11 Bästa WordPress Testimonial Plugins för att lägga till socialt bevis

bästa wordpress testimonial plugins jämfört


Letar du efter de bästa WordPress testimonial plugins? Bra idé! Du gör fantastiskt arbete och dina kunder är nöjda. Så varför inte dela deras feedback offentligt på din webbplats så att alla kan se?

Eftersom det finns så många WordPress testimonial plugins tillgängliga, vet vi att det kan vara svårt att bestämma vilken man ska välja. För att hjälpa dig i den här artikeln har vi begränsat ditt beslut till de 11 bästa WordPress-testimonial-pluginsna.

1. WPForms

WPForms

WPForms är känt för att vara det bästa kontaktformuläret som är tillgängligt för WordPress och kan också användas som ett toppklassigt testimonial plugin.

Med tillägget Post Inlämning kan du skapa ett lättanvänt formulär för dina klienter att skicka ett vittnesmål till dig, direkt från din webbplats. Du kan inkludera funktioner som en betygsskala, för vem älskar inte att få guldstjärnor för sitt arbete!

Efter inlämningen kommer användarens vittnesmål att landa i ditt WordPress-instrumentpanelområde för att du ska kunna granska det innan du bestämmer dig för att publicera det eller inte.

WPForms primära fokus är på användarvänlighet, vilket gör det till en enkel process för både klienten som skickar in vittnesmålen och du, webbplatsägaren, när du är redo att publicera sin feedback.

Läs vår fullständiga recension av WPForms för mer information.

Kom igång med WPForms idag!

2. trivs ovation

Trivs Ovation

Som en av de bästa WordPress testimonial plugins är Thrive Ovation verkligen fantastisk. Det hjälper dig att samla in vittnesmål på tre unika sätt:

För det första gör det dig på magiskt sätt att förvandla alla WordPress-kommentarer som finns kvar på din webbplats till ett färdigt beredskap med bara ett enda musklick. Det behövs inte mer kopia / klistra in! Det kommer även att innehålla namn och avatar på användaren som lämnade kommentaren.

För det andra integreras Thrive Ovation med Twitter och Facebook så att du enkelt kan komma i närheten av kommentarer som gjorts om dig eller ditt företag och importera dem till pluginans patenterade uttalande om Rolodex. Oavlägsnande skärmdumpar är en saga historia med denna funktion eftersom Thrive Ovation inte bara importerar de positiva nämnderna, det förvandlar dem också till estetiskt tilltalande, officiellt utseende, vittnesmål.

För det tredje, detta plugin tillåter dig att automatisera fullständigt processen för att samla in vittnesmål genom att låta dig skapa dedikerade inlämningssidor, inlägg och formulär. Du kan till och med skicka automatiserade meddelanden till kunder som ber dem om feedback, med en länk till din utvärderingssamlingssida. Truly, Thrive Ovation är en av de bästa tillgängliga WordPress-testprogrammen.

Kom igång med Thrive Ovation idag!

3. Vittnesmål Showcase

Vittnesmål Showcase

Testimonials Showcase låter dig vackert visa feedback från kunder i ett rutnät eller ett skjutreglage.

Det har ett lättanvänt formulär för inlämning av front-end, så klienter kan skicka in sina vittnesmål direkt på din WordPress-webbplats.

Dessutom är Testimonials Showcase översättningsklar. Du kommer aldrig att behöva oroa dig för språkbarriärer som hindrar kunder från att prata om, eller potentiella kunder att läsa om, hur fantastisk du är någonsin igen.

Kom igång med vittnesmål Showcase idag!

4. Testimonials Slider

Vittnesmål Slider

Gutenberg Editor stöds och GDPR-kompatibel, Testimonials Slider håller sig före kurvan genom att uppdateras kontinuerligt med nödvändiga förbättringar för att hålla dig före spelet.

Anpassa dina vittnesreglage med vackra inbyggda mallar och presentera den sedan på din webbplats med en kortkod eller widget. Absolut nollkodningsförmåga krävs!

Kom igång med Testimonials Slider idag!

5. Testverktyg för verktygset

vittnesmål om verktygssatser

Toolset Testimonial ger dig fullständig kontroll över hur ditt vittnesmål ser ut och känns. Med Toolset kan du bygga vittnesmål snabbt och enkelt utan att behöva skriva PHP-koder.

Det låter dig visa ditt vittnesmål på olika sätt, som widgetar, hela sidor, ett skjutreglage, rutnät osv.

Denna plugin drivs också av samma personer bakom en av världens största flerspråkiga plugin, WPML. För att inte tala, detta plugin ger flerspråkigt stöd genom att integrera med WPML.

Kom igång med verktygssetningar i dag!

6. Testimonials Widget

Testimonials Widget

En widgetens lätthet kombineras med en iögonfallande skönhet av en bildreglage med Testimonials Widget-plugin.

Övergångar till glid, karusell och blekning är alla tillgängliga alternativ. Du kan också filtrera innehållet i bildspelet efter WordPress-taggar, kategorier eller post-ID. Det bästa av allt: Testimonials Widget-funktioner för blandat innehåll gör att du kan visa text, bilder och videor allt i ett bildspel. Du kan visa alla typer av vittnesbjudanden på vilket sätt du vill!

Kom igång med Testimonials Widget idag!

7. Testimonial Rotator

Testimonial Rotator

Med hjälp av förmågan att skapa en anpassad inläggstyp ger Testimonial Rotator dig ett otroligt enkelt sätt att hantera vittnesmål på din WordPress-webbplats.

Testimonialsamling är förenklad och innehåller även ett stjärnklassificeringssystem. Och visa vittnesmålen? Ännu enklare tack vare kortkods- och widgetalternativ.

Kom igång med Testimonial Rotator idag!

8. Enkla vittnesmål

Enkla vittnesmål

Som namnet antyder, kommer Easy Testimonials till ett adjektiv: lätt.

Oavsett om du vill bädda in dina vittnesmål på en sida eller inlägg, eller lägga till dem i din sidofält som en widget, kan du absolut göra det. Och nollkodningskompetens krävs tack vare den praktiska kortfunktionen.

Easy Testimonials stöder bilder, så att lägga ett ansikte till en författares namn är enklare än någonsin. Den använder också den senaste tekniken för att få dina vittnesmål att visas i webbplatsens sökresultat.

Kom igång med enkla vittnesmål idag!

9. Vittnesreglage

Vittnesmålslider

Obegränsade vittnesreglage är till hands med Testimonial Slider-plugin.

Mycket anpassningsbara, Testimonial Slider har anpassade färger, en mängd layouter och flera övergångar som hjälper dig att skapa det mest eleganta utställningssystem som möjligt för din kundåterkoppling.

Gillar du inte reglagen? Du kan också använda deras listformatsfunktion.

Bäst av allt, Testimonial Slider erbjuder formulär för att skicka in front-end och backend för att göra vittnesbördens insamlingsprocess problemfri. Allt kan kontrolleras enkelt från din WordPress-instrumentpanel.

Kom igång med vittnesreglaget i dag!

10. Testimonial Basics

Testimonial Basics

Grundläggande med vittnesmål bevisar att ”grundläggande” inte betyder ”dåligt”. Det betyder inte heller att det inte är ett fullständigt plugin!

Att gå utöver “grunderna”, Testimonial Basics erbjuder upp 6 widgetalternativ för widgetar och 4 sidor, alla med anpassningsbara färger, bakgrunder och teckensnitt.

Översättningsklar, RTL-kompatibel och GDPR-kompatibel Testimonials Basics innehåller enkla att använda inmatningsformulär för att samla in vittnesmål. Det innehåller också en av våra favoritfunktioner: stjärnbetyg!

Kom igång med utvärderingar Grunderna idag!

11. Starka vittnesmål

Starka vittnesmål

Utvecklarvänliga, starka uttalanden är köttiga och välfyllda med funktioner. Starka vittnesmål är definitivt en av de bästa WordPress testimonial plugins från dess främsta form för vittnessamling, till dess vackra reglage för visningsalternativ..

Om du använder Polylang, WPML eller WPGlobus på din webbplats kommer du vara glad att veta att Starka vittnesmål integreras med vart och ett av dessa plugins, vilket gör det helt översättningsklart. Du kan också jazza upp dina skärmar med YouTube-, Twitter-, Instagram- eller Facebook-inbäddningar.

Kom igång med starka vittnesmål idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de absolut bästa WordPress testimonial plugins.

Om du gillade den här artikeln kanske du också gillar vårt inlägg om hur du skapar ett anpassat användarregistreringsformulär i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me