10 beste WordPress-varslingslinje-plugins for å øke engasjementet

varslingslinje plugins, wordpress varslingslinje


Vil du legge til en varslingslinje til WordPress-nettstedet ditt?

Å legge til varslingsfelt på nettstedet ditt kan være en fin måte å gi folk beskjed om viktige hendelser, produkter eller tjenester, osv. Uten å hindre nettleseropplevelsen.

Ved å bruke en varslingslinje kan du også øke salget, øke besøkendes engasjement og opplev forbedret blygenerering for bedriften din.

Dette er spesielt nyttig hvis du kjører en kampanje, lanserer et nytt produkt eller er vert for en gave for besøkende. Du kan bruke varslingslinjen for å gi folk beskjed om det uten ekstra krefter.

I dagens artikkel vil vi fortelle deg om noen av de beste varslingslinjepluginene som er lastet med strålende funksjoner. Men før det, la oss se litt på noen tilfeller når du kan bruke en varslingslinje.

Beste WordPress-varslingslinje-plugins – noen bruker tilfeller

Det er flere tilfeller når du bruker en varslingslinje kan være nyttig for deg. Her er noen av dem –

 • vis en melding på hele siden
 • tilbyr kampanjekoder
 • skape haster
 • konvertere kunder til abonnenter
 • markedsfør sosiale mediesider og øk følgere
 • forbedre nettstednavigering med CTA-bannere
 • fange e-postmeldinger
 • og mer…

  Så nå, hvis du er klar, la oss sjekke listen vår med WordPress-varslingslinjeplugins.

  1. OptinMonster

  OptinMonster

  OptinMonster er en av de mest populære programvarene for kundeoppkjøp og leadgenerering som lar deg legge til forskjellige typer varslinger på nettstedet ditt. Bortsett fra å varsle de besøkende om et kommende arrangement eller en kampanje, hjelper det deg å fange potensielle kunder med mange målrettingsalternativer. Det kommer med en brukervennlig dra- og slipp-sidebygger som gjør det enkelt å lage og designe navigasjonsfeltene.

  Du kan bruke den til å lage lightbox-popups, flytende stolper, skyv-i rulleboksen og mye mer.

  Det beste av alt er at du kan bruke den til å kjøre tid og dato sensitive kampanjer og vise meldingen til de besøkende til rett tid for å øke konverteringene. Med nedtellingstimeren kan du også skape en følelse av press som til gjengjeld øke salget og inntektene dine.

  OptinMonster tilbyr flere andre funksjoner som henvisning gjenkjenning, geografisk målretting, adblock gjenkjenning, smart tags alternativ og mye mer.

  2. WP-varslingslinje

  Hvis du vil vise en elegant varslingslinje på nettstedet ditt, er WP Notification Bar det beste alternativet for deg. Dette er en super responsiv, SEO-optimalisert WordPress varslingslinjeplugin som hjelper deg å forbedre markedsføringsstrategiene. Du kan også tilpasse fargen slik at den passer til det generelle nettstedets utseende. Du kan gi et alternativ for brukere å skjule varslingslinjen.

  Dessuten lar den deg gjøre en delt test for å se hvilken versjon som fungerer best for deg. Du kan også spore antall visninger og klikk som linjen mottar over en periode. Plugin-modulen lar deg integrere navigasjonslinjen med dine favorittmarkedsføringstjenester for e-post.

  3. Hallo Bar

  Hello Bar er et populært varslingsprogramtillegg som har fantastiske funksjoner. Du kan bruke den til å legge til et varsel på nettstedet ditt uten å kode en enkelt linje. Og pluginet er superenkelt og raskt å bruke. Så selv om du ikke har tidligere erfaring med å bruke det, kan du takle det som en proff.

  Ved hjelp av denne plugin kan du til og med legge til varslingsglidebryter og varsle bjeller på nettstedet ditt. Hvis du vil integrere plugin-modulen din med en leverandør av e-postmarkedsføringstjenester, er det også mulig. Den støtter forskjellige tjenester for å gjøre ting enklere for deg. Som en gest av takknemlighet, kan du legge til en tilpasset takkeside også. Og hvis du ikke er sikker på om varslingslinjen din er god nok til å hjelpe deg med å konvertere, kan du gjøre en delt test.

  4. PushEngage

  PushEngage er en annen strålende WordPress-varsling-plugin som lar deg sende web push-varsler automatisk til besøkende. Du kan tilpasse disse varslene og utløse dem basert på kundehandlingene dine. Hvis en besøkende svarer på CTA-ene du bruker på disse varslene, har du muligheten til å sende dem et automatisk svar også. PushEngage fungerer bra i forskjellige nettlesere og enheter også.

  Du kan enkelt planlegge varslene til dine foretrukne tidspunkt. For å gjøre meldingen din mer engasjerende og tydelig, lar den deg bruke store bilder og emojis også.

  5. Kunngjøringslinje

  Themify Announcement Bar er det beste alternativet hvis du vil legge til en varslingslinje på nettstedet ditt. Det gjør det å jobbe med varsler så enkelt at du bare vil elske det. Enten det handler om å planlegge varslene dine, style dem eller vise dem på nettstedet ditt, kan du gjøre alt på en vits.

  Den lar deg legge til disse varslene til widgetene dine som en klebrig bar, eller du kan til og med bruke kortkoden den genererer og legge den til hvor som helst du vil på nettstedet..

  Den lar deg plassere linjen slik du vil. Du kan også jobbe med font, farge og stil og legge til flere rullestiler for å få den til å se attraktiv ut. Dessuten er pluginen kompatibel med forskjellige andre moderne og avanserte plugins.

  6. Fotfelt – WordPress varslingslinje

  Akkurat som navnet antyder, lar varslingsfeltet Footbar deg legge til ubegrensede fotbalver på nettstedet ditt. Du har fleksibiliteten til å få det til å se annerledes ut på hver side eller gi et jevnt utseende gjennom det du foretrekker. Du kan enkelt tilpasse bredden på disse stolpene og bruke betinget logikk for sidene dine også.

  Denne pluginen kommer også med avanserte funksjoner som en fargevelger som holder varslingslinjen din blandet med ditt WordPress-tema. Et annet vakkert alternativ det følger med er de numeriske glidebryterne. Dette kommer godt med når du vil varsle brukere med en melding som kommer med mange tall. For å oppmuntre folk til å dele siden din, kan du også legge til forskjellige sosiale ikoner.

  7. Apex varslingslinje

  Apex Notification Bar er en strålende WordPress-varsling-plugin som kommer med 15 forhåndsdesignede maler, som hver kan tilpasses dine behov. Du kan bruke denne pluginen til å legge til flere varslingslinjer på nettstedet ditt. Du kan også legge til en nedtellingstimer for å skape en følelse av press og en søkefelt. Plugin-en er superfleksibel når det gjelder tilpasning. Du kan enkelt endre farge, skrifter og stil for å gjøre den visuelt fantastisk.

  Plugin støtter også e-postmarkedsføringstjenester som Constant Contact, som er et bedre alternativ til MailChimp og lar deg legge til kontaktskjema 7 også. For å tilpasse den slik at den samsvarer med merkevaren din, har den en tilpasset logoseksjon, der du kan laste opp logoen din. Et bakgrunnsbilde kan raskt forbedre utseendet, og pluginen har også muligheten til det. Alt dette og mye mer kommer uten å kode en enkelt linje. Og likevel kan du ha de mest profesjonelle varslingslinjene på nettstedet ditt.

  8. WPFront

  varslingslinje plugins

  WPFront er enda et WordPress-varslingslinjeplugin som gjør det superenkelt for deg å legge til varslingslinjer på nettstedet ditt. Denne pluginen er helt gratis. Med denne pluginen kan du plassere meldingslinjen øverst eller nederst på nettstedet ditt. Du har også muligheten til å vise den når den besøkende begynner å bla gjennom siden.

  Baren kan tilpasses fullt ut når det kommer til utseendet. Du kan også justere høyden og fargen. For å la den forsvinne automatisk, kan du også angi en start- og innstillingsdato. Dette er et flott alternativ hvis du ville sette opp en rabatt eller blitzalg med begrenset tid. Hvis du vil lage en klissete stolpe, er det mulig også. Dette sikrer at alle som lander på nettstedet ditt får se det, selv om de blar nedover siden.

  9. WP varslingsbarer

  WP-varslingslinjer

  En annen strålende gratis WordPress-varsling-plugin er WP-varslingslinjer. Dette MYThemeShop-produktet er et lett, brukervennlig og responsivt verktøy som lar deg legge til varslingsfelt på nettstedet ditt uten å kode en enkelt linje. Etter å ha opprettet stolpene, kan du vise det hvor du vil. Det kan være på en bestemt side, et innlegg eller hjemmesiden din for den saks skyld.

  Den lar deg også velge hvem som skal se meldingen din. Ideelt sett bør du ikke ha noen problemer med å håndtere plugin-modulen. Men hvis du noen gang har gjort det, kan du kontakte supportteamet, som er tilgjengelig 24/7.

  10. Toppstang

  Top Bar varsling plugin

  Topp bar lar deg legge til en varslingslinje øverst på nettstedet ditt. Du kan bruke denne linjen til å vise meldinger sammen med tilpassede lenker til de besøkende. Du kan gjøre meldingene dine synlige når de besøkende bla gjennom siden eller gjøre dem klistrete.

  Den lar deg også tilpasse linjen ved å redigere fargen. For ikke-engelsktalende høyttalere støtter pluginen 3 forskjellige språk også.

  Så det er det. Dette er noen få plugins som du kan sjekke ut om du vil legge til en varslingslinje på nettstedet ditt. I mellomtiden kan det være lurt å sjekke ut hvordan du automatisk publiserer bloggene dine i WordPress.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map