endringene du gjør.

Kom i gang med StyleGuide i dag!

9. Brukerbytte

bruker bytte

User Switching-plugin er det perfekte tilskuddet til WordPress-nettstedet ditt hvis du har flere brukerkontoer du ofte veksler mellom. Plugin-en kan installeres og klar til bruk på sekunder.

Når du har startet det, kan du fritt bytte mellom registrerte brukere på få sekunder. Du trenger ikke å bekymre deg for å sette sikkerheten din på linjen heller. Under bytteprosessen blir det ikke avslørt passord for noen av kontoene.

Videre er det bare de som har full administratoradgang til WordPress-kontoen din som kan bruke plugin-modulen. Hvis det er andre brukere som har begrensede kontoer, har de ikke tilgang til dette verktøyet.

Kom i gang med brukerbytte i dag!

10. Logg avskrivede merknader

Logg avskrivede merknader

Den endelige utvikler-plugin-en vi ser på i dag, kalles Log Deprecated Notices. I hovedsak brukes denne plugin i kombinasjon med WP_DEBUG-plugin for å finne utdaterte filer og funksjoner.

Du kan enkelt gå inn og se på listen over utdaterte filer og finne ut om det er en enkel løsning for disse problemene. Feilsøkingsverktøyet hjelper base-plugin-maskinen til å fungere mer effektivt når den sporer opp feil som ellers kan bli oversett.

Den vanligste grunnen til at folk laster ned dette verktøyet er hvis de ønsker å rydde opp i filer, eller hvis de har utdaterte temaer eller plugins på nettstedet deres. Det holder siden din oppdatert på alle de nyeste WordPress-praksisene og detaljerte kodingsveiledningene.

Kom i gang med loggavskrivede merknader i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste WordPress-plugins for webutviklere!

Hvis du likte denne artikkelen, kan du også glede deg over listen over de beste cache-plugin-kodene for WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map