11 bästa e-postnyhetsbrevplugin för WordPress (2020)

Bästa e-post nyhetsbrev plugins för WordPress


Letar du efter de bästa e-postnyhetsbrevplugin för WordPress? Ett e-postnyhetsbrevplugin automatiserar hela processen för att få prenumeranter och skicka e-post till dem. Det sparar tid genom att inte behöva skicka e-postmeddelanden manuellt till enskilda prenumeranter.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa e-postprogrammet för nyhetsbrev för WordPress-webbplatser.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster är världens bästa blygenerations- och konverteringsoptimeringsprogramvara. Dess anmärkningsvärda funktioner inkluderar deras kraftfulla Exit-Intent®-teknik, A / B-delningstestning, e-nyhetsbrevformulär och mer. Deras vackra mönster för optin / e-postabonnemangsformulär är en enastående framgång när de lockar användare att prenumerera, ansluta eller göra ett köp. Det inkluderar också animationer från MonsterEffects för att skapa ännu mer iögonfallande former.

Det kommer med beteendedetekteringsteknologi som hjälper till att be användare om deras e-postadress på rätt plats. Det ser till att besökare ger sina e-postadresser på din webbplats så att du enkelt kan skicka nyhetsbrev till dem längs vägen. OptinMonster integreras med alla de mest populära e-postmarknadsföringstjänsterna för att automatiskt skicka e-post till dina prenumeranter.

För mer information bör du kolla in vår fullständiga OptinMonster-granskning.

2. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact är ett professionellt e-postnyhetsbrevplugin för WordPress. Det hjälper dig att bygga en e-postlista och skicka nyhetsbrev med lätthet. Det kommer med en dra och släpp redaktör för att designa vackra nyhetsbrev via e-post. Den har en realtidsrapporterings- och analysfunktion för att ge dig inblick i dina nyhetsbrevkampanjer via e-post. Den visar en fullständig engagemangsrapport om e-post öppnas och klickar.

När du först börjar med Constant Contact kommer den att fråga dig om ditt företag och sedan föreslå innehåll, e-postlayouter och relevanta kampanjer för att bäst få fler prenumeranter. Constant Contact är lätt att använda med kraftfulla integrationer och avancerade marknadsföringsverktyg. Detta tillåter att det är ett bra verktyg för hantering av kunderelationer för e-postmarknadsföring.

Kolla in vår kompletta Constant Contact-recension för mer information.

3. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue är ett enkelt e-postnyhetsbrevplugin för e-postmarknadsföring och textmeddelanden. Det byggdes för webbplatser för små företag och digitala byråer för att få e-postprenumeranter. Det hjälper dig att köra flera e-postkampanjer från din webbplats. Den har en dra och släpp e-postdesigner för att skapa nyhetsbrev direkt. Med deras fördesignade e-postlayout kan du börja skicka e-postmeddelanden direkt.

Liksom andra insticksprogram för nyhetsbrev på den här listan kan du skicka anpassade e-postmeddelanden till dina prenumeranter baserat på deras beteende. Det garanterar framgångsrik e-postleverans och visar realtidsstatistik för öppnade e-postmeddelanden. SendinBlue är lätt att använda och flexibelt, så att du kan skicka tusentals e-postmeddelanden med bara några musklick.

Kolla in vår fullständiga SendinBlue-recension för mer information.

4. Trivas leder

ThriveLeads

Thrive Leads är ett smart nyhetsbrev med e-post och listbyggande plugin för WordPress. Den ansluter till alla typer av optinformer för att få leads och prenumeranter. Du kan använda deras dra och släpp-redigerare för att designa dina prenumerations- / optinformulär. Det hjälper till att bygga e-postlistor baserade på inlägg och sidor som besökts av användare. Deras avancerade inriktningsteknik låter dig skicka relevanta e-postmeddelanden till dina prenumeranter.

Relaterad: Hur du odlar din e-postlista, FAST.

Den har en A / B-testfunktion för att ta reda på vilka av dina optinformer som fungerar bäst. På så sätt kan du använda den informationen för att bygga större listor från din webbplats. Du kan också spåra dina nyhetsbrev via e-post med handlingskraftig rapportering och detaljerad insikt.

Vi rekommenderar också att du kolla in denna Thrive Leads-granskning för mer information.

5. Blomma

Blomma

Bloom är en e-postoptin och blygenerationsplugin för WordPress. Den har flera visningstyper för optin-popups för att få fler prenumeranter. När du har byggt en lista kan du börja skicka nyhetsbrev via e-post till dina prenumeranter. Optinformerna hjälper dig att samla in starka leads som faktiskt är viktiga för ditt företag. Dessa riktade leads har troligen den bästa öppna räntan för dina e-postmeddelanden.

Det integreras med e-postmarknadsföringstjänster för att automatisera e-postprocessen. Dessa e-posttjänster erbjuder också listbyggande funktioner för att lagra dina prenumerationsdata på ett adekvat sätt. Blomms instrumentpanel är enkel och lätt att använda. Den visar också fullständig insikt om dina prenumeranter och nyhetsbrev via e-post.

Kolla in denna fullständiga Bloom-recension för mer information.

6. Sumo

SumoMe

SumoMe är en e-handelsbaserad e-postmarknadsföring och plugin för nyhetsbrev. Det fokuserar på att skapa en lista över de kunder som köper från din onlinebutik. Den riktar sig också till dina potentiella köpare att förbättra försäljningen. SumoMe integreras med populära e-posttjänster för att hantera dina abonnentlistor och skicka e-postnyhetsbrev i bulk.

Den har plugins och verktyg för att öka antalet prenumeranter. SumoMe erbjuder flera vackra mönster och teman för e-postoptins.

Missa inte att läsa vår jämförelse mellan Sumo vs OptinMonster.

7. Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev är ett gratis WordPress-nyhetsbrevplugin. Det låter dig skapa e-postlistor och hantera dem i din WordPress-instrumentpanel. Det finns ingen gräns för att lägga till prenumeranter till dina listor. Det kontrollerar också för skräppost och svartlistor eventuella oroande IP: er. Plugin har en dra och släpp-kompositör för att designa dina e-postabonnemangsformulär.

Den levereras med en anpassningsbar prenumerationswidget, målsida och prenumerationsformulär. Du kan spåra leveransstatus, e-post open rate och annan insikt för dina nyhetsbrevskampanjer.

8. MailerLite

MailerLite

MailerLite är en enkel e-postmarknadsförings- och automatiseringsprogramvara. Det kommer packat med en drag-and-drop-e-postbyggare för att designa professionella nyhetsbrev via e-post direkt. E-postautomatiseringsfunktionen ger dig möjlighet att ställa in kampanjer och skicka massmeddelanden. Det hjälper dig också att skapa målsidor för att ta dina abonnentlistor till nästa nivå.

Den har kraftfulla integrationer med flera e-handelsplattformar, populär CRM-programvara och mer. MailerLite har exempel på design för nyhetsbrev via e-post som du kan anpassa och skapa dina nyhetsbrev via e-post ännu snabbare.

9. MailPoet

MailPoet

MailPoet är ett annat gratis e-postnyhetsbrevplugin för WordPress. Den har ett nyhetsbrevbyggare som integreras med WordPress och hjälper dig att designa dina nyhetsbrev via e-post effektivt. Du kan schemalägga dina nyhetsbrev, skicka dem direkt eller skicka dem samtidigt när du publicerar nya blogginlägg med deras automatiska alternativ.

Den har en funktion för att skicka automatiska välkomstmeddelanden till nya prenumeranter. MailPoet låter dig hantera dina e-postlistor i din WordPress-instrumentpanelen så att du inte behöver navigera till en tredje parts webbplats för att utföra dina e-postmarknadsföringsuppgifter.

10. Dropp

Droppa

Drip är ett populärt plugin för nyhetsbrev via e-post som också kan användas som ett automatiseringsverktyg för e-postmarknadsföring. Det hjälper till att samla in användardata och förstår användarbeteenden för att skicka personliga e-postmeddelanden som är mer benägna att öppnas. Det uppmuntrar dina besökare att dela sina e-postadresser med dig via mycket attraktiva prenumerationsformulär.

Det kan också användas för att skicka anpassade meddelanden till användare baserat på deras besökstid. Drip fokuserar helt på dina användares avsikter, vilket gör personliga e-postinteraktioner enklare än någonsin tidigare.

Kolla in vår Drip-recension för att lära dig mer om tjänsten.

11. MailChimp

MailChimp

MailChimp är ett populärt, prisvärt e-postnyhetsbrevplugin med massor av funktioner. Det kan användas för att skapa mycket engagerande målsidor, prenumerationsformulär, nyhetsbrev via e-post osv. Det låter dig skapa unika kampanjer för att få fler prenumeranter från din webbplats.

Du kan ansluta MailChimp med dina favoritverktyg och marknadsföringsprogramvara för att automatisera processerna. Dessutom är det enkelt att konfigurera och superflexibla med avseende på funktioner. Den hanterar dina listor på ett effektivt sätt för att skicka bulk-e-post snabbt.

Du kan läsa denna MailChimp-recension för mer information.

Bonus: Kolla in det bästa WordPress-giveaway-pluginet för att skapa en framgångsrik giveaway.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa e-postnyhetsbrevplugin för WordPress. Du kanske också vill kolla in våra mycket effektiva tips för att få fler e-postprenumeranter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map