11 bästa WordPress-plugins för författare jämfört (2020)

bästa wordpress plugins för författare


Letar du efter de bästa WordPress-plugins för författare? Oavsett om du är frilansande författare eller bara skriver för den stora glädjen, kan de rätta pluginsna ta ditt skrivande webbplats till nästa nivå.

I den här artikeln visar vi dig de 11 bästa WordPress-plugins för författare.

1. WPForms

WPForms

WPForms är världens bästa WordPress-kontaktformuleringsplugin. Med sin drag-and-drop-byggare är det att skapa kontaktformer intuitivt och helt enkelt.

Förutom kontaktformulär, som är ett måste för alla webbplatser, framträder WPForms som ett av de bästa WordPress-plugins för författare på grund av dess förmåga att skapa formulär för att acceptera gästposter från författare utanför. Du kan till och med skapa anpassade användarregistreringsformulär, om du bestämmer dig för att driva en webbplats med flera författare.

Eftersom WPForms är mobilvänligt och helt lyhört kommer dina formulär att se perfekta ut på alla enheter. Använd gärna den enkla knappen Infoga form, ovanför dina inlägg och sidor verktygsfält, eller dess widget för att presentera dina formulär i alla inlägg, sida eller widget-redo område.

Kom igång med WPForms idag!

2. MonsterInsights

MonsterInsights

Varje författare drömmer om att få miljoner läsare som kryper för att få en glimt av webbplatsens innehåll. Men vad är bra med all den sajtrafiken om du inte kan analysera den ordentligt?

Lyckligtvis är MonsterInsights tillgängligt för att hjälpa dig att snabbt och enkelt ansluta din WordPress-webbplats till ditt Google Analytics-konto. Ingen kodning eller utvecklare behövs.

Ta reda på vilka ord dina läsare letade efter för att hitta dig, var i världen de kommer ifrån, vilka av dina inlägg är de mest populära och mycket mer. Allt från din WordPress-instrumentpanel! Inte mer växla fram och tillbaka mellan WordPress och Google Analytics webbplats.

Dessutom, om du säljer e-böcker eller andra produkter via WooCommerce eller Easy Digital Downloads, har MonsterInsights avancerade spårningsfunktioner för att rymma e-handelsmetriker.

När du har alla fakta om dina läsare kan du formulera bättre marknadsföringsstrategier för att behålla dem. Om du vill veta mer, gå vidare till vår MonsterInsights-granskning.

Kom igång med MonsterInsights idag!

3. Redaktionell kalender

Redaktionell kalender

Om du gillar att titta på den stora bilden kommer du att älska plugin-programmet Editing Calendar! Detta fantastiska plugin gör att du kan titta på dina blogginlägg för varje månad. Du kan se inlägg som redan har publicerats såväl som schemalagda inlägg.

En av de bästa fördelarna med detta plugin är att du kan flytta dina inlägg via ett enkelt dra och släpp-gränssnitt. Du kan enkelt ställa in ditt schema för månaden, redigera inlägg från plugin-programmet och göra snabba ändringar.

Med redaktionskalender kan du schemalägga inlägg från flera författare, vilket gör framtida planering till en lek. Du kan äntligen sluta stressa över dina kommande inlägg!

Kom igång med redaktionskalender idag!

4. Återuppliva gamla inlägg

Återuppliva gamla inlägg

Att upprätthålla en konsekvent närvaro på dina sociala medier är en av de viktigaste aspekterna av att marknadsföra ditt arbete.

Tack vare Revive Old Posts kan du hålla dina äldre artiklar i omlopp. Denna plugin delar automatiskt gamla blogginlägg på dina sociala mediekonton för att locka nya följare och påminna gamla följare varför de följde dig i första hand.

Kom igång med att återuppliva gamla inlägg idag!

5. WordPress to Buffer

WordPress till buffert

Buffer är ett program som gör att du enkelt kan schemalägga inlägg på sociala medier för alla dina sociala företagsprofiler. WordPress-till-buffert-pluginet expanderar med den här funktionen och gör den användbar för författare och småföretagare. Du har möjlighet att dela dina WordPress-artiklar med ett par snabbklick!

Så länge du har dina sociala mediekonton länkade till WordPress till Buffer, kan du schemalägga dina kommande blogginlägg, eller inlägg som tidigare har publicerats på din webbplats, så att du går ut på alla dina sociala plattformar.

Kom igång med WordPress till buffert idag!

6. Akismet

Akismet

Som författare är du säker på att få kommentarer om ditt arbete. Utan rätt plugin kommer många av dessa kommentarer att vara skräppost.

Sedan 2005 har Akismet varit en av de bästa WordPress-plugins för författare eftersom den helt avskaffar skräppost från dina kommentarer. Inget mer slösar timmar och timmar på att ta bort kommentarer från robotar och ne-do-brunnar! Installera och aktivera bara Akismet och låt det göra resten.

Kom igång med Akismet idag!

7. OptinMonster

OptinMonster

Optin-formulär är ett utmärkt sätt att få nya prenumeranter på ditt nyhetsbrev och öka läsarens engagemang. Och med OptinMonsters Exit-Intent®-teknik kan du fängsla webbplatsbesökare precis när de håller på att lämna din blogg, att erbjuda dem godbitar som gratis e-böcker för att spola dem tillbaka.

OptinMonster är det bästa ledgenereringsverktyget tillgängligt för WordPress-användare. Genom att utnyttja dess makt kan du skyrocketa dina e-postprenumerationer, minska din studshastighet och få dina läsare in.

Det är också oerhört lätt att använda, tack vare det intuitiva dra-och-släpp-gränssnittet och flera förbyggda mallar. Vill veta mer? Läs om vår kompletta OptinMonster Review.

Kom igång med OptinMonster idag!

8. Startbokning

StartBooking

StartBooking är en snygg liten plugin designad för företagare som behöver schemalägga möten med kunder.

Som författare kan du använda detta plugin för att skapa och spåra dina möten med klienter / potentiella kunder. Anpassa kundschema så att du kan få ut så mycket som möjligt av varje möte. Med StartBooking kan du hålla ditt schema organiserat och ha all relevant information om varje möte till hands. Du kan också kolla in vår lista över bästa bokningsprogram för WordPress.

Kom igång med StartBooking idag!

9. WP Injicera

WP Injicera

Alla bra blogginlägg har högkvalitetsbilder. WP Inject gör det lättare att sätta bilder i dina inlägg än någonsin tidigare. Du kommer att kunna komma åt tusentals foton med den standardinstallation som du kan söka igenom genom att skriva in nyckelord.

Avancerade alternativ låter dig finjustera bildmallarna och placeringsmönstren för ett enstaka blogginlägg. Kombinera detta plugin med Flickr och Pixabay för att få åtkomst till 200 miljoner bilder!

Kom igång med WP Inject idag!

10. Sucuri

Sucuri

Säkerhetshot som skadlig programvara och hacking är en välsignelse för varje webbplatsägare. Lyckligtvis är Sucuri tillgängligt för att skydda dig.

Sucuri kommer inte bara att skydda din skrivande webbplats från säkerhetshot, det kommer också att göra din webbplats snabbare och öka dess totala prestanda!

Vill veta mer? Läs vår kompletta Sucuri-recension.

Kom igång med Sucuri idag!

11. Envira Gallery

Envira Gallery

Det är nu möjligt att bygga iögonfallande fotogallerier på bara några minuter med Envira Gallery. Denna plugin är utformad för bloggare och företagare som gillar att dela bilder med sin publik.

Det intuitiva dra-och-släpp-systemet innebär att du kan välja, ordna och märka dina foton med bara ett par klick. Det finns många andra fantastiska funktioner för dig att använda, till exempel vattenmärken för att skydda dina foton, möjligheten att lägga till videor och anpassade sociala delningsknappar.

Vill du ha mer information? Läs vår fullständiga recension av Envira Gallery!

Kom igång med Envira Gallery Today!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa WordPress-plugins för författare.

Om du gillade den här artikeln kanske du också gillar vårt inlägg om de 15 bästa verktygen och plugins för innehållsmarknadsföring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me