10 beste WordPress Survey-plugins for å samle tilbakemeldinger fra brukerne (sammenlignet)

beste wordpress undersøkelse plugins sammenlignet


Vil du legge til undersøkelsesskjemaer på nettstedet ditt og samle inn tilbakemeldinger fra brukerne for produktene eller tjenestene dine? I WordPress kan du bruke en undersøkelsestillegg for enkelt å opprette en online undersøkelse på nettstedet ditt. Tilstedeværelsen av flere plugins på markedet kan imidlertid gjøre det vanskelig å identifisere den beste plugin-en for dine behov.

Derfor har vi plukket ut de beste WordPress-undersøkelsestilleggene for å hjelpe deg med å samle inn tilbakemeldinger fra brukerne. Værsågod.

Velge det beste WordPress Survey Plugin

En god undersøkelsestillegg gjør at skjemaet ditt ser attraktivt ut for brukernes øyne. Et brukervennlig grensesnitt er like viktig, slik at du enkelt kan konfigurere undersøkelsene.

Ved å lage en effektiv undersøkelse på nettet, kan du samle brukernes meninger og lære nøyaktig hvor gode de finner tjenestene dine. Deretter kan du, med informasjonen samlet, gjøre forbedringer og optimalisere nettstedet ditt for flere konverteringer.

Men det er bare mulig når undersøkelsen din er engasjerende, morsom og brukervennlig. For å få maksimal brukermedvirkning, må du sørge for at undersøkelsesformene dine både er flotte og fornuftige. Så du trenger en plugin som lar deg gjøre alt.

Du må også velge en undersøkelsestillegg som lar deg presentere undersøkelsesrapportene dine vakkert. Hvis du vil vise resultatene på nettstedet ditt, trenger du en plugin som lar deg legge inn undersøkelsesresultatene dine. Tilsvarende er et eksportalternativ også viktig hvis du vil bruke den brukerinnleverte informasjonen på andre plattformer ved å bruke et regneark eller en CRM-programvare.

Pluginsene i denne listen er samlet med tanke på funksjonene en god undersøkelse-plugin burde ha. La oss utforske dem nå.

1. WPForms

wpforms

WPForms er det beste WordPress-kontaktskjema-pluginet som finnes på markedet. Det er en enkel og brukervennlig plug-in-plugin for dra og slipp-skjermbygger som lar deg lage nydelige undersøkelsesformer så vel som enkle kontaktskjemaer og avanserte skjemaer som bestillingsskjemaer, donasjonsformer, betalingsformer, osv..

WPForms leveres med en brukervennlig, men likevel kraftig, Undersøkelser og avstemninger addon som lar deg lage svært engasjerende WordPress-undersøkelser på kort tid. Du kan bruke dra-og-slipp-skjermbyggeren til å legge til felt med bare noen få klikk.

Plugin-en tilbyr smarte undersøkelsesfelt for å lage visuelt tiltalende og komplekse undersøkelser. Du kan bruke tekstfeltene, nedtrekksfeltene, radioknapper, avmerkingsbokser, rangeringer (start, hjerte, tommel opp), Likert skala og mer i undersøkelsesformene. Videre har den en smart betinget logikkfunksjon som lar deg filtrere og tilpasse spørsmål basert på tidligere svar.

Fremfor alt er WPForms best på sin best-in-class undersøkelsesrapporteringsfunksjon. Mens de fleste av undersøkelsestilleggene på markedet mangler riktig analyse- og rapporteringsfunksjon, kommer WPForms med visuelle rapporter i sanntid for skjemaene dine. Du kan vise undersøkelsesresultatene på en hvilken som helst side på nettstedet ditt med en kortkode og også eksportere rapportene og dele dem på sosiale medier eller PowerPoint-presentasjoner.

Sjekk også disse sammenligningene mellom,

  • WPForms vs TypeForm
  • WPForms vs FormStack

Les vår komplette trinn-for-trinn-guide for hvordan du bruker WPForms til å lage undersøkelser.

2. Polldaddy

Polldaddy-wordpress-Undersøkelses

Polldaddy er en populær WordPress-plugin for undersøkelser og avstemninger. Det er et WordPress.com-produkt, så du trenger å opprette en WordPress.com-konto for å få plugin-API-en. I motsetning til andre plugins på listen, er det ikke et kontaktskjema-plugin, slik at du ikke kan bruke det til å opprette en annen type skjema.

Du finner pluginen i en gratis versjon så vel som en premiumversjon. Selv om du kan begynne med gratisversjonen, har den begrensede funksjoner, og også en ulempe at den viser Polldaddy-logoen i undersøkelsesformene dine.

Polldaddy har et enkelt dra og slipp-grensesnitt for å lage WordPress-undersøkelser. Du kan bruke forskjellige typer spørsmål, inkludert flervalgs-, fritekst- og Likert-skalaer i undersøkelsene dine. Når du har opprettet undersøkelsesskjemaene, kan du dele dem på nettstedet ditt, direkte e-post eller kontoer på sosiale medier og samle informasjon. Fremfor alt lar den deg generere og dele lettlest rapporter.

3. Formidable skjemaer

formidable former

Formidable Forms er enda et kraftig WordPress-kontaktskjema-plugin som lar deg lage enkle til avanserte skjemaer enkelt. Plugin-en gir et sett med brukervennlige skjemafelt, inkludert Likert-skalaer, avmerkingsfelt, radioknapper, nedtrekksskjerm, etc. og et enkelt dra-og-slipp-grensesnitt for å bygge komplekse undersøkelsesformer.

Formidable Forms er gode på å tilby alternativer for å vise undersøkelsesresultatene i diagrammer og grafer. Du kan enkelt lage iøynefallende grafer, tabeller, histogrammer, kakediagrammer osv. Og legge dem inn på sidene og innleggene dine. Dette gjør det veldig enkelt å dele undersøkelsesrapportene dine med nettstedets publikum.

Hvis du i tillegg vil dele rapportene med e-postlisten din, er det enkelt med markedsføringstilleggene som ActiveCampaign, AWeber, etc..

Sjekk ut hvordan du utvider e-postlisten din, VIRKELIG RASKT.

4. Ninja Forms

ninja former

Ninja Forms er enda et populært plugin-plugin som er tilgjengelig på markedet. Plugin-en tilbyr en rekke utvidelser som du kan bruke til å lage en hvilken som helst type WordPress-skjema, inkludert en undersøkelsesform.

Kjerneplugin er gratis å laste ned og bruke (du kan direkte laste ned fra WordPress.org); Du må imidlertid kjøpe minst to utvidelser: Betinget logikk og Former med flere deler å lage et kartleggingsskjema. Utvidelsene kan kjøpes enkeltvis eller med noen av planene deres.

Ved å bruke skjemaene på flere sider kan du introdusere brukere til undersøkelsen på første side og deretter vise spørsmål på side to. Det gjør undersøkelsen mer interaktiv. Plugin-en mangler imidlertid rapporterings- og datapresentasjonsfunksjoner.

5. Quiz and Survey Master

spørrekonkurranse-og-undersøkelsen-mester

Quiz and Survey Master er en eksklusiv plugin for å legge til undersøkelser og quizer på WordPress-nettsteder. I motsetning til andre alt-i-ett-skjemaer som vi har laget på denne listen, er denne plugin spesielt utviklet for å bygge undersøkelser. Derfor har den mange nyttige funksjoner for undersøkelsesformer.

Basistillegget er gratis og kan lastes ned fra det offisielle WordPress-plugin-depotet. Ved hjelp av gratisversjonen av plugin-modulen kan du opprette flere-siders online-undersøkelser og legge dem til på ditt WordPress-nettsted. Når undersøkelsen er fullført av en bruker, sender den en takkemail til brukeren for å ha fullført undersøkelsen.

Rapporterings- og analysefunksjonen er imidlertid ikke tilgjengelig i gratisversjonen. Du må kjøpe premiumtillegget ditt for å skaffe dem.

6. Form Maker av WD

skjema-maker-by-wd

Form Maker by WD er nok en WordPress-skjemabygger-plugin som du kan bruke til å lage undersøkelser. Plugin-enheten har et sett med skjemafelt inkludert flervalgsvalg, rangeringer, stjerner, karakterer osv. For å bygge undersøkelsesformer. Ved hjelp av undersøkelsesverktøyet kan du opprette flersides undersøkelsesformer med betinget logikk.

Plugin-en har et dra-og-slipp-grensesnitt for å lage et skjema som gjør oppretting enkelt og raskt. Hvis du vil legge til ytterligere styling til skjemaene, kan du bruke alternativet Custom CSS-editor. I tillegg til det er det flere forhåndsbygde skjemamaler som passer for designbehovene dine.

Når du vil ha flere funksjoner og alternativer, kan du kjøpe premiumtilleggene deres. Selv om denne plugin-en er bra for å lage undersøkelser, går den glipp av rapporteringsalternativet.

7. WP-avstemninger

wp-avstemninger-wordpress-plugin

WP-Polls er et grunnleggende verktøy for å lage avstemninger i WordPress. Dette lar deg samle enkle brukersvar via avmerkingsbokser og radioknapper. Når brukere deltar i avstemningene dine, vil de automatisk vise resultatene med en gang. I motsetning til andre plugins på listen, er dette ikke en skjemaprodusent.

Det er veldig enkelt og direkte å lage avstemninger ved hjelp av denne pluginen. Du går ganske enkelt til avstemninger -menyen fra WordPress-oversikten og lag et avstemningsspørsmål og legg til svarvalg. Deretter kan du legge til avstemningene på nettstedet ditt enten ved å bruke en kode eller som en widget.

Dette er et veldig enkelt verktøy som du kan bruke til det mest grunnleggende nivået av tilfredshetsmålinger.

8. Skjemaer av CaptainForm

skjemaer-by-captaion-skjema

Forms av CaptainForm er et WordPress-skjemabygger-plugin med et bredt utvalg av funksjoner og fleksibilitet. Plugin-enheten lar deg opprette alle typer skjemaer, inkludert et enkelt kontaktskjema, kartleggingsskjema, registreringsskjema for arrangement, betalingsskjema osv..

Plugin-en tilbyr et enkelt og brukervennlig grensesnitt for å lage skjemaer. Deretter kan du legge dem ut på blogginnlegg, sider, sidefelt eller popups for å samle tilbakemeldinger fra brukerne. Det har mange formfelt og inkluderer betinget logikk for å filtrere spørsmål.

Som nettstedseier vil du motta e-post- og SMS-varsler etter hver oppføring. Du kan også se sanntidsrapporter for undersøkelsesskjemaene.

I slekt: Beste e-postmarkedsføringstjenester.

9. Sosiale meningsmålinger

avstemning-survey-quiz-plugin-for

Social Polls er en WordPress-plugin av Opinion Stage. Det er et godt valg hvis du vil legge til forskjellige typer interaktivt innhold, inkludert avstemninger, spørreundersøkelser, spørrekonkurranser, lysbildefremvisning osv. På WordPress-siden din.

Du kan legge til bilder og videoer i undersøkelsene dine for å gjøre dem mer tiltalende. Plugin støtter forskjellige typer spørsmål, inkludert enkelt- eller flere valg, åpne spørsmål osv. Du kan også legge til en handlingsforklaring på slutten av undersøkelsen for å samle potensielle kunder for nettstedet ditt.

Det er veldig enkelt å lage en undersøkelse, avstemning eller annet interaktivt innhold ved hjelp av denne pluginen. Når undersøkelsesskjemaene er opprettet, kan du legge dem til på forskjellige steder på nettstedet ditt (innlegg, sider, sidefelt).

10. YOP-avstemning

yop-poll-plugin

YOP Poll hjelper deg med å lage enkle WordPress-avstemninger og undersøkelser for å samle inn tilbakemeldingene dine. Deretter kan du legge til avstemningen på nettstedet ditt ved å bruke kortkoder eller widgeter, og kjøre flere avstemninger samtidig på nettstedet.

Avstemningene du opprettet kan klones eller redigeres enkelt, slik at du kan spare tid til andre oppgaver. På samme måte lar valgmulighetsplanleggingsalternativet deg gjøre arbeidet tidligere ved å hjelpe deg med å planlegge avstemningene dine etter hverandre.

Bonus: Ikke gå glipp av å sjekke ut vår gavePress-gave-plugin for å lage vellykkede gaver.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-undersøkelsestilleggene. Det kan også være lurt å sjekke ut våre guider for hvordan du oppretter en typeform-stilform i WordPress og de beste pluginene for WordPress-annonseadministrasjon..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map