11 bästa WordPress Quiz-plugins för att öka användarengagemanget

bästa wordpress quiz plugins


Letar du efter de bästa WordPress-quiz-plugins? Bra ide! Frågesport är ett bra sätt att driva trafik till din webbplats och öka användarnas engagemang.

I den här artikeln kommer vi att presentera de 11 bästa WordPress-quiz-plugins på marknaden.

Varför använda en frågesport plugin?

Frågor kan vara en rolig och effektiv del av din marknadsföringsstrategi. Genom att använda ett av de bästa WordPress-quiz-plugins kan du snabbt och enkelt skapa ett professionellt frågesprogram för din webbplats.

Online-målgrupper är beroende av frågesporter. Om du bäddar in en frågesport på din WordPress-webbplats som en sidfunktion eller som en del av ett blogginlägg, har du en uppmärksamhetsenhet till ditt förfogande för att få ytterligare trafik på din väg.

Som en allmän regel tenderar människor att bli självupptagna och frågespelar spelar in i denna mentalitet. Förutsatt att dina frågesporter inte är för långa (den moderna befolkningen har också en kort uppmärksamhetsperiod!) Kan du utnyttja besökarnas psykologiska behov att självvärdera.

Frågesport utnyttjar också vårt mänskliga behov att dela och jämföra aspekter av oss själva med andra. Detta är en viktig del av varför frågesporter gör för bra marknadsföring! Frågor är vansinnigt delbara. Så inte bara kommer användare att stanna och delta i frågesporten på din webbplats, de kommer att dela sina resultat, med en länk tillbaka till din webbplats för att skicka mer trafik på ditt sätt.

Med de bästa WordPress-quiz-plugins till ditt förfogande kan du använda denna marknadsföringsstrategi till din fördel med chockerande goda resultat. ROI (avkastning på investering) för att köpa en quiz-plugin är extremt hög.

Som sagt, är du redo att kolla in de bästa WordPress quiz-plugins? Grymt bra. Låt oss börja.

1. WPForms

WPForms

Du kanske känner igen WPForms som ett av de bästa kontaktformulärens plugin för WordPress. Men visste du att det också kan användas för att skapa undersökningar och enkäter?

Du behöver WPForms Pro-plan för att kunna använda deras undersökningar och enkäter. Lyckligtvis kan användare av IsItWP få 10% rabatt på det totala priset när de använder kupongkoden SAVE10.

Med lite manipulering bakom kulisserna kan WPForms undersökningar och undersökningar om omröstningar förvandlas till ett unikt frågesport för din webbplats. Det är enkelt att bädda in, och din frågesport kan placeras på ett inlägg, en sida eller ett widget-klara område.

Relaterad: Hur man skapar en typformformform i WordPress

WPForms intuitiva drag and drop builder gör det enkelt att bygga och anpassa en frågesport som säkert kommer att blåsa bort din publik!

Kom igång med WPForms idag!

2. TryInteract

TryInteract

Med över 200 förbyggda mallar i 37 olika nischer gör TryInteract det enkelt att skapa en anpassad frågesport specifikt för din webbplats.

Du har kontroll över alla dina frågesportens färger, teckensnitt, bilder och logotyper. Att bygga en frågesport som matchar ditt märke har aldrig varit lättare.

Du kan också använda TryInteract för att fånga leads och konvertera dem till prenumeranter genom att ha ett optinalternativ i slutet av varje frågesport. Vill du inte att någon ska gå med på din lista? Inga problem. Du kan segmentera din målgrupp och konvertera endast användare som har fått 50 procent eller högre på din frågesport.

Bäst av alla? TryInteract-frågesporter är helt BNR-kompatibla och företaget själv är registrerat med Privacy Shield. Dina användare kommer att känna sig säkra på att svara på dina frågor och du kommer att känna igen en betrodd webbplatsägare.

Kom igång med TryInteract idag!

3. LearnDash

LearnDash

LearnDash är en av våra favoritprogram LMS (Learning Management System). En del av det som sätter det framför publiken är dess interaktiva frågesportfunktion.

Om du har en medlemssida eller onlinekurs och vill fråga dina användare är LearnDash det perfekta plugin för jobbet.

Inte bara kommer du att kunna fråga dina användare, du kommer också att kunna betygsätta deras svar och tilldela dem märken för framgångsrikt slutförande. Genom att låta dina användare må bra om sig själva ökar du ytterligare engagemang exponentiellt.

Kom igång med LearnDash idag!

4. Polldaddy

Polldaddy

Fråga mig, pappa! Polldaddy är en av de bästa WordPress quiz-plugins eftersom den skapades av Automattic, företaget bakom WordPress.com och föräldrar till plugins.

Inte bara är Polldaddy-frågesporter mycket anpassningsbara och enkla att skapa via sin avancerade redigerare, du kan också få åtkomst till djupgående rapporter om dina användares engagemang med dem. Dessutom kan dessa rapporter exporteras i CSV-, Excel-, PDF-, Google Docs- och XML-format.

Du kan lägga till bilder och videor, inklusive innehåll från YouTube, Flickr eller Google Maps.

Kom igång med Polldaddy Today!

5. WP-frågesport

WP-frågesport

Lätt att använda och 100 procent gratis, WP Quiz är ett bra alternativ, särskilt om du har en stram budget.

Du kan använda WP Quiz med praktiskt taget alla WordPress-teman och skapa ett obegränsat antal frågesporter för din publik. Quiztyper inkluderar trivia-frågesporter, personlighets-frågesporter och flip-frågesporter. Allt som kan konfigureras för layouter på flera eller flera sidor.

Med WP Quiz kan du anpassa teckensnitt, bakgrundsfärger och framstegsfält för varje frågesport du bygger. Och de är enkla att lägga till i dina inlägg och sidor via kortkortsupporten.

Till sist kommer dina frågesporter att vara mycket delbara tack vare de sociala delningsknapparna som ingår i plugin-programmet.

Kom igång med WP Quiz idag!

6. Quiz and Survey Master

wordpress frågesporter och undersökning

Tidigare känd som Quiz Master Nästa, är Quiz and Survey Master-plugin perfekt för företagare. Du kan enkelt skapa frågesporter för att mäta medarbetarnas tillfredsställelse eller samla in feedback från kunder.

Om du vill begränsa antalet personer som tar din frågesport kan du ställa in Quiz och Survey Master så att de bara visar frågespelar för inloggade användare. Du kan också schemalägga när frågesporter är aktiva på din webbplats. Eller, för att ytterligare begränsa överanvändningen av dina frågesporter, kan du ställa in hur många försök en användare måste genomföra en frågesport.

För matematisk bufféer kommer du gärna att veta att du kan skapa och visa komplexa matematiska formler med Quiz och Survey Master. Detta gör det perfekt för matematikbaserade onlinekurser eller mentorprogram.

Kom igång med frågesport och enkätmästare idag!

7. mTouch-frågesport

mTouch-frågesport

Det är allt i namnet: mTouch Quiz är ett touchvänligt plugin. Vilket innebär att det är bra för frågeställningar för mobil eller surfplatta där användare berör sina skärmar för att välja svar.

mTouch Quiz är snabb och enkel att använda, och du kan till och med skapa anpassade start- och målsidor för att blända dina användare med.

Kom igång med mTouch Quiz idag!

8. ARI Stream Quiz

ARI Stream Quiz

Om du letar efter ett quiz-plugin för att få ytterligare leads är ARI Steam Quiz ett bra val.

Denna plugin integreras med AWeber, Drip, ConstantContact vilket är ett bra alternativ till MailChimp och många andra e-postmarknadsföringstjänster. Det integreras också med populära e-posttjänster, Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn och andra sociala nätverk för enkel delning.

ARI Stream Quiz är också översättningsklar så att du kan kommunicera med användare från hela världen.

Kom igång med ARI Stream Quiz idag!

9. Kedjad frågesport

Kedjad frågesport

Med hjälp av villkorad logik kan du bygga en “kedjad” frågesport där nästa fråga beror på det tidigare svaret som användaren skickat in.

Chained Quiz är perfekt för frågor i uppsatsstil. Du kan till och med tilldela poängvärden för att betygsätta användarens svar.

För mervärde låter Chained Quiz exportera användarens svar till en CSV-fil så att du kan analysera deras resultat i Excel.

Kom igång med Chained Quiz idag!

10. HD-frågesport

HD-frågesport

Utvalda bilder, inklusive animerade GIF, är en stor del av det som gör HD Quiz speciell. Det är en mycket visuell plug-in-plugin. Du kan till och med använda bilder som svar!

Bygg ett obegränsat antal mobilvänliga frågesporter med detta gratis plugin. Det är roligt och enkelt att använda och kommer att skapa frågesporter för din webbplats liknande det du kan se på Buzzfeed.

Kom igång med HD Quiz idag!

11. Quiz Cat

Quiz Cat

Nyfikenhet dödar inte denna katt! Quiz Cat uppmuntrar nyfikna användare att engagera sig i anpassade frågesporter inbäddade i dina WordPress-inlägg och sidor.

Skapa ett obegränsat antal flervalsfrågor. För att hålla användarna gissa, blandar Quiz Cat slumpmässigt svaren på varje fråga så att de aldrig är i samma ordning. Ingen fusk DEN här katten!

Översättningsklar och inbäddbar via kortkoder, Quiz Cat är ett fantastiskt gratis verktyg och definitivt en av de bästa WordPress-quiz-plugins.

Kom igång med Quiz Cat idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa WordPress Quiz-plugins.

Om du gillade det här inlägget kanske du gillar vår steg-för-steg-guide om hur du enkelt kan skapa en undersökning i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map