10 beste WordPress-typografi-plugins sammenlignet (2020)

beste wordpress typografi plugins sammenlignet


Ser for å forbedre lesbarheten og typografien på ditt WordPress-nettsted?

Mange etablerte merker har bygd sin identitet med typografiske elementer, for eksempel Coca Cola og IBM. Bortsett fra merkevare anerkjennelse, forbedrer riktig typografi lesbarheten på nettstedet ditt. I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste WordPress typografi-plugins på markedet.

Velge de beste typografipluginene for WordPress

Ikke alle typografiplugin er opprettet like. Nedenfor er noen funksjoner du finner i en typografiplugin.

 • Mulighet for enkelt å legge til Google-skrifter til ditt WordPress-tema.
 • Mulighet for å laste opp tilpassede skrifter for å gi nettstedet ditt et tydelig utseende
 • Støtter forskjellige fontleverandører, for eksempel Adobe Typkit, Font Squirrel, og selvfølgelig Google Font

1. Font I Want

, typografi-plugins

Font I Want er en fantastisk plugin som lar deg laste opp vakre skrifter på nettstedet ditt. Plugin støtter 3 populære fontleverandører, Google Font, Adobe Typkit og Font Squirrel.

Du kan også laste opp ditt eget sett med skrifter hvis du vil. Alt du trenger å gjøre er å dra og slippe alle fontfilene dine, og da kan du bruke skriftene på nettstedet ditt.

Med denne pluginen kan du eksperimentere med mer enn 20 000 forskjellige skrifttyper og velge det beste for å representere merkevareidentiteten din. Du kan også kombinere flere skrifter fra forskjellige leverandører for en unik stil.

2. Ultimate Google Web Font Generator

Ultimate Google Web Font

Ultimate Google Web Font Generator er en annen flott plugin som lar deg legge til vakre skrifter på nettstedet ditt i løpet av få minutter. Du kan få tilgang til alle Googles open source-fonter, forhåndsvise dem og deretter generere en kode for å bruke dem på nettstedet ditt.

Du kan også bruke den på andre plattformer enn WordPress. Den er kompatibel med PHP, Joomla, Magento, ROR, ren HTML og mer. Den oppdaterer automatisk listen over skrifter fra Google og tilbyr deg alle de nyeste skriftene mens du lene deg tilbake og slapper av.

For øyeblikket har den litt over 650 skrifter i sin samling. Og selvfølgelig støtter det alle skrifttypevariasjoner som fet skrift, kursiv, lys, svart, osv. Når du er en responsiv plugin, vil skriftene også se bra ut på alle nettlesere.

3. Enkelt innlegg Google-skrifter

Enkelt innlegg Google-skrifter

Easy Post Google-skrifter er en annen fantastisk løsning for å legge til flere skrifter på nettstedet ditt. Med denne pluginen kan du legge til mer enn 600 forskjellige skrifter på nettstedet ditt uten å måtte legge til en kodelinje. Den lar deg bruke flere skrifter på en side og legge ut, slik at du kan jazz opp nettstedet ditt med et nytt utseende.

Det fungerer bra med alle andre moderne WordPress-plugins og ser fantastisk ut på alle skjermer. På grunn av sin brukervennlighet kan selv en nybegynner takle den like bra som en profesjonell.

4. FontPress

FontPress-typografi-plugin

Med mer enn 1,2K aktive installasjoner er FontPress et av de mest populære typografipluginene på WordPress-markedet. Hvis du vil lade temaet ditt med flere skrifter, er FontPress det perfekte alternativet for deg.

Bortsett fra Google-skrifter støtter den også ikke-latin-språk. Du kan bruke denne pluginen for å gjøre skrifttypene dine mer stilige ved å bruke en rekke effekter som den gir.

Du kan jobbe med skriftstørrelse, vekt, tekstdekorasjon, teksttransformasjon, farge og mye mer.

5. Trives arkitekt

Trives-Arhitect

Thrive Architect er en fantastisk dra-og-slipp-side-plugin-plugin, som ikke bare lar deg bygge vakre websider i løpet av minutter, men også gi full fleksibilitet til å legge til tilpassede skrifter på nettstedet ditt.

Med typealternativene får du tilgang til over 700 tilpassede skrifter, slik at du kan gi et unikt utseende til nettstedet ditt.

6. Fonto

Fonto-typografi-plugin

Fonto kan være din raske løsning hvis du leter etter å legge til nye skrifter på nettstedet ditt. Med Fonto kan du bruke hvilken som helst font du muligens kunne tenke deg. Med Fonto kan du enten verte fontfilene eller tjene dem via en innebygd kode.

Innebyggingskoden må legges til toppområdet til nettstedet ditt. Du har til og med muligheten til å kombinere flere skrifter sammen.

7. Zeno Font Resizer

Zeno Font Resizer er en fantastisk plugin som lar brukerne endre størrelse på skriftene raskt og enkelt. Den bruker JavaScript og JQuery for å tilpasse skriftstørrelsen. Innstillinger lagres i en informasjonskapsel, slik at besøkende ser samme skriftstørrelse selv når de kom tilbake til nettstedet ditt.

Du kan bruke denne pluginen på hvilken som helst WordPress-versjon over 3.7. Det sikrer kompatibilitet mellom nettlesere, slik at du kan være trygg på at teksten din ser bra ut på alle nettlesere.

8. WP Google-skrifter

WP Google-skrifter, typografi-plugins

WP Google-skrifter er enda et programtillegg du kanskje vil sjekke ut. Med mer enn 100 000 aktive installasjoner har denne pluginen vært en av de mest populære fontressursene for eiere av nettsteder.

Du kan bruke denne pluginen til å bruke Googles gratis tjenester for å legge til skrifter av høy kvalitet på nettstedet ditt. Du kan også tilordne skriftene dine til spesifikke CSS-elementer på nettstedet ditt. Og alt dette kan gjøres rett fra WordPress-oversikten.

Programtillegget oppdaterer og legger automatisk til nye fonter som er tilgjengelige på Google. Så du kan bruke dem uten å måtte justere innstillingene manuelt.

9. Enkel Google-skrifter

Med Enkel Google-skrifter plugin, er det veldig enkelt å ta kontroll over fontene på nettstedet ditt. Du kan bruke den til å sette inn opptil 600 forskjellige skrifter på nettstedet ditt uten å måtte skrive en kodelinje.

Du kan også forhåndsvise skrifttypene dine ved hjelp av WordPress Customizer før du bruker dem på ditt live nettsted. Det lar deg opprette tilpasset fontkontroll i adminområdet. Når du har satt inn en font, vil den være øyeblikkelig tilgjengelig i tilpasseren for forhåndsvisning.

Hvis du vil legge til Google-skrifter til temaet ditt, kan du gjøre det også uten å måtte redigere temaets hovedstilark. Den vil også automatisk oppdatere fontlisten, slik at du ikke trenger å bry deg om å gjøre det manuelt.

10. Bruk hvilken som helst skrift

Bruk hvilken som helst skrift lar deg bruke hvilken som helst font du vil ha på nettstedet ditt. Med mer enn 100 000 aktive installasjoner er denne plugin en av de topprangerende typografipluginene i WordPress.

Du kan laste opp skriftene dine direkte fra WordPress-redigereren. Plugin-enheten er også kompatibel med alle moderne WordPress-temaer og andre avanserte plugins.

Det sørger også for at skrifttypene dine ser fantastiske ut på alle enheter og fungerer utmerket i nettlesere. Dessuten støtter den flere tilpassede skrifter på en gang for å gi deg de mest unike resultatene.

Dette er noen av de beste typografipluginene for WordPress. Vi håper du fant artikkelen nyttig. Som en bonus kan du også lese om disse designe tips som kan hjelpe deg med å øke konverteringsfrekvensen på nettstedet.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map