11 beste nyhetsbrev-plugins for e-post for WordPress (2020)

Beste e-post nyhetsbrev plugins for WordPress


Leter du etter de beste e-post nyhetsbrev plugins for WordPress? Et nyhetsbrevplugin for e-post automatiserer hele prosessen med å få abonnenter og sende e-post til dem. Det sparer deg for tid ved ikke å måtte sende e-post manuelt til enkeltabonnenter.

I denne artikkelen vil vi dele de beste e-post nyhetsbrev-programtilleggene for WordPress-nettsteder.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er verdens beste programvare for generering og konvertering av optimalisering. Det er bemerkelsesverdige funksjoner som inkluderer de kraftige Exit-Intent®-teknologi, A / B-delt testing, e-post nyhetsbrevskjemaer og mer. Deres vakre design for optin / e-post abonnementskjemaer er en enestående suksess ved å lokke brukere til å abonnere, koble til eller gjøre et kjøp. Den inkluderer også animasjoner fra MonsterEffects for å lage enda mer iøynefallende former.

Den leveres med atferdsdeteksjonsteknologi som hjelper deg med å be brukere om e-postadressen deres på rett sted. Den sørger for at besøkende oppgir e-postadressene sine på nettstedet ditt, slik at du enkelt kan sende nyhetsbrev til dem nede på veien. OptinMonster integreres med alle de mest populære e-postmarkedsføringstjenestene for automatisk å sende e-post til abonnentene dine.

For mer informasjon, bør du sjekke ut vår komplette OptinMonster-gjennomgang.

2. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact er en profesjonell e-post nyhetsbrev plugin for WordPress. Det hjelper deg med å lage en e-postliste og sende nyhetsbrev med letthet. Den kommer med en dra og slipp-redigerer for å designe vakre nyhetsbrev på e-post. Den har en sanntids rapporterings- og analysefunksjon for å gi deg innsikt i e-post nyhetsbrevkampanjer. Den viser en fullstendig engasjementsrapport på e-post åpnes og klikker.

Når du først kommer i gang med Constant Contact, vil den spørre deg om virksomheten din og deretter foreslå innhold, e-postoppsett og relevante kampanjer for å best mulig få deg flere abonnenter. Constant Contact er enkel å bruke med kraftige integrasjoner og avanserte markedsføringsverktøy. Dette gjør det til å være et flott verktøy for styring av kunderelasjoner for markedsføring via e-post.

Sjekk ut vår komplette Constant Contact-anmeldelse for mer informasjon.

3. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue er en enkel e-post nyhetsbrev plugin for e-postmarkedsføring og tekstmeldinger. Det ble bygget for nettsteder for små bedrifter og digitale byråer for å få abonnenter på e-post. Det hjelper med å kjøre flere e-postkampanjer fra nettstedet ditt. Den har en dra og slipp e-postdesigner for å opprette nyhetsbrev umiddelbart. Med deres forhåndsdesignede e-postlayout kan du begynne å sende e-post med en gang.

Som andre e-post-nyhetsbrev-plugins på denne listen, kan du sende tilpassede e-postmeldinger til abonnentene dine basert på deres oppførsel. Det sikrer vellykket e-postlevering og viser sanntidsstatistikk for åpnet e-post. SendinBlue er enkel å bruke og fleksibel, slik at du kan sende tusenvis av e-post med bare noen få museklikk.

Sjekk ut vår fulle SendinBlue-anmeldelse for mer informasjon.

4. Trives leder

ThriveLeads

Thrive Leads er et smart nyhetsbrev for e-post og listebygging for WordPress. Den kobles til alle typer optinformer for å få potensielle kunder og abonnenter. Du kan bruke dra og slipp-redigeringsprogrammet til å designe dine abonnements- / optin-skjemaer. Det hjelper med å bygge e-postlister basert på innlegg og sider som brukere har besøkt. Deres avanserte målrettingsteknologi lar deg sende relevante e-postmeldinger til abonnentene dine.

I slekt: Slik utvider du e-postlisten din, RASKT.

Den har en A / B-testfunksjon for å finne ut hvilke av dine optinformer som yter best. På den måten kan du bruke disse dataene til å bygge større lister fra nettstedet ditt. Du kan også spore e-postnyhetsbrevene dine med mulig rapportering og detaljert innsikt.

Vi anbefaler også at du sjekker denne Thrive Leads-vurderingen for mer informasjon.

5. Blomst

Bloom

Bloom er en e-postoptin og ledegenerasjonsplugin for WordPress. Den har flere visningstyper for optin-popups for å få flere abonnenter. Når du har bygget en liste, kan du begynne å sende nyhetsbrev på e-post til abonnentene dine. Optinformene hjelper deg med å samle sterke kundeemner som faktisk betyr noe for bedriften din. Disse målrettede kundeemnene vil sannsynligvis ha den beste open rate for e-postene dine.

Det integreres med e-postmarkedsføringstjenester for å automatisere e-postprosessen. Disse e-posttjenestene tilbyr også listebygningsfunksjoner for å lagre dine abonnentdata tilstrekkelig. Blooms instrumentbord er enkelt og brukervennlig. Den viser også full innsikt om abonnentene dine og nyhetsbrev på e-post.

Sjekk ut denne fulle Bloom-anmeldelsen for mer informasjon.

6. Sumo

SumoMe

SumoMe er en e-handelsbasert e-postmarkedsføring og nyhetsbrev-plugin. Det fokuserer på å lage en liste over klienter som kjøper fra nettbutikken din. Den retter seg også mot potensielle kjøpere for å forbedre salget. SumoMe integreres med populære e-posttjenester for å administrere abonnentlister og sende e-post nyhetsbrev i bulk.

Den har plugins og verktøy for å øke antall abonnenter. SumoMe tilbyr flere vakre design og temaer for e-post-optins.

Ikke gå glipp av å lese sammenligningen vår mellom Sumo og OptinMonster.

7. Nyhetsbrev

nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en gratis nyhetsbrev-plugin for WordPress. Det lar deg lage e-postlister og administrere dem i WordPress-dashbordet. Det er ingen begrensning for å legge til abonnenter på listene dine. Den sjekker også for spam og svartelister eventuelle urolige IP-er. Plugin-en har en dra og slipp-komponist for å designe dine e-postabonnementskjemaer.

Den kommer med en tilpassbar abonnementswidget, destinasjonsside og abonnementsform. Du kan spore leveringsstatus, open rate, og annen innsikt for nyhetsbrevkampanjene dine.

8. MailerLite

MailerLite

MailerLite er en enkel e-postmarkedsførings- og automatiseringsprogramvare. Det leveres fullpakket med en dra-og-slipp-e-postbygger for å designe profesjonelle e-postnyhetsbrev umiddelbart. E-postautomatiseringsfunksjonen gir deg muligheten til å sette opp kampanjer og sende bulk-e-poster. Det hjelper deg også å lage destinasjonssider for å ta abonnentlister til neste nivå.

Den har kraftige integrasjoner med flere e-handelsplattformer, populær CRM-programvare og mer. MailerLite har eksempler på design av nyhetsbrev for e-post, som du kan tilpasse og opprette e-post nyhetsbrev enda raskere.

9. MailPoet

MailPoet

MailPoet er en annen gratis e-post nyhetsbrev plugin for WordPress. Den har et nyhetsbrevbygger som integreres med WordPress og hjelper deg å designe nyhetsbrevene dine på e-post effektivt. Du kan planlegge nyhetsbrevene dine, sende dem med en gang eller sende dem samtidig når du publiserer nye blogginnlegg ved hjelp av de automatiserte alternativene deres.

Den har en funksjon for å sende automatiske velkomstemails til nye abonnenter. MailPoet lar deg administrere e-postlistene dine i WordPress-dashbordet slik at du ikke trenger å navigere til et tredjeparts nettsted for å utføre dine markedsføringsoppgaver via e-post.

10. Drypp

Dryppe

Drip er et populært plugin-program for nyhetsbrev som også kan brukes som et automatiseringsverktøy for markedsføring via e-post. Det hjelper med å samle inn brukerdata og forstår brukeratferd for å sende personlige e-postmeldinger som mer sannsynlig blir åpnet. Det oppfordrer de besøkende til å dele sine e-postadresser med deg via svært attraktive abonnementsformer.

Det kan også brukes til å sende tilpassede meldinger til brukere basert på besøksperioden. Drip fokuserer fullstendig på brukernes intensjoner, noe som gjør personlige e-postinteraksjoner enklere enn noen gang før.

Sjekk ut vår drypp-anmeldelse for å lære mer om tjenesten.

11. MailChimp

MailChimp

MailChimp er et populært, rimelig e-post-nyhetsbrev-plugin med mange funksjoner. Det kan brukes til å lage veldig engasjerende destinasjonssider, abonnementskjemaer, nyhetsbrev via e-post osv. Det lar deg lage unike kampanjer for å få flere abonnenter fra nettstedet ditt.

Du kan koble MailChimp med favorittverktøyene og markedsføringsprogramvaren for å automatisere prosessene. Dessuten er det enkelt å sette opp og super fleksibel med tanke på funksjoner. Den administrerer listene dine på en effektiv måte å sende bulk-e-post raskt.

Du kan lese denne MailChimp-anmeldelsen for mer informasjon.

Bonus: Ta en titt på den beste plugin-plug-in for WordPress for å lage en vellykket gave.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste e-post nyhetsbrev plugins for WordPress. Det kan også være lurt å sjekke ut våre svært effektive tips for å få flere e-postabonnenter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map